Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maximilian4
addikt
Visszaküldtem a hibás terméket és kaptam egy emailt: Ebben leírja hogy mennyit térítenek vissza, de nem tiszta hogyan vehetem igénybe. Van több féle opció. Pl.:
-következő vásárlásom során (na de hogyan, a fiókomba belépve sehol nem találom az összeget)
-személyesen visszafizetik (nem opció, nem vagyok fővárosi)
-bankszámlára utalás (elvileg valami kapcsolati űrlapot kell kitölteni, de ha az email legvégén található "átutalás bankszámlára" lépek, akkor egy tök általános felületre irányít. -
csababarca
őstag
Ha eddig nem jött infó hogy kézbesítésre átadva, akkor már nem is valószínű gondolom?
mondjuk volt már hogy éjjel jött infó a kiszállításról -
törölt tag
Tegnap kellett volna megkapnom a terméket amit rendeltem egy hűtő. Erre mikor ideér szolnokra a szállító cég autója felhív a futár, hogy nem tudja kiszállítani mert bedöglött a rámpa és nem fér hozzá a termékhez. Visszament Pestre javíttatni. Ma felhívom az alza.hu-t azt mondja hívjam a szállító céget Hívom a szállító céget erre azt mondja a hölgy hogy pill kapcsolom az illetékest. Kapcsolta erre az automata azt mondja az összes munkatársunk foglalt írjon emailt.Persze írtam de szerettem volna egy élő személlyel beszélni. Most ilyenkor mit lehet tenni?
-
Levmen
tag
Szépséget, legot nem veszi. Interaktívhoz mit tudnék rakni? A piros tojás figura megszűnt amit lehetet.
-
0xmilan
addikt
2E - Szépség és egészség (min. 13E): 6KL88A34 & 1HQ4CC3A & 4GP4361E & SZEPSEG2
2E - Interaktív és robot (min. 10E): 2GL638CC & 9EYEA02B & 9EY7D29CEzek kozul valamelyik?
#1994 hunfatal
A legohoz 16k kell, igy a 16 + 12 mar nem jon ki szerintem.
A jatekhoz is 27k kene a 15 ezres limit miatt. -
grafnet
veterán
-
senki02
friss újonc
Sziasztok! Jbl Flip 4-et mely kódokkal lehet megvenni legolcsóbban?
Jelenleg 24 990 Ft-ért van fent az Alzán -
farkas-j
őstag
Kinéztem egy Tescoma Ultima edénykészletet az Alza-n. Hogyan tudom ezt még némi kuponnal olcsósítani?
-
czanga
őstag
HyperX Cloud Silver-t is lehet venni újból, de érdekes módon nem 17-ért, hanem akciósan 25-ért. Szép dolgok ezek. Mázli, hogy pár hete sikerült egyet rendelni kuponozgatva 14-ért. Viszont a Cloud 2 jó áron van továbbra is ha valaki mikrofonos fejhallgatót keres.
-
-
citkar
addikt
Üdv!
Valaki a Xiaomis kupont össze tudta hozni másik kuponnal (20 ezer alatt, de természetesen 12 fölött)?
-
Salex1
őstag
Próbáltam egy monitor mellé a monitor kuponon kívűl másik kedvezményt is érvényesíeni, és hiába tettem mellé bármit, nem ment. Vége lett a jóvilágnak? (bocsánat nem követem ezt a topicot)
-
Nekem egy keddi rendelés másnap este már az Alzaboxban volt. Sztem ez erősen függ a termékektől is. Nálam minden terméket azonnal szállíthatónak írt az oldal.
-
Zsizske
kezdő
Sziasztok
Miért drágult be minden az alzán 1-2 napja?
-
Lackooo84
nagyúr
Nekem egy hétfői rendelés, ismimnek pénteki rendelés ma jött meg.
-
fatal`
titán
válasz
tobias88888 #1965 üzenetére
Nekem is ezt írja egy ma kiszállított rendelésre.
-
tobias88888
őstag
válasz
csababarca #1959 üzenetére
Igen. Nekem is ez volt plusz a már leszállitott rendelésnél is azt irja:
"Kérjük várj A futár a megadott címre szállítja a megrendelést. Várható szállítási idő: hamarosan pontosításra kerül." -
idegen lény
addikt
Sziasztok! KÄRCHER SE 4002-t hogyan lehetne a legolcsóbban megrendelni?
-
fatal`
titán
válasz
Bug, nekem egy törölt rendelésem nem tűnt el, azt kézzel töröltem.
Ezt meg hagyd szerintem, vagy esetleg hívd fel őket telefonon, hátha át tudják billenteni a státuszát. Simán lehet, hogy még nem könyvelték le, mert annyira sok a rendelés és később rendbejön magától is.
-
válasz
Elfér nem?
9-i és 13-i rendelés tegnap vagy tegnapelőtt lett "Feldolgozva" a profilom alatt.
-
KuZo
tag
válasz
Baltazár123 #1943 üzenetére
Így lesz, köszönöm!
-
laci1117
tag
Sziasztok srácok!
Ha van pár percetek tudtok nekem segíteni kérlek egy [link] lekuponozásában?
Eddig maximum addig jutottam, hogy -3E (audio,video) + a kiegészítők kupon, így összesen -7.000 Ft. Van esetleg jobb összeállítás?
Nagyon hálás lennék érte!
-
tomazin
veterán
válasz
bazccka #1949 üzenetére
De mert ha berakod még a "TESOKKALVAGYOK" kuponkódot akkor a bézbózütő ingyé lesz
Btw ha valaki megy fél6 körül az alzához és most rendel, akkor én vennék egy ilyet ma:
https://www.alza.hu/premiumcord-hdmi-1-4-interfesz-d161695.htm
Odaadom neki az árát, csak gondoltam akkor már ne a szemet rakja be a rendelésébe, hanem ezt.
Ha esetleg valakinek játszik akkor #összefújjaaszél jeligével várom jelentkezését privátban -
Apple Watch kéne nékem, azt hogy lehet kuponolni?
Sorry, de ez kb 1 bitnyi információ és 10 sec volt beírni ide. Ennyi a tény, ezért is írtam ezt:
1 bittel 10 másodperc alatt sehogy.
Ha mondjuk szántál volna a dologra 8 bitet, akár leírhattad volna/linkelhetted volna a konkrét terméket is.
A 16 / 32 / 64 bitet alkalmazó tipusú kérdéseket már nem is reméli itt az ember. Komolyan gondolja valaki, hogy egy pár szavas kérdésre kap egy részletes, kódokkal végigvezetett választ?
-
bazsimano
őstag
megorultem, hogy alzan is van rpi 3b+ aztan lattam az arat
: 19.5ezer huf...mashol 12 korul mozog...kar erte
-
fatal`
titán
válasz
tepenzed #1911 üzenetére
Nekem csak automata törlés volt, mert nem tudták kiszállítani. Pénteken megjelent, hogy törölték és jelezzem milyen módon kérem vissza a pénzt. Nem volt időm foglalkozni vele, nem reagáltam úgyhogy szombat délelőtt jött az e-mail, hogy visszautalták egy héten belül rajta lesz a számlámon. Hétfőn délután már ott volt.
(#1915) csababarca: Külön jön.
(#1916) Geller72: Akkor lehet, hogy arra egyik sem jó. Tegyél mellé a sallangokból.
(#1933) KuZo: Összefoglaló.
(#1944) tobias88888: Nekem is ma szállítják a vasárnapit.Csúsznak, lehet hogy már a posta/express one is.
-
tobias88888
őstag
Nekem eddig húzták a szombati (-16k) kuponos rendelés elkészitését, de végül kiszállitják
Gondolom nagy a forgalom, csúsznak.
Emag részletekben kiszállitja a csomagot, nem tudom hogy melyik módszer jobb, egyénfüggő inkább. -
Baltazár123
őstag
Dobd be a temék linket, aztán akinek van kedve meg ideje ránéz.
sok a frusztrált tahó valóban, akik éppen lemaradtak az ákciós ndk turmixgépről és a fórumban élik ki a dühüketmeg sok a házmester típus is ebben az országban
Én csak röhögök rajtuk, ha komolyan veszed, azzal legimitálod őket -
csababarca
őstag
azért jó készlethiány lehet már mindenből nekik, hétvégén rendeltem g.skill ramokat, de még mindig nem látom, hogy elérhetőek lennének. állapota lefoglalva.
alaplap, proci, ssd megjött rendeléstől számított két nap alatt, azokkal nem volt gond.
-
KuZo
tag
válasz
El Gringo #1935 üzenetére
Az ottani topik címe mobilról addig látszott, hogy "BestBuy topik (Alza-kuponos hozzászólások..." ezért írtam oda véletlenül. Átlesem az összefoglalót most, ígérem és bocs..
-
1 bittel 10 másodperc alatt sehogy.
Aki nem fektet be kis időt, hogy legalább átnézze és megpróbálja értelmezni az Összefoglalóban igen komoly munkával összeállított segítő leírásokat, az veheti teljes áron, amit szeretne. Ez ilyen. Ha legalább próbálkozol, de elakadsz, akkor segítenek szívesen, de így ne várd el senkitől!
(#1938) KuZo
Igazad van, meg még segítőkész is, de nem hülye, mint ahogy más sem az, aki itt segít. Persze sokan annak nézik őket!
-
KuZo
tag
Sziazstok! Apple Watch kéne nékem, azt hogy lehet kuponolni? Köszi!
-
zoleeno1
veterán
Visszatalalos, sorry
-
Doki16
addikt
Köszönöm a válaszokat mindenkinek
Hát jól megvan bonyolítva. A telefon már itt van nálam kifizetve, azt hittem ennyi már elég hozzá
-
Doki16
addikt
válasz
Mr.Csizmás #1921 üzenetére
Tuti én vagyok a hülye, de egyszerűen nem értem. Semmilyen XXXXXX kódot nem látok sehol
Vagy most tényleg várnom kell 14 napot és a 15 napon kapom meg mailben a kódot?
Nem vágom, hogy ez most hogyan működik.
-
Doki16
addikt
Vettem Alzán egy ilyen Xiaomi Note 7 telefont. Elvileg jár hozzá egy 5000 Forintos ajándékutalvány Xiaomi Ecosystem termékek vásárlásához. Azt írják, hogy emailben kapok valami kódot amit valahol aktiválni kell. Semmi nem jött nekem emailben. Hol találom ezt a kedvezménykódot?
-
válasz
csababarca #1915 üzenetére
Nem rakják össze.
-
csababarca
őstag
van olyan, hogy fél órával később rendeltem valamit, akkor azt a csomagot összerakják és egyben küldök, vagy két teljesen külön csomag fog érkezni?
azért érdekes, mert az egyikre a várható kiszállítás alza szerint péntek, másikra hétfő. úgy hogy mindkettő raktáron van, meg 5 perc különbséggel jött az email, hogy összekészítették. -
tepenzed
őstag
Sziasztom!
Aki törölt már közvetlen megrendelés után kártyával fizetett rendelést, annak az oldalon található infók alapján aznap jóváírták az összeget? Kétszer rendeltwm ugyanazt a terméket csak más kupon kiegészítővel, de mindkettő be van terhelve. -
raziel01
veterán
válasz
Executioner #1903 üzenetére
Onlinefizetesnel azonnal ott a játék kód a fiokban.
-
fatal`
titán
válasz
Geller72 #1907 üzenetére
Mennyi a kosarad végösszege? A nyomtató kupon 35e-től megy. A kiegészítő 12e-től, ha erre nem fogadja el, tegyél be egy 190 ft-os utp kábelt. Végösszegtől függően mehet még mellé az onlinefizetes (ezt először kell berakni) az ingyenes szállításhoz (ha eléred a 25k-t), és lufival a játék kupon is.
Összefoglalóban minden le van írva, az is, hogy hogyan kell kiszámolni, hogy mit és mennyire lehet kuponozni.
-
Geller72
veterán
Üdv.
Szeretnék nyomtató kiegészítőt venni, de sem a nyomtatós, sem pedig a kiegészítős kupont nem fogadja el. Ötlet?
3D nyomtató alapanyagra lenne szükségem, ami alapból itt van:
»Nyomtatók és iroda»Nyomtatók»3D nyomtatás»3D nyomtató kellékanyagok»PLA
Ebből gondolom, hogy nyomtatós kuponnak jónak kellene lennie, de nem fogadja el.. -
fatal`
titán
válasz
Benhill #1896 üzenetére
Az, hogy közben elfogyott semmit nem jelent. Ha már befoglaltad a cuccot és volt raktáron, akkor az elvileg megvan.
De kiszállítások csúsznak, még mindig nem kaptam meg a vasárnapi rendelésem.
Kaptam ma egy levelet az MPL-től, hogy átadták nekik, aztán a posta oldala még nem tud róla.
Szóval náluk pl. a saját rendszerük is inkonzisztens egymással.
(#1905) kssvirag: Ez alapján, ha nem használod fel a csomagban lévő kódot (ami elvezet a játék kódjához, erről viszont tud az Alza, hogy használtad-e a szerver alapján), akkor elálláskor visszakapod a teljes összeget. Ez szerintem egyébként így teljesen korrekt.
A 29e az valószínűleg úgy számolódik, hogy a 2 játék annyit ér.
-
kssvirag
tag
válasz
Executioner #1903 üzenetére
Ok.
Ertem.
Mert az nem zavarna ha max egy 5-6 e levonnanak.
De 29e az hulyeség. -
Lackooo84
nagyúr
Aki reg nélkül rendel mondjuk PS+ kódot, az hogy kapja meg?
-
kssvirag
tag
válasz
raziel01 #1863 üzenetére
Mo djuk a fura, hogy még át se vettem a vga-t de a játék link, kód már mejött. Legalabbis igy emlekszem.
Igy ha át se vettem volna a csomagot, akkor is meglenne a kod.
Na mindegy.
Annyira nem fontos.
De kicsit többért ha tehetem inkább a 2070 supert veszem meg az 5700xt helyett.2 eve egy vega 56 ot vette, azt is koddal, aztan felhasznaltam visszakuldtem, de már nem tudom hogy vontak vagy nem.
-
tobias88888
őstag
válasz
Benhill #1896 üzenetére
Én az alábbit rendeltem szombaton, de még mindig nem szállitják ki. Weboldal azt irja hogy ellenőrzés alatt van a rendelés (bár a korábbi rendelésre meg azt irja hogy szállitás alatt pedig már rég megkaptam)
https://www.alza.hu/gigabyte-geforce-rtx-2070-windforce-2x-8g-d5697825.htm
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Trek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max