Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
és ez csak a layout. Utána lehet a kapcsolókat meg a kupakokat cserélgetni, keresni a megfelelő hangzást... mind egyéni, nincs mindenkinek mindenre tökéletes, de így van jól.
-
-
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
"Vagy legyen teljes értékű, vagy TKL, de ez az összenyomorított izé..."
...öööö A full-nál ez jóval kisebb. Numpad meg kell. Munkahelyen akkor jöttem rá, mikor TKL-re váltottam. Rengeteg mindenhez kell. Végül otthon is ilyen lett a75% helyett, mert a full túl nagy, de a numpad kell, ha esetleg hómofisz, akkor azért, meg a fiamnak a játékhoz is, ide mappol dolgokat. A TKL-hez képest pár cm, de jobb. nekem. Asszony meg el nem engedné a TKL-t... Szal. a melyik a legjobb billencs méret az kb. olyan, hogy melyik a legjobb autó...
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
Valahol megértem, jelenleg TKL-em van, de hiányzik a numpad. Viszont méretben teljesen jó a TKL, és ez is kb. ugyanolyan széles. Aztán lehet ha meg home és társai nem lennének, akkor az hiányozna, szóval passz

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
Ez is érezhetően keskenyebb, mint a full size, de rajta marad a dedikált num pad.
Amúgy meg 40% ftw.
-
Az ára tényleg nem lenne rossz (bár kétlem, hogy lenne ebből magyar ékezetes), de ez a formátum talán a leginkább értelmezhetetlen számomra. Vagy legyen teljes értékű, vagy TKL, de ez az összenyomorított izé...
-
ilor14
aktív tag
Biztos nem fog megjelenni Európában, mert ez ár-értékben jónak tűnik, a Logitech-et mostanság ez nem nagyon érdekli

-
Nem tűnik rossznak. A Logi felirat helyett plusz két gomb (Home, End vagy egy Ins) jobb lenne.
HU kiosztással sztem versenyképes lesz, a kialakítása jobb így ránézésre, mint a Redragon, White Shark és hasonlóknak, ahol kilátszanak a switchek...
RGB az full RGB, vagy ilyen "rainbow" marhaság vajon?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 10 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK! Akciós ár!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B760 i5 14600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9070 16GB be quiet! Pure Base 500DX 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest