Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Hővezető paszták
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
MZsoltee #1682 üzenetére
MA785GM-US2H, mATX kistesó. 11es szorzó, tudtommal ez fix, legalábbis nálam 10x300ra csipogás a válasz BIOSresetig..nem is értettem elsőre.
Beállításokban semmi extra, FSB 300ra, PCIe 100ra, NB 1800on, HT 900on, RAMszorzó 2.66, időzítések bySPDn, kivéve a TfRC vagymi, az egyel magasabb ns értékre pöccintve. Feszültség szinten NBnek +0.1, CPU NBnek 1.35V, CPUnak 1.4V. Utóbbi értéken elvileg még lehet csökkenteni nálam.
Azt néztem, hogy nálad jól fel van pöckölve az NB/HT freki, ez nem okoz gondot? Gyárilag ezek 1600 és 1000MHzen mennek rendre, ehhez képest a 2400/2100 kicsit soknak tűnik nekem..mennyi az ideális?
Azt tudom, hogy a HT 1GHz felett nem igazán szól bele a teljesítménybe, de az NB gondolom jó hatással van a RAMteljesítményre..mennyi az optimális érték, ill. mi számít gyárinak a nem visszafogott Denebeknél? Valahol olvastam anno róla, de már nem emlékszem :Sdarál0w
Sajna jellemző az időbeosztásomra, hogy nem sikerült azóta játszani, kimérni mit produkál a több cache miatt minFPSben..de jön a Karácsony ;p
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Hővezető paszták
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Kedvenc zene a mai napra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Linux kezdőknek
- Horgász topik
- Linux Mint
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I9 14900K + ASRock Z690 PG Riptide + TeamGroup 32GB(2x16GB) DDR4 3200MHz CL16
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest