Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
-
-
El Gringo
senior tag
ha Alzaboxba kéritek a csomagot, jól nézzétek meg a box mélyét, nehogy benne maradjon egy extra pakk. úgy látom, hajlamosak ugyanolyan színű fóliát használni néha, mint amilyen a box színe belülről, alig vettem észre, hogy kettő csomag van egy boxban, ráadásul jó mélyre tolta a futár, így majdnem lehagytam a drága gyorskötözőimet
-
bigdady
nagyúr
Hali
Valami jó alzás kuponozható vasaló van most ajánlott vagy akciós? -
zolee1984
senior tag
[Friss kuponok] ezek nekem működtek tegnap is
-
Indiant
addikt
Nem sikerül több kupont használnom, mert azt írja, hogy nem kombinálhatóak.
-
snecy20
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #976 üzenetére
Gyorsasági Hő Szükséges.
-
-
atee_13
őstag
Üdv!
Vásároltam az alzán, banki utalást választottam, mert a napi limit nem volt akkora a kártyán gondoltam nem állítgatom.
Elvileg a számla összege és az elvileg fizetendő összeg nem egyezik. Ezért kell aggódnom vagy simán beírom az összeget ami a mailben jött?
olyat kér, hogy utalásról szóló bizonylatot. KH ebankból csinálok egy képernyőképet elég?
-
Mr.Csizmás
titán
az "új" akciók, amik visszaszámlálósak, elérhetőek valahogy egyben?
példa [link]
-
NoOne1976
őstag
Új fiók regisztrálása esetén vajon miért nem lehet előre fizetni bankkártyával? Ehhez mit kell engedélyezni vagy beállítani?
-
benike123
tag
Sziasztok!
Most elég jó áron van a Logitech z906, viszont!
Elég sok rosszat olvastam, nektek mik a tapasztalatotok a garanciáztatást illetően?
Ehhoz mondjuk elég szorosan kötődik az is hogy érdemes kiterjesztett garanciát venni? (~10k lenne 3 év)
És még 1: a 3 év azt jelenti hogy alap garancia plusz 3 év nem azt hogy 3év összesen ugye?
-
JóGéza
aktív tag
válasz
kalozhun100 #958 üzenetére
A kábelt kiveheted még, ha nem kell.
-
raven12
senior tag
Biztos vagyok benne, sőt, még az ingyenfutár is simán játszhat. De nekem ez az alaplap tetszik (lehetőségem még nem volt kipróbálni, hogy teljeskörűen működik-e, de amint lesz processzor, végigtesztelem), és jobb áron volt, mintha hardverapróról vettem volna használtan.
Ha rá lehetne őket beszélni, hogy szerezzék be a gyártótól a maradék tartozékokat, vagy valahogy ledeal-elni valamit... Ezért kérdem, hogy fognak-e velem foglalkozni, vagy money-back oszt cshő -
Exelsior24
aktív tag
válasz
kalozhun100 #958 üzenetére
Szerintem kizárt, hogy ezen még bármit is lehetne.
12k + 20k + 4k + 3k = 39k kuponérték a 39.170-es össz értékhez, ezt azért eléggé kimaxoltad szerintem. -
NoOne1976
őstag
Én ma este rendeltem kódot + kábelt
, de hiába fizettem ki, nem engedi letölteni. Most is ugyanaz van, át kell először venni a boltban a fizikai terméket. De ha te átvetted, akkor annyi lehet a gond, hogy a rendszerünkben nincs megerősítve az átvétel. Magamnál azt látom, hogy szerintük a kézbesítés még folyamatban van olyan rendelésnél, amit kedd délben a postán átvettem.
-
-
raven12
senior tag
Sziasztok!
Rendeltem egy használt alaplapot, az hagyján, hogy egy sima kartondobozban érkezett, de nem tartalmazott semmi mást, mint az alaplapot meg 2 SATA kábelt.
Termék manual-je:
[link]Ilyenkor hogy érdemes nekiállni a reklamálásnak, kérjek kárpótlást, vagy rendezzék nekem a maradék tartozékokat? Vagy le fogják szarni, és azt fogják mondani, küldjem vissza, és visszaadják a pénzt?
-
totyak
aktív tag
Eleinte én is ezt láttam fizetés után, 1-2 nap biztos volt, mire aktív lett a felület a kóddal, nekem sem rögtön ment, de nálad ez már bőven túlment a két napon, ha pénteken már átvetted a rendelést.
Innentől én is azt javasolnám, hogy ejts meg egy telefont nekik. Tapasztalataim szerint normális társaság, próbálnak segíteni. -
metrion
aktív tag
válasz
MaxxDamage #907 üzenetére
Szia!
Igen nagyon korrektek és gyorsak, pénteken viszi a futár, ingyenesen. Kiváncsi vagyok, hogy a pénzt kapom-e vissza vagy amit kértem cserébe.
-
Chaser
legenda
másik xboxnál azt írja, remélem amint kiveszem az elsőt az enyémnek foglalják a helyet, úgy alakult egyedül vagyok, kiskutyát nem akartam itthon hagyni, ilyen t_kony időben pedig nem viszem, majd este elmegyek érte
van egy pc kalitka rendelésem műról, azt plntkre írja, de az sztem csak a bal legszélen levő legfelső fakkba fér beaz kiürül és viszik oda a házikót
-
fatal`
titán
Nekem simán engedi, kb. bármelyiket. Sőt alapból beállítja új rendelésnél is azt, ahova az előző kettőt rendeltem. Ráadásul azt írja, hogy holnap 8-tól átvehetem a cuccot (ha most megrendelném).
Kiválasztottam egy másikat:
(#945) SzlobiG: Miért nem telefonálsz nekik? Szerintem már rég megoldották volna.
-
törölt tag
Sziasztok! Memória modulra működhet valami kupon kód? Köszi!
-
totyak
aktív tag
Ha belemész a saját fiókodba, aztán felül Könyvtár és Játékok, ott nem látsz egy kis képet, amin a két játék borítója van? Arra ha ráklikkelsz, ott bead egy aktiválási kódot, amit a mellette levő leírás szerint tudsz játékkulccsá konvertálni. Nem adnak automatikusan játékkulcsot és nem is kettőt kapsz, hanem kettőből választhatsz egyet.
Semmi ilyesmit nem látsz a fiókodban? Mert ha nem, akkor az nem normális már szerintem.
-
Tótotto
tag
Ez alapjan probaltam es nem engedi sehogy se. [link]
Csak egyet enged.A foto,telefon kiegeszito es sport kuponnal probaltam de nem megy.Van kuponfuzetem,de probaltam mas kuponokkal is.
A furcsa hogy a heten mar jott egy csomag toluk es akkor minden ment rendben.Nem ertem hogy most miert nem. -
Tótotto
tag
Sziasztok
Mar vasaroltam kuponnal ketszer is,eddig ment minden.De ma mar nem fogad el csak egy kupont es kesz.Megprobaltam mindket topikban javasolt dolgokat--tobb fajta kuponkod,kilepes-belepes,masik bongeszo,kilepve az Alza-bol es ugy osszevalogatva,stb--de nem hozott eredmenyt.Egy videokartyat vennek,tehat az összeghatar boven meglenne de csak azt irja hogy ezt a kupont nem lehet osszevonni.
Van meg mas otletetek amit ki tudnek probalni?
Koszi -
SzlobiG
félisten
Továbbra se kapom meg a két játék kuponom hiába megyek rá a fiokómba ott csak a fizetés szerepel. Normális ez, hogy ennyit kell rá várni? (pénteken kaptam meg a rendelésemet)
-
törölt tag
válasz
maj-viktor #919 üzenetére
Postaponton 14 munkanapig tárolják.
-
maj-viktor
őstag
válasz
NoOne1976 #923 üzenetére
Főoldalon
https://www.alza.hu/ingyenes-hazhozszallitas
apróbetűbe meg igen, hogy csak 25.000 Ft felett -
betyarr
veterán
itt nyíregyházán is van csomagküldő pont,de oda nem kérhettem,nem is láttam a szállítás kiválasztásánál a listában.mitől függ ez?
meg most nézem az oldalt,hogy bf-kor free shipping lesz,én meg kifizettem 990huf-ot
-
Chaser
legenda
válasz
hétvégén és éjszaka is, nem elvileg
-
fatal`
titán
válasz
Megyek érte max 1 napon belül, úgyhogy ez számomra nem lényeges.
-
fatal`
titán
Egyébként a boxokat hétvégén is töltik? Vagy csak H-P?
-
Winzsolt
aktív tag
Oké, akkor az lenne a kérdésem, hogy vásároltam egy használt vízhűtést, Alza.hu blokk van meg(nem én vagyok az eredeti vásárló, de magánszemély) és még 3 évig elvileg garis. Valamint az eredeti ventilátorok nincsenek meg hozzá.
Ilyen formában ha valami gond lenne vele, le tudom én gariztatni, hogy nem én vettem, illetve 2 venti minusz? -
Winzsolt
aktív tag
Alza garanciális ügyintézésben lenne néhány kérdésem. Ide jöhet, vagy van ennek külön helye?
-
MaxxDamage
félisten
Nekem volt olyan, hogy nem új/bontatlan tápegységet vettem (jóval olcsóbban, mint a "bontatlan" verzió) és hiányzott belőle kábel (Full modular) és csináltam képeket róla. Leküldték a hiányzó kábeleket (sőt még többet is kaptam, mint ami hiányzott és azok újak voltak)
Szerintem korrekt cég az Alza!
-
-
betyarr
veterán
üdv!
olvastam valamelyik topikban,hogy alzánál lehet kuponozni.hogyan jutok kuponhoz?
illetve,valamit olvastam arról is,hogy valami pár forintos dolgot még pluszban vásárolva,további kuponok is alkalmazhatók.pontosan hogy is van ez?
[ezt] szeretném megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- SzoftverPremium.hu
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!