Hirdetés
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alvaro
senior tag
válasz
zoltanz #47021 üzenetére
Semmit se számol, csak tömi a kártya memóriáját a buszon keresztül.
3DBench annyival összetettebb, hogy kiszámolja a képet, amit aztán feltölt. Így benne van a szoftver render is, sokkal több köze van a korabeli játékok alatt felmutatott (komplett rendszer-)sebességhez, mint a Landmarknak, ami a videokártya nyers adatátvitelét méri, semmi mást.Érdekes még, hogy játékokban nem feltétlenül azonos a teljesítménysorrend azzal, amit a landmark ad. Gondolom a hozzáférési sorrendek-minták se mindegy, hogy alakulnak. A Doom pl. valami egészen trükkösen csinálja a videoelérést, szerintem X mód lehet, bár a forrását sose láttam. Ennek megfelelően egészen érdekes eredményt ad, valamint "ultramodern" gépeken se bír úgy igazán elszállni a sebessége. Mai kedvence egy AGP-s Trident 3DImage 9750 volt, verte a teljes PCI-os mezőnyt, beleértve az olyan ágyúkat is, mint a Tseng 6100, a Riva128 vagy a Banshee. Nem tudom, miért pont ez a kártya, és miért pont Doom alatt
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- SONY LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Stellar Blade
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- Mély kínai kapcsolatai vannak az Intel új vezetőjének
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XTX GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest