Új hozzászólás Aktív témák
-
hegegabi80
addikt
válasz
AxBattler #15970 üzenetére
Csak IGP van, nincs külön vga. A tápot átraktam egy régi gépbe, müxik vele. A hdd is megnéztem másik gépbe, az is ok. Majd este átteszem még memóirát az én gépembe, meg az enyémet az újba.
A proci fenit pörög, mikor bekapcsolom, de nem ad semmi képet. Még a biosba se tudok belépni.
A proci vagy csak külön az IGP-je lenne a hibás nem tudom, de szerintem az nem, ezért gyanakszom az alaplapra. Hiszen a töltés jelző, meg hdd se jelez vissza.Apropó, mondtam a szomszéd, hogy az egyik bekapcsolásnál kiírt valami biosos dolgot, aztán elkezdett menni felfelé a százalék. Mikor megcsinálta win belépésnél kiírta, hogy valami hiba volt indításnál, helyreállította, aztán betöltött a win7. Majd később gép kikapcs, és többé nem indult el rendesen.
Nem tudom mi lehetett az a biosos dolog amit kiírhatott, meg mit csinálhatott. Próbáltam elem kivételt is. Sajnos procit nem tudom kipróbálni másik gépbe, mert nekem meg másnak is 1155 platform van.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest