Új hozzászólás Aktív témák
-
CptMisi
őstag
válasz
Shkiz0 #11276 üzenetére
amúgy nálad sem terhelésfüggő, így nem biztos, hogy lesz BSOD tesztek alatt....azért akkor nem farmville alatt esne össze a cucc
persze lehet, hogy terhelés is kiváltja....
igen, tudom, hogy semmit konkrétat nem mondtam 3 hsz alatt, de hiba lenne bármit is biztosra mondani
-
CptMisi
őstag
válasz
Shkiz0 #11273 üzenetére
az a baj, hogy teljesen máshogy viselkedik a gép egyes szituációkban, például Memtest nekem lemegy, Crysis-szal sincs gond, sőt mindegyik szintetikus teszt lemegy hiba nélkül, de például CoD2, meg Batman alatt is többször volt már BSOD(ahogy ez van másoknál is, fórumon is írták, hogy teszteljenek ezzel meg azzal, hogy kiderüljön, mi a baj, de hiába...persze sokszor van olyan is, hogy kiderül)....az ntoskrnl.exére rákérdeztem, nekem azt mondták, hogy ram probléma
szerintem meg nem ilyen egyszerűen eldönthető egy fájlból...
igaz xp, de talán ahogy tzsolesz mondta, a winfos néha beavatkozás nélkül is összehányja magát
én például megpróbáltam már mindent, de még mindig sz@r
-
válasz
Shkiz0 #10630 üzenetére
Na feltettem a 10.5-öt ezzel megszűnt a fagyás viszont elakadtam
Van egy rész (cursed) ahol be kell robbantani a bal oldali alagutat, úgy hogy közben folyamatosan jönnek azok a genyók.
Berobbantottam, aztán most azt írja hogy find airlock izé.
Na azt hol a picsába találom? Mind a 2 szélső alagutat már végigjártam középen meg ahol van a falba egy repedés ott ilyen faszom árnyékok állnak, és nem engednek át. -
Giot
addikt
válasz
Shkiz0 #10198 üzenetére
Nekem nem volt fagyi a Metro2033-al DE egy bizonyos pályarésznél belökött ilyen szürke csikos témát mitha megfagyott volna csak barnában és nem fagyott meg (a pályarésznél ahol jártam a barna színek voltak túlsúlyban)
mert azután hogy tovább mentem visszajött a kép. Ezután még 2 órát játszottam de nem jött elő többször ez a hiba, és más sem.
-
CptMisi
őstag
Alapból a 9600GT az erősebb, szerintem ez PhysX alatt sem változik meg
jilian: leginkább sehogy, CPU-n számolt fizikával jó esetben 15FPS lesz...a kérdés az, hogy fontosabb -e a PhysX, mint a többi beállítás, mert az 5970el kétségtelenül több FPS-sel játszhatnál max. beállításon / menne ott is max.-on, ahol az 5870el már nem igazán szerencsés max.-on játszani, persze PhysX nincs, esetleg később mellé teszel egy nV karit
-
-
omikron23
senior tag
Gerisz és Shkiz0:
Hát igen. Én is elég gagyinak tartottam a ThermalTake cuccost, többek közt ezért is mondtam le róla. A kinézetén kívül a hangja is elég gáz volt...
Amit kinéztem az egy Corsair H50-es cpu hűtő volt, de későn vettem észre itt a PH-n, meg az árlistákban, hogy korrekt áron kapható. Addigra megrendeltem a mostani lég-et, de ezzel is maximálisan elégedett vagyok. Nagyon halk, és mivel nem szoktam tuningolgatni, ezért hűvös is a rendszer... -
Lejárt a szerk, és kicsit kusza lett a vége.
Szóval olcsóbb venni pár minőségi ventit, mint kiadni több pénzt egy olyan radira ami passzívan elviszi a fent említett rendszereket. Nekem aktív van, de szinte hangtalan.
Csak a táp ventijét hallani ici picit, illetve a pumpa duruzsoló hangját. -
Gerisz
addikt
Nagyon bírnám a vizet, de amit "kinéztem" cuccok 80 körül vannak. radiátor szivattyú cpu, gpu blokk. a lapra vinyókra még semmi nincs, + ventik, csatik, csövek, lötty amit nem is számoltam. Ennyit sajnálok rááldozni egyszerre. Tényleg párja nincs, de ha veszek akkor mindenre veszek, meg jól bővíthetőt.
-
TB
tag
Állandóan előjön,most éppen talán 10 percet sem bírt ki normálisan,de most kaptam az infót,hogy biost kell frissítenem az alaplapomon,mindjárt ki is próbálom,csak utána kell néznem,hogy hogyan kell,mert ezer éve csináltam még egyszer floppy lemezről,azóta már más a téma!
Esetleg valaki nem tudja,melyik biosfrissítés a legegyszerűbb?M@Db0Y : köszi az infót,még a gyári F2-es bios van rajta!
-
Tody56
aktív tag
Próbáltam én már asus-t, msi-t. Nem vált be. Ez tényleg catalyst gond lesz szerintem.
Bios szerkesztés oldja meg úgy látom.
CSináltam egy ,módosított biost úgy, hogy csak a 3d órajelet növeltem , illetve növeltem a limitet az eredeti sapphire bioson. Így most jónak tünik.Ez is azt igazolja, hogy driver hiba szerintem.
-
sonyesz
csendes tag
Köszönöm a választ. Jelenleg 74-ért láttam az Asust, és 66-ért a Saphiret, mindkettőhöz van kupon. Ezen vacilálok.
Amúgy azt kérdezném még hogy mért mibndig a Crysishez hasonlítják a dolgokat. enkem a Saphire 1950 Pro-n is végigment a játék, persze beállításokat nem bántottam. -
Tody56
aktív tag
Én a catalystra leginkább.
A kábelt én azért zártam ki, mert ha csak az egyik kijelző van engedélyezve mindegy melyik akkor nincs gond. Illetve ha játszok a hz beállítáokkal akkor néha az egyik, néha a másik vibrál. Nem mindig ugyan az.szerk:
Ja és azt is próbáltam, hogy mindegyik kijelző dvi csatin kap jelet8 a tv dvi -hdmi átalakítóval). Normál esetben a monitor simán dvi-dvi, a tv pedig hdmi-n van.
Tehát 1 szó mint 100 játszottam már a csatikkal is teljesen hiába.Ez a hiba tuti nem csak nálam jelentkezik és szerintem elég komoly hiba ahoz, hogy megoldás legyen rá. Ezért várom mindig az új drivert mint a messiást, de hiába.
-
Tody56
aktív tag
Ne parázz a sapphirtól.
Nekem vízzel alapfeszen 950 körül megy, fesszel 1100 környékén is, de még nem teszteltem sokat. Ramok 1250OK.Nekem egy bajom van, de eddig még erre nem találtam megoldást, hogy ha pl az msi progival húzom a kártyát akkor folyamatosan a huzott értéken jár. Nem veszi vissza 2d órajelre.
Van erre valami megoldás, hogy csak a 3d órajel változzon?
Kicsit kiakaszt a dolog, mert megy a kártya mint a barom és így alapon használom. -
Gerisz
addikt
-
-
XoZ
aktív tag
A Sapphire panaszok szerintem inkább abból adódhatnak, hogy abból fogy a legtöbb, legalábbis a newegg értékelés alapján nincs vele különösebb gond: [link]. Az ASUS előnye a már általad is említett unlockos BIOS-on kívül a 3 év garancia a Sapphire 2 évével szemben. Egyébként még unlockos BIOS-t sem kell a kártyára tenni a limit fölé való tuningoláshoz, elég hozzá az MSI Afterburner, aminél az msiafterburner.cfg fájlt kell módosítani a lock feloldásához: az enableunofficialoverclocking értékét 1-re kell állítani.
-
Goldmen75
őstag
Én már a hosszú évek alatt megtanultam, hogy nem szabad várni!
Mikor bejött az országba az első szállítmány 5870, megvettem, azóta csak feljebb ment az ára
De nagyon sok mindennel voltam így...ritka hogy lefelé tendál, főleg jelen gazdasági helyzetünkben.
Egyedül a monitorok amiknek csökken az ára. -
sz.zoli25
aktív tag
-
SimonYana
addikt
Akkor készítettem nektek egy kis táblázatot!
Figyeljétem melyiknek mennyi +12Voltos ága van!
Láss csodát! -
-
ffodi
veterán
Szerintem bármelyik márkából vehetsz. Ha esetleg 5850-et szeretnél venni, akkor a sapphiret kerüld, mert volt itt már nem is egy ami meghalt 3dben. 5870-ből mehet a sapphire, talán az is a legolcsóbb, és mint ahogy az előző hsz-emben írtam elég jól húzható. Szerintem tökéletes a gyári hűtő, mert ugye idleben leveszi 157/300-ra a vga-t és auto-n kb 20%-on pörög a venti, aminek semmi hangja nincs(illetve a 4870-emhez(500/550-en) képest kb 30w-al fogyaszt kevesebbet idlebe). Alapon ha játszom, akkor se pörgeti fel a ventit szerintem 30% fölé. Idleben 37-39fok terhelve kb 65. A 9600gt-t meg ne dobd el, mert tökéletes physxre, pár hsz-el feljebb ezt is kitárgyaltuk(holnap jön egy gt220 az 5870-em mellé, és ha beröffentettem, akkor küldök majd eredményeket).Egy szó mint száz, nem érdemes megvenni a nem ref karit több pénzért és nyugodtan vehetsz sapphiret, ami most a legolcsóbb ha jól tudom. Nagyvonalakban ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- Gainward RTX 2080 Phantom GS 8GB
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest