- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonYana
addikt
Ennél kevesebb fesszel is megy szerintem!
Nekem itt van !Nincs kulcsod a 3Dmarkhoz? Vagy miért nincsenek mindenhol eredmények!
-
->Raizen<-
veterán
Gyönyörű ez a tégla mióta háttértároló?
A többieknek akiknek gond van az 5870essel: Nekem pl a ninja blade-ben kockás a füst amikor ide oda ugrok gyorsan és ilyen "kondenzcsíkot" húzok
az az effekt is kockás. Úgy vettem észre ha kap anizotróp szűrést akkor megszűnik a probléma. Aztán a crysis is valamiért meghalt mert a képen láthatóak piros foltok meg kékesek és azok a helyüket változtatják random. Azt hittem a karinak vége de minden más progi mark stb tökéletesen megy. Driverbe van még hova fejlődni dúrván az 58xx szériás kártyáknak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Exkluzív órák
- Óra topik
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- OLED TV topic
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest