- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunbandit
csendes tag
Sziasztok
Még teljesen új vagyok az AMD piacán.
Nem rég raktam össze egy gépet de idő hiány miatt a programok/windows/driverek telepítését egy barátom csinálta meg.
[link]2x4giga ram van benne.
Most kezdtem el telepíteni rá egy két játékot de szinte minden szaggat. Hiába van alacsony beállításon a grafika vagy akármi más.
Pl: Flatout 2, Crash Day ezek kb csak 800x600-as beállításon mennek és minden low-ban van.
Még a medal of honor allied assault se megy full grafikán...
Akkor a Far Cry 3-ból kilépni is alig bírtam nem, hogy elindítaniTudom, hogy csak egy integrált proci van benne de a youtube tele van ezzel a hd7750 hd 8570D-val (a kettő ugyanaz) és nagyobb játékok is normális minőségben mennek rajta.
Vagy esetleg valamilyen segéd program mint az NVIDIA-nál, hogy a legújabb frissítések esetén automatikusan felajánlja azok telepítését.
Windows 8.1 64-bit van rajta.
(a processzor,alaplap,ram linkjét csak azért raktam oda ha véletlen számítana...)
VÁLASZOTOKAT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM !
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5700G - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Ryzen 5 5600X 1 év gari
- AMD Ryzen 9 7950X3D 16-Core 4.2GHz (128MB Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Asus Rog Strix G16
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged