Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bluetooth hangszórók
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet, jobb, ha lecsapsz rá!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Asztrofotózás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konfigos
őstag
válasz
kjani18
üzenetére
Én ehhez annyit fűznék hozzá, hogy nálam ezzel a módszerrel nem kóser minden.Én nem is tudtam,hogy van ilyen útmutató(pedig most megnézve az én kiskönyvem van bizony).Nálam simán 6670-re van dugva közvetlen a kábel( Asrock a75m lap) és megy a dual minden szerint.
De próbaképpen megnéztem mivan ha onboard-ra van dugva és újra kellett húznom a drivert stb hogy egyáltalán képet adjon vele,utána pedig a következők fogadtak: Aida meghülyült(3ghz-es gpu órajel stb),net közbe zavaró vastag fekete csíkok tűntek fel néha néha,és használhatatlanná vált az Oc guru program ami ezek szerint az elsődleges hardvert észleli és állítja(ami jelen esetbe igp volt). Szóval nálam ez a megoldás nem hoz eredményt semmilyen téren.De reméltem hogy legalább fogyasztás terén jelent ez valamit,hát ott se,pontosan nulla eredménye volt.De azért jól elszórakoztam egy 30 percig most vele

Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Mesterséges intelligencia topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Hálózati / IP kamera
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő