Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe123
senior tag
Ok, köszi mindenkinek!
-
Chaser
legenda
válasz
csababarca #1288 üzenetére
most is látod, egyből vonja, persze ha tudod előtte mennyi volt az egyenleg - számlatörténetben lehet csak több nap múlva fog látszódni, legalábbis k&h-nál így van, ezeket a fizetéseket a cégnek külö le kell hívni, ami nekik fizetős, így nem minden nap csinálják meg ezt, hanem x naponként, volt olyan kártyás fizetésem ami bő 1 hét után jelent meg számlatörténetben -
nem vonhat le többet mint amit kiírt, ennyi erővel lehúzhatná a teljes egyenleged is, ha eltért ott komoly gond van a bankod oldalárólszerk:
Joe123
azonos kedvezményű kupnokat _nem lehet_ összevonni
esetedben sport+kieg a megoldás
előtted 3 hsz-szel első pontban ott világít
légy oly kedves következő kérdésed előtt olvass is, senki nem halt bele, aki igen, azért nem érte nagy veszteség a világot -
Joe123
senior tag
Sziasztok,
Van arra valamilyen tipp hogy egy 50 ezres proci mellé miért nem engedi egyszerre betenni a KIEGESZITOK4 és a KISGEPEK4 kupont? Megfelelő termékek a kosárban, külön-külön beengedi a két kupont, de egyszerre nem, azt írja, hogy nem lehetséges kétszer megadni ugyanazt a kódot.
-
Faterkam
addikt
Megtalálós hsz
-
JóGéza
aktív tag
válasz
csababarca #1288 üzenetére
Azt tudod, hogy a nem végleges számla gyakran a teljes árat mutatja? Csak a végleges számlán volt a helyes, fizetett ár feltüntetve több esetben is.
-
w.miki
veterán
Egyéb szerintem hasznos info-k a másik topikból másolva:
PLS valaki írjon egy "ALZA összefoglalót", hogy:
0. Kuponszámítás: teljes összeg -mínusz kupon -mínusz a kupon értékhatára
1. azonos kupon összeget nem tudsz használni
2. használd az utolsó szöveges kuponokat
3. 100E értéknél ~10E tudsz lekuponozni
4. A pre-számla teljes összeget fog mutatni, nem az alacsonyabb kuponosat - végül az alacsonyabbat kell fizetni (ha mégse, akkor így jártál - rendeld meg újra gyorsan dec.8-ig, meret 10-1 esetnél van ilyen)
5. Rendeld inkább alzaboxba, de ez sokszor fullra van, így késhet... megoldás postapont-ra rendelés UV, és nem is 3napig, hanem 10napig őrzik
6. Ne reklamálj... aki reklamál annak biztos törlik a rendelését! (hisz ki van játszva a rendszer dupla-triplán kuponozható 400 Ft-os kabelért kapsz 4E kedvezményt,stb.)
7. 25E feletti ingyen szállítás kupon: "ONLINEFIZETES"XYZ írta, hogy valamelyik kuponhoz nincs szöveges kupon... még az a szerencse hogy a "legjobban használhatókhoz", kb. mind van!
KIEGESZITOK4
SPORT4500
KERT2500
AUTOMOTOR
AUDIOVIDEO3Valaki írta hogy a MOBIl kupon.. azt meg hülyeség használni, mert 50E-s a kerete és már egy kiegészítő + sport kuponnal is több kedvezményt kapsz! (8,5E -mínusz a xirxarok) és a kuponplafon is kevesebb lesz 50E helyett 44E
by maj-viktorEsetleg még a kategóriákhoz használható legolcsóbb termékeket lenne érdemes leírni.
KIEGESZITOK4 - [Datacom CAT5E UTP, piros, 0,25 méter]
AUDIOVIDEO3 - [Hama HK-207]
SPORT4500 - [One Mini - Kerékpár csengő]
by hunfatalÖsszerakható Gamer PC Ami megéri. Alzáról:
AM4-es B450-es lap 22-25 körül.
Proci: ryzen 2700 - 42 ezer Ft-ra levihető
VGA: Rx 570 - 40 körül mennek
RAM: 16 GB 20-23 körül
Táp is 13 körül elhozható.
by raziel -
-szabi-
addikt
-
mike1334
veterán
A mostani. Nem a kupon, hanem az akciók.
-
mike1334
veterán
Meddig tart a black friday az alzánál?
-
-=Jam=-
őstag
Persze világos, hogy dömping van, de érted valaki lecsapott egy jóáras cuccra éppen, ami már nincs raktáron és törlik azért, mert nincs szabad hely a boxban, hát azért az elég unfair. Holott biztos tudna várni az illető még 1-2-3 napot, hogy megkapja. Jó persze, akinek fontos, az kérje postapontra vagy futárral.
-
BlueSteel
tag
Ez bevett Alzás gyakorlat, hogy azt kérik, küldjek képeket a termékekről (elállás esetén)?
-
Chaser
legenda
válasz
csababarca #1269 üzenetére
ezt hogy fizetted?
eljutok akártyás részig, ott már nincs varia, ami előzőleg volt az összeg annyi tud levonni, se többet se kevesebbet
mindig webes felületről fizetek kártyávalrasotamas
ha bebettyogsz helyben kezedbe nyomják a pénzt 99%szerk:
-=Jam=-
tekintve h dömping van, és nyilván elég sokan nem veszik át/időben ki a rendelésüket, nincs mit csodálkozni rajta -
-=Jam=-
őstag
válasz
csababarca #1269 üzenetére
-
fatal`
titán
válasz
Mr.Csizmás #1268 üzenetére
Ma adtam le még egy rendelést, én mind a háromszor a weboldalon fizettem és mindig a csökkentett összeget vonta.
(#1270) rasotamas: Nekem nem tudtak kiszállítani boxba egy rendelést, maguktól a negyedik napon (3 napig próbálkoznak kivinni szerintem, ezekszerint tele volt a box), majd tegnap jött az e-mail, hogy visszautalták a pénzt és 1 héten belül megérkezik a számlámra.
Szerintem nem nagyon lehet probléma az elállásnál. Ha visszakaptam a pénzt ténylegesen, akkor majd beszámolok.
Korábbi hozzászólások alapján, ha odamész a boltba, akkor azonnal visszaadják kpban.
-
Sziasztok!
Érdeklődnék mik a tapasztalatok vásárlástól történő elállással kapcsolatban az alzánál?
Van vevőm egy alkatrészre, dec10-én kap fizut, én dec 6-án (amúgy 7, de az szombat így 6), amit venni akarok az eladott cucc helyett az pedig 8-adikáig akciós, tehát meg kéne vennem már az én fizumból, de ha meghiúsul az üzlet, akkor küldhetem vissza. Viszont ezesetben ha csak hetekkel-hónapokkal később kapnám vissza a vételárat, és nem karácsony előtt, az jelentős zavart okozna az erőben. -
-=Jam=-
őstag
válasz
csababarca #1265 üzenetére
Ha többet fizettél, akkor nem fog lejönni már semmi? De minek fizetted ki, ha több volt?
-
fatal`
titán
válasz
csababarca #1265 üzenetére
Szia,
Akkor valami nem stimmelt, ha előre fizetsz, akkor az eredeti áron fizeted. Állj el a rendeléstől, vissza fogják utalni majd és rendeld meg újra. Figyelj az összegre.
-
csababarca
őstag
sziasztok.
rendeltem egy SSD-t, meg mellé párszázast, és lejött kuponnal 4000 ft kedvezmény, ami az emailben is ott van, hogy kedvezmény -4000 ft.
viszont egyelőre a levonás a kártyán a 25ezres, kedvezmény nélküli ár.
ez amíg nem fogadják be a rendelést, addig így lesz? vagy hogyan működik?ez az első kuponos rendelésem.
-
válasz
tobias88888 #1263 üzenetére
Nem lehet. Mobillal esetleg -21k de annyi.
-
Imilenni
addikt
BestBuy topic összefoglaló :)
-
mályva
aktív tag
Sziasztok
ps4 játékok kombinálhatóak kuponokkal?
Ha igen hogyan?
köszönöm -
-=Jam=-
őstag
válasz
tobias88888 #1259 üzenetére
A szöveges kuponokat használd csak...
-
törölt tag
-
törölt tag
A holnapi PS 4 pro-t lehet majd kuponozni ? Gondolom,hogy igen. Valaki leírná,hogy neki mekkora volt a max. - ár amire letudta vinni ? - Xiaomi MI 9T LTE 128GB, kék - ezzel próbálkoztam ez 1.000ft-al drágább csak mint a ps4 lesz szal sztem kuponba egál, kiváncsi vagyok,hogy jól számoltam-e a dolgokat miután átfutottam a bestbuy összefoglalót.
-
Chaser
legenda
válasz
bigdady #1244 üzenetére
nehogy beklattyingasd' a kosárba, ahhoz már kétdiploma kell legalább ujjanként
még szerencse hogy párral felettedd gyengébbek kedvéért konkrét termékkel is illusztrálva van a mese...pffffffffffffffffffffffffffffffffffff
jaPe
örülünk vincent? örülünk vincent ( :
bbsofficial
semmit nem jelent, vagy befut vagy nem -
bbsofficial
aktív tag
Sziasztok,
1.Ha valami "szállítás alatt >50db", várható időpont nov. 25., az általában tényleg raktáron lesz aznap (jelen esetben holnap)?
2. Illetve, ha nem szeretnék azonnal neten kártyával fizetni, melyik fizetési módot válasszam ahhoz, hogy az emailben legyen bankkártyás fizetés gomb? Egy sikertelen online kartyás vásárlással tudtam csak ilyen produkálni eddig.
Köszi
-
bigdady
nagyúr
Melyik termék is fogad el két kódot? Mintha hama füles rémlene. Az audiót meg a kiegészítőt? Hány ezertől is?
-
fatal`
titán
válasz
Imilenni #1241 üzenetére
Passz. Én kedden rendeltem a kormányt és a váltót két rendelésben boxba, a váltót másnapra, a kormányt csütörtökre írta.
A kormány megjött pénteken, a váltót törölték. Ma leadtam egy új rendelést és átvettem a boltban.
Pedig mindkettő volt raktáron. Valószínűleg tele volt a box és előbb a korábbi rendelésemet teljesítették, majd 3 nap után a másikat automatikusan törölték.
-
Imilenni
addikt
amúgy szombaton nyitva voltak?
Péntek esti rendelésemre azt írja hogy holnap érkezik -
Chaser
legenda
válasz
-=Jam=- #1219 üzenetére
valaki linkelt nemrég egy ps4 pro-t angol oldalról, ott valami 30db-ot írt, azt hittem annyi, ez így lóPh@sz ( :
a 2. 590-em az izgalmas volt, beírtam rx topikba, aki akar venni vigye, néha volt kosárban is, de mindig hagytam kiesni, valami 30db volt összesen, végül úgy nézett ki el is fogyott, több mint két óra eltelt, ránézek és van egy darab ((( : az jött is a papához :d mondom ha már ennyi előnyt adok magammal szemben másoknak és több mint két óra eltelt, és ki tudom lőni az utolsót akkor ez jó játék volt..az voltszerk:
Mr.Csizmás
na mégis? ( :
helyes, akkor hétfőn jáccunk' megint -
Pioneer
őstag
Nagyon hasznos topik, köszi mindenkinek!
-
Chaser
legenda
((( :
ha meglett volna a második amit stornoztak, 50 v 55-ért felrakom kari' előtt, ha viszik viszik, ha nem akkor marad az enyém, kettőt azért nem ajnádkozok el, de ezekhez pofa kell
van egy tag aki új vga-t árul, miközben topikjában kommentálja miket tesztelget vele, rákérdeztem azt árulja? azt, de akkor mért újnak árulja? hát azt nem mondta hogy bontatlan...
mondjuk ahonnan ő vette, ott az ilyet nem újként árulják, de az persze nem baj..szerk:
Imilenni
42,5, elvileg van még most is -
jeni
félisten
Beindult a nepperkedés?
Valaki rám irt,mivel feltettem hirdetésbe,hogy keresek Xbox One S digital gépet játék nélkül is.
Azt hittem a Bánáti Richárd Norman szórakozik velem.
Üdv!
Xbox One S 1TB All-Digital
+ 3 játék (Fortnite, Minecraft, Sea of Thieves)
2 év garanciával?
65 ezer forintért? -
Chaser
legenda
válasz
NoOne1976 #1203 üzenetére
mek'beszéltük' azóta
ha annyi ezresem lenne ahány embernek életemben segítettem, rögtön vehetnék belőle egy raklap ps4 pro-t ( :
szívesen segítek annak, akinek _kell_, mint esetedben is
de az élősködő lusta disznóknak nem, akiknek kb evidens, h az ember megcsinálja helyettük hogy ők olcsóbban tudjanak vásárolni, tényleg szánalmas
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Trek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max