Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hoffer
őstag
Sziasztok,
Emailben azt írja a rendeléshez, hogy átvételre készen áll de ha a nyomkövetésre kattintok akkor a webes felületen azt írja kérjük várj szállításra készítjük elő!
mi lehet az igazság?
-
Gigi01
őstag
Megrendelést meddig lehet törölni?Mert nekem sikertelen törlés-t dob,bármit jelölök be.
-
L4mie
veterán
Hali,
Másnál fordult már elő, hogy félig angol félig magyar lett a felület?
Hogyan tudnám visszaállítani? A jobb felső zászlót már 100x visszaállítottam magyarra, nem segített. Csak az alza oldal beállításait hogy tudom a böngészőből törölni? -
Chaser
legenda
válasz
kalozhun100 #794 üzenetére
mivel szeretnéd
egyébként semmivel
-
realist
őstag
Ennél többet ki lehet hozni valahogy? Próbálkoztam egyéb kiegészítőkkel (bicikli csengő, lufi, labda, simító kanál), de valamiért nem fogad el több kupont, a lego vagy játékot sem
-
fatal`
titán
válasz
sumdudum #783 üzenetére
Köszi!
Sport, kiegészítő, játék mellé nekem már az audiot nem engedi ekkora összegnél. Gondolom a barkács se menne mellé, így úgy látom hogy a kiegészítő+sport+játék jön ki a legjobban, így 58k a kormány, ingyen szállítással.
Illetve egy másik rendelésbe a váltó a kiegészítővel mégegyszer, 690ft-os alzabox-szal még 3e, így a kettő együtt ~70k, ellentétben ha máshol veszem 90.
-
Chaser
legenda
kb jól látod
legyen egy 60e-s termék
bedobhatjuk a sport kupont, amihez csengő pl öccáz' ft, 32e belépő, maradt 28 - annyi nem, de most legyen -, 4,5e discount, tisztán 4e
kiegészítők utána, 190ft-os utp-vel, 4e discount, tisztán 3,8e ft
maradt 16e, ott már necces pl a jáétkot aktiválni, szóval lehet indulni kieg. kuponnal, sport felhasználása nélkül, h más kuponokkal jobban jövünk-e ki
nem egy űrtechnika, kattingatni kell és kész, nem értetlenkedni mint sokan -
do3om
addikt
Már azért nagyjából rájöttem hogy működik a kupon dolog.
Mondjuk a kategóriák megállapítása kicsit néha homályos.
De van egy összeg amit összeszedsz és elkezded keresni hozzá a kuponokat, amik mellet ott van hogy mennyit von le, és van egy másik összeg ami azt mutatja hogy ezt el kell vonnod a végösszegből hogy megtudd mennyi kupont aktiválhatsz még.
Am ez a kettőt összeadva kel levonni igaz? Tehát 4E - Háztartási kisgépek (min. 16E), itt 20e-nek kell venni?
Aztán ha van még fennmaradó összeg akkor a felhasználható kategóriákból érdemes bedobni valamit a kosárba, vagy ami úgy is hasznos és megéri az ár mert szinte kijön a kuponból, vagy ami haszontalan de akkor a legolcsóbbra menni. -
-
fatal`
titán
-
bigdady
nagyúr
Hali
Ezt tudom még lejjebb vinni?
[kép] -
fatal`
titán
Sziasztok!
Vennék egy Logitech G29-et váltóval. Most fedeztem fel csak a kuponokat (már alapból is olcsóbb a cucc mint máshol).
Ha jól látom a kategóriákat, akkor erre az onlinefizetek kupon mellé a kiegészítős kupont lehet rátenni.
Lehet még valami olcsó termékkel más kategóriából lejjebbfaragni az árból? Illetve esetleg érdemes szétszedni két rendelésre? Ha jól látom 12e az összeghatár, a váltó is meghaladja ezt, így akkor abból is lemenne a 4e.Köszi!
-
JrCsG
tag
[Ezt]
az okos-égő készletet a SMART-os 3500.- kuponnal vagy az Okosórás 4000.- kuponnal tudom olcsósítani? Illetve mivel tudnám még lejjebb tornázni az árát?Előre is köszönöm!
-
-
do3om
addikt
Sziasztok.
Hogy működik ez a kupon dolog amit írnak páran?
Pl. ha itt egy porszívó: [link]
Ami 40e forint ezt ki lehet hozni olcsóbbra? -
-=Jam=-
őstag
Ez egy stabilizátor mi köze ennek a telefon hardveréhez
Fizikailag beleférjen meg elbírja a telefont az a lényeg. Az meg ott van a gyártó oldalán.
SPG2 is compatible with cellphones which width is between 57mm and 95mm, and its max payload is 300 gram.
Tehát a telefon szélessége 57mm és 95mm között legyen, és ne legyen több 300 grammnál. -
tomgabor
senior tag
Sziasztok. Volt már akinél kérte az automata a kuponok összegét hiába fizetette ki előtte online? Ilyenkor ha elállok, mikor kapon vissza a pénzt?
970 EVO 500GB-ból van még pár darab jó áron(27k) de kuponok nélkül(32k) nem igazán éri meg, mert 34-ért már van EVO Plus. -
pepe_g
tag
Sziasztok!
Vennék egy xiaomi telót arra jó az 5000 kupon.
Mellé egy 1Tb Hdd-t vennék.
Tudok még lefaragni belőle valahogy? Fülhalgatós kupont nem fogadta el... -
KisApám
addikt
Megvenném szivesen a FeiyuTech SPG 2-t,
DE
a gyártó oldalán nincs rendesen odaírva, hogy mik hozzá a telefonos követelmények (milyen hardver és Androidos rendszer kell hozzá minimum), csak annyi, hogy pár telefonnal tesztelték (pl. Xiaomi Mi 8/ MIX 2S). Nekem Xiaomi Mi A2 Lite van (4/64), ennek kissé gyengébb a hardvere, mint a felsorolt 2 db Xiaomi-nak.
Szóval erről ennyit... -
sumdudum
tag
-
TSanya
aktív tag
Sziasztok!
Ennek a procinak az árát hogyan tudnám a legalacsonyabbra tornázni szerintetek:
[link]Köszönöm.
Üdv:
S -
tomgabor
senior tag
Alzánál mindenre bolti garancia van? LG és Samsung termékekre is(normál esetben ezeket a márkaszervízbe kell vinni)?
-
törölt tag
válasz
maximilian4 #737 üzenetére
"Felbontott": visszaküldött, de új termékek, teljes garanciával.
"Újszerű": használt termékek, 21 hó garanciával.
"Használt": általában javított, 12 hó garanciával (ritkább esetben tényleg csak használtak).Sokszor semmi köze nincs az alzás jelölésnek a valósághoz, kaptam már "újszerű"-ként árult videokártyát, ami vadonatúj, bontatlan, zárt csomagolásban volt. De volt már ennek a fordítottja is, amikor rosszabbat kaptam, mint amit a besorolása alapján kellett volna ("felbontott" alaplap, elgörbített lábakkal a CPU foglalatban, vagy hűtőpasztával végigfolyatva, ami aztán belefolyt a RAM slotokba, meg mindenhova).
Nem újat csak akkor rendelj, ha van időd/kedved az így kapott terméket átnézni, tesztelni, esetlegesen a visszaküldésével foglalatoskodni. Minden más esetben érdemes azt a pár ezer Ft felárat kifizetni a vadonatújra. -
Gyuri27
félisten
válasz
Kaptam egy használt freezer 33-t. Semmilyen lefogató nem volt hozzá. Csak a borda és a venti. Csók.
Javaslom hivd fel őket, hogy pontosan mi van meg hozzá. -
Kickass
őstag
válasz
Balázs0916 #742 üzenetére
Köszi! -
-
Kickass
őstag
Láma kérdés, de nem használtam még:
Alzaboxnál lehet kártyával fizetni? -
zolee1984
senior tag
válasz
Nemrég volt ez téma és azt írta valaki, hogy ezek jellemzően javított termékek.
A bontott az amelyiktől elálltak 14 napon belül. -
maximilian4
addikt
Valaki tudja, hogy a "használt" jelző termékek esetében mit jelent az alzánál?
Jól gondolom, hogy olyan termékek amelyek már valamilyen okból kifolyólag fel lettek bontva és már nem tudják újként eladni? Például valaki élt az elállási jogával, vagy javítva lett az elállási időn belül és inkább az eredeti tulaj kérte a vételár visszafizetését vagy a termék kicserélését? -
Beniii06
addikt
Te tudod, pedig a véleményem szerint jobban járnál
egy one S-el, hiába arra "nincs játék", de 4K Blu-Ray-t le tud játszani, annak ellenére, hogy a szabványt a Sony fejlesztette. Értem a logikádat, hogy minek két konzol én nem is ilyen szempontból hasonlítottam össze a kettőt, hanem a 4K Blu-ray lejátszót, a 4K Blu-rayt is lejátszani képes eszközzel + akad bőven más funkciója is stb. Ki tudja, talán kipróbálod 300 Ft-ért a Game Passt és a legrosszabb esetben csak Forza-zol 3 hónapig belőle.Nem akarok komment háborút indítani, csak mint véleményt és tapasztalatot írtam le. Több infó [itt].
Peace. -
Beniii06
addikt
Ha már 4K-s blu-ray lejátszót szeretnél egy One S nem lenne olcsóbb és talán hasznosabb is? 70 körül állandóan lehet kapni szinte, de most BF-kor biztos lesz olcsóbban(akár itthon isvagy kuponokkal nézd meg), tavaly 55 ért lehetett venni német amazonról itthonra szállítással. 2 év gyártói gari van rá, mindegy hol veszed, csak a számla legyen meg és ne a "All digital" kiadást keresd(mert abba nincs optikai meghajtó), hanem a "rendeset".
-
jeni
félisten
válasz
Mr.Csizmás #732 üzenetére
4K a Sony lejátszó
89470Ft
eddig tudtam lemenni.
van ennél lejjebb Ft-ban?azt mondanád,hogy inkább a X700B vegyem?
-
törölt tag
-
csabi0805
senior tag
Még egy kérdés.
Az Alzában hogy van az utalás?
Csak akkor küldik az árut ha a számlájukra ráment az összeg,vagy az független és a rendelés után küldik? -
BullZeye
veterán
Szuper a rendszerük, vennék pelenkát, 20 percig tudom a 150 darabból 1t lefoglalni, gondoltam veszek mellé még dolgokat, erre fizetésnél kiszedte. Vevőcsalogató megoldás az biztos, nekik akar az ember jót, hogy ne 1 termékre lőjem el a 4ks kupont, de hát akkor jó, csak a pelenkát veszem, és újra ellövöm a 4ks kupont a következő kosárra ha ennyire szeretnék...
szerk. úgy kell nekik, így nem 4k, hanem 2x4k-t spórolok (szállítás miatt csak 3+4k-t), tök jó a rendszerük, tök jó böngészni és helyszínen átvenni, és ilyen hülyeségek miatt bosszantja fel az ember magát annyira, hogy 2 kosárra szedtem szét, és ezzel buknak 4k-t. -.-
-
KisApám
addikt
válasz
ranlomadi #715 üzenetére
Kb. 8500 Ft lejön belőle kuponnal.Visszanézel pár belinkelt képet, segítenek.
[Jó drága lesz a kávéd, a kapszulákban lévő kis kávét nézve - kb. 10 000 Ft/kg (1 kapszula kb. 5 gramm, 1 dobozban 10 kapszula, a legolcsóbb doboz kb. 500 Ft (50 gramm kávé), akciózott Spar kávé).
Ennyiből 3 kg szemes Lavazza vagy Pellinni kávé is kijön... de ha nincs időd kávét darálni vagy kell néha az a lustaság, akkor hajrá.] -
ranlomadi
tag
Sziasztok.
En nagyon uj vagyok ebben a kuponozasban, tudnatok segiteni?
Kineztem egy kavefozot.. Remelm jo is..
link ebbol mennyi lehetne kuponnal lefaragni? -
Chaser
legenda
válasz
mike1334 #712 üzenetére
igen, vagy törlöd a jelenlegit és kezdesz újat, akár gp-t, mivel 1,5 hónap van 2020-ig sztem simán törölheted
a kódok tudtommal nem korlátlan ideig aktiválhatók, ha jól rémlik azt írják meddig
nekem "magyar"ultimate van, sztem korrekt, igaz nem multizom, most boxom sincs, lehet nem is lesz, de jó oda is, pc-re is - amikor csináltam éppen azt játszotta az ms, hogy 1:1-ben átváltotta a meglevő gp vagy gold elfizetést ulimatere, ezért vettem a fentebbi oldalakon vmelyikről goldot havi kb ezerért, és átalakult ultimatere, játékokat is vettem gond nélkül "apróért" náluk -
-
mike1334
veterán
Köcce, én csak egy előrendelést lőttem el eddig (kíváncsi leszek, előre fizettem, le is vonta az alza), de még switch/Xbox játék vagy game pass jó lenne :)
-
mike1334
veterán
Az egyik topikban azt írták, hogy ennyi volt a kuponos móka vagy szigorítás volt..tényleg változott?
-
maroni
aktív tag
Solar helikopter be mellény ki 2GL638CC , 3IQ40C70 kábelrendező nem kell Szűrő Starblitz UV szűrő 46 mm fotó kupon ,gumis simitó , barkács Kb ennyit udok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO