Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EXIEZ
aktív tag
Sziasztok!
Eddig ennyire jutottam, ebből mit lehetne még lefaragni?
-
csibor
addikt
Patriot P200 512GB 16990. Ezekkel próbálom 4E - Kiegészítő (min. 12E): 0YR1F5F6 & 1UN3EFB2. Eggyiket sem fogadja el? Mit cseszek el?
-
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Oposzumtoszó #692 üzenetére
-
-
válasz
Oposzumtoszó #690 üzenetére
BB topik összefoglalóba less be!
-
Sziasztok!
A milyen processzort vegyek topikban ajánlották az alza topikot. Biztos láma kérés, de beavatnátok a kuponozás rejtelmeibe?
Előre is köszönöm! -
Chaser
legenda
válasz
Darth_Revan #688 üzenetére
nagy eséllyel utóbbi
szerk:
de mondjuk megemeled a csodafonodat' és felhívod őket, meg fogják mondani -
Darth_Revan
veterán
Üdv!
Akkor mi van ha elorendelest is tartalmaz a rendelés? Ami keszleten van azt szállítják az elorendelest meg amikor elérhető lesz vagy az elorendeles miatt fel évet ülnek a teljes rendelesen? -
Chaser
legenda
a webshop tetején ott virít:
"Használd ki az ingyenes házhozszállítást! Add az ONLINEFIZETES kódot a kosárba minimum 25 000 Ft vásárlási érték felett. További információk itt"
ha valami adblocker le nem lőtte, anno úgy jártam ( : -
TayRol
nagyúr
Ahoj! Gondolom ilyen kis értékű cuccos árát nem nagyon lehet levinni, ugye?
-
zbundy
aktív tag
-
Gyuri27
félisten
válasz
b4lukapitany #672 üzenetére
21 ezer? Abból nekem is kell koma.
-
TJLavin
tag
Sziasztok. Ezt a monitort meddig tudom levinni kuponnal? Ingyen szállítás+audio+kieg kupont sikerült eddig mellé raknom.
-
-
Chaser
legenda
válasz
nullpoint #661 üzenetére
"Már végigzongoráztam az összes hozzárakható kis vackot amit itt írtak. Csengő, kőműveskanálon át az objektívszűrőig, de hiába, már nem fogad el semmit."
((( :
azokat a hsz-eket is zongorázd végig, amik elmondják:
minden kuponnak van egy beugró minimum kötelező vásárlási értéke - ahogy beraksz egy kupont írja is az értékét -
azonos kedvezményű kuponokat nem lehet egyszerre használni, pl kieg. és háztartási gép mindkettő 4e ft grátisz, de vagy az egyik megy vagy a másik, egyszerre a kettő nem
ellőtted a monitor kupont az 70e, kiegészítő 12e, ez mellé már másik kupon "nem fér el"szerk:
ezzel kb ki is maxoltad így első blikkre -
nullpoint
őstag
Monitort szeretnék, 96e körül van az ára. Kizárólag a monitor (7e) és a kiegészítő (4e) kuponokat fogadja el.
Már végigzongoráztam az összes hozzárakható kis vackot amit itt írtak. Csengő, kőműveskanálon át az objektívszűrőig, de hiába, már nem fogad el semmit.
-
Bagoly01
senior tag
Üdv!
Redmi note 7 mennyire lehetne le vinni kuponokkal az árat?
[link] -
totyak
aktív tag
Igazából elég soványka az alaplap oldalán levő támogatott memóriák listája. Mindenesetre belebotlottam a fórumon egy kollégába, akinek ugyanilyen lapja van, csak nem matx, 2600-as ryzenje és Crucial Ballistx Sport 3000-es memóriája. Szóval ebből a típusból próbálok egy 3200-est. Ha ez sem nyer, akkor nem értem a dolgot. Ő azt írta, a 3000-ese cl15, de ryzen miatt cl16-ban megy és XMP-vel simán felemelte 3600-ra a frekvenciát.
-
totyak
aktív tag
Szia!
Igen meg, lefutott hiba nélkül, kb. 3 órán át tolta.
Azon gondolkodtam, lehet kevés a tápellátás és azért csinálja. Egy 530W-os Thermaltake Hamburg tápom van, nem gondolnám, hogy ez nem elég, de fene tudja. VGA maradt az eredeti, új proci ugyanannyit fogyaszt, mint a régi, szóval nem tudom.
Tartok most már tőle, hogy a Crucial Ballistix is ugyanezt csinálná. Kipróbáltam egy modullal, úgy nem fagyott rögtön, 2933-on elég jól bírta, de kékhalál lett a vége, 3200-on is betöltött a rendszer, aztán kékhalál. 2 modullal már be sem töltött 2933-on sem.
-
Chaser
legenda
válasz
Chris1983107 #652 üzenetére
brekk írta fentebb h hozzájuk se ért be
hívd fel őket, de sztem belátható időn belül ebből nem realizálódik monitor -
Chris1983107
tag
-
Chaser
legenda
válasz
Chris1983107 #650 üzenetére
nem kapható, csak listában van, ami kapható az van nekik, elég egyértelműen jelzik h ez nincs, kb 3 hete érkezik, már le is vették a várható szállítási időt, mert nem tudják
-
Chaser
legenda
simán lehetett hibás, de inkompatibilitás is lehet, ehhez tesztelgetni kell
lapod support listjében ott van?
nemrég kifogtam egy kerregő ventis seasonic tápot, visszavittem, vettem drágább seasonic tápot, annak is kerreg a ventije ( : már jóval kevésbé, de hallom, de legalább az tud passzívan is menni, szóval be lehet opni' cserével is -
zolee1984
senior tag
Ha a mellényt egy fülesre cseréled akkor 1000-el több jön le az audió kuponnal
Még a bicikli csengő egy 100-assal olcsóbb a labdánál
Nekem eddig minden rendelésem megjött utánvéttel
Elvileg holnap jön az ötödik
Nálad az a gond, hogy nincs raktáron a cucc -
Chris1983107
tag
Sziasztok!
Nem szeretnék telelhetetlen lenni, mert ez már így is nagyon jó, de esetleg van még valami javaslat?
Egy kicsit mondjuk aggódom, mert ez a monitor nagyon ritkán beszerezhető mostanában. Szóval előre tuti nem fizetném ki. Olvastam feljebb, hogy vegyesek a tapasztalatok, de ha utánvéttel kérem, akkor erősen benne van a pakliban, hogy nem kapom meg a kedvezményeket?
Köszi,
-
Predator2
addikt
-
zolee1984
senior tag
Most vettem 2x8 gb patriot signature prémium 2666mhz memóriát alzánál ami simán megy 3000 mhz-en amd ryzen konfigban szóval sztem nem rossz cucc az
-
Chaser
legenda
egyértelmű, ahogy az is ha sallangok nélkül levonják a discountot és a sallangok árát
egyébként attól ne menjen el a kedved ha ez hibás volt, inkább nem sorolom fel idén mekkora sz@rkupacokba léptem sokkal nagyobb nevű gyártókkal ( : memóriával - kopp-kopp - még nem volt bajom -
MaxxDamage
félisten
válasz
szabi__memo #636 üzenetére
Ez látod egy jó kérdés
-
totyak
aktív tag
válasz
MaxxDamage #635 üzenetére
Az a helyzet, hogy inkább másik fajtát vennék, de szintén az Alzától. Ebben a Patriotban már nem bízom.
Ingyen futárra nem találtam ualást az oldalukon, de többen mondták, hogy így volt.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
MaxxDamage #635 üzenetére
Ha postapontra kérek több dolgot és van amire nem tartok igényt akkor is kérhető ingyen futár??
-
szabi__memo
nagyúr
Üdv.
Rendeltem 2 különböző terméket kuponnal. Az egyiket ha visszaküldöm akkor milyen árat kapok vissza? Mi van ilyenkor?
Köszi -
Chaser
legenda
"a többi sallang nem éri el a 2K-t, de 6K-t tudtam miattuk lekuponozni" tehát 4e-rel kevesebbért kaptad meg mint nélkülük kuponokkal lett volna, a sallangok értéke ha nem adnád vissza 2k, az testvérek között is 6k
írj nekik v hívd fel őket, ha utolsó rendelésed volt az ügyintéző egyből látni is fogja, azzal kezdi az automata h bemondja a számot, pár perc múlva kapcsol ügyintézőt -
totyak
aktív tag
Egyértelmű, hogy jogos a levonás, csak nem arányos. Memória mellett a többi sallang nem éri el a 2K-t, de 6K-t tudtam miattuk lekuponozni. Na most, ha csak a memóriát küldeném vissza, nem esne jól, ha 2K termékért 6K-val kevesebbet kapnék vissza.
Személyesen is jó lenne nekem, de mivel nem pesti vagyok, felvonatozni, utazni a városban annyiba, vagy többe kerül, mint ha esetleg a futárért fizetnem kellene. Nem beszélve az időmről.
-
Chaser
legenda
mindent egyben visszaadsz, visszakapd a teljes pénzt
ha csak a ramot adod vissza discountot levonják, teljesen jogosan, én is levonnám - de sztem te is -
ászf-ben ingyen futár nincs, gyakorlatban aki eddig kérte annak küldtek, személyes tapasztalatom nincs, én ha olyan volt bevittem személyesen a motyót, elérhető távolságban van -
totyak
aktív tag
Oh, köszönöm szépen. Mindenhol kerestem a menüben, csak itt nem. Visszaküldhetem így az egész pakkot, amit egyszerre rendeltem, hogy a teljes vételárat visszakapjam, vagy erről nincs tapasztalat? Memória volt, utp kábel, meg Hatchimals játék, hogy kuponozhassak. De ha csak a memória megy vissza, szerintem levonják az árából a kuponösszeget. viszont itt meg nem látok olyan lehetőséget, hogy több termék visszaküldése egyszerre, egy csomagban, pedig nekem az kellene.
Egyébként ingyen futár jön tényleg? Ezt csak úgy hallottam.
EasyLife: Teljesen igazad van, de esküszöm, ott pont nem kerestem.
-
Chaser
legenda
a termék melett van egy kis legördülő menü 3 lehetőséggel, innen kell a "visszaküldeni", katt rá, oda bepötyögöd:
halló itt a jó napot!
ennél a terméknél élek a 14 napos elállási jogommal
mellépötyögöd h szeretnél futárt is kérni, v felhívod őketszerk:
nem sokkal később kapni fogsz egy emailt, h vették az adást -
totyak
aktív tag
Hölgyek, urak, üdvözletem!
Alza-nál hogy megy a termék visszaküldés 14 napon belül? Nem találom a megfelelő lehetőséget az oldalukon. Kuponos vásárlás volt, lenyomtam az árat 6k-val apró vackokkal.
Nem csak a hibás terméket (memória) szeretném visszaküldeni, hanem az egész csomagot, amit akkor rendeltem, hogy ne szarozzanak velem a kuponösszegek levonásával. Hallottam, hogy ilyen esetekben a visszáruból levonják a kuponok összegét és csak a maradékot utalják vissza.
Egy-két dolog jöhetne a témában. Pl. hogy tudok ingyen futárt kérni, hol és mit állítsak be a weboldalukon, mit kell csatolni, stb?
Köszönöm
-
KisApám
addikt
Igazatok van, bocsi fiúk!
Csak elkényeztetett vagyok (meg lusta talán), hogy mindig a fórumokban/topikokban keresem az "Összefoglalót", ami itt nincs, és annyi hozzászólás van már, hogy holnap reggelig kereshetném, hogy mizu. -
metrion
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #623 üzenetére
Megerősíteni tudom, most rendeltem.
-
KisApám
addikt
NEM fogadta el a kuponjaimat.
Kb. 54 000 Ft értékben rendelnék,
ebben egy 47 000 Ft fő tétel (edénykészlet), a többi meg aprólék.2 terméket kuponoztam
[4E - Kiegészítő, min. 12E (Hálózati kábel 290 Ft-ért) és
4,5E - Sport, szabadidő, min. 32E (fékbetét 190 Ft-ért)].Az 54 000 Ft-ba belefér bőven (12+32=44)
Amikor a netes oldalon beírom a kódokat, ELFOGADJA, a netes online oldalon a számla kb. 46 000 Ft-ra jön ki.
DE viszont a számla, amint PDF-ben le lehet tölteni, az eredeti árat tartalmazza.Megcsörgettem őket, hogy mizu. A hölgy válasza, hogy a 2 termék amivel kuponoztam, nem éri el a hozzá tartozó értéket (jóhogy... mert különben nem tudnánk kuponozni amire szeretnénk), és a netes oldaluk ezt nem figyeli...
TÖRÖLTEM a megrendelést.
Rosszul csináltam valamit? Hogy működik ez a kuponos dolog?
-
Chaser
legenda
válasz
Mr.Csizmás #605 üzenetére
akkor is nem lekkékeli a bolt írásban, papíron a csomaggal együtt, és külön papíron - ezt sztem egyik bolt sem tartja be, de nem is kell, mert a vevők 0,000001%-a tudja ( : -
-
sumdudum
tag
Sziasztok!
[link] ehhez tettem egy patch kábelt, így csak a kieg kupon+ingyenes házhozszállítás a max?
A választ előre is köszönöm!
-
-=Jam=-
őstag
Olyankor szerintetek mi fog történni, hogyha 56e-ért voltak a kosárban termékek, amire rányomtam a kuponokat (-4e és -4,5e), viszont fizetés után az egyik 35e-es termék kiesett a kosárból és most azt írja, hogy azt visszatérítik? Annak az árát fogom valóban visszakapni, vagy a kuponokat levonja belőle? Mert ha utóbbi az jó nagy szívás, mert akkor még a 4e-es kupont is bebukom, amit külön tudtam volna használni a 20e-es termékre...
-
Gyuri27
félisten
válasz
Mr.Csizmás #605 üzenetére
A törvény leirja, hogy kell visszaküldeni.
Azt is, hogy sérülések, elhasználódás esetén mihez van joga a boltnak. -
metrion
aktív tag
Sziasztok!
Ezt a RAM-ot lehet lentebb kuponozni? [link]
-4500 sikerült a Sport kuponnal, Audiot valamiért nem viszi. -
pit stop
addikt
válasz
Mr.Csizmás #607 üzenetére
Köszönöm, reggel van, nem jött ki a matek.
-
SzlobiG
félisten
Jól megszívattam magam.
Megrendeltem amit akartam ki is fizettem erre a 160ft-os kanalat csak rendelni tudják vmi két hét mire megjön...hát mondom én nem várok addig kitöröltem a terméket, majd beraktam helyette másikat, de így már ugye nem adódik hozzá a kupon szóval -1800ft bukó.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Mr.Csizmás #599 üzenetére
Azaz egy vga-t tv-t nyugodtan küldhetsz csikos szatyorban vissza.
Mert ha már neked nem kell, nem kell gondoskodnod a szakszerű csomagolásról.
Értem. -
SzlobiG
félisten
Na az oldal letérdelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s