Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
Sziasztok!
Pár napja még tudtam így kuponozni, ma már azt írja, hogy nem kombinálhatom a kuponokat. Rájöttek valamire vagy én szúrok el valamit?
Igazából az UTP kábel és a kieglszítős kupon mellé mást nem enged betenni, pedig a kosárba kedvezmény nélkül bőven 50 000 felett van az összeg! -
jimmy74
őstag
válasz
Mr.Csizmás #1776 üzenetére
Köszi.
Külön rendektem a kontrollert.
A Xbox gephez ami 49990 Ft mit ajanlanál hogy a legjobban jöjjek ki?
Vmit olcso tételt hozzacsapni és két kódot így beírni?! -
Gergi
senior tag
köszönöm!
-
Llew
senior tag
Elkúrtam. Rendeltem egy Xbox kontrollert+kábelt kuponoztam, aztán a visszaigazoló emailnél láttam, hogy olyan kábelt dobtam be figyelmetlenül ami nincs raktáron. Módosítottam a rendelést, cseréltem egy ugyan olyan árúra, most várom, hogy mi lesz.
-
Gergi
senior tag
Sziasztok!
Ezt a Corsair memóriakit-et meddig lehet levinni a kuponokkal? [link]
Nekem kb 34.000-ig sikerült. -
Guszti
aktív tag
Sziasztok!
Kártyás fizetésem nem akar valamiért összejönni, szokott ilyen lenni, próbálkozzak később vele?
Új céges regisztráció, céges K&H bankkártya.
Minden megy, rendben, megjön az SMS a hitelesítő kóddal, azt beírom, majd a végén azt mondja, hogy sikertelen fizetés. Kártya nem járt le, pénz van rajta, limit jó stb...
Ötletek? Jah, és emilben jött valami, hogy hogyan utaljak, de kártyás fizetést választottam, fel is ajánlja, meg azt is írja a megrendelések fül alatt, és ott az online fizetés gomb.
Köszi! -
Snowy_owl
őstag
válasz
Because #1712 üzenetére
Megkaptam tegnap a csomagomhoz a fuvarszámot, ami csomagkövetésnél még ma sem hozott eredményt. Felhívtam az ExpressOnet, ahol az ügyintéző hölgy a következőkkel örvendeztetett meg:
Ma nem jön a csomag biztosan, a fuvarlevélszám pedig téves, ugyanis az alza.hu tévedésből küldte azt meg. Majd ha jön email tőlük, azaz az expressonetól, akkor lehet valamire is számítani.
-
raven12
senior tag
Ezen lehet még faragni?
-
Mr.Csizmás
titán
alza appból eltűnt az utólag fizetés?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #1776 üzenetére
Azért kell patch kábel mellé, hogy 12K fölött legyen.
-
Atish19
őstag
Sziasztok. Az miért van, hogy nem bírok kombinálni kuponokat? Csak 1db-ot fogad el utána már hiba üzenetet kapok, hogy másik kuponnal nem összevonható. Természetesen a keretösszegeket figyelembe vettem.
-
jimmy74
őstag
Sziasztok.
Egy Xbox one s 49990 plusz egy kontroller lenne 11990 ért vennék.
Tudnátok segíteni hogy tudnèk lefaragni legjobban? -
Pioneer
őstag
válasz
temporello #1768 üzenetére
Rákerestem. Csak a sárga olcsóbb 4-5e Ft-al, ráadásul arra még rájön 2e Ft szállítási költség és azokra csak 1 év gari van...
-
Pioneer
őstag
válasz
Mr.Csizmás #1763 üzenetére
-
LK
addikt
Srácok, kicsit beijedtem. Vettem egy videokártyát bővített garival. Megkérdeztem két Alzást, hogy megy a gari intézés, teljesen különböző helyen, és mindkettő megerősítette, hogy 3! szervizen futtatják át a hibás garanciára váró terméket 3X30napig. Az egyik azt ajánlotta, ha erre kerül a sor, egyből a fogyasztóvédelemhez kell fordulni. Ez igaz? Mert az elég durva. A hazai törvények nem 30 napot írnak elő? Ráadásul nem gondolhatják komolyan, hogy valaki nem használja a gépét 3 hónapig. Ha van tapasztalat, kíváncsi vagyok a véleményetekre.
-
NoOne1976
őstag
Azt hol látom a fiókomban, hogy egy adott terméket mikor vettem át és így meddig küldhetem vissza? Csak a rendelés időpontját találom, de hogy mikor szállították ki, azt nem. A 14nap meg elvileg onnan indul, ha jól gondolom.
-
Gergi
senior tag
Sziasztok!
Ha egy Alzától való, online és kiszállítással rendelt dolgot eladnék, akkor a garancia hogy működik?
Papírokat nem adtak hozzá, de a számlát természetesen le tudom tölteni a fiókomból, viszont azon nem látszik, hogy mennyi garancia van a termékre. -
Benhill
senior tag
-
grafnet
veterán
Audiovideo-ban mi a legolcsóbb, amit elfogad?
-
Benhill
senior tag
válasz
Zotyipotyi #1746 üzenetére
Ez kuponnal 37 alá levihető, ez jobban megéri, nem?
+ 2TB - 8ezer Ft mellette gyorsabb, mert 7200es.Simán önmagán a HDD-re rátehető a kiegeszitok kupon amugy, bar nem mindegyikre. Ezt most fedeztem fel.
-
grafnet
veterán
Hama fülest mivel lehet kiváltani?
Megint nincs raktáron... -
grafnet
veterán
válasz
Zotyipotyi #1746 üzenetére
A Hama füles mellé nem kell az UTP kábel...
-
Zotyipotyi
tag
Érdekes dolog, hogy ha bejeletkeztem, és úgy akartam megvenni a termékeket, akkor nem engedte kombinálni a kuponokat, ha viszont nem, akkor engedte, és simán tudtam fizetni is! Így vettem 4TB-os Ironwolf-ot 1m-es UTP kábellel, és Hama fülhallgatóval 29370 Ft-ért (pontosan kettőt vettem így, csak a második rendelésnél már másik e-mail címet kellett megadnom, mert 1 e-mail címre csak 1-et engedett rendelni)
-
Rendo84
senior tag
Én úgy látom bizonyos elfogyott készleteket feltöltöttek ismét.
-
lucky750
tag
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy, aki ma rendelt az Alzától kuponokkal, utánvéttel, annak mit írt ki, mire várható a szállítás?
-
Sziasztok! Probalt mar valaki sima Nintendo Switchet vagy Switch lite-ot kuponozni? Mi lett a vége árban?
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy az Alzán a Ps4 slimet mennyire lehet kuponnal levinni? Tudom a menetét stb, csak dolgozom, vezetek és nem tudok közben kutakodni..
-
fatal`
titán
válasz
Oliverda #1729 üzenetére
Mondjuk rádobsz két 190 hufos UTP kábelt (ez 380), meg az amscan léggömböket (ez 690, ez mindenképp kell a kuponhoz), ha van készleten (ezt most nem néztem) és akkor mehet a játékok kupon. Illetve onlinefizetes az ingyenes szállításhoz (ezt lehet hogy a legelején kell rárakni, akkor töröld a kuponokat és rakd rá újra őket).
-
newwektor
újonc
Újra megy és a rendelés is maradt a kosárban a kuponokkal együtt.
Lerendelve és kifizetve.
-
fatal`
titán
válasz
Azurooandrew #1725 üzenetére
Azt kuponozod érvénytelenül, a többi sallang.
Attól érvénytelen, hogy az adott kategóriában nem vásárolsz annyiért amennyiért az adott kuponhoz kéne.
Másik felére: Jogos, elfelejtettem, hogy két egyforma összegű kupont sem enged. Így ez a vége.
(#1727) newwektor: 500-as hiba van. Valamit mókolnak, lehet a kuponozást tiltják. Vagy más miatt frissítik.
Szerk.: El is indult.
-
newwektor
újonc
Nálatok se megy az ALZA.hu? Lehet frissítik a kuponozás miatt?
-
zolee1984
senior tag
válasz
Azurooandrew #1725 üzenetére
Lehet probléma igen.
Ilyet hamarabb kiszúrták másnak is.
Dehát próba szerencseNekem egyikkel sem volt gondom.
Mindkettő hozott csomagot mostanában. -
Azurooandrew
tag
Nem készleten lévő termék kapcsán: Pont azt a terméket nem engedte kuponozni, minden mást igen. Ebből így is lehet gond?
Próbáltam a lufit, de nem fogad már semmilyen kódot el nekem. Azt írja már megadtam. De azért köszönöm
(#1724) zolee1984 - Köszönöm, ezt hozzá tudtam adni.
Magyar posta vs Express One a jobb megoldás?
-
zolee1984
senior tag
válasz
Azurooandrew #1723 üzenetére
Még ONLINEFIZETES ha nem Személyes átvétel lesz az ingyen futárhoz
-
fatal`
titán
válasz
torma1981 #1721 üzenetére
Szerintem a pillanatragasztó az barkács, a mellény pedig autó-motor.
(#1720) Azurooandrew: Lufival mehet még a játékok kupon. Esetleg még a szépség kuponnal is nézhetsz, ha jól látom marad még keret. És az onlinefizetest az online szállításhoz ne felejtsd el.
Viszont nem készleten lévő terméket nem biztos, hogy jó ötlet kuponozni. Azt hiszem volt, akinek már törölték a rendelését.
-
torma1981
veterán
válasz
Azurooandrew #1720 üzenetére
Pillanatragasztó, és a mellény az mi?
-
Azurooandrew
tag
Jól gondolom, hogy ez a max. ami ebből kihozható ? És itt már minden további kuponra tiltást kapnék csak (próbálgattam) Köszönöm szépen a segítséget!
5E - Digitális fotó video (min. 50E): 8JMEA88E & 8GC7C7EA & 7GG76560 kódot amúgy nem fogadta el "összeférhetetlenségre" hivatkozva, ezért mentem tovább
-
newwektor
újonc
Köszönöm az ellenőrzést!
-
Benhill
senior tag
PS4 rendelésem van, várható szállítási idő: mai nap 08:00-20:00 között.
Viszont a csomag nyomon követése még el se kezdődött a postán.
PBxxx A megadott küldeményre vonatkozóan a rendszer sajnos nem talált adatot.Másnak hogy áll a PS4?
-
grafnet
veterán
válasz
Azurooandrew #1709 üzenetére
Azt ne erőltesd. Válasz másikat, jobban jársz.
-
Azurooandrew
tag
Sziasztok,
Próbálom érvényesíteni egy fényképező megvásárlása kapcsán az alábbi kódot (a többi termékre már sikeresen érvényesítettem a saját kódot), de nem fogadja el, a hiba üzenet alapján ezt egyéb más kuponnal együtt nem használhatom (?)
5E - Digitális fotó video (min. 50E): 8JMEA88E & 8GC7C7EA & 7GG76560
"Az utalvány felhasználása sikertelen
Úgy tűnik, hogy nem teljesít minden feltételt.
Ez a kódot nem kombinálható más ajánlatokkal.
A kód csak 50 000 Ft érték feletti vásárlásokra vonatkozik."
Köszönöm előre is ha valaki esetleg tud segíteni vagy járt hasonlóan. -
fatal`
titán
válasz
Bigmasterl #1707 üzenetére
A kuponok a végösszegből számolódnak. Összefoglaló.
A 16e-ből lekuponoztál 16e-t (12+4).
-
fatal`
titán
válasz
Bigmasterl #1700 üzenetére
Már aktiváltál egy kiegészítő kupont gondolom (controllerre). Ennyi a vége.
-
grafnet
veterán
válasz
Bigmasterl #1700 üzenetére
Na, ezt tedd tisztába...
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD