- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
válasz
Bile Demon #88198 üzenetére
Amikor megjelent a 486-25 akkor a 386dx-33 lassabb vagy gyorsabb lehetett nála?
Szerk.: Itt úgy néz ki a 486 leverte [link]
Azért ezekben a Dos-os időkben annyira nem pörögtek a dolgok.
Nem könnyű korhűen igazodni, sokan beraknak vga kártyát, cga, ega, hercules helyett, meg soundblaster 16-ot, mert lehetetlen beszerezni roland mpu-401 kártyákat.
Most vettem egy mdr-401-est, elvileg ez tudja az intelligens módot, és mindenféle tsr nélkül tudja küldeni az infókat a rolandnak. Majd beszámolok róla, kíváncsi vagyok, mit csinál mt-32 only, és GM only játékokkal.Egy másik kérdés
Jött egy vlb s805 kártya, de nem ad képet.
Abban bízok, hogy el van jumperelve, de sajnos nem találok róla infót.Jött egy sb16 is, az se szólt, de arra rájöttem, hogy honnan hiányoznak a jumperek, jó lett.
-
arn
félisten
válasz
Bile Demon #88198 üzenetére
Csak annyi, hogy a 3/486 az elejen nem dx volt
-
Bile Demon
őstag
válasz
envagyok #88196 üzenetére
1985.10.17. intel 386DX-16
1987.02.16. intel 386DX-20
1988.04.04. intel 386DX-25
1989.04.10. intel 386DX-33 & 486 DX-25
1990.05.07. intel 486DX-33
1991.06.24. intel 486DX-50
1992.08.10. intel 486DX2-66
1993.03.22. intel Pentium 60 & 66
1994.03.07. intel 486DX4-75 & Pentium 90 & 100
1994.05.07. intel 486DX4-100
Csúcs 386 procik:
1989.04.10. intel A80386DX-33
1991.03.xx Amd Am386DX-40 -
-
Benhill
senior tag
Hali.
Szereztem egy régi IBM netvista gépet(IBM rev 1.2 alaplap), nehezen de sikerült életet lehelni bele, először bekapcsoló gombra sem reagált.Van benne 2GB memória, a BIOS meg minden jól megy, de amikor az extended memory végig számlál, akkor a monitor készenlétbe helyezi magát. Ennek mi lehet az oka? Jelenleg alaplapi megjelenítővel próbálkozok, brookdale-g grafikus chip van rajta, ez maximum 640x480 ahogy néztem.
-
-
envagyok
veterán
Vettem pár cr2032 foglalatot, rájuk forrasztom a buzzert levágva a 4-es csatit, letixózom, hogy ne csináljon zárlatot, aztán bedugom az ext battery foglalatba.
Akkor ez így jó? -
envagyok
veterán
Battery az elem és tölthető elem is lehet.
Modellezek, ott lipo battery nek hívják a tölthetőt.@arn
Az a bay, hogy erről se az i286 i386 i486 és a list of all intel processor se ír.Jó lenne tudni az átfedéseket, nem szeretnék olyan 286 386 processzoros pc-t összerakni, ami csak az eggyel újabb processzoroknál létezett.
-
-
envagyok
veterán
válasz
fatpingvin #88177 üzenetére
És azt hogy lehet összeépíteni az elemtartóval?
Mi lesz a cr2032-vel?
Mert eddig nem vettem észre semmit, de most megijedtem. -
envagyok
veterán
Új varta hordós elemre van beszerzési ötletetek?
Vagy esetleg beépített diódáa cr2032 tartóra?
Most egy sima tartót tettem be, mennyire problémás az elemnek, hogy tölteni akarja a lap? -
envagyok
veterán
válasz
user12 #88174 üzenetére
Az alaplap aljára van forrasztva a 6 pines rj csati, ami a ház alján található lyuk felett van.
@arn
Van infód arról, hogy a 8088, 286, 386,486 időszakban hogyan alakult a skálázódás és az átfedés kor szerint?
Azt látom, hogy 286-ból 20,25mhz volt a leggyorsabb,386-ból 40mhz, de az lenne a kérdésem, hogy mielőtt kijött a 386,486, akkor melyik 286,386 processzor volt a legerősebb. -
user12
őstag
válasz
envagyok #88173 üzenetére
Szerintem P3100 a típusa. Túl sok infó sajnos nincs róla - néhány kép, brossúra, kb ennyi. Nekem 386-os Philips gépem volt, arról is pár képen kívül nincs fönt semmi egyéb infó - pedig az néhány évvel újabb, mint az általad talált gép.
Az alaplapon hová csatlakozik a kivezetés másik vége? Vagy közvetlenül a nyákra van forrasztva a csatlakozó? -
jokeph
nagyúr
Szívózik a Soltek gépem/én bénázom... a 3000+ 10,5*100-on indul (1050 MHZ-et ír ki a POST-nál), bármit állítanék, se kép, se hang.
BIOS frissítettem, ugyanez. -
-
Czo
addikt
válasz
envagyok #88165 üzenetére
Marmint, hol van telefonkabel szeru csatlakozo (az egyebkent nem lehet, mert az RJ11 (4P2C) keves lesz ide)? A szamitogep oldalan nem DIN dugo van? Regen kb minden keyboardbol kiszedheto volt a kabel, a keyboard oldalan pedig emlekeim szerint egy RJ 6P6C csatlakozo volt (12 talan?!). Neked RJ csatlakozo van a gep oldalan?
-
envagyok
veterán
Oldschool profikat kérdeznék:
Szereztem egy Philips XT Számítógépet (AMD 8088, 2X 5.25 Floppy, ST-225 MFM HDD)
Több probléma is felmerült, amire eddig nem tudom a megoldást:
Olyan Telefonkabel szerű csatlakozóra megy rá a billentyűzet kábele, de hiányzik a billentyűzet, és csak DIN-es XT/AT billentyüzezem van.
Átalakítható?
Esetleg bekötési rajz van hozzá? -
zoltanz
nagyúr
Egyszer kikapcsolt a gép, lehet kevés ennek a konfignak a 220Watt-os Thermaltake (SL-8220SFX) tápegység?
Részletek az komponensekről: [link]
Gigabyte M61PME-S2 (nForce 430)
AMD Athlon 64 X2 5600+ (2x2900 MHz)
3 GB Ram 533 MHz Single Channel
IGP GeForce 6150SE 128 MB
Windows 7 64 bit
3DMark01SE: 4330 -
Onnan, hogy kiválasztod neki, hogy melyiket szeretnéd 3D alatt használni.
Hagyhatod automatán is, akkor is kb azt fogja csinálni, hogy 3D alatt dgpu, internet, film, ilyesmi igpu.
De programszinten meg lehet határozni.
Akár le is tilthatod biosból, a dgpu-t, ha csak netezel is filmezel. -
-
Fücsök007
őstag
válasz
jokeph #88158 üzenetére
Ha küldesz egyet megcsinálom a tuningot, de csak ezért már nem fogok T1350-et venni,
jó eséllyel 3,2-3,3GHz-et ki tudnék belőle csikarni, de túl sok értelme nincs egyébként. Ennek a lapnak már 2 magos proci dukál, egyébként ez az egyetlen lap amiben van IDE és SATA2 natív raid a déli hídon, és egyszerre van mellé normális E-sata is. A CF és SLI hack csak hab a tortán, emiatt nagyon jó retró tesztalany.
-
jokeph
nagyúr
De nem ám, főleg hogy mindegyik GF6200.
De a PCI GF6200 és a GF4 MX IGP sem akad össze (driveresen egyeznek).
A PCI-os GF6200-at kb. bármi mellé be lehet tenni és tud menni.
Szimultán: a gép nem fogja, az OS sem hiszem hogy tudja, mindegyik VGA-ra külön monitort akasztok.
Modernebb plaftormon W10x64 PRO alatt (Z170) 3 monitorom volt, egy az Intel HD630 IGp-re kötve - ezen ment a böngésző, egy az R9 380-ra kötve - ezen az SC2 futott és egy a GTX 1070-re kötve, ezen meg a WWZ ment (WWZ-ben választható melyik VGA-t akarod hogy használja a játék), az R9 380 volt beállítva elsődlegesnek, az SC2-ben nem lehget kiválasztani játék alatt.
Az összeakadásnak megvan a lehetősége, nekem eddig jól futottak az ilyesféle setupok.
A multi VGA meghajtását gond nélkül elvileg már a W98SE is tudta anno.
XP-nek se okozott gondot eddig.#88149Fücsök007: kár, pedig nagyon hasítanának 3,5 GHZ körül is már.
Bezzeg a C2D E8500/Xeon E3120 párosom, ezek vidáman tekertek 4,4 GHZ-en is, egy jó lapban. -
-
envagyok
veterán
Jaj az a Slot hűtő
[link] -
Fücsök007
őstag
válasz
zoltanz #88150 üzenetére
Cores Solo tuning á lá bacsis.
Tudom hogyan érződött régen netezés alatt, bár már régen eladtam a procit, azóta viszont van mobil Athlon 64 procim 1Mbyte L2 gyorsítótárral és jobb steppinggel mint az asztali változatoknál. Viszont netezésre nem használom már egyik gyártó 1 magos prociját sem, így azt nem tudom leírni mennyire érződne a ma használt böngészőknél a jobb architektúra. Viszont több böngészőnél vagy sok oldalnál ki kell jönnie az eltérésnek, feltéve ha nem a ram mennyisége kezd korlátozni.
-
zoltanz
nagyúr
Mostanában használtam egy C2D 2,6 GHz és Athlon X2 2,9 GHz és nem érzem a különbséget internet stb közben. Régebben Intel javára mondva valahogy simábnak tünt.
(igaz akkoriban Windows 7 volt az első számú Os nálam most Linux, lehet több Intel optimalizációt használ és/vagy kevesebb Amd-t.)
-
válasz
jokeph #88146 üzenetére
Nem akadnak össze a driverek? Kettő-három jól megfér egymás mellett feltelepítve? Régi Windowson is, újon is?
Hogy működik ez a "szimultán lehet használni" dolog? A gép felismeri-e, hogy adott percben egyik vagy másik teljesítményre van szükségem pusztán abból, hogy egyszer az AGP-s monitor csatlakozóra kötöm a monitort, máskor meg az integráltra, vagy PCI-osra? -
jokeph
nagyúr
Jaa, nem, nem működnek eggyütt úgy mint SLI.
Ez egy Soltek Barebone gép, (anno ezt cibáltam LAN partykra) EQ3702A.
Most egy Sapphire HD3850-et vallatok benne.
Amúgy szimultán lehet benne használni az IGP-t (GF4 MX 32 MB) a PCI-os VGA-val, vagy PCI-os VGA-t AGP-sel.
AGP használatakor az IGP tiltódik.
Ennek a gépnek is AGP8x-es a slotja, ATI RAdeon 7000/Riva TNT2-től 7800GS/HD3850-ig minden is megy benne.A 865PE-ben is kellene működnie ezeknek, azaz bárminek ami AGP4x vagy 8x, universal AGP nem fog menni, AGPx2-őt meg nem mernék beletenni - elküldheti, ha egyáltalán belemenne, de szerintem fizikailag sem beletehetőek.
-
válasz
jokeph #88142 üzenetére
Cuki a gép. Milyen házban van? Nem is tudtam, hogy AGP+PCI is együttműködik SLI-ben.
Más:
A 865PE féle AGP 8x-be az ős AGP kártyák nem működnek? Abból a korból, amikor még nem csak Nvida, Radeon meg S3 voltak, hanem az összes többi, semmit nem hajt meg? Na és a PCI-on is csak a modernebb kártyákat?
Ha minden igaz AGP 1.5V a foglalat. Vagy rosszabb esetben kizárólag 0.8V.Darthsun: Akkor ez para volt. Jobbulást.
-
arn
félisten
válasz
envagyok #88131 üzenetére
Alkalmazasfuggo, fps bencheknel van amelyik a celeronnak fekszik jobban. De igazabol elmeleti kerdes, meg az intel is kapcsolt, amikor a cuminebol csinalt celeront, hogy jobban megvagjak.
Nekunk mindenesetre anno jo volt
olcson lett csucskategorias teljesitmeny 98-99ben.
-
Czo
addikt
válasz
zoltanz #88138 üzenetére
Szerintem az IDE korszakban mar minden drive magatol parkolta a fejet, mert mar az MFM korszak vegen megjelentek azok az MFM-es driveok is, amelyek automatan parkolnak fejet es nem kell kulon park.com-ot futtatni.
Mire gondolsz pontosan? A periodikus, par masodperc utan jelentkezo parkingra? Azt a drive firmware csinalja, ha mazlid van, letezik utility, amivel ki tudod kapcsolni (vendor/modell fuggo).
-
zoltanz
nagyúr
"ha a chip gyarto AHCI kompatibilis chipet fejlesztett, akkor azt meg fogja hajtani egy AHCI -t tamogato driver. Senki sem tiltja, hogy AHCI-t nem tudo chipsetnel, kihasznald az NCQ-t, plane, mert a ketto kozott evek teltek el."
A notebook Hdd-kban lévő fej parkolóztatás módot a vezérlő kezeli itt is , vagy belsőleg hardveresen van kezelve? -
Sziasztok, végigrobogott rajtam a covid, életveszélyen túlvagyok. Jövőhéten mehetek haza, Majd regélek. Köszönöm Mindenkinek a jókívánságokat!
-
maross
nagyúr
válasz
frescho #88116 üzenetére
sajat mentett 97-98-99 arlistam, kulonbozo gyöngyösi boltokból
-
válasz
envagyok #88131 üzenetére
Tippre a P2 450 általában gyorsabb lehet, de biztosan nem minden alkalmazásban.
Egyszer az Athlon Pluto/Orion és a Thunderbird csatájáról olvastam egy cikket, ott ugye a réginek lassabb, de dupla méretű L2$-e volt -700 MHz-ig az órajel felén, 850 MHz-en az órajel 40%-án, 1000 MHz-en pedig már csak az órajel harmadán járt-, amit a fele akkora $-es Thunderbird nemhogy simán ellensúlyozni tudott azzal, hogy a cache a proci órajelén járt, de szinte mindenben gyorsabb is volt azonos órajelen az elődjénél. Viszont mégis ott van az a szinte, mert ugyan kevés alkalmazásban, de néha a dupla méretű cache mégis többet ért, mint a fele akkora, de sokkal gyorsabb. P2 vs Celeron harcban tippre túl nagy előny a 4x nagyobb $, de ami azt illeti, letesztelhetné valaki a topikból, megnézném. Ha sok teszt lenne, időnként tuti, hogy a kis cerka is nyerne.
-
envagyok
veterán
Az SB MIDI mode mit takar a pre sb16 kártyákon?
Azt olvastam, hogy a soundblaster 1, 1.5, 2, pro2 kártyákon nem roland kompatibilisek a midi parancsok.@arn
Igazából pont egyidős a celeron 300a a 450es pentiummal.
Kérdés mi jobb, a celeron felhúzva 450-re 128k full speed cache-el, vagy a p2 450 az 512k half speed cache-el. -
envagyok
veterán
Egy legendás 300a slot1 most jött hozzám, majd elszórakozok vele
Egy újabb midi kérdés:
Van ez a softmpu progi, ami elhiteti a játékokkal, hogy intelligens módú mpu-401 kártya van a gépben, és kiadja a gameporton a roland felé a midi parancsokat.
Elvileg az sb16 előtti hangkártyák ezt nem tudják, de a creative valami saját midi módszerét igen.
A softmpu kompatibilitási listáján ezeknél az szerepel, hogy : [link]
SB-Midi mode
Ez most mit jelent?
Kell hozzá valami adapter?A másik kérdésem, hogy láttam van soros port- midi kábel bekötési rajz, és a softmpu a soros porton is ki tudja adni a midi vezérlést.
Akkor ez ilyen egyszerű lenne?
Valaki próbálta már?
Illetve a fura az, hogy a rajzon 8 pines din csati van. -
jokeph
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #88124 üzenetére
Lehet, hogy a 630i ennyit tud.
Vicces, de a többi nVDIA IGP-s lapom faján mene - GF4 MX, 6100/6150SE/7025 és 8200 (igaz, azok AMD CPU-sak), OC-t is engednek, ramokat meg 1066-ig simán (CPU-ban van ugye a ram vezérlője itten). -
-
hokuszpk
nagyúr
emelem a tétet, hozácsapnék egy Asus M2V lapot X2 5600+ procival. Cmos checksum errorral indul a lap, gombelemcsere valószínűleg orvosolja. Nagyon nem toltam tul a tesztet, tettem bele 1 rammodult, meg egy vgat, bekapcsol, kép van, biosba be tudok lepni ; púpos kondit nemlátok rajta. Ez is ingyenes, aki kapja marja, külön is vihető.
-
válasz
frescho #88120 üzenetére
Nem büszkeséggel mondom, csak nekem ez kínai, ezért keresem az elkészített konvertert.
Nem lenne egyszerűbb digitális jelként átalakítani? Pl. DVI-re. Rákeresve ilyen konverter listát találtam, ezek se biztos, hogy készre vannak szerelve. Mivel képet nem látok, nem tudhatom.
-
Az egy dolog, hogy árthat a monitornak az a másik, hogy a frissítési frekvenciát sem biztos, hogy vinni fogja. Mondjuk nekem van LCD-m ami simán megeszi, de ez a ritkább. Viszont ha van olyan LCD TV amin van SCART bemenet, akkor arra könnyen ráköthető. Csak annyit módosítanék rajta, hogy az RGBI-re az ellenállások elé raknék 1-1 schottky diódát.
Ezt a videót is érdemes átfutni, mert egész jól végigmegy a dolgokon: [link]
-
-
cbmfan
senior tag
válasz
frescho #88116 üzenetére
szép árak vannak, 98-ban egy 333-as Cerkám volt valamilyen lappal és dupla magas kétoldalas ónlábas 66 MHz-es 64 Megás SD-vel amire oldman azt írta, hogy ne vedd meeeeeg!!!
Asus P2L97-DS két 333-as PII-vel van polcon, az akkor volt 335k... 2X256MB SD van benne, olyat nem látok listában de tuti lett volna +100k.
-
arn
félisten
válasz
envagyok #88114 üzenetére
Akkor ott vmi irq, port stb akadas van. Csak masolashoz irtam, bebootolni sdre, felmasolni mindent hddre es utana tudod a vinyot hasznalni - mbr kell ra, meg bootolhatova tenni.
Ami problemas lehet, hogy az sd adapter mellett nem bizos, hogy megy a slave vinyo - a 386ok meg tobbnyire ket csatornasak a biosok es nem negy. De csinald meg a vinyot modernebb gepen ket master csatornan, aztan tedd vissza. Dosnal nem gond.
-
válasz
Norton commander 4 vagy az nwdosban megtalálható progival is tudsz másolni. Soros porton az NC át tudja magát dolgozni. Lassú lesz, de amíg 10-20 MB-ot akarsz átvinni simán elmegy. Én máshoz (Atari, Mac és Amiga irányban) is használtam soros portot.
izee: Ebben semmi új sincs. TTL monitorok voltak. Most, hogy több, mint 1 hét után visszatérve olvastam a sima CGA átkötős ajánlásod csak a fejem fogtam. A monitorok nagyon nem fogják szeretni. De egy sima dióda-ellenállás logikával lehet építeni egy egész jó adaptert. Azért nem jó, mert nem kezeli a barna színt helyesen, így az sötétsárga lesz. Ahhoz kellene bele még egy kis logika amihez már pár aktív alkatrészre is szükség van.
arn: Nem a korabeli újságok (pl. PC-X, chip, computer panorama) nem voltak teli értékelhető árlistával, de a tesztekben ajánlották a 6x86-ot ha valaki olcsó gépet akart. A Fefo-ról vannak mentések ahol megint az látható, hogy az akkori középiskolai tanári fizetésem felével kevesebbe került egy 6x86-os gép. Az alaplap+proci árában volt ekkora diffi. Ha valakit érdekel, akkor az árakat it böngészheti:
98 vége:
-
cbmfan
senior tag
válasz
nyolclemezes IBM MFM HDD felpörgése megvolt már? élőben jóval hangosabb
-
envagyok
veterán
Sd adapterrel lelassul a vezérlő, floppy is 1/100 sebességgel megy.
Ha másik hdd-t testek be mellé, akkor azt konfigurálni kell, utána meg törölni, mert nem bootol nélküle.
Meg az ide sd adapterrel az még a gond, hogy foglalja mind2 hdd helyét, és imádom a nagyon régi hdd-k csörgését, koppanásait -
arn
félisten
válasz
envagyok #88110 üzenetére
1000 jobb modszer van mar… meg anno is volt
mar akkor is inkabb kiszedtuk a vinyot, par ilyen nem tul sikeres floppys, portos masolgatas utan.
En radugom a rendes vinyot meg egy sd adaptert, esetleg a vinyot kozvetlenul a modern gepre usbn, de azzal nem mukodik minden vinyo. -
Czo
addikt
válasz
envagyok #88110 üzenetére
Sorosporttal hasznaltam, a Norton Commander beepitett cuccat. Ami poent, hogy a 30 evvel ezelott csinalt kabelt, manapsag is hasznalom, mert a switchek rs232 interfacehez is ugyonez a kabel kell. Ugyhogy az MBP-re ra van dugva egy USB-C - USB-A oda egy USB-A - RS232, arra pedig a 30 eves kabel
A kabel egyebkent egyszeru, Rx/Tx forditas mar eleg a Norton mukodesehez, venni is lehet, de csinalni is egyszeru.
-
envagyok
veterán
Használ itt valaki file másolásra párhuzamos portot dos alatt?
Hogyan, miként megy az?
Tegnap beleőszültem, mire a 386-osra felfloppyztam a windows 2.11-et, meg a wing commandert -
-
arn
félisten
válasz
FoxiestFox #88082 üzenetére
Akinek nem volt anno gus, szvsz csak csalodas lesz… moduleokhoz jo, meg demoscenehez, egyket jatekban, ami moduleos, amugy csak nyug.
Legalabbis nekem, amelyik jatekkal, vagy swal anno nem volt emlek, csak szimplan egy regi vacaknak latom. Most az akkori demok, amiben par kocka forog, meg ilyenolyan swes shaderek vannak, nem mondanak semmit, aki akkor nem ertett hozza, es nem elte at, hogy miert is volt nagyszeru abban a kontextusban, foleg amilyen gyorsan fejlodott minden. Ami az egyik evben meno volt, a masikban mar nem.
A tobbiek meg azert lelkesednek erte, mert vki mondta, hogy jo, es most draga.
-
hokuszpk
nagyúr
ACE kilogisztikázás közben szekrénymélyéről előkerült púposkondis Asrock AM2NF3-VSTA lap 4200+ procival Pesten vagy környékén valakinek ?
nálam porfogó, ingyenvan, ha nem viszitek el, a következő elektronikai hulladékgyűjtésnél leadom. -
-
jokeph
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #88104 üzenetére
Hát, elég pici rajta.
A single channel ram kezelés nem fért nagyon a fejembe.
Bár a manualban sem említik eme képességet, szóval lehet hogy ez nem hiba hanem "ficsőr". -
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
FoxiestFox #88082 üzenetére
-
jokeph
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #88099 üzenetére
Sajna nekem a GF7100 az egy Zotac ITX lapon van, proci OC csak minimálisan megy, X3360-al még a WIN se marad stabil.
Amit nem értek igazán. Q6600-al okés - minimál +200MHZ OC is befért, pedig többet kér mint az X3360.
Lehet hogy a BIOS nem rajong érte, nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Core i5 12500 (50e) + Core i9 12900 (88e)- 3 hó gari - hűtő nélkül
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-13700KF - 16-Core 3.4GHz LGA1700 Box
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged