Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Jam=-
őstag
-
-=Jam=-
őstag
70-re nem fogod tudni levinni, azzal ne is próbálkozz. Kb. 84 körül van a vége, úgyhogy veheted az óázisban is nyugodtan. Én amúgy ilyen lapot vettem innen a PH-ról egy árustól zsír újonnan 75-ért, ha esetleg az is jó, akkor írj rám egy privit, aztán megkeresem ki volt az, hátha tud még szerezni.
-
jilian
addikt
Légyszi ne vegyétek le a fejem, de nekem nem sikerül jobban levinnem az árat mint pl. amit az oázis megad. (84k, vagyis akkor inkább ott vennék)
70 körül már megbékélnék vele. Valaki aki nagyon jártas dobna rá egy pillantást? -
Chaser
legenda
válasz
bbsofficial #1581 üzenetére
nekem adom mert gyűjtöm, van egy barátom majd hasznosítja szélerőművekben ( :
SzlobiG
azt tudom, hogy sok mindent ajándék áron osztogatnak
ami jár az jár, azt is tudom
de azt is tudom kismillióan keresik őket, te most kifogtad
akkor nem ismert meg a kiadós srác mikor kettő perccel később mentem újabb rendelésért, csak ennyire nincsenek leterhelve, telefonos/mailes üfsz-es embereknél is sejthető mennyire a s_ggüket vakarjákszerk:
Gyuri27
van egy fickó, talán ákos? no vele sokra nem lehet jutni az biztos :d -
válasz
grafnet #1574 üzenetére
Közben néztem, ha Interaktív és robot kupont használsz, meg hozzá valami vackot, ha van, akkor jó lesz, vagy ha a szépség kupont lövöd el előszőr (az ONLINEFIZETES után) és beraksz egy 2k-s vackot, akkor is mehet a két kupon, mert akkot már 27k-n leszel, és
27-13-2=12, itt jön be a kiegészítő kupon az adott termékkel beillesztve.
Tehát nem ledz olcsóbb, de lesz egy ingyen 2k-s pl parfüm vagy akármi -
Gyuri27
félisten
válasz
Rákötni a hűtőt a lapra. Mivel csavarok, lefogatók nincsenek.
SzlobiG: én elöször egy pasit fogtam ki. Nem volt az igazi. A második hölgy már jó volt. A harmadik volt a tökéletes. Lehet te csak az első kategóriából fogtál ki ügyintézőket.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Gyuri27 #1580 üzenetére
Eldöntöttem a héten járok pesten, be fogok menni hozzájuk és addig nem jövök el, ameddig nem adják oda a kulcsot, sőt meg is fogom nekik mutatni mi a probléma, hátha megértik. A kuponos témával nekem nincs is bajom, sőt nagyon jó ma is jött tőlük csomagom amit nagyon jó áron szereztem így meg.
-
Real_Necro
veterán
válasz
Pl. Bekötöd digi modemje meg a routered közé.
-
Gyuri27
félisten
válasz
SzlobiG #1575 üzenetére
Kicsit érdekesek. Hiányoltam a hűtőhöz mindent (mert csak bordát, ventit kaptam).
Aszonyga fényképezzem le. Mondom mit? Ami nincs?
Majd kövi ügyintézővel ugyanez mert kevés volt a fotó.
Én meg megint jól lefényképeztem a nincset. meg elküldtem hogy mi kéne és ami nekem nagyon hiányzott.
Szóval megértelek. De légy türelmes. megoldják ők a gondod. Csak most ott coppás van ám.
Ezzel a kuponozással beszopatták magukat. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
Chris1983107 #1572 üzenetére
Nekem már ott volt a kód mező miután feladták a csomagot. De most akkor meglett a kódod?
-
SzlobiG
félisten
Azt ne mond már, hogy őket véded.
Háromszor küldtem el nekik screenshotot, hogy mit látok a fiókomba erre vissza írták, hogy a cd kulcs elérhető a fiókomba, komolyan szerintem meg sem nézték a képeket csak válaszoltak egy sablon szöveget. Igen bele is gondoltam, de én érthetően leírtam és el is mondtam telefonba, hogy mi a problémám és mai napig nem történt semmi. Egyszerűen nem veszik komolyan. Ez számomra nem support.
-
Chaser
legenda
válasz
draco31 #1557 üzenetére
ez ilyen ( :
SzlobiG
úgy-úgy keményen, hátha azt mondják akkor ha nem tetszik el lehet állni a vásárlástól
egy pillanatra gondolj már bele hányan vásárolnak mostanában, és hány félkegyelmű van köztük, aki kettőig nem tud elszámolni, és mindenféle f@szsággal hívogatja/mail bombázza őketgrafnet
mennyi a két öszeg pontosan? -
pataig
tag
Sziasztok!
Vásárolnék egy Asus RT-AC65P routert 30090ft-ért. Gondoltam berakok mellé pár dolgot, hogy megszerezzem a "Kiegészítő" kupon 4000ft-ot (ami min 12eft), illetve egy háztartási kisgépes valamit, hogy onnan kuponnal megint bírjak 4000ft-ot lecsípni (itt ugye 16e fölött engedné), de nem engedi...csak az egyik kupon működik...
Mi lehet a baj?
Tud valaki segíteni nekem? remélem nem kérdeztem túl nagy baromságot...
Előre is köszönöm! -
grafnet
veterán
válasz
bbsofficial #1563 üzenetére
A probléma: csak egy kupont fogad el, értékhatár hibával...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Chris1983107 #1564 üzenetére
Hát igen könnyen ki tud esni én is csak néztem, hogy miaz.
-
grafnet
veterán
Sziasztok!
Amíg a BB-ben volt a kuponozás, tudtam követni.
Belefutottam az alábbi problémába:
Fejhallgató 24.990 + Hama 207 990-ért, mellé az onlinefizetes-t elfogadja, de vagy az audiovideo3 vagy a kiegeszitok4-et.
Értékre elvileg megvan... elvileg. -
SzlobiG
félisten
Olyan panaszt írtam nekik, hogy ezt nem teszik zsebre komolyan szánalmas egyszerűen dilettánsok dolgoznak ezeknél, nem értik mi a probléma.
Nem tudja valaki van erre valami határidő rájuk nézve, hogy x napon belül meg kell kapnom a CD kulcsokat? 15.-e óta nálam a VGA és azóta nem kaptam meg az AMD bundle játékokat.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Chris1983107 #1559 üzenetére
-
Chris1983107
tag
Sziasztok!
Lehet nagy butaságot fogok kérdezni, de azért jó lenne tudni mielőtt reklamálok, hogy mi történt. Rendeltem egy PS Plus 12 hónapos előfizetést 12990 helyett alza boxos szállítással patch kábellel 9930 Ft-ért. Az Örsön vettem át, helyszínen fizettem ki, de a csomagban nem volt fizikálisan a feltöltő kártya (karton papír kóddal), hanem csak a 290 Ft-os patch kábel. A kártyámról viszont ugye levonták a 9930 Ft-ot. Kérdezem, hogy most ezt megszívtam és buktam a kártyát menjek reklamálni, vagy majd e-mailen vagy az alza fiókomba kapom a feltöltő kódot digitálisan, ha fizetést majd feldolgozzák? Ezt csak azért kérdezem, mert legutóbb amikor videókártyát vettem, ugyan azt az üzletben vettem át, mikor kijöttem az ajtón már jött az e-mail a hozzá járó játék akiváló kódjáról. Itt meg 30 perce történt az átvétel és még semmi. (Ugyan itt boxban volt a cucc)
Előre is köszi!
-
Chaser
legenda
válasz
draco31 #1552 üzenetére
b@szki, azt hittem ha már ott vagy ránézel licenszekre is ((( :
de egyébként nálam licenszeknél csak game pass van, a játékoknál a játékok, szóval bekevertek valamitszerk:
rasotamas
a világ végére is mehetsz, két azonos kedvezményű kód nem használható egyszerre
100x legalább elmondtuk
nehogy véletlen nyavalygás helyett olvass, mert lefordulsz a székről és ott halod meg magad -
tothjozsi96
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #1553 üzenetére
Ja! Kétszer ugyan olyan értékű kódot nem nagyon szokott bevenni.
-
Mi nem jó? 39900 Ft-os konyhai robotgép.
Onlineszallitas az ingyenes futárért
KISGEPEK4 kód 4000-ért (16000 limit)
2-300 forintos utp kábel
KIEGESZITOK4 kód -4000-ért (12000 limit)
és ez utóbbit nem veszi be, mondván ugyanazt a kódot nem lehet kétszer megadni. Már átmentem Chrome-ról Internet explorerre, nehogy a bennragadt sütik okozzák, de ugyanezt csinálja :S -
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Valaki vett Alzáról úgy PS Plus-t hogy mást is vett mellé?
Hogyha online kifizetem, egyből megkapom a PS Plus-t?Mivel hogy digitális, ezért érdekel.
-
Chaser
legenda
válasz
#24845312 #1542 üzenetére
jah, csak 2 dimm, kevés is 32gb manapság ( : és a zenek arról híresek, h szeretik a 4 modult
rgb nem tudom mit tud, ilyen hülyeségből kinőttem, de van rajta
gyanítom az említett b450-es asus nem br 19e ft - nem kuponozva, úgy az enyém 15 körül van, én még teljes áron vettem - ( :
csak és kizrólag design miatt cserélem ha cserélem, b450m msi gaminget szerettem volna, de az eltűnt
mugen 5-tel és a nitro 590-nel már kb semmi nem látszik ki belőle, szóval mindegy :d
steel legendeknél úgy láttam csillivilli' köntös megy, de a vrm-ek nem a legjobbakdraco31
így van, nekem még nincs( :
átvetted már a csomagot? akkor ott kell legyen a fiókban a játék, akkor is ha még a kódot nem kaptad meg hozzá, ha nincs, hívd az üfsz-t, akár ma -
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #1527 üzenetére
Jó alaplapok a Steel Legendek, csak kár, hogy mindössze 2 év a garancia rájuk, és pont az Asrock az, aki nem a túl hosszú életű termékeiről híres (alaplap/VGA). Ár/érték arányban viszont jó választás.
-
törölt tag
Nekem meg a 15ezer Ft-os A320-as Asusom is tudja (Prime A320M-K), mert azon is van a hűtött VRM-et leszámítva minden más egyéb, még M.2 csatlakozó is.
Az említett Gigabyte lapod se rossz, olyanom is van, de azon csak 2 db RAM foglalat van, és a ledes hűtő fényeit sem tudja rendesen vezérelni, mert csak színeket tudsz váltani/kikapcsolni, ezzel szemben az említett B450-es Asus különféle effekteket is tud akár, és még a hallgatott zene ütemére is villoghat a ledes hűtőd.
-
GuruZone
őstag
válasz
Imilenni #1516 üzenetére
nálam még a postás matricákat is összecserélték a két csomagon.
Ez azért mókás, mert a PS4 Pro-t kihozhattam volna ingyé' a postáról.A másik csomag egy nagy buborékos tasak volt, abba volt a kőműves simító, a pingponglabdák és az NHL 20. Arra kértek 88000 Ft utánvét fizetést
Persze nem voltam köcsög és átvettem azt is.
-
draco31
veterán
Volt egy olcsó xbox rendelésem, amihez a 3 játék van, ami 42e kuponnal. De ez a rendelésem hibás volt, mert fizetés közben kiesett a kosárból. Töröltem a rendelést, már a pénz is visszajött.
Ez után megrendeltem a fifás változatot, ami egy 10-essel drágábbra jön ki. Most jött meg a csomag, és a dobozán a 3 játék szerepel, nem pedig a fifa. Akkor most így jártam? -
LógaGéza
veterán
válasz
Gabor343 #1532 üzenetére
Az a tapasztalat, hogy bankkártyás fizetéssel tán kevésbé szórakoznak. Ha személyesen fizetsz, ott ránéz egy ügyintéző legalább, és ha ő kiszúrja, vagy olyan kedvében van, akkor simán megtagadhatja a kiadást.
Ha kifizeted előre, akkor végigmegy full automatán a folyamat, csak néha szúrnak ki 1-2 dolgot.Mondjuk haveromnak mondtam, hogy van ez a kuponos dolog, raksz be egy-két dolgot, kupon rá, stb. Ő fogta magát, elment a Róbert Károly körútra, odament a pulthoz, és mondta az eladónak, hogy kérné ezt a monitort UTP kábellel, szivecskés lufival, ezekkel a kuponokkal - a pult mögött álló csajszi csak mosolygott egyet, mondta, hogy tudja mire gondol, de nem adhatja ki, üljön le oda, és rendelje le. A sarokban lévő PC-n megrendelte, majd kiadtak neki mindent.
Szóval ez is múlhat az ügyintézőn is nagyon. -
Gabor343
tag
Üdv!
Ma délután rendeltem egy pár PS4 játékot az alzán összesen 13ezer Ft-ért amire ráaktiváltam a kiegészítős kuponkódot a 190Ftos UTP kábelnek köszönhetően.
Le is vonta a 4ezret és 9ezret írt ki áfás végösszegnek.
Na viszont most érkezett email-ben számla amiben 13ezret ír áfás végösszegnek, ránézem az alza weboldalán a rendeléseimre ott is most már 13ezret ír, az email érkezése előtt csak 9ezret írt.
Személyes átvétellel és fizetéssel rendeltem a cuccokat, lehetséges lenne hogy a kuponkódos akciót levették a rendelésemről?
Szerintetek érdemes lenne lemondani a rendelést és megrendelni újra online bankkártyás fizetéssel?
Megnéztem még mindig engedné aktiválni rá a kupont ha újra megrendelem. -
Snowy_owl
őstag
Hülye kérdés:
Ha tegnap este rendeltem készleten lévô terméket, mikorra várható?🙄 Vidék
-
Mr.Csizmás
titán
utoljára s775 érában tuningoltam (najó egy X3-at négymagosítottam), tegnap unatkozásból rátettem 41x szorzót a 2600-ra, ramokat 3333/cl20-ra, benchmark bírta, chrome meg bedőlt 60 oldal után a gmail megnyitásával, ramokat visszavettem, most net+film alatt passzív a gép.
-
zolee1984
senior tag
válasz
csababarca #1522 üzenetére
Vegyél msi b450-et.
Abszolút probléma mentes lapok.
Mondjuk egy b450 gaming plus -
grosy
senior tag
Sziasztok!
Volt itt bárki olyan, aki "kuponozással" vett valamit az Alzánál, majd a személyes átvételt választotta, és elhajtották a Róbert Károly körúti üzletből, hogy trükközött?
-
törölt tag
válasz
csababarca #1522 üzenetére
Egy átlag felhasználó igényeit bőven kielégíti az az alaplap, de még túl is szárnyalja.
Meg egyébként is az ajánlott alaplapok között említik (Összefoglalóban):
https://prohardver.hu/tema/milyen_alaplapot_ilyen_arban/friss.html -
törölt tag
válasz
csababarca #1515 üzenetére
Ha csak annyi a kérdés, hogy fog-e menni benne alapból BIOS-frissítés nélkül, akkor igen. A honlap szerint a 3000-es Ryzeneket is kezeli alapból: "AMD Ryzen 3000 Desktop Ready"
https://www.asus.com/hu/Motherboards/PRIME-B450-PLUS/overview/ -
szupi92
tag
válasz
maj-viktor #1497 üzenetére
Köszönöm.
-
pn4hvq
senior tag
válasz
Biztosan működik benne, mert a gyerek ilyen alaplapjában ilyen cpu van.
-
Imilenni
addikt
válasz
Volt már olyan, hogy valaki két csomagkövetési számot kapott egy csomaghoz?
Ez most valami baki? -
törölt tag
válasz
csababarca #1510 üzenetére
Voltak ilyen alaplapjaim, nekem semmi gondom nem volt velük, illetve az új gazdáiknak sem. Tuningról meg hasonlókról nem tudod nyilatkozni, mert azzal én alapból nem foglalkozom, de működés szempontjából hibátlanul tették a dolgukat, RAM-okkal se problémáztak. Hűtött VRM, 7.1 audio, Gigabit-es LAN, USB 3.1, SATA3, M.2, Aura Sync RGB csatlakozó, van minden, mi szem-szájnak ingere.
-
törölt tag
válasz
KutyiHU #1507 üzenetére
Elvileg e-mailben és SMS-ben is. De volt, hogy csak az egyik jött meg, illetve volt, hogy egyik se, pedig a csomag már napok óta ott volt a célállomáson. Most utoljára valamikor éjfél környékén jött az értesítés, hogy megjött a csomagom, viszont a nyomkövető rendszer szerint már előző nap reggel óta ott volt a PostaPonton. A posta rendszere néha nincs a helyzet magaslatán.
-
Chaser
legenda
válasz
csababarca #1510 üzenetére
ph-n kívül is létezik élet, newegg nekem mindig bejött, bár nem sok review van, de elég megosztó
-
Chaser
legenda
válasz
csababarca #1505 üzenetére
vagy vissza minden, ahogy mondta más is
milyen lap ez?
és mért nem előtte olvasol utána?előtte-utána érted :d álmos vagyok ( :
nézem ezt ps plus csomagot, ha jól értem ez multi és havi kettő darab játékot be lehet zsákolni?
olyat nem tud mint az ms gp, hogy kb 100 játékkal korlátlanul lehet játszani, de nem kerül tulajdonba? -
KutyiHU
tag
Aki posta pontra rendelt az alzáról, az csak e-mailben kapott értesítést, hogy átvehető a csomag, vagy sms-ben is?
-
totyak
aktív tag
válasz
csababarca #1505 üzenetére
Ha még 14 napon belül vagy, küldd vissza az egész rendelést, mindent, ami a lappal jött és rendelj új lapot, ugyanazokkal a dolgokkal.
14 napig szó nélkül elállhatsz a vásárlástól. Én is így tettem egy memóriánál, ment vissza minden és vissza is utalták a teljes összeget.
-
Chaser
legenda
válasz
csababarca #1503 üzenetére
igen, és levonják a discountokat ha igénybe vetted - jogosan -
-
csababarca
őstag
alza-nál ha több mindent rendeltem, de egy dolgot szeretnék visszaküldeni, akkor simán csak azt visszapostázom, és majd annak a terméknek az árát küldik vissza?
-
fatal`
titán
Na, vissza is érkezett a Boxba nem kiszállított rendelés jóváírása a számlámra. Ez igen gyors volt.
Teljesen korrekt, általában nem nagyon merek előre fizetni, ezután az Alzán bátrabb leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!