Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Destroyer91
tag
válasz
Ger_man #24498 üzenetére
Megpróbáltam, a helyzet szinte változatlan. Annyi a különbség, hogy ezeken a beállításokon a kisebb Usage (55-70%) már bőven 40 fps feletti gamet eredményez,szóval folyamatos, de így meg 30-45%-okra esik le közbe-közbe, akkor meg már 20-30 FPS-t produkál,ami igen kevés ehhez a gammához...
Tehát igazából ugyanaz,mintha ultrán nyomnám, csak kisebb értéktartományban ingadozik... Ez a drop is teljesen random,van, hogy már a falra nézek is laggol...
A pingem végig,a végén is 45-50 körül mozgott.
-
Alister71
nagyúr
Ha valakinek van kedve nézze már meg ezt az X264 FHD benchmarkot egy 4GHz-en járó Phenommal: klikk
-
Ger_man
senior tag
válasz
Destroyer91 #24491 üzenetére
A BF3 FHD-n High settingsnél is 1GB-t kér a Vramból... Szerintem nem a Proci a gond. Én is multizok, egy 3.5Ghzen ketyegő Phenom II X4 és egy 1GB-os HD6850-essel (OC: 1000/1150). Ultrán nekem is állandó microlag van. De Hign esetén egy jó szerveren nincs semmi gondom.
Ráadásul nekem csak 2×2GB-os 1600mhz-es ramjaim vannak.
-
ETOM
addikt
válasz
Destroyer91 #24494 üzenetére
Azzal, hogy húzod procit nem lesz jobb más gond van ott olyan nincs, hogy ennyire nincs kihajtva.. Üres szeron mennyi a GPU kihasználtság?
-
ETOM
addikt
válasz
Ultra nem ajánlott 1 gigás kártyával pedig. Igaz nem ez volt a kérdés. Szerintem nincs annyi a prociban, hogy tuningal annyival jobb legyen. Bár nem szabadna ilyen mértékűt lassulnia játéknak.
"As the graph shows, higher settings for Texture Quality do not significantly affect FPS. However as texture detail rises, so too does the amount of Video RAM (VRAM) needed to hold these textures on your graphics card for quick access. In BF3, textures are streamed in as required, but your Texture Quality setting determines the texture pool size, which is the amount of VRAM allocated to storing textures at any one time. At the Low setting, 150MB is allocated to the texture pool; Medium = 200MB; High = 300MB; and Ultra = 500MB. Keep in mind however that your VRAM also stores a range of other game information, and that an average multiplayer level in BF3 can have 1.5GB or more of textures, so it can't all be stored on your GPU at once. Thus setting this option too high may result in stuttering or visible texture streaming. The Ultra Texture Quality setting for example is designed specifically for GPUs with 1.5GB or more of VRAM."
-
Destroyer91
tag
válasz
Na, 1,425-el megpróbáltam a 3,8-at és az a csodálatos felfedezés fogadott, hogy most már 40%-ra is lemegy a GPU Usage
Ez csak szerintem teljesen logikátlan?
Ennyire húdeerős lenne a hd 7850 ehhez a procihoz? -
Destroyer91
tag
Köszi a gyors válaszokat
Ultrán tolom, full HD-ban.de megpróbáltam mindenfajta beállítást grafikailag és még 800*600 full lowon is van, hogy csak 60-70%-os a GPU kihasználtság, maximum kevesebbszer droppol akkorát
Tényleg nem sok az a 1 GB,de eddig nem volt olyan game,ahol gondot okozott volna.
Na megpróbálom a kis feszemeléssel a 3,8-at,hátha -
Ger_man
senior tag
válasz
Destroyer91 #24484 üzenetére
Milyen felbontáson és részletezettségen játszol? Nem lehet h a GPU-d 1GB-ja fogy el?
-
HERR Z
veterán
válasz
A lapod miatt ne adj 1.425V-nál többet a procinak, illetve nb feszt is feltolthatod 1.2V-ra, csak itt már a hűtőd határait is eléred hoszabb távon
ezzel talán még 100-150mhz-et tudsz majd nyerni, max -
Alister71
nagyúr
Nekem a vram a 6850-essel először a Medal of Honor-ban fogyott el, illetve nem jól kezelte a túlcsordulást. A GPU végig 99%-on ment, de idönként, elég sűrűn csodás nagy laggokba futott bele. Ilyenkor leesett az fps olyan 15-20-ra, majd pár másodperc elteltével megint ment rendesen 50-60 fps-el a játék. Ezt csinálta folyamatosan. Gyors egérmozdulatoknál is fura darabossá vállt a mozgás.
Ezek tipikus jelei a vram hiánynak. Az a fura, hogy a 7770-es is csak 1 gigás, de nem produkálta ezt a jelenséget. -
Alister71
nagyúr
válasz
Feszt olyan 1.475-ig lehet neki adni hosszútávra is, csak az a kérdés fogod-e tudni hűteni.
ETOM: ha a GPU csak 60-70%-on megy, akkor, hogy használ túl magas grafikai beállításokat?
-
ETOM
addikt
válasz
Érdekes amit írsz mivel én GTX 480 OC-t is hajtottam phenomal. Tény, hogy nem elég és hagyott benne, de azért játszhatatlan nem volt.. Igaz idegesítő volt mikor bekúszott 60FPS alá ami leginkább 64es szeron következett be. Nem lehet, hogy túl magas grafikai beállításokat használsz? Tudom, hogy jó kártya a 7850, de "csak" 1 gigás, ha jól láttam.
-
Destroyer91
tag
Üdv!
A 965BE-met próbálgatom oc-zni az itt, korábban javasoltak alapján. Jelenleg 3,7-en megy (NB-t nem változtattam) 1,4V-el, egyelőre stabilan, olyan 55-56 max hőfokkkal (Tx 3 Evo), 3,8-on megpróbáltam, bootol a gép,nem is fagy le, viszont minden game errorozik (prime is) Korábban azt írtátok, hogy 1,4V fölé ne nagyon menjek.
A problémám, az , hogy sajna a BF 3 multi még így is játszhatatlan marad néha, 90% felett pörög a Cpu, míg a GPU csak 60-70% és komolyakat droppol.
Procilimites problémára esetleg nincs vkinek javaslata? (oc-n kívül) Vagy nem lehetne mégis valahogy 3,8-4 körülire tornászni?(többi gép adat a profilomon)
-
varmi2
nagyúr
válasz
Gabrikovics #24481 üzenetére
Ennek is az lesz a sorsa, csak sokba kerül egy tisztességes vízhűtés, és apródonként tudom csak megvenni a dolgokat.
-
varmi2
nagyúr
válasz
Gabrikovics #24479 üzenetére
Az aida64 is az írta, amit a cpuz. Nem baj, nekem így is jó, majdnem 2 óra prime95 alatt max 59-60C ra melegedett. Játékok alatt meg sem fogja közelíteni.
-
törölt tag
válasz
marci600 #24473 üzenetére
Ha neked ilyen procis konfig kell mint ami ebbe a topikba van, akkor esetleg tudunk segíteni, de amúgy nem. Azon a gépen meg mindent cserélni kell, szó szerint új gép kell mindenestől.
Átmész a másik topikba, elmondod pontosabban milyen géped van, meg mire kéne az új, meg mennyi pénzért és kapásból megmondják a tutit. -
Malibutomi
nagyúr
-
marci600
csendes tag
válasz
#90933760 #24472 üzenetére
kösz a választ de én ezzel a linkel sokat nem tudok kezdeni én arra gondolltam hogy mit kéne mindenkép fejleszteni ramot procit videót amit a pc-mel szeretnék csinálni játszani de persze nem a legújabb játékokkal
meg egy kis videó szerkesztés animálást szeretnék csinálni remélem tudsz seggíteni hogy mit fejlesszek vagy hűtsem jobban a gépem mindeggy csak nőljön a teljesítménye -
marci600
csendes tag
hello tudom hogy ez e kérdés nem ide illik
de meg kárdezném
hogy ezen a pc konfiguráción mitkéne fejlesztenem:
intel pentium 4: 3,4ghz
1gb ddr2 ram
512mb videókártya
Válaszaitokat előre köszönöm
üdv:Marci -
Redneck
nagyúr
válasz
Gabrikovics #24466 üzenetére
Változni a közeljövőben nem fog a piac ez tény. Aki megunta a gépfrissítést és csak pár (jó) játékkal akar játszani annak lehet jó a PS4. Az exklúzív címek jók voltak PS3-mas gépen is szerintem.
-
troll81
addikt
sziasztok lenne kérdésem asus lap m4a77td pro fesz manualra teszem és 1.37 V és nem indul el a 955 pheomom
miétr nem a másik lapban ment 1.28 al simán köszi a válaszokat
-
Gabrikovics
aktív tag
válasz
Redneck #24465 üzenetére
Mindenki Messiásként várja a PS4-et !
DE miből gondolja mindenki hogy valami ! bármi ! változni fog ?
Én 2002-től PS2-vel játszottam ( előte meg PS1 ) és mindig röhögtem a PC-s júzereken hogy küszködnek a vassal mert mindig cserélgetni kell a hardvert hogy fusson az új játék .
Imártam a PS2-őt de kijött a PS3 mindenki várta ! jött , látott és nem győzött meg váltotam PC-re de még mindig előveszem a 11 éves konzolt mert jó vele játszani és a PC-n is emulátorokkal tolom a régi konzol gémeket .
Miért ? Mert manapság a játékok kezdenek laposodni,egyszerűsödni és rövidűlni a számítógépek fejlődése pedig lelassultnem sokat dob a játékon egy pár alkatrész cseréje ezért csökkennek az eladások a PC-s ipar válságban van .
Mit lehet tenni ? Hypolni kell a konzolokat vegye a marha az új gépeket amikbe PC alkatrészeket építenek ! meg van mentve az iparág !
Várjunk még egy kicsit -
Redneck
nagyúr
Egy dolog megfogalmazódott bennem olvasva a kommenteket. Totálisan máshogy használjuk a rendszerünket
GTA 5-höz vajon milyen PC kell majd? Mivel még a jelenlegi konzol generáció játéka lesz, jó eséllyel nem kell sokkal több mint a 4-hez de a fasz tudja a "leszarom a PC-s portot" típusú készítőket ismerve. Remélem elég lesz a mostani.... Nagyon remélem, különben legközelebb csak PS4-en látom
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
Dzsolo #24459 üzenetére
Arctic Cooling Freezer Extreme Rev 1-es verzió....Tehát feka matricás mint a lenti képen.
Azt nem tudom hogy elfér e házadban...az ár meg mittomén...:5K?
-
Alister71
nagyúr
válasz
Gabrikovics #24461 üzenetére
Kipróbáltam a Dolphint, pont most léptem ki. Resident Evil Darkside Cronicles. Korábban a Phenommal és 6850-essel, úgy belassult pár helyen, hogy ilyen 15-20 fps-el szenvedett, volt még ahol 10-re is lement. Az FX-el meg a 7770-essel kb 2x jobban megy. Teljesen stabil, 1x nem lassult. 30 fps alatt nem is láttam. Jól tolja neki.
-
Gabrikovics
aktív tag
válasz
Dzsolo #24459 üzenetére
Ezzel a hűtővel még tuningolhatod is és ha nem vagy FullHD fanatikus még elmehet a GTA5 is az én régi gépemen (ASUS M2N,Athlon 64 X2 4200+, Radeon HD2600Pro,2*1G RAM DDR2 800) akadás mentesen játszottam a GTA4-el és csodálkoztam hogy azt mondják erőgép kell hozzá !
Most meg van egy erőgépem és azzal játszom mennyire lehet alulfeszelni hogy még stabil legyen ez is van legalább annyira jó móka mint amikor a Bűvös 4GHz-et akartam elérni !Ja és a köjök még most is azzal játsza a Far Cry 3-at és röhögve viszi
( persze most már van rajta egy pici tuning de csak azért mert ...
)
-
Dzsolo
senior tag
válasz
Lavidaloka #24457 üzenetére
passzívhűtő? Mit kérsz érte? Most melózok de az sem biztos elfér az Antec slk 3000 házban. a videókari is éppen éppen..... hosszú mint az országút
Nem cserélem le, majd ha akad a GTA5 akkor egyben cserélem a videókarival, vagy veszek egy konzolt azon a pénzen
csak az a baj azt sem használnám ki....
-
törölt tag
Ezt én is támogatom. Ha ki se használod, ne ölj bele még többet és a VGA ugyanúgy korlátozni fog ha mégis néha játszol. Vagy cserélj vidit is a procival együtt, vagy semmit.
A hűtőt viszont szerintem mindenképp cseréld le ne csak a ventit. Az később is jó lesz ha majd ténylegesen procit is cserélsz. -
Dzsolo
senior tag
válasz
Alister71 #24455 üzenetére
köszönöm a válaszokat, a lényeg akkor, hogy a jelenlegi procim kihozza a maximumot a gépből. Akkor első körben hűtőt cserélek vagy csak ventit ha kapok 7cm-eset.
Videokártyát nem nagyon akarok venni újat mert nem használom ki úgysem, de ezen is simán megy minden játék, jó ok biztos van ami beakadna rajta
-
törölt tag
válasz
Dzsolo #24453 üzenetére
A GTX460-hoz nem kell több, úgyhogy szerintem nem kellene procit cserélned, főleg ha ki se használod. De ha mindenképp cserélni akarsz akkor jó lehet a 63xx szériából is, és pénzt spórolsz vele. De ha nem cserélsz vidit akkor ne cserélj procit se, főleg ha használni se szoktad.
Hűtőt viszont vehetsz nyugodtan, az lenne a legolcsóbb amúgy.
-
Dzsolo
senior tag
Jöttem, hogy megkérdezzem tudnátok e valami jó hűtőt hozzá mert a gyárinak kezd hangja lenni...... erre olvasom, hogy elrepült felette az idő... lehet nem is hűtő kell hanem proci... visszakerestem 3 éve 1hónapja és 12napja vettem 37.500-ért a mai nappal pedig az utódja(vagyis annak való) amit itt írtatok FX 8350 pedig 48.000.-Ft
Processzor számol ha jól gondolom a videókarinak, meg még nem tudom minek... van e értelme lecserélni.
a gépem:
AMD AM3 ASUS M4A89GTD- Pro / USB-3 lapkás
2X2 GB/1600 Mushkin KIT hűtőbordás ezt szeretném bővíteni még 4Gb-al csak nem kapok pont ugyanilyet
Gigabyte GTX 460 1Gb OC2 videókari
120Gb SSD
1Tb SataIII adattároló merevlemezakár hiszitek akár nem minden gyári órajelen megy nem értek a tuninghoz, amúgy is torrentezésre kiváló. Néha játszom vele. GTA4 The Witcher meg ilyenekkel.....
A kérdésem ebbe a gépbe van értelme az újabb procinak? vagy teljesen felesleges.
A lap aljára érve meg FX-6300 a jó vétel? ez most hogy van?
-
törölt tag
-
Alister71
nagyúr
válasz
Gabrikovics #24449 üzenetére
Nem rossz ez a Thuban se, van ott erő bőven. Nem jártál vele rosszul semmiképp.
Viszont a Dolphint még nem néztem az FX-el, hoz-e valami pluszt, mert a Residentek meg tudták cibálni rendesen a Phenomot.
-
törölt tag
válasz
Malibutomi #24444 üzenetére
A 4 GHz-es X6 kapott 7-et a 4.5GHz-es 83xx meg kapott 7.6-ot. Hmmm...
-
Redneck
nagyúr
Jön az 5Ghz-es FX (Turbóval persze)
[link]
Ez még Piledriver lesz. -
Redneck
nagyúr
válasz
Alister71 #24441 üzenetére
Boxot nem vennék, tróger mikrofost nem támogatom.XboX classic és 360 még oké volt de az újból nem kérek. PS4, sok jó exklúzív címmel, komolyabb vassal és májkroszoft mentesen
Tablettel egyet értek, és elnézést kérek mindenkitől a szabadszájú és ocsmány stílus miatt. Eszembe jutottak a feleslegesen költött pénzek
-
Redneck
nagyúr
válasz
Tomko78 #24438 üzenetére
Elmondom miért van ki a faszom... Ha kell nekem egy hardver akkor hónapokig kb ugyanannyiba kerül. Ha megvan rá a pénzem akkor épp még drágább is lesz (mert épp szar az euró ésatöbbi). Megveszem, max egy hónap múlva ócsó lesz az euró és a hardver árát is mérséklik. Ezt számtalanszor beszoptam.
Ha nagyon kellene egy hardver (pl VGA már pár hónapja) akkor csak felfele mennek az árak és még tartják is magukat. Na ezért nem költök már többet gépre. Van még több mint 2 év gari a gépemre és leszarom
Közalkalmazott vagyok szóval nincs 1-2 havonta de fél évente se 10-20 rugóm erre
Most tabletet veszek, azt ki is használom, gépet sokszor be se kapcsolom mellette (volt nálam egy 1-2 hónapig).
Summa summarum: egy peches becsületes balek vagyok
A legszomorúbb hogy még értek is hozzá és ezt látom is
Amiket már megszívtam az elmúlt években:
2GB vagy 4GB? ("ááá elég a 2GB azt mondták ph!-n)
512MB vagy 1GB-os VGA? (1680-hoz elég az 512)
2mag vagy 4 mag?Szerk:
Még egy dolog. Bezzeg ha másnak kell gépet építenem akkor szarér' húgyér' vannak alkatrészek és belefutok olyan best-buy dolgokba hogy nem hiszem el... Kellett egy ócsó de garanciális VGA kolléganőm gyerekének (E6500 és 4GB HyperX mellé). 14-15 volt a keret, azért lehetett kapni szart és szutykot a webshopokban. Mit ad Isten ph!-n lőttem egy bontatlan 2 év garis HD 4850 1GB-ost 12-ért. Csak a saját gépemmel nincs szerencsém ha alkatrészt kell venni.
Szerk:
Mondjuk a gyerektől nem sajnálomTomko78: az tényleg jó cucc, de nincs rá keret, van még tartozásom is
-
Redneck
nagyúr
válasz
Tomko78 #24436 üzenetére
Na hát akkor úgy nézne ki hogy 1 év alatt 28-ból bukok 10-et és ráfizetek még 10-et. Ez alsó hangon is 20. Szerintem ez nem jó biznyic
Egy éve 14-ért adtam el az X2 545-öt és 28ért vettem a 965-öt... Utána 1 vagy 2 hétre rá jött az AMD árcsökkentés és lett 24-25 a 965. Peches vagyok ezért veszek PS-t.
Szerk:
Vagy veszek szaxofont. Ami azért jó, mert jó... -
Redneck
nagyúr
válasz
Tomko78 #24433 üzenetére
Hát dehogynem. Mennyiért menne el egy kb 1 éves Phenom X4 965? Gyári hűtő sosem volt használva.
Mennyi lenne egy jobb proci? Az a baj hogy tavaly cseréltem a Giga 770 + X2 545 + 4GB 800Mhz CL4 HyperX + HD 4850 512MB kombót a mostani Giga 970 + X4 965 + 8GB 1600Mhz CL9 HyperX + GTX 460 SE OC kombóra. Nem igazán akarok már költeni gépre, inkább gyűjtök PS4-re
Azon végre vége a "vegyél jobb ezt-azt" és a "nem lett jól optimalizálva" dumáknak. Plussz adnak ki rá igen jó exklúzív játékokat.
Szerk:
Maximum a 460 SE OC lenne cserélve még GTX 660-ra vagy 650 Ti Boostra. Maximum, de ez se jön létre pénz hiányában.Szerk:
Így is van csomó játékom amit megvettem (persze nem teljes áron) és alig játszom velük. Ezek főleg az online gamek. Egyszerűen online fps-t már nincs kedvem gép előtt ülve tolni. Arról nem is beszélve hogy sok a csaló és ezt is unom. Meg azt hogy mondjuk BF3-ban a ha csak 60-70 fps-ed van, nem úgy adja mint annak akinek a duplája. Persze azért így is jól[link]
-
Alister71
nagyúr
-
Alister71
nagyúr
válasz
Tomko78 #24427 üzenetére
Te is letolhatnád a 6300-al.
de ha valaki unja a pofámat, hogy itt offolom a Denebet, akkor szóljon, és elhúzok innen
Csakhát feszt megy a rinya, hogy vajon mire érdemes váltani, most legalább lehet látni 1 -2 valós user tesztet, nem kell a hazug teszt oldalakat keresni.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Gabrikovics #24416 üzenetére
Még a CB 11.5-el mérd már le az X6-ot.
-
lee56
őstag
válasz
HERR Z #24414 üzenetére
Vagy áttérsz FX-re te is, és akkor nincs ilyen gond.
Amúgy ha nem sürgős, akkor várnék a helyedben pár hónapot, amíg ki nem derül hogy lesz-e végülis Steamrolleres FX folytatás AM3+ba, és ha igen, akkor jöhet a generál upgrád.
Magonként nézve az már amúgyis erősebb lesz mint a Phenom2, mondjuk a Piledriverrel is egész jól felzárkóztak a kezdeti Bullok után, és várhatóan a SR-ben húzósabb változások lesznek, amik még egy-két lapáttal rátesznek a preformance/wattra. -
Redneck
nagyúr
válasz
Axi-Maxi #24420 üzenetére
Azért ha jót akarsz nem árt ha 8+2 fázisú és VRM hűtős
Azok biztosak és a tuning is mehet. Nekem ez a második Giga deszkám és több gépbe is ezt a márkát pakoltam, eddig még gond nélkül de márkahű azért nem vagyok. Ha valami jó akkor jó és kész. ASrockot a régi tapasztalatok és főleg a 2 év garancia miatt kerültem. Kérdezz az alaplapos fórumban ott megmondják a tutit!
-
Axi-Maxi
tag
Sziasztok
X4 procik milyen fajta lapokkal tuningolhatók??? csak azt lehet húzni ami szorzó mentes?? vagy megoldható fsb emeléssel is ???
üdv
-
Alister71
nagyúr
válasz
Gabrikovics #24416 üzenetére
Köszi az eredményeket.
Ráadásul az FX 1.310 volton megy 4.0GHz-en. -
Gabrikovics
aktív tag
válasz
Alister71 #24412 üzenetére
Na most értem haza itt vannak a 3D Vantage pontok,érdekesség képpen felteszem a régi Phenom II X4 965BE proci eredményét is bár csak 3,8GHz-en mértem
Ez pedig az X6 1100T eredmény 3,8GHz-en
Végül az X6 1100T 4,0GHz-en
A 3D Mark a játékokhoz hasonlóan terheli a rendszert sajnos be kell látnom hogy az FX jobb az X6-nál
-
lee56
őstag
válasz
HERR Z #24401 üzenetére
És nem véletlenül nem reklámozzák, van ugyan magfeloldás a legújabb alaplapokban is, de már nem műxik olyan jól mint a régebbi 7-8 szériásoknál.. Nem egy olyan hszt olvastam hogy működött mind a négy mag neki phenom 2 X2 felodása után, aztán vett új lapot és már csak 3 maggal stabil, meg hasonlók, szóval nézz utána a dolgoknak ha procit még nem újítanál csak lapot, erre figyelj oda.
-
-
Alister71
nagyúr
válasz
Gabrikovics #24409 üzenetére
Én is kíváncsi vagyok. Ha érdekli a topikot berakhatunk ide is pár mérést. A téma akár aktuális is lehet, mert sok embert érdekelhet a váltás miatt.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Gabrikovics #24406 üzenetére
A neve valóban csúf, de ua mint a Linx
, szóval amelyiket először megtalálom a HDD-n.
Vantage nekem már megvolt 20600 körül kapott a proci.
-
törölt tag
válasz
Gabrikovics #24406 üzenetére
Csúnya a neve.
Az AMD fan.
-
Alister71
nagyúr
Visszatérve a tuningra, én amikor elkezdem keresgélni az általam elgondolt sebességhez a feszt, csak az Intel Burn tesztet szoktam futtatni. Sima 5 kör, és az Aidával nézem a hőfokokat. Ha az megvan esetleg egy 10 köröst még ráengedek, letolok egy CB11.5-öt, az is jól megdolgoztatja. Nekem általában ez elég szokott lenni. A Prime-ot én nem nagyon szoktam futtatni.
-
trialboj
őstag
Itt a baj már nem kicsi!
A feszültség vissza volt téve autora, semmit nem piszkáltam rajta, és mégis elkezdett fagyni huzamosabb terhelés közben. pl éjszakára itt hagytam dolgozni ,raktam egy 4 órás időzítőt, h kikapcsoljon utána, ezt kb9 kor, s 4kor megébredtem, s már le volt fagyva a gép, tehát abban a 4 órában történhetett.
Ami érdekes, most hogy nézem, a képet kimentette, ami kb 3 óra munka lehetett!, tehát a maradék időben ~1 óra, fagyott le.
ez most megint alaplap hiba lesz... azt már megérteném, ha mégsem terhelés alatt fagyott, akkor az nem a proci hibája ugye? (tegnap egy pár peres terhelésnél 100%) lefagyott, azért gondoltam, hogy éjszaka is így történt. Eddig már jó párszor csinálta, de különös mód, a renderelt képet (kb 2-3h) mindig elkészítette, s csak utána fagyott meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sorozatok
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Automobilista 2
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7 9700T - 35W TDP - Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest