Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Raspberry Pi
- DUNE médialejátszók topicja
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Themiamivice
csendes tag
Sziasztok
Egy kérdésem lenne.Van egy viszonylag régi lapom
ASUS M2n-e Sli deluxe lehet-e ezzel magfeloldást eszközölni vagy inkább vegyek egy új lapot? -
Babss
csendes tag
Bios a legfrissebb. Már a ram fesz emelést is próbáltam.. 3.2Ghz-en atomstabil felette terhelésnél restart. Kár volt megvennem ezt a lapot, specifikáció alapján jónak tűnt :\
Rég lapomnál is voltak eleinte ilyen gondok de jött egy biosfrissités és utána jo volt, itt már ebben sem nagyon bizhatok. Azért tovább próbálkozok, majd megirom mi az eredménye..Azért köszönöm
-
geza12345
tag
Sziasztok!
Van egy phenom II x2 550 és egy Asrock M3N78D lapom tudok én ezzel a lappal oldani magot?
Választ előre is köszi! -
Babss
csendes tag
Sziasztok!
Már régen írtam ide, mert a pre tested procim szépen muzsikált 4maggal 3.6Ghz-en. Most viszont alaplapot és vga-t cseréltem és gondokba ütköztem. A régi lapom egy Asrock M3A770DE volt, az új meg szintén Asrock 870 extreme3, vga hd4850-ről hd6850-re. Ebben az alaplaban is sikerül a magfeloldás de ha a szorzót feljebb állítom akkor a prime95 inditása után 1 szempillantás alatt újraindul a gépem, ha csak 3,4Ghzre húzom akkor kapok kék képernyőt is, felette még azt sem csak ujraindulás. Egyébként szépen feláll a win7 64bit minden esetben. Jah és bármelyik órajelnél hiába teszem akár 1.450-re a cpu feszt, pont ugyanazt produkálja. Létezik hogy ennyivel gyengébb ennek a lapnak a tuningteljesítménye, vagy ebben a konfigban már a tápom nem bírja szuflával? Remélem van valakinek valami építő jellegű ötlete ezzel kapcsolatban.Köszi
Babss -
Kriszz111
csendes tag
Nekem van egy AMD Sempron 140 -es processzorom, és egy ASUS M4N68T-M LE alaplapom .
Hogy tudom kinyitni a prociba 2. magot? -
Mosqu!to
addikt
válasz
rogozsin #3567 üzenetére
Köszi a válaszokat, idő közben módosítottam már a rendelésem 880GM-UD2H-ra, erről rosszat nem hallottam. Igazából nem hiszem, hogy ki tudtam volna használni, az az által nyújtott lehetőségeket (usb3, sata 6gb) egy ideig, mire meg már általánossá válnak ezek, már veszek új alaplapot
-
rogozsin
csendes tag
Nekem is Giga 880GMA-UDH2 van, és igen, tud magot feloldani, és szerintem nagyon jó kis alaplap, igaz, hozzátenném, hogy nálam sajna csak 3 mag megy stabilan, de ez nem az alaplap hibája.
De semmi bajt nem tapasztaltam vele.Én ajánlom.
-
kivulallo
tag
hello mindenki!
nekem van egy öreg Athlon 64 X2 4600-asom. hallottam hogy úgy gyártják ezeket hogy lezárják a magokat. Ebben az öregebben is vannak plusz magok?privátban légyszi a választ, köszi előre......
-
Colka79
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne felétek,hogy van egy Gigabyte GA-MA-770-UD3 Rev 2.0-ás lapom
és egy Athlon X2 7750 BE CPU-m,hogy ezzel a configokkal lehet Magfelodást csinálni?A Bios-om Cpu-z szerint F2,lehet hogy frissíteni kell a művelet előtt
Teljesen kezdő vagyok még Bios-t soha nem frissítettem még
Elöre is köszönöm a választ és a segítségeteket
-
Mosqu!to
addikt
Sziasztok!
A napokban ha minden igaz én is belépek a magfeloldást megpróbálók körébe, azonban lehet, hogy kicsit figyelmetlen voltam a vásárlásnál.
Sajnos utólag olvastam csak el ennek a témának az első postját, amiben a déli hídról esik szó.Sokáig vaciláltam a Gigabyte GA-880GMA-UD2H (déli híd SB850) és a GA-880GM-UD2H (déli híd SB710) alaplapok között, és végül előbbit választottam.
Azt írtátok, hogy ez ACC-t nem tartalmaz, de előfordulhat, hogy fel van szerelve valami külső megoldással, ami segíthet az unlockban.
Mit tudtok erről a lapról, mennyire támogatja az unlockot? Még tudom módosítani a rendelésem, úgyhogy amennyiben ez a lap ebben a funkcióban gyengébb, mint társa, akkor inkább rendelem azt (vagy ha tudtok mondani valami más, bestbuy lapot, akkor akár azt is)
Előre is köszi,
Mosqu!to -
DeaTHeX
tag
-
rogozsin
csendes tag
Lenne egy kérdésem. Vettem egy 555BE procit, és fel tudom oldani a magokat, fut a win7 rendesen, de egy idő után a képek becsíkozódnak. Integrált videokártyás z alaplap, szerintetek a procival lehet a baj, vagy a vga-val?
Hogyan lehetne letesztelni a procit, hogy működnek-e rendesen a magok?
előre is köszi a választ. -
DeaTHeX
tag
phenom 2 xII 560 BE
alap 16,5*200 = 3300
most visszavettem alapra mert 17,5 ön volt
majd unlockoltam egyszerre mind1 a 4 magot restart és elkedett (gondolom a proci) dünnyögni...ilyen furcsa kattogó hangon kivettem az elemet, majd újra kattogott bejött a bios, visszaállítottam alapra - leállt és most itt vok ujranem tom esetleg egyesével próbálgassam ki hátha lehet 3 magos belőle? illetve ha szórakozgatok ezzel az unlockolgatással és netalántán katog ahogy fennt említettem, nem lesz/lehet közbe baja? csak mert mihelyst meghallottam ezt a fura zajt egyből nyúltam az elemhez, mert hát ugye nem akarom hogy elszálljon
-
win7777
aktív tag
válasz
KingSize #3534 üzenetére
Én nekem személy szerint egy chieftec 550 wattos tápom volt. Arról jót tudok mondani.
viszont mindenki akitől kérdeztem fsp-t ajánlót nekem,mert amennyivel drágább a chifi annyival nem jobb!sőt szerintem az fsp belseje erősebb jobb,(12-V ága) sokkal csendesebb az fspde biztos vagyok benne megbírkozik a mostani chifi tápod a következő konfigodal.
szép napot -
KingSize
tag
Mi a véleményetek a Chieftec GPS-450AA-101A 450W -tápról? már megvan bő 3 éve eddig csak a ventit cseréltem ki benne, szerintetek megbírkózik egy Asrock am3 lappal, phenom II x4 655, 2 320gb HDD , 4db 8cm 12v venti, és egy 3870x2 vel?
ui: Ez per pillanat egy s939-es konfigot hajt!
-
ETOM
addikt
válasz
szistvan1987 #3526 üzenetére
"A bekapcsolt ACC egyik mellékhatása a CPU-n belüli hőmérő diódák megzavarodása. Ez azt jelenti, hogy ezután már csak az alaplap által mért CPU hőmérsékleti értékére támaszkodhatunk."
-
lsc
nagyúr
válasz
szistvan1987 #3526 üzenetére
Aida 64 mutatja a cpu hőfokát, a feloldott prociknál csak az van, a magokat nem méri. Phenomnál legalábbis így van, gondlom athlonnál is.
Ettől mi kell konkrétabb ? Dobj fel egy aida-t és kész.
-
lsc
nagyúr
válasz
szistvan1987 #3524 üzenetére
Csak vissza kellene olvasni, többen is válaszoltunk.
-
szistvan1987
csendes tag
Sehogyan sem tudom megnézni az Amd Athlon ll x3 3100 MH es pocom felodot magjának a höfkát csak a biosban.Renszer alat nemtudom kérlk segitsetek
-
szistvan1987
csendes tag
válasz
dexter8322 #3522 üzenetére
mijen problémák
-
-
Zseebacsi
tag
válasz
szistvan1987 #3515 üzenetére
feloldás után nem mutatja a magok hőfokát,csak a cpu-t! Abból következtethetsz. a mag 2-3 fokkal hüvösebb mint a kupak! Általában.
-
lsc
nagyúr
válasz
szistvan1987 #3515 üzenetére
Aida 64 mutatja a cpu hőfokát, a feloldott prociknál csak az van, a magokat nem méri. Phenomnál legalábbis így van, gondlom athlonnál is.
-
szistvan1987
csendes tag
Sziasztok van egy olyan gondom hogy az AMD Athlon ll x3 3100 Mh pocimban feloldotam a lezárt magot és sehogyan sem tudom megnézni rendszer alatt a höfokát,csak biosban lehet.
Mit tanácsoltok mit tegyek,hogy megtugyam nézni.
Várom az ajánlatokat -
KingSize
tag
Skacok mit szóltok a AMD Phenom II X2 565 procihoz?
azt is lehet unlockolni ugye?
-
embe
nagyúr
válasz
atis1224 #3503 üzenetére
Mint írtam én a legkülönfélébb variációkban állítottam be. 1-2, 1-3, 1-4, 2-4....stb. Több alkalommal írta ki, hogy új procit észlelt. Végül ez a megoldás maradt, a következő magok maradtak aktívak: 0-2-3. Cpu fesz, 1,400-re állítva. CPU szorzó 18-ra. Megy eddig stabilan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest