Új hozzászólás Aktív témák
-
Bajnokfoto
csendes tag
Az 1080p-s gondok nekem is előjöttek de csak youtube-s vidiknél amikor is teljes képernyőre váltottam, hirtelen elsötétült a kép, ki-be lépett az asztalra, úgy belassult a gép hogy csak az újraindítás hozta rendbe. Most nem voltam Pesten 2 hete de azóta kijött valami új Flash azzal megnézem javul-e a helyzet. Játékoknál, filmeknél egyelőre nincs panasz meg a ventire se. Sztem itt driver, codec valamint oprendszer gondok vannak, nem egy kiforrott hardver ez még türelmes vagyok én is vele. Ha meg nem javul a dolog akkor váltás lesz Fermire (ha kijön valahára)

-
SimonYana
addikt
Nekem csak 1 hétig volt 5850-em,de nem tapasztaltam semmi ilyet amit Te itt most leírsz!
64Bites Win.7 van nekem is fent.ImI87 Nekem Benq moncsim van és ha néha csilálja azt amit írtál az elején,én is ki-be kapcsolom a moncsit és utána okés!

Van itt még mit javítani a driveren!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock Phantom Gaming RX 6950 XT 16 GB GDDR6 Kiváló állapot, dobozos, garanciás (2026.04.29)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia RTX 2080 Ti 11GB GDDR6X 352bit!!! BESZÁMÍTOK!!!
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti EAGLE OC 8GB
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

64Bites Win.7 van nekem is fent.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)