- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Dealer95
üzenetére
Tényleg, ott ma volt a premier.

Hasznos infó, hogy jót tesz neki a DX-update.
Érdekesek ezek az első teszteredmények, mindenesetre kíváncsi leszek, mit tud majd felmutatni az AMD egy friss driverrel, illetve ha maradnak a teljesítményarányok, akkor később a komolyabb elemzésekre, hogy sikerült ezt ennyire Keplerre írni a fejlesztőcsapatnak.....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#29513) Algotis: Nem tudom, melyik játékról beszélsz, én eddig a két Tahiti karimmal (LE volt meg PRO) nagyon meg voltam elégedve mindenhol hozták, ami elvárható...
Mondjuk NV karim nem volt mostanában, az übertuning GTX260-am óta sose vágytam NV-re, bár ízlések és pofonok.... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S760 - i5-520M I 4GB I 160GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mondjuk NV karim nem volt mostanában, az übertuning GTX260-am óta sose vágytam NV-re, bár ízlések és pofonok....