Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
addikt
nahh, kaptam én is egy fullszkrínes szürkecsíkos ajándékot
, 3-4 hét használat után, zafír 5850el
-
LÁZ
addikt
üdv, az vajon a vga parája lehet, ha az lcd tv-t rádugva nem ad képet a monitor a pc-n, vagy a monitor lehet a ludas,
-
LÁZ
addikt
válasz
Bajnokfoto #5705 üzenetére
futtasd le a benchmark topikjának 1.hsz-ban lévő dx11 def. beállításokkal, hogy legyen viszonyítási alapunk.
-
LÁZ
addikt
Vki eldobná nekem privátba, hogy milyen sort kell hozzáadni a rivatuner.cfg-hez, hogy lássa az 5850et ...tudom használjam inkább az afterburnert, de nem akarok a biosal szórakozni
-
LÁZ
addikt
hy, ezt az msi afterburnerbe mit kell berhelni, hogy tudjam állítani a zafír 5850em órajelét? apply, aztán semmi
-
LÁZ
addikt
válasz
->Raizen<- #5349 üzenetére
igen azt olvastam, ránézek
, heavent akartam futtatni, hogy mennyit dob a kártya vista x64en, de kidob, hogy nem jó a dx-em, ezek szerint 11 csak vin7en lenne, vagy sp2-vel már tudnám indítani?
-
LÁZ
addikt
üdv, szert tettem én is egy zafír 5850-re, kérdésem pedig, a rivatunert rá lehet vhogy venni arra, hogy kezelni tudja a karit?
túrtam a netet, de még értelmes dolgot nem találtam....lehet rossz felén kezdtem el
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch V2
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest