- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- Kompakt vízhűtés
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hobby elektronika
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati888
senior tag
Én ma rendeltem egy Asus STRIX-R9390-DC3OC-8GD5-GAMING videókártyát 77k-ért, az árgépen volt az egyik bolt ajánlata
, visszaigazoló e-mail jött, de délelőtt óta nem írtak semmit. Kíváncsi vagyok mikor írnak, hogy tévedés volt. Bár titkon reménykedem, hogy benézték.
Ati
Ui: A múltkor írtam, hogy rendeltem egy XFX 390-est, de azt sajnos visszamondtam, mert nem vitték el a régi kártyámat.
-
arnoldito
senior tag
-
vg
addikt
Sapphire390 8gb NITRO Tri-X OC kártyát szeretnék venni, de ezen nincs hátlap. A többin gyártóén pedig többé kevésbé van, ennek lehet valami oka?
-
CsonkaImo
addikt
válasz
GeneraL_XTX #33685 üzenetére
Mi a baj a Fallout-tal. Ki kell kapcsolni a semmitérő nV effectet, aztán nincs gond.
-
Edina8802
csendes újonc
válasz
proci985 #33683 üzenetére
A ház cserét ha egy mód van rá mindenképp szeretném egyenlőre elkerülni.A 110.000Ft mindenképp egy lélektani felső határ a VGA vásárlásra.Többek közt ezért is opció a Nitro.A döntést csak nehezíti h nem tudni mikor érkezik a 380X.Egyenlőre nincs opció amire váltanék.A 380 nagyságrendileg 50százalékkal gyengébb mint a 390 így kétlem h 2évre elég lenne.Viszont ha a 380x 15-20százalékra megközelíti a 390et egy 85-90 ezer forintos árcédzlával igencsak elgondolkodtató.
Hogy mit várok az új vgatól? 1920x1080as felvonásban 2017nyaráig elegendő teljesítményt nyújtson.
Bocsi a kissé offért -
Jani18
aktív tag
Catalyst 15.11.1 Beta Driver with Star Wars Battlefront optimizations
Performance Optimizations
Includes quality and performance optimizations for the following titles:Star Wars™: Battlefront
Fallout 4
Assassin's Creed® Syndicate
Call of Duty® : Black Ops III -
válasz
Edina8802 #33681 üzenetére
Szia!
Úgy néz ki, hogy volt áremelkedés rendesen. Eddigi évek tapasztalata alapján talán karácsony előtt megy majd vissza az ár normális szintre, természetesen az akkor " akciós" ár lesz.
Szétnéztem,jelenleg boltban a pc-x-nél a legolcsóbb a kinézett kártya.
Ha viszont nem ragaszkodsz a bolthoz, nézz szét nála,stabil, megbízható, sok esetben rugalmasabb a garival, mint sok bolt, és sokan vásárolnak tőle itt .
A honlapján az általad keresett kártya jelenleg 105k. De ugye ide nem lehet apró hirdetést belinkelni, neked kell megkeresned a honlapján. -
Edina8802
csendes újonc
Sziasztok.Először is köszönöm a segítséget amiket kaptam.A roppant gyenge házhűtésém miatt egyre inkább úgy tűnik a 390nitro az én leendő kártyám.Az iPonnál per pillanat 118000Ft az ára.Egy jó hete még 106000ft környékén láttam.Elképzelhetetlen h esetleg újra mérséklődik az ára?Vagy erre az ünnepek miatt ne is nagyon számítsak?Honnan érdemes most rendelnem ahol korrekt áron van és garanciális ügyintézésnél sem járatják a bolondját az emberrel?Mert adott esetben az is szempont...
-
arnoldito
senior tag
válasz
watador600 #33651 üzenetére
Hali!
Írtam, hogy jelentkezem mire jutottam a Giga G1 390 képcsíkozás történettel. Na az van, hogy elvittem Cole86-hoz mivel nála vettem, majd berakta a gépbe, nála tökéletes a kártya. Hazajöttem, új win 10 fel és láss csodát a kártya szintén tökéletesen működik. Szóval a win 8.1 viccelt meg ennyire, hogy olyan hibát látok mintha a gpu izzana, de így most már minden jó és meg vagyok vele elégedve....
-
abrakabobby
újonc
Sziasztok!
Vettem egy GIGABYTE AMD R9 390 videókártyát.
Olyan hibát tapasztalok,hogy a játékoknál mozgás közben a képernyő alsó negyedében vízszintes vonalban megtörik a kép.(vsync bekapcsolva).
A hiba oka:Ha a képernyő duplázva van!
Nálam monitor+tv,a monitor DVI,a tv HDMI-n keresztül van csatlakozva.
Ha a megjelenítést egy kijelzőre rakom a hiba megszűnik.
Szerintetek ez normális vagy a kártya hibája? -
mcwolf79
veterán
Üdv Uraim!
Na újra bevörösödtem egy Sapphire 390X Trixx OC társaságában.
Eddig nagyon meg vagyok vele elégedve, csak még a hőtermeléssel küzdök. A VRM1 hőfokával nem igazán tudok mit kezdeni.Elől fúj be egy 120-as, hátul kifelé a másik 120-as, oldalt pedig egy 200 mm-es venti fújja kifelé a levegőt.
Az egyéb hőfokokkal nincs is baj, a GPU nem megy 74 ˘C fölé, csak szerintem odavág a VRM-nek, hogy ott van fölötte a nagy disznó CPU hűtőtorony. Az első beszívó fordulatszámát már megnöveltem, ezzel nyertem pár fokot, de nagyon nem akarom feltekerni, mert az már a hang rovására menne.
Backplate-et nem lehet ehhez külön kapni? Mert sehol sem találtam külön erre valót. Azzal valszeg sokat nyernék, anno a 290-esemnél is csodát művelt.Amúgy meg úgy vagyok vele, hogy lexarom ha végképp nem bírok vele. 92 ˘C a VRM... na bumm. Ha elszáll gari.
Amúgy egy Corsair 400R házban lakik a drága.
-
Fr3eWar
őstag
válasz
CsonkaImo #33668 üzenetére
Felraktam az afterburnert, és teszteltem, igazából úgy láttam hogy magas hőfokon így-is úgy-is maxon megy a venit, viszont ami fura volt, hogy az afterburnerben a max elért hő csak 80fok volt, míg a cpuid hwmonitor-on ahol eddig néztem 90fok tehát 10fokkal többet mutat adott pillanatban.
Melyiknek lehet hinni? -
venomka1
aktív tag
Melyik kartya jobb ezek kozul? Es miert? Mert szamomra mind ugyan olyan,de tuti van kulonbseg amit csak ti tudtok meg mondani nekem. Koszi!
6600k,6600,4790,6700, ezek melle a procik melle menne ha megvennem valamelyiket, ezeken filozok most.ASUS STRIX R9 390 OC 8 gigabytes Gaming
ASUS R9 390-DC2-8GD5
MSI R9 390 Gaming 8G
GIGABYTE R9 390 WINDFORCE 2X Gaming eight gigabytes
GIGABYTE R9 390 WINDFORCE 2X Gaming eight gigabytes
SAPPHIRE NITRO R9 390 OC + backplate
ASUS STRIX 9 390 8 gigabytes Gaming -
Fr3eWar
őstag
válasz
Speed® #33665 üzenetére
Minden ventim hőfokfüggő profilos Asus AI3-ban fancontrol 2-ben,
Ilde vga: 35fok, proci szint úgy.
Elől két 120-as noiseblocker szív befelé előlap mögött (Corsair 350D ház) vinyókeret nincs útban, csak egy db SSD van a gépben.
Procin 1db 140-es scythe fúj hátrafelé
hátul 1db 120-as noiseblocker fúj ki a házból
felül 2dv 140-es Corsair fúj felfelé ki a hátból.kábelek rendezve nincs útban, szerintem elég jó az elrendezés.
Meló után meglesem az afterburnert.
-
Fr3eWar
őstag
Sziasztok, újítottam egy R9 290X DC2OC ASUS kártyát.
A kérdésem, hogy tudom megváltoztatni a ventilátor sebesség rutint?
Valley alatt 91 fokig felmegy a kártya egy 30 perces teszt alatt. Jól szellőző házban.
De nem hallom hogy erőteljesen "zúgna" a kártya, tehát arra gondolok, hogy ilyenkor még lehetne emelni egy kicsit a venti fordulatot.
Ez a hőérték mennyire normális? (proci 4790 ez 59-60 fokig megy el a teszt alatt) csak egy VGA van, alsó tápos ház.Az overdrive menüben csak annyit látok hogy kézi ventilátor vezérlés engedélyezése, de nem tudom hogy ettől fix-lesz a fordulat amire beállítom, vagy csak terhelés alatt engedi jobban pörögni?
Köszi a válaszokat!
-
Speed®
titán
válasz
proci985 #33657 üzenetére
Nyilván nem a CF/H2O setupod esetében..de nála jól láthatóan a fele üres kb.
abridabri
Miért nem tudod elfordítani a hűtőt..? RAMok? Nálam simán elfért a HR0-02.
Igaz, így egy kis meleg levegőt magára szed a VGAról, de nem gázos a difi.
Kompaktból jól válassz, ha nem akarod hamar visszasírni a HR-02 csendjét. -
Májkii
senior tag
válasz
ericdrawen74 #33660 üzenetére
Inkább egy rendes fc block.
-
ericdrawen74
senior tag
R9 390 Nitro-hoz:
-
válasz
Speed® #33654 üzenetére
also ventit probaltam, 1fokott hozott, szal felesleges zajforras. cpu hutot sajnos nem lehet forditva feltenn, de majd nemsokara veszek egy kompakt vizet amit a tetore rakok es az is huzza ki majd a meleget,igy nem lesz utba az az orias cpu borda a vga folott.
Az oldallapom meg hazilag keszitett plexi ,csak mar el van torve ,varom az uj plexi-t ,es majd abba vagok ventinek helyet -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Speed® #33656 üzenetére
nem ertem milyen holtterrol beszelsz
egyebkent felulre be lehet rakni ket 200as ventit abba a hazba. a 630 igy nekem hatalmas pozitiv csalodas a Cosmos utan, nagyon konnyen at lehet szelloztetni.
jo mondjuk en a CF miatt vettem a 630at, az egyreszt picit atgondoltabb, masreszt nekem kb ekkora felulet kell ha hazon belul akarom meghuteni a ket 290xet, csendben.
-
Speed®
titán
válasz
abridabri #33653 üzenetére
Ha nincs oldallapi ventid, ami kidolgozza a kariból oldalra kiontott meleget, megforgathatod a procihűtőt, hogy a VGA felől szívjon és tolja felfelé az ájert..ha már van a tetőn venti. Alulra meg, ha már van hely neki, tedd át az 5.25"os helyen lévő 12cmest, hogy a kártyára tolja a friss ájert. Amúgy alakul a hőmérséklet/zaj arány láthatóan
-
Alakitottam kicsit a hazon ,igy most 1900 rpm mellett 76 fokig ment fel az msi .(VRM max 63 -72 ).
Kivagtam a vinyotarto keretet a haz elejebol ,mert sok levegot fogott fel. Es igy 14cm venti helyett be tudtam rakni egy 20cm-est .Vinyot bedobtam a haz aljaba es raktam ala 2 szivacs talpat ,SSD-t meg kabelkotegelovel felfogattam a tuloldalra xd -
arnoldito
senior tag
Köszönöm Mindenkinek a segítséget! Már viszem is vissza, van Msi Gaming azt, hozom el helyette. Írok, hogy az jó lett e...
-
watador600
senior tag
válasz
arnoldito #33647 üzenetére
Ez még az elején volt így sokszor, hogy ha beraktad a 390-et vagy a 390x-et, akkor ez volt. Én is így jártam mikor megvettem az MSI 390-et. Egy új rendszer megoldotta. Arra kell figyelni elvileg, hogy amikor berakod a kártyát, akkor ne legyen net közelben a gép, és akkor (hangsúlyozom megint) elvileg nem lesz fekete kép. De az új rendszer a tuti, az fix.
Mondjuk nálam csíkozás nem volt sose.. De hátha tudtam segíteni.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
probalj tolni meg otthon egy win reinstallt, bar ez szerintem memhiba miatt van.
vagy hagyd a fenebe es vidd vissza.
Edina8802: par szazalekos hibaarany minden szerianal megvan.
a vaporok lehet attol haltak meg, hogy azokat vagy csendmaniasok veszik, vagy olyanok, akik ki is hasznaljak a karit. plusz nagyon keves van beloluk.
-
Patrick
addikt
válasz
Hát érdekes, valami nem kóser. Simán lehet, hogy a halálán van és ha megy is X ideig, nem sokáig fog. Én visszavinném ezzel a hibával, ami Nálad van... adják vissza a pénzt, és vegyél MSI-t vagy Sapphire-t. Vagy kis ráfizetéssel cseréljék ki a kettő közül valamelyikre.
-
arnoldito
senior tag
válasz
Patrick #33638 üzenetére
Igen 1200W Fsp van. Leszedtem minden drivert csontra, de semmi. Ahogy jön az üdvözöljük, csíkozott kép és megáll az egész technika, fekete képernyő fogad. Most az az érdekes átvittem haverhoz nála is csíkozott, viszont fent volt egy ezer éves cata, leszedtük úgy, hogy benne volt a vga, majd fel az új beta driver, közben végig csíkozott, majd restart és jó lett. Szőrös fánk fut, WoWarship futott és 50% ventivel 56 fokos volt. Nálam meg kész off-on van a kártya...
-
Patrick
addikt
No, 1110 felett már hibázik, valamint 1650 felett is. Úgy, hogy egy 1100/1600 ami a cél volt, sikeresen elérve. Alapfesz természetesen.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Edina8802 #33640 üzenetére
Azt vedd figyelemben,hogy ezt a statisztikát az olyanok rontják mint én is.Pl nálam a második Asus Ref.290/290x hal meg ugyan úgy...hozzáteszem mindkettőt meghajtottam rendesen,kapták az ívet.E szerint Asus Ref.290/290x-et nem szabad venni,pedig semmi baja sincs.
A másik,hogy népkártya,sok az eladott belőle.Nitro-t sokáig nem is lehetett kapni,olyan hiánycikk volt.Amiből sok megy el arányában több is lesz a hibás példány.
Persze bele lehet futni hibás darabba,de nem kell ezt túlgondolni.Simán jók ezek a kártyák hosszútávra is.Ui:Szerinte a legegyszerűbb ha csinálsz telóval a házról egy képet,majd ide feltöltöd (levett oldallappal,hogy lássuk hova milyen ventit lehet berakni és ha nem gond az oldal lap is legyen meg a képen.
-
odorgg
addikt
válasz
Edina8802 #33640 üzenetére
Még mindig nem tudjuk, milyen gépházba megy a VGA. Ha már itt tartunk, menyi ház venti van, és hol vannak elhelyezve? Fontos a ház megfelelő szellőztetése 200W feletti VGA esetén különösen.
Hibás termék mindenből előfordul. Ha mindenki hibátlan cuccokat gyártana, nem lenne szükség garanciára.
Ettől függetlenül, a Nitro, és a Gaming, jól meg tervezett kártyák. Csak biztosítani kell a feltételeket a megfelelő működéshez. -
Edina8802
csendes újonc
Speed(R): Kitöltöttem az adatokat amiket ismertem. . Annyiban kérnék még segítséget h a fórumon ismerősi körben több véleményt olvasni arról,Hogy nagyon jók ezek az R9 390ek,de már túlságosan is csúcsra vannak járatva.R9 290 ből is már volt néhány hibás a legjobb márkák közt is.Olvastam arról h a szinte legjobb vaporoknál is volt jópár ami 1 év használat után hopp hopp meghibásodott.Az R9 390 megemelt feszültsége kihatással
lehet a hosszú távú megbízhatóságra? Rákerestem az MSI, Nitro 390 erre és ahhoz képest h fiatal a 390 meglepően sok köztük a hibás. TI mit gondoltok?2-3 évre veszem a kártyát.Szeretném ha addig semmi baj nem lenne vele -
oliba
őstag
Patrick: ahogy olvasom szegénynek még drivert sem volt ideje feltelepítenie, sőt már biosban sem kell turkálnia.
arnoldito: meghalt. Élj az elállási jogoddal. Miután visszakaptad a pénzed, vegyél Nitrot, vagy MSI-t. Giga kártya amúgy sem volt ajánlott.
-
arnoldito
senior tag
Hy All!
Ma vettem egy Giga G1 390 Gaminget( Zsír újat), berakom a gépbe, és a windows Üdvözöljük felíratnál kifagy a gép, többszöri próbálkozásra sem indul el a windows, ha be is jön az asztal hosszú vízszintes csíkok vannak, majd kifagy, utána reset és már biosig sem jutok el! Ez mi lehet? Alaplapon legújabb biosom van.
Köszönöm segítségetek!
Üdv
Mobilról vagyok nincs másik vga-m -
Speed®
titán
válasz
venomka1 #33633 üzenetére
A legjobb az lenne, ha a kérdésedet a helyén feszegetnéd (milyen gépet topik). Egyébként teljesen felesleges a skylakere költeni, bőven elég egy i5K hasi is OCval, sőt. Nem egy hawaii kihajtása fog gondot okozni ezeknek a prociknak. Ha annyira el vagy eresztve, hogy a skylake is alternatíva, vegyél erősebb vgat inkább..
-
odorgg
addikt
válasz
Edina8802 #33618 üzenetére
Légy szíves, töltsd ki az adatlapod, a cuccok résznél! (Ház, lap,táp,CPU,hűtő,stb)
Ha van, vagy megoldható normális ház hűtés, akkor én az MSI-t ajánlanám, a +1év gari miatt. -
törölt tag
válasz
tailor74 #33625 üzenetére
"Az eddigi vélemények alapján jobban igényli a penge házhűtést, mint a sapphire."
Konkrétan le kell venni a ház oldalát. Ez a legjobb megoldás én 72 fok felett nem láttam a hőmérőt és 65 felett is ritkán a Nitro-t.
Nyitott ház feleslegessé tesz egy-két ház ventilátort. -
válasz
venomka1 #33624 üzenetére
Egy 600-as, vagy 650-esa jó minőségű táp elég lesz a vga+proci alá is, még kicsi tuninggal is.
vedd meg a kártyát, kezdj el játszani, és ha kevés a proci, akkor aggódj szerintem.Az fx vonalat ne erőltesd, még alap intel procik is többet adnak minimum fps-ben, mint az fx...hiába a sok szál..
Ha csak single play-t játszol, jellemzően elég lehet egy i5 4690 is tapasztalataim szerint.
Ha viszont multizol is, és a jövőbe nézel, nem árt egy i5 4690K (minimum) , vagy 6600K, ezt viszont a pénztárcád dönti el, nem mi.A helyzet az, hogy játék, és azon belül is beállítás függő, hogy bele szaladsz-e cpu, gpu limitbe, nem feltétlenül csak az adott vason múlik.
-
válasz
Az általad leírt két márka a leginkább ajánlott a 390-ek közül.
Szerintem alkatrész minőségben nem igen lehet különbség, mindkettő halk, és hűvös a megfelelő környezetben.
Azért megpróbálom összefoglalni neked.
msi: 2,5 slotos hűtőborda, de csak 2 venti, igaz 10 cm-esek. 3 év garancia. Az eddigi vélemények alapján jobban igényli a penge házhűtést, mint a sapphire.sapphire: 2 slotos borda méret, tehát kicsit vékonyabb a borda, viszont 3 db 9 cm-es venti van rajta, kevésbé érzékeny a házhűtésre, de 2 év garit adnak rá, nem 3-at.
Hőmérsékletekben egyformák, talán a sapphire kicsit hűvösebb, hangerőben mindkettő jó, nem zavaró.
Igazából szerintem itt a szimpátia az, ami döntő lehet, illetve, hogy mennyi időre tervezel a kártyával.
Ha kb. 1 évre, akkor mindegy, de ha 2- 2,5 évre, akkor az msi a jobb, mert használtan is garival tudod eladni.
Viszont a sapphire jelenleg kb. 8-10 ezerrel olcsóbb, mint az msi.Tehát rajtad áll a döntés.
-
Patrick
addikt
válasz
venomka1 #33620 üzenetére
Értem én.
Azt mondják kell alá minimum 750-es táp...
Milyen 4 GHz? 32 nm-en egy 3 éves proci?
Vagy egy 3,5 Ghz-es 14 nm-es gyártástechnológiával készült 2015 Q3-as proci, amit még húzhatsz is, de kérdem én, minek?A 8 mag 4 GHz nagyon csábító. Nem rossz processzor félre ne érts. De 100%-ig biztos vagyok benne, + tesztek a neten, hogy a 6600K jobban kihajtja a 390-et, mint a 8350. Nem csak a GHz és a mag számít.
Iphone ez jó.
-
Patrick
addikt
válasz
Nekem egy hete jött meg a nitro.
Baromi nagy, batár nehéz és a 3 venti szépen hűti a kártyát + a vrm-eket is. Nem hangos. Azért nem vettem MSI-t, mert picit drágább volt, valahol meg kell szabni az ár végét, persze +1 év gari, de nekem nem gáz a 2. Jó pár driver még és még jobb lesz a kari.
Szóval Sapphire-t vettem, nem bántam meg.
Ui: Egyébként egyikkel sem lősz mellé.
-
Edina8802
csendes újonc
Sziasztok
Ha csupán a felhasznált alkatrészek minőségét nézzük melyik a jobb választás?MSI R9 390vagy R9 390 nitro.?? Attól mert lány vagyok énis szeretem a számítógépes játékokat.már 10éve.nekem ez a hobbim.Remélem segítenek nekem a vásárlásban -
venomka1
aktív tag
Lehet hagyom az intelt es veszek egy FX 8350-t az i5 6600k helyett. Az mar biztosan kihajtja az r9 390-et
-
Patrick
addikt
Nekem a GTA V-nél a gpu 100%-on megy, minden fel van tolva maxig. A cpu 95% körül pörög, tehát a vga ki van hajtva... Én vehetek ide i7-est is...4770k-t vagy 6700k-t, nem lesz több fps-em FHD-ban, az a +1-2 fps, amit esetleg játéktól függően bedob, az max hab a tortára, semmi több, nem éri meg a ráfizetés egy i7-re.
Persze, alacsonyabb felbontáson megugorhat az fps, no de, ha én FHD-ban tolom, akkor megint minek vegyem lejjebb a felbontást?
Egy szóval, ha én most akarok + fps-t, akkor meghúzom a vga-t, többet ad, mint egy i7-es játékban.
Ez olyasmi kérdés lehet, mint a tápoknál, hogy egy 550-es táp elviszi e vagy sem a 390-est egy i5 mellett. Vagy egyáltalán a táp kérdés. Picit túl van misztifikálva, hogy vegyünk csak 750-est, mert minimum az kell, stb. Nem. Ugyan ez van a játékoknál is. Számtalanszor átnyálaztam ezt a témát, i5 4460 lett. Amire kell, tökéletes.
A driverekről és a játékok patcheiről pedig nyilván mindenki fps növekedést, optimalizáltabb működést vár, ami + fps-ekben szintén mérhető. -
odorgg
addikt
válasz
halhatatlan #33612 üzenetére
Ha nyoma marad a dolognak, akkor igen.
Ha már víz, akkor miért nem valami normális FC blokkot teszel rá?
-
válasz
halhatatlan #33612 üzenetére
Sapphire hivatalosan nem támogatja a hűtő cserét, de nincs rajta gari matrica a csavarokon, ergó megcsinálhatod, ha akarod.
Azért nem árt vigyázni, hogy ne sérüljenek a csavarok, stb., hátha egyszer mégis szükség lesz rájuk. -
halhatatlan
aktív tag
üdv!
ha ezt a hűtőt felrakom a garis sapphire r9 290-re elveszti a garit?
köszi előre!
[link] -
korcsi
veterán
válasz
#02119936 #33603 üzenetére
Szerintem a kihajtás nem ilyen egzakt dolog, Ha egy 3,2GHz-es procival marad 3% a VGA-ba akkor rentábilis azt kihajtani belőle?
Tesztekből azért nem jön le ilyen egyértelműen ez, hiszen gyorsabb prcesszorral nyílván gyorsabb a megjelenítés, kérdés megéri e a többlet befektetést.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Horgász topik
- Építő/felújító topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- DOOM - The Dark Ages
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- World of Tanks - MMO
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest