Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee1984
senior tag
-
Predator2
addikt
Helló
Figyelem az összeget amit kuponozok, felhasználom a sport kupont, de mást nem enged mellé, pedig a keret engedné. Miért nem működik?
-
zolee1984
senior tag
Én most adtam le egy rendelést és engedte
Remélem ki is szállítják -
fudi2002
nagyúr
Ti tudtok leadni rendelést? Nekem azt írja, hogy a megrendelés mentése nem lehetséges. Teló appból ugyanez.
-
r6man123
senior tag
Lehet pontot tettek a több kuponozás végére? Nekem hibaüzenetet dob a 2. kupon beírásakor "A kód csak 12 000 Ft érték feletti vásárlásokra vonatkozik."
30 ezer felett vagyok. -
zolee1984
senior tag
Igazából engem nem csikol amíg kiküldik.
Nem hiszem, hogy ettől fognak csődbe menni. -
Hoffer
őstag
Sziasztok,
Valakinek van információja, hogy ezt az okos kuponozást többször is el lehet játszani? Tehát több terméket is vásárolhatok több külön megrendelésben azonos kuponkóddal?
-
nullpoint
őstag
Személyes átvételnél van lehetőség hogy megnézzem a vásárolt monitort működés közben? Pixelhiba ellenőrzés lenne a fontos.
-
Land
veterán
Üdv!
Ha egy megkuponozott terméket visszavinnék, mert nem tetszik, akkor mindent vissza kell vinnem, amit vele rendeltem? Nem fognak problémázni a kupon miatt? -
H.lacika
tag
Sziasztok
Tavaly vásárolt Ps4 kontrollere romlott el L3 beragad, garanciával mi a tapasztalat, hogy a leggyorsabb vagy elérni őket, telefonszámot nem találtam, a rendelésnél reklamáltam.
Esetleg a tapasztalatokat valaki megírná, megköszönném. -
ron8
senior tag
Sziasztok! Ehhez a videokártyához tudtok esetleg kupont?
[MSI 2070SUPER] -
NoOne1976
őstag
Ha menne innen valaki ma a Róbert Károly körúti boltba, az írna nekem egy privátot?
-
NoOne1976
őstag
Szoftverhez vásárolt digitális kulcs mikor lesz letölthető? Mert vettem mellette mást is, amit bolti átvétellel kértem. És hiába fizettem ki, nem tudom letölteni.
-
metrion
aktív tag
Sziasztok!
Ennek mennyivel lehet lentebb kuponozni az árát? [link]
-
kisqqcs
csendes tag
Hali!
Szerintetek mit rontok el? Hozzáadtam a kábelkötözőt, el is fogadja a 4000 Ft-os kupont, de a fülhallgatóhoz az audio kupont már nem.
[kép] -
-
robogo81
senior tag
Üdv! ebből a csomagból lehet még lentebb faragni?
Az a gondom hogy ezután más kodot nem fogad el,vagy nem ez a termékcsoportot hiányolja,vagy szerinte nincsen meg a minimum érték.
Vagy ha valakinek van jobb ötlete amivel többet lehet sporólni,jobb összetétel az ne tartsa magába.
Esetleg valamit nem figyelek és elértem egy limitet,vagy már kevés az alapár? -
Tauka
csendes tag
Gyors kérdés,
Engedte a kosárba betenni az ONLINEFIZETES kódot, és ennek ellenére ki tudom választani az "Utánvét"-et, mint fizetési opciót (postára rendelve). Lehetséges hogy ígyis kihozzák, vagy csak a rendszer rossz, és rendelés után majd írnak, h fizessem már ki előre?
-
zolee1984
senior tag
Mindjárt meglesem
Sztem ha a léggömb pumpa helyett valami eternet kábelt vagy usb kábelt teszel be akkor a 4000 forintos kieg kupont tudod használni a játék kupon helyett
Ha nincs igazán szükséged a pumpára -
Predator2
addikt
Helló
Erre a Lego szettre mennyi a max amit kuponnal össze lehet szedni szerintetek?
Összepróbálgatom majd, csak kívácsi vagyok egy gyors kalkulációra, hogy egyáltalán van e értelme.THX
-
Chaser
legenda
válasz
BlueSteel #449 üzenetére
nem fognak vele foglalkozni, szólsz az üfsz-nek h meggondoltad magad, rossz véleményeket találtál közben a kártyáról, nem fogod átvenni, ennyi
én is mondtam már vissza hasonló okból rendelést, nem tettek tiltólistára - buktak is volna vele némi pénzmagot amit azóta otthagytam már náluk, nekik egyéni szerződésük van postával/futárcégekkel, nem annyiért szállíttatnak mint a halandó emberek - -
BlueSteel
tag
Ilyenkor a kiszállítás költségét nem követelhetik tőlem? Bár ugye maga a szállítás nekem ingyenes volt a megfelelő kuponnal, de nekik nem, tehát az, hogy nem veszem át, nekik nyilván többletköltséget okozott...
Illetve ezért a magatartásért nem szankcionálhatnak (törlik pl. a regisztrációmat, vagy a további rendeléseimet nem teljesítik)?
-
nightzone
aktív tag
Olyannal találkozott már valaki 1 audio termék +1 más kategóriájú kupon (kábel) esetén hogy ha a fizetésnél kivette a kupon terméket (jelen esetben ez ugye a kábel) akkor a kedvezmény is megmaradt, és le lehetett adni a kedvezménnyel csökkentett áron a rendelést? Mert egyik ismerőssel ez történt Láttam, de nem hittem a szememnek. A visszaigazoló emailben is a kuponnal csökkentett árat kapta, de ugye a kábel nem szerepelt benne. (Elvileg holnap veszi át, majd megírom mi lett.)
-
BlueSteel
tag
Illetve mielőtt még megkapom, de már elállnék, azt hogyan tudom elintézni a felületen? Vagy simán csak nem veszem át a terméket (utánvétes)?
-
BlueSteel
tag
Sziasztok! Ha az Alza rendelésnél az oldal a törlést már nem engedélyezi ("a megrendelés a futárnál van"), akkor már csak elállásra van lehetőség?
-
A-Bag
tag
Sziasztok!
Az imént adtam le egy kuponos rendelést alzán... használtam az onlinefizetek kupont is, viszont a fizetésnél utánvétet állítottam bePer pillanat a megrendelésnél ezt írja: "Kérjük fizesd ki az alábbi összeget: ...Ft Fizethetsz online, vagy átutalással az alábbi határidőig: 2019. 11. 6.."
Ez azt jelenti hogy a mai napon még online is fizethetem, és ha nem akkor majd utánvéttel, vagy holnap szépen törlik a rendelésem mivel nem fizettem ki online ?
Felhívtam őket az előbb de a srác nem volt túl meggyőző, szerinte jó ez így(De akkor miért van kiírva hogy Kérjük fizesd ki.... ?
-
3800+
őstag
Sziasztok!
Melyik a VGA-s kuponkód? Sajnos nem tudom elfogadtatni egyiket sem.
-
Simi37
őstag
Sziasztok!
Ti honnan szerzitek ezeket a kuponkódokat?
-
Chaser
legenda
válasz
forest_ns #424 üzenetére
En pedig ugy ertettem, h gyakorlatban nalam soha nem volt nyomtatott szamla
Aminek orulok is, nem pocsekoljak a papirt, ha kell kinyomtatod, de igazabol sehova nem kell, esetleg pdf-ben letoltod es azt "elrakod"gg72
Mail/telefon, vmiert elakadt, v leokezzak v nem, nalam leokeztak nasnapra, azota nem volt ilyen, ma is varok egy cpu hutet amit iccaka' rendeltem
En mindig hivtam oket ha nyugom volt, ugy tapasztaltam az hatrkonyabb a legtobb helyen, naluk is -
zolee1984
senior tag
Előre kell fizetni és utána tuti nem kötnek bele
Még írd be hogy ONLINEFIZETES és ingyen postázzák -
forest_ns
tag
Sziasztok!
Alzaboxnál azt írja kivételkor, hogy a számlát a boxban találom. Eddig nem találtam, ez megváltozott, vagy csak nekem maradt le?
-
maroni
aktív tag
válasz
baloghbalint #416 üzenetére
Igen , kiveszed a láthatósági mellényt! Más kupont nem lehet hozzé rendelni!
-
Chaser
legenda
válasz
baloghbalint #416 üzenetére
ennek ennyi a vége
-
baloghbalint
tag
Sziasztok, tudnátok esetleg segíteni, hogy ebből lejjebb faragjak még ? Nem fogad el egy kupont sem pluszba csak ezt az egy 4 ezreset. Köszönöm a segítséget [kép]
-
Tauka
csendes tag
Hali,
Nem tudjátuk véletlenül, hogy egy termék megrendelése esetén meddig tartja az Alza a terméket, amíg át nem vétel esetén lemondja a rendelésem (vagyis mennyi időm van átvenni a terméket, ha részükről már kiadható)? Elsősorban személyes átvétel, de lehet vlmilyen postapont/alzabox is.
-
Predator2
addikt
-
Chaser
legenda
futárral kérted, vagy boxba?
megvétózták így egy cpu-mat amit helyszínen akartam kifizetni, odaérve már teljes ár várt ( :
ennek örömire' fel is hívtam egyből a supportot, azt az ígéretet kaptam másnapra válaszolnak mi a gond
ok mondom, kifizetem előre egy másik rendelésben, úgy is lett, később épp törölni akartam a "megfogott" rendelést, erre mail, átírták discount árra a másikat is, viszont sokaknak nem okézták le - én meg elhoztam mindkét cpu-t, ha a "sors így akarta" ám legyen :d - -
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!