Hirdetés
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Bluetooth hangszórók
- XPPen Artist Pro 24 (Gen 2) 4K rajztábla - nagy méret, nagy felbontás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autóhifi
- Realtek Hd Audio
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz user12 #87713 üzenetére
Visszakerestem, ECS K7S5A a lap, Cheepobios- al, megvan most is, elcsomagoltam. Itt a kiválogatott arzenál hozzá. Az első procikkal még bénázgattam, aztán a 3000+ MBartonnal már egész jól megy.
A 3 test probléma nem megoldható.
-
ityam
őstag
válasz user12 #87739 üzenetére
Én is a tárra gyanakodnék. Vagy a drive vagy a vezérlő. Szóval én sorban: másik kábelre, másik portra raknám a driveot, aztán másik driveot próbálnék, majd végül egy külön PCIos sata/ide kártyát raknék be.
A drive lassúság magyarázza a lassú drivertelepítést, illetve minden lassú betöltést. Ha a CPU bench normális értéket mutat, az rossz drive kezelésnél természetes.[ Szerkesztve ]
-
-
frescho
addikt
válasz user12 #87746 üzenetére
Az volt az amit nem volt szabad megvenni. Első kiadás, tehát alapból zabált és melegedett, legalábbis akkori mércével. A Thomson meg amúgy sem volt akkor már a topon chip gyártásban, bónuszként a 150-es azok közül is a gyengéket takarta.Az IBM-nél készült darabok már jobban sikerültek. Hidegebbek voltak, már jellemzően MX-ek és még a tuningot is jobban bírták. Az olcsóbb lapok 75-83 MHz-et tudtak már ekkor, lehetett játszani a 2x83, 2.5x75 órajelekkel ami sokat hozott a gyári 2x75/2.5x66 helyett.
https://frescho.hu
-
envagyok
veterán
válasz user12 #88174 üzenetére
Az alaplap aljára van forrasztva a 6 pines rj csati, ami a ház alján található lyuk felett van.
@arn
Van infód arról, hogy a 8088, 286, 386,486 időszakban hogyan alakult a skálázódás és az átfedés kor szerint?
Azt látom, hogy 286-ból 20,25mhz volt a leggyorsabb,386-ból 40mhz, de az lenne a kérdésem, hogy mielőtt kijött a 386,486, akkor melyik 286,386 processzor volt a legerősebb. -
Pikari
addikt
válasz user12 #91915 üzenetére
Ezektől menekülj. Az FSP 350w (a képeken) volt az egyik gépemben. Beszart a zárlatvédelem, rommásütötte a rosszul bedugott floppymeghajtót, és robbanások kíséretében elhalálozott. A régi FSP-k ilyen kodegány szint.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
Pikari
addikt
válasz user12 #91926 üzenetére
Nálam döglenek, mint a legyek. Igaz, nekem a gépek tele van rakva mindennel. az összes 3.5-ös és 5.25ös helyek telerakva. bayekben vinyók, optikai meghajtók, mobirackek. pci (-e) slotok telerakva bővítőkártyákkal. régebben volt, hogy 3 féle videókártya is volt egy gépben. Aztán a fő gép az gyakran megy egész nap. Pár évnél tovább egy táp se szokta bírni. A mostaniból is mintha égett szagot éreznék max terhelés mellett néha.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
törölt tag
válasz user12 #93291 üzenetére
Hidd el én is tudom, nem arról van szó, hogy szellemileg visszamardtam és nem tudok egy keresőt használni. Vaterán is láttam és annak az ára baráti.
Egyrészt minél olcsóbbat keresnék, mert lehet, hogy nem is működik az eszköz.
Másrészt ez nekem nem jó, mert olyan kell aminek a másik fele 25pin vagy 68pin. Ilyen csatlakozóm semelyik vezérlőkártyán nincs.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz user12 #93294 üzenetére
Persze, rendben is van, viccesre vettem én is, mégha nem is sikerült úgy válaszolnom.
Van egy külső 25pines kártyám, de az szerintem valami scanner-hez lehetett anno. Azért vettem még régen, hogy a scsi zip drive-ot használni tudjam. Szerencsére megy vele.
Igen, sanszos, hogy olcsóbb lenne egy pci kártyát beszerezni, mint valami konvertálós kábel/adapter megoldással megcsinálni. főleg, hogy olyat beszerezni ebay-ről tudok csak drágán és a szállítás (esetleg vám/áfa) még megterhelheti.Szóval ja, lehet jobban járnék a vatera-s kábellal aztán szerezni egy kártyát hozzá.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Hardcore café
- Call of Duty: Black Ops 6
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- ASUS routerek
- Bluetooth hangszórók
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- XPPen Artist Pro 24 (Gen 2) 4K rajztábla - nagy méret, nagy felbontás
- További aktív témák...
- Ryzen 5 3600
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8600K 6mag 6szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7 9700 4.7 GHz Eladó! - Eladó! 47.000.-
- AKCIÓ! Intel Core i7 9700 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest