Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Nana... Az 5870-nek azért ott figyelnek extra textúrázói és shaderei, ez azonos órajelen önmagában kb. 10%! És azt se feledjük, hogy a csúcsragadozókon 2GB ram van, valamint tesszelálásban fényévekkel jobbak, ami az időtállóságukat erősen növeli. Persze, a jelenlegi alkalmazásokban elég közel leszel hozzájuk a tuning 5850-el, az is biztos.
Masszív kártyák ezek, ma is bőven megállják a helyüket.
(És szerintem még legalább 1-2 évig, minimális kompromisszumképesség mellett.)
-
HSM
félisten
-
Robi BALBOA
őstag
Én minden gamét 8xAA-val használok, kivéve a Crysis Warhead ott 2xAA-t azt is azért mert jobban tetszik mint a 4x-es meg a 8x-os(a 4x-es és 8x-os már nagyon mossa a képet a kis részleteket) és a Metro2033 ott nem is használok élsimítást, mert nagyon elmossa a kis részleteket. Úgyhogy nálam hatványozottan igaz az, hogy a vga a "leggyengébb láncszem" így semmi értelme nem lenne annak, hogy több tízezer forintot kidobjak egy újabb konfigra az ablakon aztán a gamék kb ugyanúgy mennek, a tömörítés meg ilyenek nyílván jóval gyorsabb lenne, de néha ha csinálok is ilyen jellegű feladatot a gépen nem sokat számít azaz 1-2perc.
Amúgy milyen jó, hogy ilyen hűvös van, 37fokos a karim így idle-ben.
(mondjuk motorozni meg nem tudok menni
)
-
HaZsolt
őstag
Én vettem egy 5830 CoD6 Editiont. Bár furcsa szájízzel. Miután tesztelgettem, nézegettem észrevettem, hogy 5 heatpipe találhatő a kártyán. Remek hűtése van. +200Mhz GPU core clock emelést kihoztam belőle, 14500Vantage pont. Bőven 5850-es szint felett. Kellemeset csalódtam benne.
-
GJ70
tag
Meglehet igazad van.De most már mindegy, késő bánat......A proci-alaplap-memória megy, a vga nem , lehet hogy gforcenál kellett volna maradni...Csak egy jól működö kártyára vágytam!!!
Azt is mondta gianni, hogy nem ajánlja az asus 5850-t, mert sok a gond vele,állitólag sokat vissza küldenek, igy lett belőle egy sapphire.Ami 2d-ben megy, 3d-ben meg nulla, igaz egy hét alatt, csak telepítgettem, másra sem volt időm.
Remélem nem fogok hetekig mogyorózni kártya nélkül..... -
-
Toninho13
aktív tag
Milyen Phenomod van?A nagy töbségét annak is fel tudod rántani 3,5Ghz-re...Énis gondolkoztam a váltáson.Viszont úgy vagyok vele, hogy most nem éri meg.AMD-től jönnek majd az új chipsetek, intelnél meg szerintem, ha megjelenik az 930-as i7-es, mindenkit elkap majd a láz, hogy a 920-ast lecserélje(legalábbis ebben bízok
)....Én apróban szoktam itt mindent nézni, és sajnos i5-ös procik használtan nagyon nincsneke, újan meg majdnem annyiba kerülnek, mint a használt i7.Persze a mostani ezeknél jóval lassabb, de Fullhd-ban szerintem a VGA-n van a hangsúly.
-
GJ70
tag
A helyzet az, hogy nem tudtam több lóvét összeszedni, ezért döntöttem amd mellett.Korábban volt már,persze 4-5 évvel ezelőtt, akkor semmi gondom nem volt vele.Utánna inteles cucc, majd azt gondoltam ezzel a mostanival kihúzom egy darabig. A kártyát egyébként ma délben visszaküldtem gianninak, kiváncsi leszek mi sül ki belőle.
Lehet, hogy i5 kellett volna, a fene se tudja??? -
SimonYana
addikt
Nekem is volt phenom 955-ös configom!
Nem mondom hogy nagyon gáz,de messze van az i5-től szerintem!
i5 nem időt álló???
Ezt hogy érted?
Mi az ami időt álló?
1 év alatt szintem mindenki cserél rendszert olyan gyors a fejlődés,de nem hinném,hogy 3 év múlva ne lenne jó az i5 viszont szerintem már alig lesz valakinek i5-ja addigra! -
GJ70
tag
Helló.
Szóval ma reggel teljesen úgy jártam el ahogy írtad :"Biosban "Load optimized default" vagy valami hasonló, utána szűz particióra oprendszer fel, majd csipkészlet driver, sound, lan, és végül a catalyst 9.12."
Most már olyat is csinált, hogy a total commanderben amikor másoltam, szétdobta az ablakot, vagyis csak részlegesen jelenitette meg.
A crysist nem raktam fel, de a far cry2,wolfenstein2, stalker 1-2 igen és ugyanaz a jelenség, azaz lassan tölt, majd ha be is jön, beállítások után-nem a maximumon- kifagy.
A win7 céges végleges változat, azzal nem lehet gond.
Egyébként előtte egy inteles cucc volt, 8800 gtx kártyával.Megjegyzem visszaraktam a gtx-et és azzal hibátlanul indult minden játék.
Akkor most mi van???
Szóval délben-miután beszéltem a giannival-postával visszaküldtem az ati 5850-et, igaz előtte kaptam egy kis kioktatást, szóval nem tudom mi fog ebből kisülni??? -
GJ70
tag
Köszi,most húztam újra a rendszert utánna a gyári telepítő cd-ről minden driver autoinstall,most rakom a 9.12 cakkompakk, aztán meglátjuk.
Az állomány kezelésen mit értesz?
Ja az még mindig zavar, hogy úgy az alaplap mint a proci kezeli az 1600 ramokat, de ennél a mushkinnál csak 1333 lát, ilyenkor mi van???
Mondjuk az alaplap ami biosa is egy káosz szerintem az award vagy a phoenix sokkal egyszerübb.Mondjuk előtte egy gigabyte inteles volt, hát még a kezelői könyve is érthetőbb mint ennek.
Egyébként érdekes, hogy a játékokon kivül minden hiba nélkül ment, nem melegedett stb.
Egy érthetőbb bios leírás jobb lenne. Pld. ramoknál ne legyen auton, emeljem a feszt hogy rendesen beolvassa az 1600-at? -
Cathulhu
addikt
Nagy szerencsem volt, mert se a 64bites se a tobbmagos atallas nem haladt ugy ahogy vartak (vistabukta), raadasul a konzolok sem fejlodtek, igy par elb*szott konzolporton kivul a legtobb modern jatek is vigan futkoraszott 1 magon, 32biten, csak a 6600GT-t csereltem le 3 ev utan egy 3850-re
MSI lapja havernak volt, de az is igaz ahogy SimonYana mondta, 4-5 evvel ezelotti szerias, de soha semmi baj nem volt vele. Remelem ezzel se lesz... Oszinten bizok benne
-
Sárpac
nagyúr
-
XoZ
aktív tag
A newegg felhasználók szerint különösebb gond nem lehet a Sapphire 5850-essel (és a többivel sem), mert a vásárlók 85%-a 5-ből 5 pontot adott rá: [link]. Szerintem nézd végig az értékeléseket, különösen az alacsony pontszámúakat, ebből nagyjából fel lehet mérni, hogy milyen problémák lehetnek.
#5432 0805: Az Ipon a nagykerek aktuális raktárkészlete alapján dolgozik, tehát ha valami bent van a megrendelhető termékek között, akkor az elég nagy valószínűséggel van is (leszámítva persze a hibákat, elírásokat, mint pl. a ma reggeli MSI 5850). Ha ma megrendelted, akkor holnap 15 órától átveheted személyesen, ha szállítással kérted, akkor pedig holnaputánra várható: [link].
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyomtató topik
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy topik
- Mobil flották
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest