- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Bluetooth hangszórók
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abri
senior tag
sztem megfogja szüntetni, gondolom HERR-Z től vetted a procid, ő fix CPU 1,4V és NB 1,25 el tesztel.
Gondolom a te lapod is 1,1V ot ad alapból az NB-nek, kezd el szépen emelgetni, és max 0,15 ig menj el, ja és ne a CPU NB nek adj, mert először én annak adtam.
bár ahogy rumkola mondja, lehet a táp gond is.
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Szeretném kérdezni tudjátok-e mi lehet a probléma. Van egy PhenomII X2 560 BE procim és egy AsRock 880G Extreme3-as lapom. Próbálnám engedélyezni a magfeloldást,a biosban már X4 B60-nak látszódik. De sajnos a rendszer nem indul csak a merevlemez kattog zörög nagyon csúnyán.
Szimplán 2 maggal gond nélkül fut a rendszer. -
Miti83
tag
Hali!
Nálam is megy ezerrel a Prime, semmi hiba. Játék és egyéb alatt sem így 4maggal. Phenom 550BE amúgy. VISZONT, youtubenál random elmegy a kép és újraindul a gép.
Ez mitől lehet???????
-
Abri
senior tag
válasz
janika1337 #2480 üzenetére
adtál az NB nek egy kis + feszt, mert az általában segít.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
van, h azt kapod, amit veszel...
-
win7777
aktív tag
válasz
elínditottam a tesztet majd mondom mire jutottam 30perc múlva
köszi mindenkinek a segitséget!!
-
janika1337
tag
Sziasztok!
Ezt benéztem... 3 maggal fagy winbetöltés után... 4 maggal be se postol... marad a kétmagos BE 555
... de így se lesz rossz
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
win7777 #2475 üzenetére
ez a lényeg, ha feloldottad a magokat utána futtasd a prime-ot (Small FFTs, minimum fél óráig, majd aztán a blend része is kell, de előbb ez legyen meg). rakj be ide egy képet fél óra után a prime-ról és akkor megnézem, hogy jó-e (meg nem ártana ha lenne a képen proci hőmérséklet is).
-
win7777
aktív tag
válasz
///Krisz\\\ #2474 üzenetére
a prime elindul nem értek hozzá sajnos letöltöttem futatom ir mindenfélét soha nem hazsnáltam
-
win7777
aktív tag
válasz
///Krisz\\\ #2471 üzenetére
szia ujból egyáltalán nem tudom inditani tehát!!ha alapra állítóm x2-re akkor sem csak ha ki és bekapcsolom most játszottam vele medal of honor-al!!ment gyönyörüen!!de remélem ki be kapcsolom nem felejti el!!?üdv
-
win7777
aktív tag
válasz
///Krisz\\\ #2469 üzenetére
okés az van sokszor elfelejti hogy w4 és vissza áll x2-re!!
okés letesztelem!!üdv:köszi -
smints
csendes tag
Sziasztok
Segitség!
Vettem egy ASRock 890gm pro3 alaplapot és ebben, hogy lehet állítani a magonkénti engedélyezést ?
Ugyanis van hozzá egy AMD Phenom II X2@X3 555 proci amin a tesztelö szerint 3 maggal ok minden ,de 4. maggal elszáll a gép!
Igy is van, mert bekapcsoltam a 4 magot és prime95 inditása után kikapcsol a gép
remélem egyáltalán lehet magonként engedélyezni ebben a lapban...3 magot akarok...
köszi elöre is
-
Abri
senior tag
válasz
szamuraj2011 #2447 üzenetére
sztem régi a CPU z azért látja callistonak, a callisto a denebből lett X2 őt, ha mázlid van tudod 4 magosítani, haver így járt most 7végén, X2 545 callistó ból lett neki B45 deneb.
-
Miti83
tag
Sziasztok!
Phenom II 550BE-t vettem a héten. Belevaló darab és hála a jó égnek 4magosítható. Lefüstölni viszont nem akarom. Kérdésem az lenne:
1. mennyi lehet kb. hőfokra 4maggal? most 2mag terhelve 37-38fok
2. kell neki adni valami speckó +feszt? vagy minden alapon megfelel?köszi
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
szamuraj2011 #2453 üzenetére
A Callisto chip gyakorlatilag a négymagos Deneb lapkából születik két processzormag letiltásával. - tehát a te procid sehogysem callisto
-
szamuraj2011
csendes tag
a 7850-nél semmit nemcsinál , a lap tipusa Asrock A785GXH/128M,lehet valamit rosszul csinálok ...bios 1.30- as
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
szamuraj2011 #2447 üzenetére
a callisto az 2 magos proci
-
kryboy
tag
válasz
szamuraj2011 #2448 üzenetére
Veszteni nem vesztessz vele semmit!
-
MZsoltee
veterán
válasz
szamuraj2011 #2448 üzenetére
Érdemes!
-
szamuraj2011
csendes tag
meg lenne még itt egy kérdésem: a fiam gépében egy 7850-es processzor van X2-es de magneve:kuma ,azzal érdemes probélkozni vagy sem? a lap tudja a feloldást elöre is köszi
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
szamuraj2011 #2439 üzenetére
hogy micsoda?
-
smiti
veterán
válasz
darál0w #2422 üzenetére
Köszi, én is erre gondoltam. Elvileg holnap megérkezik a lap és a memó is , ha megvan akkor természetesen beszámolok róla.
Hátha nekem is szerencsém lesz, olvastam már itt a PH!-n róla, hogy valaki másnak volt ilyen szerencséje.(#2425) Vigneau - Azt hittem tudod, hogy te fogsz róla legelőször tudni !
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Tudnátok segíteni nekem, hogy egy PhenomII prociról meg lehet-e állapítani a külseje alapján ( száma, azonosítója) hogy feloldható-e a plusz 1 vagy 2 magja?
Meg az X2 560 BE procik közül mekkora az esélye hogy jó lesz? -
psg5
veterán
válasz
darál0w #2414 üzenetére
Igen simán indul.
Biosban acc beállít (hybrid,auto) aztán save,exit. Kiírja, hogy ne akarjam kikapcsolni és indul újra szépen.
Én is arra tippelek, hogy kifogtam egy ilyent, mert képeket ahogy láttam biosról ott:
Nekem a CPU core Controll alatt nincs:
CPU Core 2
CPU Core 3
Csak:
CPU Core 0
CPU Core 1Húzni azért érdemes ettől még?
-
janika1337
tag
válasz
darál0w #2404 üzenetére
igazából arra gondolok, hogy esetleg nem produklhat magas hőfokot?
Vagy ha nem emelek órajelet/feszültséget akkor nem igazán vehető észre, hogy a több mag melegszik vagy esetleg a phenom 4-et ugyanazzal a hűtővel szerelik mint az x2-t és íigazából ha moddolom akkor ugyanaz a proci lesz tehát nem szabad, hogy melegedjen ?
Lehet hülye a feltevés,de nem akarok belefutni hülyeségbe... tudom, hogy nem lehet sokmindent mérni a 3-4. magon ezért vagyok kétségbe esve egy kicsit...
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
janika1337 #2402 üzenetére
persze...
-
Overlocker
veterán
válasz
janika1337 #2402 üzenetére
Szia,
Alap órajelen, 4 magosítva el fogja bírni.
-
janika1337
tag
Helló mindenkinek!
Véleményetek szerint az Phenom II x2 555 BE-n érdemes gyári hűtéssel próbálkozni a magok feloldásával ?
Későbbiekben vennék rá nagyobbat mindenképpen, de most a szűkös keret miatt nem igazán megy a dolog
Előre is köszi a segítségeteket. Üdv. Jani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Bundle topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Mikrotik routerek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bluetooth hangszórók
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Ryzen 3 3200G processzor
- Core i5 12500 (50e) + Core i9 12900 (88e)- 3 hó gari - hűtő nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest