Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Redneck

nagyúr

válasz Tomko78 #24438 üzenetére

Elmondom miért van ki a faszom... Ha kell nekem egy hardver akkor hónapokig kb ugyanannyiba kerül. Ha megvan rá a pénzem akkor épp még drágább is lesz (mert épp szar az euró ésatöbbi). Megveszem, max egy hónap múlva ócsó lesz az euró és a hardver árát is mérséklik. Ezt számtalanszor beszoptam.

Ha nagyon kellene egy hardver (pl VGA már pár hónapja) akkor csak felfele mennek az árak és még tartják is magukat. Na ezért nem költök már többet gépre. Van még több mint 2 év gari a gépemre és leszarom :) Közalkalmazott vagyok szóval nincs 1-2 havonta de fél évente se 10-20 rugóm erre :) Most tabletet veszek, azt ki is használom, gépet sokszor be se kapcsolom mellette (volt nálam egy 1-2 hónapig).

Summa summarum: egy peches becsületes balek vagyok :) A legszomorúbb hogy még értek is hozzá és ezt látom is :D

Amiket már megszívtam az elmúlt években:
    2GB vagy 4GB? ("ááá elég a 2GB azt mondták ph!-n)
    512MB vagy 1GB-os VGA? (1680-hoz elég az 512)
    2mag vagy 4 mag?

Szerk:
    Még egy dolog. Bezzeg ha másnak kell gépet építenem akkor szarér' húgyér' vannak alkatrészek és belefutok olyan best-buy dolgokba hogy nem hiszem el... Kellett egy ócsó de garanciális VGA kolléganőm gyerekének (E6500 és 4GB HyperX mellé). 14-15 volt a keret, azért lehetett kapni szart és szutykot a webshopokban. Mit ad Isten ph!-n lőttem egy bontatlan 2 év garis HD 4850 1GB-ost 12-ért. Csak a saját gépemmel nincs szerencsém ha alkatrészt kell venni.
    Szerk:
    Mondjuk a gyerektől nem sajnálom :)

Tomko78: az tényleg jó cucc, de nincs rá keret, van még tartozásom is :(

Új hozzászólás Aktív témák