Új hozzászólás Aktív témák

• Dzsabba

aktív tag

Sziasztok.

Pár napja össze raktam egy FM2-A75IA-E53,A6-5400K és átmenetileg volt benne egy kingston hyperx 1600mhz 4gb,csak azért hogy mindent betudjak állítani rajta.Viszont ma megjöttek a PATRIOT 8192MB DDR3 Viper 3 2133MHz CL11 PV38G213C1K memóriák.Miután beraktam őket és betöltött a gép az asztalig akkor összeugrott a kép amit a monitor menüjében kellet visszaállítanom FULL-ra és ezután vettem észre,hogy a karakterek foltosak mint amikor rosz hertz-re van állítva,de ez most 60hz-en van és annyit is tud.
    Ezért leszedtem a drivert, plusz driver sweeper-el is rásegítettem,hogy tutira ne maradjon semmi az előző 13.2 beta-ból és miután újraindult minden kristálytiszta lett.Tehát gondoltam,hogy a driver omlott össze és felraktam a 13.1-est és reboot után megint maszatosak a karakterek.Most megnéztem a cpu-z-vel a memóriákat és azt írja,hogy single chanel. Lehet az a baj,hogy nem kompatibilis a lappal a memória?

A segítséget előre is köszönöm.

Most vettem észre,hogy az uefi-ben valahogy a video PEG-re lett állítva és most hogy IGD-re raktam minden rendbe jött.Szóval ez a kérdés megoldódott,de a memóriát még mindig nem értem,hogy miért single chanel.

Új hozzászólás Aktív témák