Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azie
őstag
Esetleg azt lehet tudni, hogy a KRK bemutatóteremben van-e kirakva google pixel 8 pro, illetve várható-e hogy visszajönnek a pixel készülékek készletre, vagy végleg megszűnt a forgalmazásuk az alzánál (minden országban)?
-
Met
nagyúr
Visszatérítés.
Csütörtökön lett berakva automatába a cucc, ma számlán volt a pénz.
2490 forint.Csak hogy legyen tapasztalat.
#visszatérítés
-
blue_23
senior tag
Aki állított már össze PC-t alza összeszereléssel, mennyi ideig tartott, mire kiszállították? 2 hónapja rendeltem, de csak kedden érkeztett meg a grafikus kártya.
Kedd délután az alkalmazás azt mutatta szerdán már szállítják, szerdán viszont kaptam egy üzenetet, hogy a PC alkatrészek úton vannak az összeszerelőkhöz.
-
válasz
Benhill #8093 üzenetére
Nem tudom mitől függ. Soha nem volt még ilyen.
Olcsóbban vettem mint amennyibe most kerül újonnan. 4%-al drágább most.
Ha tippelni kellene, akkor arra tippelnék, hogy üzletpolitikát váltott a cég és garanciális cserét is elkezd alkalmazni. Majd idővel kiderül, kíváncsi vagyok rá, hogy mások milyen tapasztalatokat fognak írni ezzel kapcsolatosan.. -
Volt egy garanciális ügyem és nem jóváírást hanem egy új terméket kaptam.
Kellemes meglepetés az ALZA-tól -
peetmaster
senior tag
-
lowzor
veterán
válasz
KubanitoS #8069 üzenetére
Szerdán telik le a 14 nap, kíváncsi leszek, hogy addig visszakapom-e a pénzem.
Itt tartok jelenleg:
"Tisztelt Ügyfelünk!
Elnézését kérjük a kellemetlenségért.
Ügyét illetően felvettük a kapcsolatot a megoldást végző kollégákkal.
Amint válaszolnak, értesítjük Önt.
Kérjük szíves türelmét."
Ez volt 3 napja.
Nem sietik el a választ. -
weiss
addikt
Köszi, akkor megyek a Logihoz.
-
fatal`
titán
Logitechet általában nem kell visszaküldözgetni, legalábbis a kormányokkal régen ez volt a tapasztalat. Csak kérték, hogy az elromlott darabon vágd le az USB csatit és küldj róla képet.
Persze egereknél lehet, hogy máshogy van, de egy support ticketet megér.
Alzánál nem tudod befolyásolni, ha drágább lett közben, akkor pénzt fognak visszaadni valószínűleg.
-
weiss
addikt
Helló, hogy tudom elérni, hogy mindenképp javítsanak egy terméket, és ne csak az árát fizessék vissza, ha beadok valamit javításra? Van egy Logi MX Master 3S egerem, amit akcióban vettem, vacakol a jobb gomb, ezért beadnám garis javításra.
-
Met
nagyúr
Nincs.
Első mail, automata válasz Köszönjük a vásárlást, megrendelésed rendben megkaptuk. A feldolgozás folyamatáról további e-mailben fogunk tájékoztatni. Ez nem minősül szerződésnek, ami alapján azon az áron oda kellene adni a terméket. Csak egy visszajelző mail.
Második mail, megrendelésed feldolgozását megkezdtük. és itt kezdik el összeállítani a megrendelést, néznek árat, készletet. De ez sem minősül szerződésnek, ami alapján azon az áron oda kellene adni a terméket.
Itt derült ki hogy el lett árazva...
Minket, vásárlókat véd a 14 napos elállás, őket, eladókat ez védi hogy ne kelljen a 200k-s tv-t elárazva 2k-ért oda adni.
Egy levelet megérhet hogy volt akkor készleten blablabla, hátha adnak valami kupont.De hogy pozitívum is legyen, péntek reggel 8-tól írták hogy átvehető a rendelésem, nem jött reggel a szokásos mail hogy ott a boxban a cuccom, nyomtam az appban (vagy a weben) egy státusz frissítést vagy mit.
Írtak hogy valami gond van, utána néznek.
9:58-kor írtak egy mailt hogy átvehető a csomag, majd szombaton írtak hogy elnézést kérnek a késésért és küldtek egy 990 forintos kompenzációs kupont, ami 3 hónapig érvényes. -
Horec
tag
Szeretnék kérni egy kis felhomályositast.
Megrendeltem egy terméket, amiről kaptam második emailes visszaigazolast, azonban később törölték keszlethianyra hivatkozva.
Mai webshop alapján van náluk elérhető, nyilván drágábban.
Van esetleg erre vonatkozó szabály ami alapján mégiscsak kikuldik a csomagot? -
tonyrulez
őstag
Mivel jobb topikot nem találtam (vagy irányítsatok át, de ne a halottba): AlzaPower Parade 30000mAh 60W powerbankkal van valakinek tapasztalata? Vagy ez lehetséges?
Olvastam véleményeket a 22,5W és 60W-os bankokról, utóbbit eléggé leértékelték mert nem hozza a kapacitást, de gondoltam biztos hozzá nem értés, user error miatt van. Elkezdtem tesztelni, eddig kettőn vagyok túl:
1. 5000mAh-s telefon töltése, PB merült 24%-ot (99->75), telefon töltődött 35%-ot (60->95). Ez alapján a 30.000mAh powerbank másfélszer tudná a telefont feltölteni.
2. Ugyanígy telefontöltés, ezúttal USB tesztert is rádugva. PB merülés 23% (74->51), telefon töltés 40% (53->93). Ez alapján 1,7x telefontöltés jön ki. Teszter 9,47Wh-t mért, 100%-os powerbankra visszaszámolva 41,1Wh jön ki miközben 111Wh a spec.Telefontöltésnél azt vártam hogy 4x legalább feltölti, ehhez képest ennek felét se tudja a kijelzés szerint, a mérés pedig harmadára hozza a Wh kapacitást
Még folytatom a tesztet addig amíg 0-ra merül a PB, hátha a saját % kijelzése rossz, de tartok tőle nem ez lesz.
-
S_GTS
csendes tag
Sziasztok, az lehetséges, hogy a GALAXY15 kuponkódot, ami 3 samsung termék egyidejű vásárlásánál működik (elvileg), elfogadja 1 samsung termékkel is?
A webáruház elfogadja a kódot és le is vonja a kedvezményt.. fura -
KubanitoS
veterán
válasz
peetmaster #8074 üzenetére
Csak arra figyelj, hogy ha esetleg küldenek új terméket, akkor az eredeti vásárlóval fogják csak tartani a kapcsolatot, akinek a nevére a számla szól... Legalábbis nálam ez ment.
-
Met
nagyúr
válasz
peetmaster #8071 üzenetére
Szerintem csak a számla kell nekik.
Nem fognak igazoltatni. -
peetmaster
senior tag
válasz
peetmaster #8052 üzenetére
Nem tudja valaki a választ esetleg?
-
KubanitoS
veterán
Az a helyzet, hogy tök jogos amit írsz, de be kell látnod, hogy sajnos nem mennek ennyire zökkenőmentesen a dolgok. Ahogy írták előtted is, van belső szabályzatuk, meg gondolom belső rendelési rendszer, lehet egy-két helyen még engedélyeztetni is kell a dolgokat, na meg van ott ám rajtad kívül sok száz másik vásárló is, aki szintén várja a sorát akár ehhez hasonló dologgal is. Biztos vagyok benne, hogy vissza fogod kapni a pénzed, de türelemmel kell lenned, ez van...
-
lowzor
veterán
A másik, ami mostanában történt, hogy egy 156k-s VGA-t úgy küldtek el, hogy egy kis fingilingi folpackba volt beletekerve, de úgy, hogy a dobozának a felét nem is érte, ezért néhány helyen meg is tépődött.
Sajnos elcsábultam párszor mostanában, mert néhány dolgot nagyon jó áron adtak, de rá sem fogok nézni az oldalukra, ha most valahogy a pénzemet visszakapom. -
lowzor
veterán
válasz
Tikakukac #8065 üzenetére
Kb 5 perce beszéltem akkor már az ügyintézővel, és mondta, hogy írt a Foxpost-nak, de nem válaszoltak, szóval csak az a 2 lehetőségem van, amit mondott, hogy vagy kifizetem, és a többletet visszautalják, vagy megvárom, míg visszaküldik és kiküldik újra jó utánvét adatokkal.
Perceken belül miért is válaszolt volna a Foxpost egy e-mailre?
Szerintem az is kamu, hogy írt nekik.
Utána kb 2-3 órával később vettem át a csomagot, addig el is intézhették volna. -
Tikakukac
titán
Nagyon egyszerű, mivel tudok olyan céget ahol minden csak írásban megy: ott viszont amikor ilyen szituk vannak 30 perc alatt meg kell oldani az egészet.
Téma zárható, ha van valamire policy, mert akkora a szigor, meg annyira körporét meg szekuriti meg követhetőség, akkor legyen arra is, hogy ha elb@sznak valamit és az roppant kellemetlen, az menjen végig atom gyorsan, szó nélkül.
-
-
lowzor
veterán
válasz
raziel01 #8059 üzenetére
Ja, ezt most megtanultam.
Bár gyanítom, hogy lett volna olyan bolt, ahol ez zökkenőmentesen ment volna.
Az is kicsapta a biztosítékot, hogy nem voltak hajlandóak a Foxpost-ot felhívni, hogy vegyék le az utánvétet a helyes összegre. Ezt régebben egy sima GLS futár el tudta nekem intézni, mikor tévesen utánvétet raktak egy már kifizetett cuccomra. -
raziel01
veterán
Jó tanács, hogy ilyen nincs, hogy levásárolom.
Visszaküldött VGA-nal pénzt kell visszakapni. Én is küldtem már vissza.
Miután visszajött a pénz utána adtam le új rendelést.
Eleve az is kérdéses szerintem ha ezzel a rendeléssel bajod lesz akkor milyen összeget kapnál vissza belőle.
Amúgy vissza fogod kapni a pénzt, biztos vagyok benne de van mikor szeretnek 2 hétig ülni rajta. Nálam is két hét volt. -
lowzor
veterán
válasz
raziel01 #8057 üzenetére
Visszaküldött VGA árát levásároltam másra.
Írtam nekik, hogy mit szeretnék helyette, összeállították a rendelést, és akkor még 14 ezer utánvét volt írva végösszegnek, sőt itt is 14300-at írt: [kép]
Valamiért mégis sikerült 131k-s utánvéttel feladniuk.
8 napja elkérték a számlaszámom, de azóta semmi nem történt.
Asszem jó ideig hanyagolom majd őket, mert belefáradtam, hogy mindig hibáznak valamit, aztán futhatok a pénzem után. -
raziel01
veterán
Jóváírást mire kaptad? Meg azt hogy kell felhasználni?
Ha nem tudnak javítani valamit akkor a pénzt szokták visszaadni.
Eleve ha leadsz egy rendelést és a rendelés végén 131 ezret mutat akkor annyi is lesz benne. Ha kupont kapsz az is látszik a rendelésnél ha felhasználod.
Ezért nem értem, hogy mi is ez a jóváírás pontosan. -
lowzor
veterán
Leírom a kálváriám, mert már nem először fordul elő velük kb ugyanez.
Kaptam 117k jóváírást, és én a levásárlása mellett döntöttem 131k értékben, tehát 14k utánvétet kellett volna fizetnem Foxpost automatánál.
Mikor feladták a csomagot azt volt az e-mailben, hogy 131k-t kell majd fizetnem, ekkor egyből felhívtam őket, hogy szar van a palacsintában, de az ügyintéző megnyugtatott, hogy ő látja a csomagot, és úgy adták fel, hogy 14k-t kell majd fizetnem. Másnap persze hogyhogy nem 131k-t kért a Foxpost automata, mikor ki akartam venni a csomagot. Ekkor felhívtam őket, hogy ez van, és közölték, hogy két lehetőségem van:
- vagy kifizetem, és a különbözetet majd visszautalják
- vagy nem veszem át, visszaküldik nekik, és újra elküldik majd jó utánvét összeggel (ez nem volt opció, mert sürgősen kellettek a cuccok, és garancia sem volt rá, hogy nem hibáznak majd mégegyszer)
Rákérdeztem, hogy miért nem tudják a Foxpostnál elintézni, hogy a 14k-t kelljen csak kifizetnem, erre azt mondták, hogy írtak a Foxpostnak, de nem válaszoltak. Rákérdeztem, hogy miért nem hívják inkább fel a Foxpostot, erre az volt a válasz, hogy nem fogják, mert ők e-mailben kommunikálnak.
Most ott tartunk, hogy több, mint egy hete várok a pénzemre, ma reggel rájuk írtam, hogy elutalták-e már, válaszra sem méltattak. -
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Hibás termékem nem tudták megjavítani, elvileg visszakapom az árát. Kaptam egy ilyen emailt:
"Folyamatban van a visszatérítési megbízás feldolgozása. Előreláthatólag 4 napon belül elkészül. Szükség esetén e-mailben felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy kiegészítsük az adatokat. Az ok a(z) xxx sz. reklamáció jogossága."
Ez most mit jelenthet a gyakorlatban szerintetek? A termék utánvétes volt és bankkártyával lett kifizetve. Hogyan fogom tudni megkapni a pénzt?
-
peetmaster
senior tag
Sziasztok!
Bocsi, ha már előttem jó páran feltették a kérdést, de Alza-tól vásárolt termék (pc alkatrész) garanciális ügyintézése kapcsán fontos, hogy a számla és/vagy garanciapapír az én nevemre szóljon, vagy az eredeti vevő (magánszemély) adataival is lehet garanciáztatni?
-
-
válasz
Plazmacucci #8047 üzenetére
A használt az kiállított termék, gariba vissza küldött javított / tapasztalatom szerint inkább nem javított, általában nem gyári csomagolásban és tartozékok nélkül.
A bontott/használt amit 1 hónapon belül vissza küldenek. -
-
válasz
Plazmacucci #8047 üzenetére
Biztos hogy nem
-
Sziasztok!
A bontott illetve használt termékek mit takarnak? A bontott szerintem egyértelmű, de a használt náluk mit jelent? 14 napon belül vitték vissza?
Köszi -
Met
nagyúr
válasz
dragon1993 #8045 üzenetére
A számlát nem lehet későbbre dátumozni, a teljesítés lehet későbbi ha az jó a cégednek.
Ha jó, akkor az Alzát kérdezd meg hogy lehet-e ilyen. -
Met
nagyúr
válasz
dragon1993 #8043 üzenetére
A számla dátumának kellene 04.23 lennie?
-
dragon1993
őstag
Sziasztok!
A számla kiállításnak mi az ideje, kiszállítás és személyes átvátel esetén?
Alza glamour napok keretében vásárolnék (04.14-ig tart), viszont a céghez 04.23-ra tudnám leadni a számlát. -
tomgabor
senior tag
Alznánál a Samsung telefon töltök eredetiek? Vettem egy EP-T4510 45w-os töltőt(2024-es dátum van rajta), de érdesebb a felülete és könnyebb mint amit 2023-ban vettem. A régi 106 gramm, az új meg 82 gramm.
-
DaniTm
csendes tag
Köszi a tippet. Kb. 2 évet kibírt egy alis rideg műanyag tartó a robogón, ha évi ~10-15 alkalom után nem adja fel ez is, már megérte. Habár még ez is sok erre az igénybevételre nekem.
-
Bocs az OFF-ért..
Háát, ez a termék..
Nem kellene telefonozni bicajozás közbenLáttam olyan Wolt futárt, aki egy tabletet szerelt fel a kormányra és közben netflixezett
Oké, elfogdom, jól jöhet ha navigáció-ra van szükséged.. De akkor is, az ilyen vacak folyamatosan le fog csúszni amikor rezeg a kormány. Folyamatosan igazgatni kell majd.
Aztán vegyük csak az időjárást. És most nem az esőről beszélek, mert lehet vízálló a telefon, hanem a tűző napról, mikor annyira felforralja a telódat, hogy majd szét robban, az biztosan jót tesz nekiHa meg esetleg, véletlenül, bármi baleset van, akkor az első ami össze fog törni, nagy valószínűséggel az a telefon lesz.
SZVSZ ne vegyetek ilyet, még ha fizetnek érte akkor sem.. Akinek kell a navigáció, az idő, a táv, a sebesség stb kijelzése az meg vegyen egy rendes kerékpáros computert.. -
DaniTm
csendes tag
-
bul07
nagyúr
Volt ez a 50% akcióba DDPai X2SP kamera(14900Ft), majd két hétig nem változott a státusza rájuk írtam.
Válasz hogy nem lesz, és töröljem. És annyit ajánlottak hogy 70Mai -25%. Válaszom az volt ha tényleg úgy látják hogy nem lesz akkor töröljék. 25-én reggel törölték is a megrendelést.Erre most veszem észre hogy fent van az oldalukon és új nem felbontott, ki tudja mióta.
Csak írtam nekik nem álltam meg hogy ez nem volt szép.
-
lowzor
veterán
"Válaszd ki, hogyan térítsük vissza az alábbi összeget: xxxxxx Ft
Utalás bankszámlára
Bankszámla száma:"Itt IBAN-t kell megadni, vagy elég a rendes számlaszám is?
-
blue_23
senior tag
Aki rakott már össze PC-t a honlapon, kapott tápkábelt hozzá, avagy külön szükséges rendelni? Avagy az alapból a táphoz jár?
-
bul07
nagyúr
Ferrida cuccokkal mi lett?
Esetleg új nevet kapott?Kedvencek közül is szőrén szálán eltűntek
-
Met
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #8020 üzenetére
Ha így kezded nekem is megspóroltál volna fél óra gondolkozást
-
Met
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #8018 üzenetére
Hát akkor csak úgy lehet hogy bemész a számlával és eljátszod hogy Ö vagy.
A számla a lényeg hogy nálad legyen.(login adatokat sem tudja megadni? némileg egyszerűbb lenne)
-
Met
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #8016 üzenetére
Dehogynem.
Nem értem amit írsz azért kérdeztem
a fiók sem játszik
Mármint hogy indít egy visszaküldést és bedugod a box-ba vagy beviszed?Indít egy visszaküldést, box-os feladással és bedugod a kóddal a boxba.
-
Met
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #8014 üzenetére
a fiók sem játszik
Mármint hogy indít egy visszaküldést és bedugod a box-ba vagy beviszed?Ha megvan a számla, akkor azzal bemész az Alzába hogy ezt hoztad vissza és annyi.
Te vagy a Kiss Pista, az árát oda küldjék vissza ahonnan érkezett a pénz, amúgy minden kérdésre a válasz igen.
Akkor van cumi ha az illető nő, mert akkor lehet sminkelned kell -
Mr.Csizmás
titán
halp: más rendelését hogy tudom visszaküldetni? ismerős nekem adta oda, hogy intézzem a visszaküldést, bizonyos (eü.) okok miatt. (nem, a fiók sem játszik, számla megvan)
-
prannk
őstag
Üdv. Van egy 120 ezres tétel itthon ami kint szlovákiában 92 ezerért megtudnám vásárolni.
Kérdésem hogy ide haza is tudom.garanciáztatni esetleg visszaküldeni ha gond lenne vele?
Hétvégén pont megyek komárnoba. -
fatal`
titán
válasz
baandii #8010 üzenetére
Részemről Alza, mert jó tapasztalatom volt a garival (emagnál nincs tapasztalatom). Ha emagnál vásárolsz, akkor arra mindenképpen figyelj, hogy az eMAG legyen az eladó, mert egyébként piactérként is működik az oldaluk és adott esetben egy random román bolt is lehet az eladó.
-
KubanitoS
veterán
válasz
baandii #8010 üzenetére
Én a kérdésedre nem tudok válaszolni, emag gari ügyintézéssel nincs tapasztalatom, egy alzás most fut. Utóbbi esetében nekem kellett postára adnom és visszaküldenem a csomagot Budapestre, igaz a csomagküldés díjtalan volt.
Emagnál arra azonban mindenképpen figyelj, hogy az eladó az emag legyen, ne pedig valami külsős partnerük.
-
baandii
senior tag
Sziasztok!
Alza vagy Emag? Telefont (Nothing Phone 2) szeretnék venni, mind a két helyen ugyan annyi az ára de nem tudom hol jobb a garanciális ügyintézés. Mik a tapasztalatok?
-
Rendo84
senior tag
Sziasztok!
Ha online interneten rendelek pl egy bútort amit otthon összeszerelek és személyesen szeretném átvenni a terméket, ez esetben is élhetek a 14 napos elállási jogommal esetlegesen, ha úgy alakulna?
-
Met
nagyúr
válasz
Szellem. #8002 üzenetére
A bankod küld üzenetet a visszatérítésről? Nem mindegyik küld.
Nekem volt hogy szombaton vittem valamit vissza, vasárnap már jött vissza a pénz.Legutóbb amikor visszaküldtem valamit írtak hogy küldik vissza az árát, írt a bankom hogy az alza majd küld vissza pénzt, de arról később már nem üzentek hogy meg is érkezett.
Törvényileg X napjuk van visszatéríteni, de nem szarakodnak ilyenekkel hogy kivárják a határidő és csesztetni kell őket.
-
fatal`
titán
válasz
Szellem. #8002 üzenetére
Nekem mindig 1-2 nap volt, általában legkésőbb másnap elindították. De hogy mennyi idő alatt érkezik meg az függ a bankodtól is.
Egyszer a bankom nem jelzett csak a 3-ból 2-t (valamiért szétdarabolták több visszautalásra a rendelést), felhívtam őket és fél órán belül küldték e-mailben az igazolást róla. Végül megérkezett a többivel együtt, csak a banki értesítésben volt valami anomália.
-
Szellem.
nagyúr
Sziasztok! Van valakinek tapasztalata, hogy amikor visszautalnak bankkártyára összeget, az hány nap mire megjön?
Szombaton vettem valamit, amit vasárnap át is vehettem, de el volt törve és jeleztem feléjük. Lefutott a vizsgálat, majd jelezték, hogy visszaküldik a bankkártyára amiről a fizetés történt a termék összegét. Ez volt vasárnap, de ma csütörtök van, és sehol semmi. -
Piftuka
veterán
"Piftuka
1500 forint, minimum 15k felett, de ggeleven linkelte a feltételeket."
Igen, látom már a belinkelt hivatkozást is. Amikor megnyitottam az új hozzászólást a te bejegyzésed kapcsán, akkor még nem volt ott, azért bátorkodtam rákérdezni.
Köszönöm az info-t mindkettőtöknek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Trek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!