Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Hővezető paszták
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
belinho
senior tag
válasz
bombibmw #19121 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem ugyanez volt 5850-el, majd 6850-el is, akkor is azt mondta mindenki majd javítják. Mindig felraktam a legfrissebb drivert, volt platformváltás is, de semmi nem segített. Nem minden játéknál jött elő, de ha igen, akkor marhára idegesített, főleg ha valami régebbi játékot raktam vissza.
Két választásod van, vagy vársz hátha javítják, vagy váltassz Nvidia-ra ahol van adaptive v-sync ez a technológia a VSync jelet szabályozza dinamikusan az aktuális képváltási sebességhez a maximális játszhatóság érdekében, ami miatt teljesen folyamatos lesz a játékmenet.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gaming notebook topik
- Bejelentették a Forza Horizon 6-ot, irány Japán!
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest