- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HP notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
válasz
Vartanus #15469 üzenetére
Jó pár tesztet elolvastam mindkét lapról. Van ahol a Gigát hozzák ki jobbnak, van ahol az Asrockot, de a különbség sehol sem nagy, hiába van az Asrockon papíron jobb vezérlő. Az Asus is tetszik, csak sajnos sokkal drágább, mint ezek. Még meglátom mi legyen.
Minden esetre köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat, bár tuning és finomhangolás kérdésében még biztosan jelentkezni fogok.
Addig is előljáróban mire érdemes figyelni tuningkor egy 760K processzor esetében? Nagyon más, mint az AM3 elődeiké?atti_2010: tudom, én a korábban említett G1.Sniperre gondoltam a kérdésben.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest