Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- E-book olvasók
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
DEV_NULL
őstag
A fórumtárs nem említette, hogy baj lenne a kártyával ahogy azt sem, hogy teljesen rendben lenne. Csak a gariztatás miatt érdeklődött így joggal feltételezhettem, hogy talán valami gond van vele... Majd Te fogsz engem csendre utasítani, ugyan. Úgy látom valami igencsak elvakít téged, esetleg az értelmező ovlasással van gondod, hiszen a hozzászólásom úgy kezdtem, hogy "Ha azért kell a garanciajegy/számla mert valami gond van a kártyával".
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest