- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- Milyen videókártyát?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
En veled ertek egyet, sajnos ez az egesz gepcsere mizeriam onnan indult, hogy garanciaido utan 3 honappal meghalt a sapphire 3850-em, es ugy voltam vele nem veszek megegy AGP-s karit. Az uj gep vasarlasnal MSI lap melle gondoltam MSI kartya valo, (raadaskent MSI-re 3 ev gar van, zafirra csak 2) es megofgadtam barmi is lesz a zafirt ezekutan kerulom
-
SimonYana
addikt
Sajna nekem minőségben a sapphire alacsonyabb szinten van
Ezt majd akkor is magyarázd el , amikor eladod és próbáld meg megdumálni az érdeklődővel (ha lesz).Mert szinte csak akkor lesz ha olcsóbban adod!Az is igaz,hogy mind egy és ugyan az,de még sem!
Asus , MSI bios????
No látod még sem teljesen ugyan az és az Asus jóval magasabb árkategória és meg is veszik! Mert bíznak benne! -
no hotfix, WHQL-eket tesztelek. de a hotfix release notes-t megnéztem, ott sem látok nagyratörő változásokat...
darky@: nekem ezzel semmi gondom nem lenne, csak nem kellene hülyeségeket ígérgetni...
Gaboman: de Nálad amúgy is volt némi gáz. a Crysis a 9.12H-val normálisan ment?
-
Lacika001
aktív tag
Ha szintjét írok akkor a szintjére gondolok
, de alapfeszen még az órajeleit se lehet elérni, mindenképpen emelni kell a feszültséget, 1,2V-on stabilan viszi a 944MHzes órajelet, ami az 5870 szintjét jelenti, és nem kell hozzá vizesblokk, igaz kicsit nagyobb fordulaton jár majd a ventije.
-
janos666
nagyúr
Szerintem az órajelszintjére gondolt.
Én remélem, hogy ha kerítek rá vizesblokkot, és megküldöm fesszel, akkor a teljesítményszintje is meglesz.Ma beraktam a szobatársam gépébe az 5850-emet (holnap majd otthonra talál az én gépemben is), valami kis 2Gb-en ketyegő Athlon64 x2 mellé 1.0-ás PCI slotba, és hát így azért eléggé szaggatott rajta az unigine benchmark, ahol sok volt a tesszelált felület. Ugyan azokkal a beállításokkal az ő 4870 1Gb-ja szép simán végigfutott (épp csak a tesszelált felületek maradtak le, ami látványos).
Tudom hogy ez csak ilyen legelső techdemó (és megnézem én még ezt 3,8-as c2q-val 2.0-ás lapban is), de azért nem túl biztató, ha 2db 5850 kell majd, ha a tesszelációt is be akarom kapcsolni a DX11-es játékokban, mert anélkül tök lapos lesz minden (pedig a kettő közt lehetne, ha tesszeláció helyett hagyományos technológiával trükközik ki a térbeli hatást). Szóval ez a demó egyelőre nem mutat semmi f@szát erről a tesszelálásról. -
jenő45
tag
Gyerekek vazz ez ugyanaz a parasztvakitás mint a Dx10 el csak mán megint senki nem veszi észre jo photoworld-os photoshoppos meg stb kényük kedvükre faraggatják át a képeket meg a videokat oszt mikor eljön az ideje hogy teljesitsen is kiderül hogy feleannyit sem nyujt mint amennyit a képek meg videok mutattak tökre felesleges még a dx11 mikor a dx10 sincs kihajtva sőt most kezdik még csak rendessen használni azmeghogy mennyivel lesz abban gyorsabb a kari az még kétséges de várom a teszteket és hogy kijöjjön végre a zöldektől eggy ujjgenerációs ellenfél is
-
katt777
félisten
Ferrari akkor megy tönkre, ha nem tudod vezetni.
(Egy hétköznapi autós iskolában "képzett" sofőr alatt biztosan.) A VGA-t illetően igazad van, az én aláírásomban amúgy olyan hardverek szerepelnek, amelyekkel nem csak 1-2 problémám volt, és én sem veszek olyanokat többé.
FragMaster: Kukázók mesélhetnének, mennyi minden nem hulladék, ami annak tűnik.
-
katt777
félisten
Nekem 4-ből csak 2 (1db 3870, de a CF-párja még mindig hiba nélkül megy annál, akinek eladtam, 1db 4870).
ASUS-ból 3-ból 2 (ebből 2db 4870 Glaciator - hűtés leállás). Szóval a 4. 4870-em van 1 éven belül, és közben kiesett bő 2 hónap a garos intézkedések miatt. De a 2. Sap. 4870-em nem melegszik annyira, mint az 1., és már hónapok óta jó (kop-kop). Azért azt megsúgom, hogy a ref. kártyákat a Sapphire gyártja a többieknek, szóval nehezen tudnál egyelőre mást venni...
FragMaster: Már írtam ennek a 2%-nak a valóságtartalmáról, de az is igaz, hogy annyira sok a Sapphire kártya a piacon (fő gyártóként mindig ők az elsők a piacon), hogy jóval nagyobb az esély hibásat kifogni, mint más "gyártó" esetében (mint írtam a 2. 4870-nel kapcsolatban). Szóval nálam a Sapphire meghibásodási rátája a fentiek alapján 50%, az ASUS-é meg 66.6%, mert anno az 1950XT-jükkel semmi problémám nem volt.
-
priti
addikt
Az már most látszik, hogy az 5-ös sorozat bukta lesz, mert nem fog megélni egy évnél többet addig meg nem lesz elég dx11-es cucc rá, egyébként meg dx10-ben szorosan a 295 közelébe és az alá épít, tud csak teljesítményben építeni. NV lehet hogy megint kidob egy új csúcskártyát és átmatricáz, valszeg ez lesz, most is a két 285 a leggyorsabb SLI-ben, nem nagy ügy rátenni két bika megrántott GPU-t egy NYÁK-ra és tenni rá egy matricát, de ha mégis fejleszt, akkor ati-ék elég rendesen seggreülnek megint, mert ez az ötös sorozat nem egy nagy dobás dx10-ben, megint olyan, hogy tök fejledt, de minek, a hármassal is befürödtek.
-
cowboy_bebop
őstag
Szerinted a szóló programozó dönti el h. miben akar programozni?
Gondold el: van egy játékfejlesztő cég, ahol azt látják h. DX9-ben programozni tart (hasraütésszerű szám: ) 450 munkaóráig, DX11-ben pedig ugyanez megvan 350 munkaóra alatt, ráadásul szebb és gyorsabb, akkor szerinted fizetnek 100-zal több órára bért a fejlesztőknek? Amit kapnának az NV-től, elmegy a plusz bérekre meg működési költségekre.
-
zuchy
őstag
Azért irtam, hogy reméljük. De azért ez nem ennyire egyszerű...
Dehát az Nv is a DX11-s kártyájukat fejleszti, előbb-utóbb mindenki DX11-re fogja írni a motort, sőt, remekül skálázódik lefelé az API-n is.De ezzel a egésszel mi szívjuk mindig a legnagyobbat. Mért kell a feljődést visszafogni, mért nem lehet belátni, hogy a CUDA egy zárt plattform, egy nyitott, jól működő platformon esélytelen? Akkor lett volna esélyük, ha az ATi nem tudta volna kiadni az R600-at. Akkor máma CUDA lenne félmillás VGA-kkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest