- Azonnali informatikai kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati888
senior tag
Hát én egy hét huzavona után végül megrendeltem egy 390-est, a GTX 970 sokáig versenyben volt, de végül így döntöttem, remélem nem bánom meg: [link]
XFX 7970-em volt, nagyon igényesen összerakott kártya.
Ati
-
RazoR
veterán
válasz
GeneraL_XTX #33491 üzenetére
A leírásod alapján megfogalmazódott bennem a következő kérdés: A házam hűtése a következő képpen épül fel: elöl két 12-es+ egy 14-es befúj, alul egy 12-es befúj, oldallapon két 12-es befúj, hátul egy 12-es szív, felül két 12-es szív. A vga egy Giga R9 290 OC wf3 és bele-belekarcol a 75-78 fokba! Hol a hiba? Vagy ettől a karitől ez jó hőmérséklet?
-
kp59
aktív tag
válasz
abridabri #33489 üzenetére
Például én előre raktam 2db 14cm-es Nanoxia ventilátort. Az alsót úgy raktam be hogy a kártya végétől kb.6cm-re van de ehhez persze ki kellett alakítanom ott felfogatási pontokat. Lemezből készíteni a felfogatáshoz szükséges pántokat. A másik 14 cm-es Nanoxiát ez fölé a ventilátor fölé raktam de kb. 10cm-el kijjebb az előlaphoz közel hogy az általa keltett légáram az alatta lévő ventilátorra is essen (ami beljebb van egészen a videókártya végénél). Ezek a ventilátorok 1100RPM-re vannak leszabályozva így elég halkak (amúgy 1800RPM fordulatúak lennének) és a házba befelé fújják a levegőt (az alsó közvetlenül a kártyára).
A ház alját kivágtam és beraktam oda egy 800RPM fordulatú Coolink Swif2 ventit mi pedig a kártya végénél elhelyezett ventilátor keltette légáramot ráfújja a kártya ventilátoraira.
A ház hátlapjára pedig egy 12 cm-es Nanoxia van felrakva ami 1800RPM fordulaton szívja ki a meleg levegőt.
Persze ezekkel míg így elkészültek kicsit dolgozni kellett nem csak felcsavarozni a boltban vett ventilátorokat de megérte mert most már minden tökéletes számomra a hűtésnél.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #33491 üzenetére
+1 arra hogy elolrol a 120-as menjen alulra. Egy probat meger.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
abridabri #33484 üzenetére
Elmondom hogy szerintem (a képed alapján) mi a baj a házhűtéseddel, ha fikázásnak veszed az a Te bajod.
Elsődlegesen azt kell figyelembe venni, hogy az MSI oldalra fújja ki a meleg levegőt, ezért ha az ott megreked és nem tud gyorsan távozni, akkor könnyen előfordulhat hogy saját magát fűti a meleg levegővel egyre jobban és jobban.
A Te esetedben is ez áll fent valószínüleg, így az lenne a célod, hogy a kártya környékéről eltakarítsd a meleg levegőt. Mivel a meleg levegő ugye felfelé száll, célszerű lenne alulra beépítened egy befele szívő 14centis ventit, bár nem tudom, hogy az a baxottnagy processzorhűtő borda mennyire blokkolja az áramlást felfelé (valószínüleg nagyon, ráraknék egy nagyobb összeget, hogy amiatt ragad ott a kártyánál a meleg levegő) így kipróbálhatod az alsót kifelé fújó változatban is hátha az jobb hatásfokú lesz.
Ha van hely, akkor egy oldallapon lévő venti is sokat segíthet a helyzeten.
-
-
kp59
aktív tag
válasz
abridabri #33479 üzenetére
Nem kell itt indulatoskodnod.
Nyugodj meg és gondolkodj inkább józanul. Ha az MSI valóban annyira rossz volna akkor hogy lehet hogy csak az utóbbi néhány hozzászólás között rajtam kívül még ketten is azt írták hogy nekünk nincs olyan problémánk vele mint neked ([link]; [link]).Persze könnyebb megoldás kijelenteni hogy a kártya a rossz mint tenni azért hogy a házhűtésed jobb legyen.
Írtam már hogy nem becsmérelni akarom a házad de az eredmény magáért beszél és ha te ezen megsértődsz hát az nagyon szomorú és sajnálom de a helyzetedet a sértődés nem fogja megoldani.
-
kp59
aktív tag
válasz
bajnokpityu #33481 üzenetére
Minden eset más és más. Az hogy neked nem kellett ezzel foglalkozni az a te szerencséd de úgy általánosságban nem bizonyít semmit.
-
kp59
aktív tag
válasz
bajnokpityu #33476 üzenetére
Nagyon sok múlik a ház szellőzésén hidd el.
Akár hiszed akár nem de nekem semmi bajom az én MSI R9 390 kártyám hőmérsékletével és a ventilátorainak hangjával sem mióta egy kicsit átrendeztem a ház szellőzését (de nem akarom magam állandóan ismételgetni
)
-
Akkor az elozo kartyam miert nem volt 83 fokos ? (7950 3gb ) Es a cpu-m miert nem fol meg, ha szted szar a hutes ? Legalabb neztel volna utan a haznak mielott fikazod , es szembeneznel a tenyekkel ,hogy ez az MSI nem valami jo. Vagy csak pozitiv velemenyeket lehet itt megosztani ?
-
kp59
aktív tag
válasz
abridabri #33475 üzenetére
Az eredmény nem azt mutatja hogy átlagon felüli lenne az a házhűtés.
Nekem normalizálódott a kártya hőmérséklete max. 70 fok körül és a ventilátorai sem forognak csak 40%-környékén teljes GPU terhelésen mióta elvégeztem rajta a már említett módosításokat.
Nem becsmérelni akarom a házhűtésedet de ott bizony a jelek szerint valami nagyon nincs rendben.
-
Nem jol ertetted. A hazam hutese igencsak atlagon feluli. Elol 14cm(Apache) +12cm(Lepa Bol Quiet) -es ventik befujnak .Teton 14cm venti (BQ s.wings2) , hatul 12cm(Lepa Bol Q) venti sziv.
Es ennel a haznal semmi nincs ami leblokkolja a levego aramlast . Tapegyseg -HDD az alaplap tuloldalan van. -
kp59
aktív tag
válasz
csabsz13 #33472 üzenetére
Nézd meg jobban ([link]) a maximum 83 fok 2272RPM-es ventilátor fordulat mellett ami 91%-os GPU Fan speed.
Ez azért már valóban nagyon durva hogy 91%-os ventilátor használattal csak 83 fokra tudja magát hűteni a kártyája (a közel maximumon pörgő ventilátorok "repülőgép turbinahangjáról" nem is beszélve).
-
kp59
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #33470 üzenetére
Aztán meg ahogy írja (ha jól értettem) egy ventilátor van a házban ami még ha 14cm-es is igencsak kevés egy megfelelő léghűtéshez.
A másik dolog meg hogy még az sem az igazi megoldás ha telepakolja mindenféle ventilátorokkal a házat mert jól át kell ezt gondolni hová, mekkorát, milyen fordulatszámút és mindezt a beszerelendő ventilátorok zajszintjének figyelembevételével.
A lényeg hogy meg lehet csinálni rendesen úgy hogy az eredmény tökéletesen kielégítő lesz ezt mutatja a te tapasztalatod is (meg az enyém is
).
-
RazoR
veterán
Ez az uber/quiet kapcsoló az órajelekben is különbözik?
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
abridabri #33468 üzenetére
Én is csak csatlakozni tudok kp95 kollégához, ehhez a kártyához jól szellőző ház, és normális házhűtés szükségeltetik. Amíg ez nem volt rendben nálam is hasonló tüneteket produkált, de amint rendbe tettem a ház dolgait normalizálódott mind a hang, mind a hőmérséklet
-
kp59
aktív tag
válasz
abridabri #33468 üzenetére
Nem a kártyával van ott a hiba hanem a házad szellőzésével ezt tapasztalatból mondom.
Nekem mielőtt rendbe tettem a házam léghűtését szintén melegedett a kártya rendesen (ilyen MSI van nekem is mint neked).
Itt korábban leírtam a saját megoldásomat ha érdekel : [link]
-
Megjott az MSI 390 Gaming . beepitve
Futtattam egy Heavent gyorsba.
Oriasi csalodas . Brutalisan melegszik. Es a ventije is uvolt 2300 rpm-el , 2D kozben sem kapcsol ki csak leveszi 5-600 rpm re.
Pedig a haz elejeben egy 14cm es Akasa Apache venti telibefujja friss levegovel.
hofokok
Es meg a power limitet se toltam ki, neha igy visszavesz az orajelbol. -
Omli85
őstag
válasz
CsonkaImo #33465 üzenetére
Én még mindig azon véleményem mellet vagyok, hogy az AMD a Mantle projektel csak kiugrasztotta a nyulat a bokorból, hogy végre legyen valami a DX11 helyett ami végre normálisabban bánik az erőforrásokkal és ezáltal az ő hardvereik is gyorsulnak.
Azt sem kell elfelejteni, hogy nem csoda ugyebár a DX12 tehát nem az NV kártyákra fog az AMD 20-30%-ot verni hanem saját magához képest fog annyit feljavulni. Ami azért hosszútávon ár teljesítmény viszonylatban már igencsak kedvező piaci helyzetet teremthet. -
GeneraL_XTX
veterán
válasz
csabsz13 #33457 üzenetére
Èn is megnèztem ma, hàt vannak gondok. Legtöbb esetben azèrt tartja az 50+fps-t, de pl az elsô (kis)vàrosban, ahova a törtènet szerint menni kell ott azèrt szèpen beesett 40 alà is az fps ami màr èrezhetô. Mondjuk high-ra volt àllítva az Nvidia csodaeffektje az a godray vagy mi nem tudom hogy hat a teljesítmènyre ha low-ra àllítom vagy kikapcsolom, majd megnèzem.
DE attól függetlenül ès a grafikai minôsèget tekintve ez a teljesítmèny hogy is mondjam szànalmas. Ès mindjàrt jön az AC syndicate attòl elôre fèlek komolyan mondom....
-
Macka
veterán
válasz
bozont #33461 üzenetére
Az a baj, hogy hozta az AMD a mantle-t, kvázi csodafegyverként, aztan az igy elért teljesitménynövekedést az nv dx alatt behozta, sőt. Most itt a dx 12. Én már nem várok itt semmiféle csodát, mire kijonnek az AAA cimek dx12-re, addig az nv ledolgoz minden esetleges hátrányt.
-
-
A.C.E.
aktív tag
Nem kicsit gyorsít a radeonokon a dx 12.... Na erre varrjatok gombot zöldek! (ipon.hu/hir/dx11_vs._dx12_az_ashes_of_the_singularity_kozremukodesevel/34668)
-
laci.csabi
tag
Csak érteném meg, hogy a fejlesztök mért mennek abba bele hogy a vásárloik egy részét szembe köpik ilyen aljas mondon ráadásul akárhányszor megtörténik minden alkalommal nem igázán nézki úgy a "jó" kártyákon ahogy kikéne neki. Nagyon elszomorító :'(
-
csabsz13
aktív tag
na tegnap este leteszteltem a Fallout 4et. 6 órát toltam vele, az automatikus beállítás indításnál ULTRA fokozatra tette a megjelenítést, belenéztem a részletekbe, minden ki volt maxolva ami lehetett a beállításoknál.
mondjuk Bostonba még nem mentem be (úgy láttam a 30 és 40 közötti FPS-eket ott mérték az R390-nel), de nekem a lenti konfiggal folyamatosan 55-60 FPS között volt a teljesítmény FullHD-ban, 55-70 celsius közötti GPU hőmérséklettel (40-50%os ventifordulattal). számomra nem zavaró lagok is mintha lettek volna néha-néha, de összességében szerintem szép a játék és gond nélkül fut az én vasamon (lásd aláírásban). -
Televan74
nagyúr
Már megint egy olyan játék amivel a Nvidia szándékosan megtéveszti a vásárlókat.Látszik is a táblázaton (#33431) oliba hozzászólásában.Pedig már mint írtam, ez csak egy játék ami szándékosan olyan amilyen.R9 390 nem ennyire rossz kártya.Sőt az AMD egyetlen terméke sem használhatatlanan szar.Csak sok játékos becumizza az NV marketing hülyeségeit.Nagyon látszik az Nvidián,hogy még a DX12 éra előtt le szeretné nyomni az AMD -t a víz alá.
Ha sikeres lesz a NV hadjárata, jövőre ne a processzorokat és a videokártyákat fogom nézni,hanem a konzolokat és a notebookokat. Én nekem már semmi kedvem nem lesz az AMD nélküli világhoz.
-
Snorbi19
tag
idén jönnek még a dupla fury x-ek vagy csak jövőre?
-
Omli85
őstag
válasz
Omli85 #33452 üzenetére
Továbbá azért mivel az NV kártyák is olyan hú de szépen teljesítenek a játék alatt, főhet a feje a Bethesdának... És itt az igazi gond, hogy a fejlesztők nagy többsége elbaszott erőforrás pazarló motorokat használ ami adott esetben nem is használja ki normálisan az elérhető hardveres megoldásokat. És csodálkoznak ha elégedetlen a PC-s piac ? Meg, hogy sok a kalózkodás? Mikor ha évente van 1 olyan cím amikor nem köpik pofán a játékost a fejlesztők akkor lehet sokat mondok?
. Szerencsére kivártam a vásárlással fizuig de így ezek fényében most tuti nem fogom megvenni, max majd ha szépen beesett az ára és javítani tudják a dolgokat.
Bocsi dupla csak már nem tudtam szerkeszteni. -
Omli85
őstag
Érdekes módon Battelfront beta alatt kicsit máshogy alakultak az erőviszonyok
.
Nem lenne gond amúgy ezekkel a saját NV efektekkel ha nem lennének be kényszerítve a játékba amivel konkrétan szándékosan megölik az AMD vga teljesítményét. A fejlesztők is buták amúgy mert így több lesz az elégedetlen user aki bizony szóvá fogja tenni, hogy egy 100K feletti vga miért teljesít ilyen "jól" a játékuk alatt...
Az a baj sok az olyan birka aki az ilyen eredmények láttán mit csinál ? Hát vesz erősebb konfigot mert tuti a gépe a szar nem a játék á dehogy... és pistike mit fog kérni karácsonyra, azt amivel magasabbak az fps értékek... A gond majd csak akkor lesz ha a piacon az ilyen NV preferált játékok fognak dominálni.. :/ -
Tomdriver
őstag
AMD legalább a lelket tartaná a táborában azzal, hogy kiszivárogtat híreket a fejlesztéseiről. De nem teszi, mert vagy nem fejleszt vagy ha igen, lehet az sem lesz nagy ugrás, de persze lehet azért is, mert titokban akarja tartani, hogy azután majd taroljon.
Viszont így lassan elszívárog az a tábor, aki csúcskártyát akar, mert hosszú távon nem lát alternatívát AMD oldalon. -
Macka
veterán
El kell fogadni, hogy az AMD akármit is tesz le, vagy próbál letenni az asztalra, az NV üzletpolitikája jobb, az AAA címek jobban mennek NV kártyákon. Ez nem jelenti azt, hogy sz@r az AMD, de ami tény, az tény. Sajnos.
Mielőtt meg azt mondanátok, hogy trollkodok, halkan megjegyzem, hogy 980Ti-ről váltottam le 390-re.
-
senzaj
senior tag
Kipróbálnám mennyit bír a kártya (ref 290).
Feszt mennyit adjak neki? Power limit miben befolyásol?
Eddig +0 mindkettő és 1000/1300 -
kp59
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #33443 üzenetére
Most az jár a fejedben hogy kár volt eladni azt a 970-et igaz?
-
Macka
veterán
Egyébként ez a DX12 tűmogatás hogy van? A 390-ek benne vannak, nem?
-
odorgg
addikt
960-am FuryX-re cserélném! Csere oka: Nincs szükségem ekkora teljesítményre, egy gyengébb kártyával is beérem!
(#33436) ati888
Mert hangos, meleg, ótvar hűtése van.
-
ati888
senior tag
Hello!
Gigabyte r9 390 G1-et néztem ki, árban sokkal olcsóbb a többinél, miért van ez, milyen ez a kártya, melegszik nagyon?
Vagy a másik xfx-amd-radeon-r9-390.
Ati
-
"Amúgy tényleg szánalmas azt látni, hogy NV annyi jól optimalizált játékot ad ki, amennyi szart az AMD
Lassan minden NV-s játék a mesterséges gépigényépítésről szól."
Szerintem nem arról szól, hanem szépen terelgetik az embereket az nv kártyák irányába...Mint a barikákat..
Értem én, hogy az nv szponzorál egy játékot, de ne attól menjen már jobban a zöldeken, mert hányadék módon telirakják gépzabáló "zöldeffektekkel".
Ez a módszer kísértetiesen hasonlít a 970 4 gigájára.Nem védem én a mundér becsületét, mert amd is mond nagyokat,de legalább a technológia tényleg benne van a kártyáikban.
33434 odorgg:
-
oliba
őstag
válasz
GeneraL_XTX #33430 üzenetére
Szerencsére én kimaradok a friss játékokból. Sajnálom rá a sok pénzt és ilyen szar optimalizálásokkal sem vagyok hajlandó játszani.
Amúgy tényleg szánalmas azt látni, hogy NV annyi jól optimalizált játékot ad ki, amennyi szart az AMD
Lassan minden NV-s játék a mesterséges gépigényépítésről szól. Az új Cod-ban is jól jön már a 8GB memória, mint ami a 390-en van. Fury-t valahogy kellemetlen helyzetbe kell hozni...
Ez a pálya nem tudom hol van, de kíváncsi lennék, hogy valóban ilyen szar a helyzet?
-
GeneraL_XTX
veterán
Nem azt mondom, hogy rosszul fut, mert azért bőven 55-60fps FullHD esetén, csak azért csak kezd zavaró lenni már, hogy zsinórban ez már a sokadik játék, ahol ez a viszony lép fel a két gyártó között, AMD támogatású játék meg sehol semmi...
1440p-ben azért szépen látszik itt is az Nvidia karik arányosan nagyobb visszaesése.
-
oliba
őstag
válasz
GeneraL_XTX #33423 üzenetére
GW-t le kell venni low-ra és ősrégi DX9 motor erős CPU limittel. Talán még driverből hoznak 5-10%-ot, mert ugye NV drivere kint van, de AMD még nem jelent meg vele. Sajna soha nem lesz olyan jó a 390X, mint a 980
Malibutomi: a következő részben már az árnyék is tesszallálva lesz
-
Patrick
addikt
No, vettem egy 390-s Sapphire-t.
Hát a béta driver az nudli, úgy, hogy visszaraktam a 15.7.1-t.
GTA V-ben néztem meg mit tud a kártya, ami akkora, mint egy ágyú.Jó nehéz.
No, a grass quality az NORMAL, az MSAA OFF és az Extended Distance Scaling lehuzva 0-ra. Így FHD-ban fix 60 fps, minden más on, max, ultra, very high.
Ha az EDS-t felhúzom maxra, akkor 52-53 fps-em lesz. Ha betolom az MSAA-t 8-ra, akkor 42-43 és ha a grass Quality-t is, akkor olyan 32-36 fps-em van. Kint állok a dombon a medencém mellett, rálátok a városra.
No ez így béta driverrel, 22-23 volt.
Még tesztelem a karit, Project Carsban minden maxon, 40-45 fps.
Tuning még nem volt. Kb 70 fokig melegedik a kari, a vrm-eket nem néztem még... most megyek melóba, de holnap jön a tuning, semmi feszemelés... Van valami külön progi tuninghoz, sapphire táján, vagy ccc-ből tologassam...
Pusszantás.
-
Habugi
addikt
válasz
GeneraL_XTX #33423 üzenetére
Topicgazda úr, neked nem tűnt fel az elmúlt legyen mondjuk egy évben, hogy megjelenésük pillanatában a gennyWorks játékok rendre ugyan ezt a statot adják?
Az egyetlen ami változó az az, hogy NV-n is szarul futnak-e vagy csak Radeonon.
Jelen esetben pedig a rommá tesszelált Godraysben találta meg az NV azt, amivel a jól kereső, átlagban 70 IQ alatti nyugati vásárlóbázisát megpróbálja arra szólítani, hogy nekik bizony erősebb zöld dVGA kell..Foggal-körömmel húzzák visszafelé a PC Gaminget..
Amellett hogy ildomos nem aláfutni, az ilyen 0day teszteket is ott kéne kezelni ahová valók, a veszélyes hulladék tárolóban. Pár hét és egészen máshogyan fog festeni a helyzet.No offense..
-
odorgg
addikt
válasz
GeneraL_XTX #33421 üzenetére
GameWorks. Vagy mindenen szarul fut, vagy csak NV-n fut jól...
-
válasz
abu szerint megint sz@rrá van tesszelálva a játék.
-
ati888
senior tag
válasz
Ezt mire mondod, pont rendelnék 390-est, de még a GTX 970-en gondolkodok.
Ati.
Én pont azt láttam youtube teszteken, hogy a 390-es kicsit jobb.
-
GeneraL_XTX
veterán
Hát ezek a 390/390X-ek megint jól le vannak maradva az Nvidiától még ennél a nyomorult Fallout4-nél is......
-
Televan74
nagyúr
DX12 -es játék lesz a Fable Legends is.Kíváncsi leszek rá.
Nem tudom hogy a Rise of the Tomb Raider Win10 only lesz e.Mert ha igen akkor valószínű ott is a DX12 használata.
-
Snorbi19
tag
hali
R9 390 VGA melyik változat az ajánlott ?
linket kérnék...
előre is kösz. -
válasz
ati888 #33406 üzenetére
Gyakorlatilag mindent leírtál, amit el lehetett volna mondani..
Hűvösebb üzem már nem feltétlenül írható a gtx javára, elég jó 390-ek jöttek ki, driver csipri-csupri hibák mindkét oldalon vannak, a fogyasztásban egyértelműen a gtx jobb, bár szinte mindenki agyon tuningolja őket, így azért azok is kajálgatnak a tápból.
Nekem volt mindkettő, én speciel a 390-et időt állóbbnak gondolom most a dx12 küszöbén. Arról nem beszélve, hogy a mostanában megjelenő "remek" konzolportok (pl. cod bo3) mellé nem árt jelenleg a sok vram sem. Tudom, hogy bug és javítva lesz, de na..
Tápnak elégnek kell lennie, ha nem húzol szénné mindent.
-
ati888
senior tag
Hello!
R9 390 és GTX 970 közül választanék videokártyát, olvastam már pro és kontra véleményeket is, igazából olyan véleménye érdekelne, akinek volt mindkettő (ha van ilyen
. Teljesítményben nagyjából ugye egyformák, árban szintén, a fogyasztás és hüvösebb üzem áll a +4 GB RAM-mal szemben, egy FSP Raider 550W-es tápom van, elvileg elég hozzá.
Vélemény?
Ati
-
NandoXXL
senior tag
válasz
sz.atesz89 #33396 üzenetére
Tudom nem egyszerű de valakit meg kellene kérned hogy kipróbálhasd a vga-at a gépében a játékoddal. Lehet alaplapi gond is, workstaion gépnél találkoztam kompatibilitási problémával (ilyen témában beszélgettem már itt IT-is kollégával, meg a cégnél).
Egy érdekes eset: Gépfejlesztésnél rádugtam a Dell monitorom usb hub-jára a gépem, előtte nem használtam, néha újraindult a gép. Mire rájöttem nem az új alkatrészek a hibásak, hanem a Dell usb hub okozza a problémát, leizzadtam (mem test stb.)..
Egyenként ki kell zárni a hiba lehetőségeket, elsőnek a vga-át másik gépben, utána egy kölcsön tápot lenne érdemes megnézni, ha ezeket kizártad marad az alaplap. (ha már tesztelsz, meg nézheted usb-ről indítva a memtestet)
Fontos kérdés, alaplapi bios frissítve van? -
mivel lesz nekem jelenleg rosszabb , ha csak dx11 e's WIN7 van fent , nem pedig win10 ? Megeri valtani ? (bench nem erdekel csak game )
-
Hamarosan csatlakozok 390 tulajok koze
Szerdan jon elvileg egy MSI Gaming
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest