- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunbandit
csendes tag
Sziasztok.
Egy barátom számítógépébe szánnám ezt a processzort.
AMD A10-7700K 3.50GHz FM2+ BOX Black EditionKaptam már sok tanácsot, hogy ne A10-7700K-t hanem AMD A8-7600 3.10GHz FM2+ BOX
Aztán hogy ne is ezeket a processzorokat vegyem mert csak a bennük lévő integrált vga miatt túlárazottak és nem érik meg.
AMD-nél szeretnék maradni. Olyan AMD processzort tudnátok erről a weblapról:Ajánlani ami nagyjából ugyanazt a teljesítményt vagy többet, tud integrált vga nélkül is akár !.
Ez az integrált videokártya is csak ideiglenes megoldás mert 1-2 éven belül vesz bele egy olyan videokártyát amit ki bír hajtani a processzor és annyi.
Ha meg olyan processzort mondtok amiben nincsen integrált gpu akkor vagy 5-10E veszek egy ideigleneset. Nem számít ha más a foglalata annak CPU-nak amit javasolnátok mert akkor olyan alaplapot nézek amibe jó.pénz keret 30000Ft körül csak újat
Válaszotokat előre is köszönöm. -
hunbandit
csendes tag
A Nortbridge igen emelkedett miközben néztem felment 1796Mhz-re is de csak a gépet simán nyomkodtam nem játszottam.
-
hunbandit
csendes tag
-
hunbandit
csendes tag
Sziasztok
Még teljesen új vagyok az AMD piacán.
Nem rég raktam össze egy gépet de idő hiány miatt a programok/windows/driverek telepítését egy barátom csinálta meg.
[link]2x4giga ram van benne.
Most kezdtem el telepíteni rá egy két játékot de szinte minden szaggat. Hiába van alacsony beállításon a grafika vagy akármi más.
Pl: Flatout 2, Crash Day ezek kb csak 800x600-as beállításon mennek és minden low-ban van.
Még a medal of honor allied assault se megy full grafikán...
Akkor a Far Cry 3-ból kilépni is alig bírtam nem, hogy elindítaniTudom, hogy csak egy integrált proci van benne de a youtube tele van ezzel a hd7750 hd 8570D-val (a kettő ugyanaz) és nagyobb játékok is normális minőségben mennek rajta.
Vagy esetleg valamilyen segéd program mint az NVIDIA-nál, hogy a legújabb frissítések esetén automatikusan felajánlja azok telepítését.
Windows 8.1 64-bit van rajta.
(a processzor,alaplap,ram linkjét csak azért raktam oda ha véletlen számítana...)
VÁLASZOTOKAT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM ! -
hunbandit
csendes tag
Még egy kérdés !
Az megoldás szerintetek ha a ramból veszek még egy ugyanolyat.
Mer hát a kitnek a lényege, hogy két egyforma ram alkotja vagy több. Azonos paraméterek meg minden.
[link]
[link]
Sok alaplap képes dualba futtatni különböző márkák azonos paraméterű ramjait is ha jól tudom.Válaszotokat ismét megköszönném.
-
hunbandit
csendes tag
Köszi emberek.
Ezt rendelem:
[link]
Szerintem. -
hunbandit
csendes tag
diablo1984
varmi2
AxBattler
Köszönöm az értelmes válaszokat !Egyetlen egy dolog ez is biztos egyértelmű de milyen probléma miatt nem működik a az egy 4gigás ram ?
Miért nem kompatibilis ?(Zárójelben megjegyzem hétfőn rendelek is egy 2x2gigás dual chanelest ha csak ennyi a baj.)
-
hunbandit
csendes tag
Sziasztok
Még teljesen új vagyok az AMD piacán.
Nem rég raktam össze egy gépet de idő hiány miatt a programok/windows/driverek telepítését egy barátom csinálta meg.
[link]
[link]
[link]Most kezdtem el telepíteni rá egy két játékot de szinte minden szaggat. Hiába van alacsony beállításon a grafika vagy akármi más.
Pl: Flatout 2, Crash Day ezek kb csak 800x600-as beállításon mennek és minden low-ban van.
Még a medal of honor allied assault se megy full grafikán...
Akkor a Far Cry 3-ból kilépni is alig bírtam nem, hogy elindítani
Én a driver-ek rossz telepítésére gyanakszom.
Nézegettem az AMD honlapját de nem igazán boldogultam rajta.
Megtennétek, hogy küldtök egy két linket a processzorhoz (AMD A8-6600K 3.90GHz) ahol megtalálom a legújabb drivereket. Vagy esetleg valamilyen segéd program mint az NVIDIA-nál, hogy a legújabb frissítések esetén automatikusan felajánlja azok telepítését.
Windows 8.1 64-bit van rajta.
(a processzor,alaplap,ram linkjét csak azért raktam oda ha véletlen számítana...)
VÁLASZOTOKAT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged