Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Zeller01 #1097 üzenetére
ez nem bénaság, hanem lustaság, elég sok órátrászántam az elején h meglegyen a mikéntje, sokaknak ez derrogál, pedig nem bonyolult, cserélgetni kell az elemeket, kupnokkal feltölteni a kosarat, néha úgy is van discount h nem is kell mellé sallang termék ( : - és nem azért mert adott kategóriás a kupon -
-
do3om
addikt
válasz
Zeller01 #1097 üzenetére
[link]
Itt vannak a kuponok, pakolj hozzá pár kategóriából pár száz forintos tételeket, ezekre aktiválod a kupont és így szépen megy le az ára.
Van ott leírás is ha lenyitod a linknél az összefoglaló végén.
Feljebb linkeltem képet is azon látszok hogy számolja le a kuponokat a berakott olcsó motyók után. -
Zeller01
tag
Az igen!
Életemben nem foglalkoztam kuponokkal, de Ti nagyon ügyesek vagytok! Most is teljesen véletlenül jutottam el idáig, be is vallom, nem is értem hogy csináljátok. Látom, össze is kaptok kicsit, hogy ki béna ki nem. Ha valakinek lenne kis ideje, kedve megmutatná, hogyan is működik ez? Oculus Rift St vennék, hogyan tudom lejjebb vinni az árat? Köszi, ha lesz kedve valakinek.
-
Chaser
legenda
mm-nél is érdemes körülnézni, nagy zsiványok, mosogatógépet néztem, volt valami red friday, előtte olcsóbb volt mint akkor, aztán levitték, föl, 70-ért rendeltem végül, aztán most épp 86 ( : sokkal jobb modell pedig 90, amit végül ediginél rendeltünk meg ma 75-ért :d ahonnan egyébként nem vennék drága dolgot, de ezt úgyis csak szeviz tudja intézni ha úgy alakul
-
Chaser
legenda
fogalmam nincs milyen mosást tud, de mint mondtam beko
oda is a szerviz megy, minden nagygéphez kötelezően szerviznek kell kimennie, nem kívánság műsor
boschra akkor van több gar ha épp promóznak, nagyon nem csúcskategória egyébkéntszerk:
TIT
az alatta/felette kérdező nem tud olvasni, az van
az meg h alatta/felette van, attól függ h állította be a nézetet
amíg a török foschra 5 év gart adnak, a német minőségre pedig 2-t, ne nevettessszted a bosch milyen alkatrészekből dolgozik? ( :
-
do3om
addikt
Miért erre mennyi van?
Regisztrálni nem lehet?
A bosch saját garis, maga intézi vagy erre nem? Magasnyomású mosómnál jött a futár vitte hozta ingyen.
Egy mosógép van ....kosaramba, aztán nincs több.Szerk:
Ezen nincs gyorsmosás? Amikor csak frissíteni kell a ruhát mert nem koszos annyira, 20-30 perces. -
do3om
addikt
BOSCH WAB24262BY
Ez milyen?
Mennyire ajánlott 78e körül?
[link] -
TIT
veterán
procit és alaplapot is lehet kuponozni?
-
Chaser
legenda
válasz
Sirandrish #1081 üzenetére
csinálnál, ha tudnál
egy tipp:
ne égesd magad tovább ( :Gyuri27
jó nyomon jársz ( :
a vörös oldal szerencséje, hogy nekem megy a klattyingatás :d
ma átvettem a pc házat is, ennyit még nem költöttem házra soha - 11e ft volt-
-
Gyuri27
félisten
válasz
Sirandrish #1079 üzenetére
Nem most tévedsz. Nem keserű. Unatkozik. Előtte a pecót verte szét. Az kész. Most shopingol mint a nunások.
Illetve bepótolja a 10 év pc nélküliséget. Meg egyem meg a máját, most hogy az erő vörös oldalára állt (istenem de sokat küzdöttem ezért ami amúgy legalább egy fél vese ára lesz) most buzog a srác. -
Chaser
legenda
válasz
Sirandrish #1077 üzenetére
-
Chaser
legenda
válasz
Sirandrish #1077 üzenetére
ráérek, szeretek röhögni az ilyeneken ( :
-
Chaser
legenda
válasz
Sirandrish #1073 üzenetére
gratulálok, egy óra szenvedéssel 160ft-tal tudtál olcsóbbat csinálni, mint én 10 másodperc alatt
szépen kifényesedtél a szakmában ((( : -
Gyuri27
félisten
válasz
Sirandrish #1071 üzenetére
A kupon kategóriák összege ne haladja meg a 70k-t.
Minden kedvezmény összegből csak egy lehet pl egy 4k-s mert 2-t nem fogad el.
Persze a megfelelő kategóriából pl füles legyen bent a legolcsóbb 500-1000 ft-s összeg.
Más komplikációk lehetnek de akkor bugol az oldal. Kilép, töröl, belé, másik kuponnal próbálkozz stb stb.
Némi vissza olvasással azok is kiküszöbölhetőek. De a fentiek szerint müködnie kell. -
Sirandrish
legenda
A 25 hsz helyett annyit kellett volna írnod hogy próbáljak meg egy másik kábelt...mert ennyi volt a gond, és te ezt nyilván tudtad...
Tizedannyi időd nem ment volna el, már rég megrendeltem volna, és mindenki boldog lenne.
De nem...neked fel kellett mászni a magas lóra...Amúgy sikerült...és a te kuponozásodnál még 160ft-al olcsóbban is kihoztam
-
Chaser
legenda
válasz
Sirandrish #1071 üzenetére
ha valami le van írva egyértelműen, sokszor, és valakinek nem megy nem baj, amennyi segítséget itt már kaptak emberkék az pfffffffffff
komolyan, esetleg meg ne rendeljem helyetted és fizessem ki? ( :
ha nem tudod magadnak összeklattyintgatni' meg is érdemled, már ne haragudj -
Chaser
legenda
válasz
Sirandrish #1069 üzenetére
talán 3 kupon?
modom, 5e ft, befut a pénz, és mutatom a rettentő bonyolult megoldást -
Chaser
legenda
válasz
Sirandrish #1067 üzenetére
-
Chaser
legenda
válasz
Sirandrish #1065 üzenetére
számlaszám mehet? ( :
-
Chaser
legenda
válasz
Sirandrish #1063 üzenetére
kettő perce csináltam...
mondd mi kell, küldj 5e ft-ot és megcsinálom neked is ( : -
zolee1984
senior tag
válasz
Sirandrish #1060 üzenetére
Nem szüntették meg!!!
Ma adtam le rendelést és két kupont raktam rá!!!!
Többször leírtam, hogy új kuponok vannak!!!
Be is linkeltem a bestbuy topikból!!!
Olvassatok visszább.
Többször nem írom le senkinek. -
Sirandrish
legenda
Pedig sanszos, mert ha csak a kábelt teszem be, akkor a kiegészítős kupont gond nélkül elfogadja, de után a sportos kupont már nem. Természetesen kipróbáltam hogy előbb a sportosat, de akkor meg a kiegészítőset nem fogadja el..
Tehát egyesével mindkettő kupon működik, viszont a kettő együtt sehogysem.. -
Alcsi69
senior tag
válasz
Sirandrish #1055 üzenetére
-
jeni
félisten
válasz
kalozhun100 #1051 üzenetére
120AL lesz a sor végén
amúgy le kell töltened a rendes papirt erről a neveden van amivel rendelted ,fizettél érte -
zolee1984
senior tag
válasz
kalozhun100 #1051 üzenetére
Sztem a szlán van a gari idő is nem?
-
kalozhun100
őstag
Hello, megjött a rendelt tápegység. Garanciajegyet hol találok hozzá? Mert ugye online csak a számlát találtam meg és ugye 10 év garancia jár a tápra.
-
zolee1984
senior tag
válasz
Sirandrish #1049 üzenetére
Tegyél mellé egy országútit is és akkor tuti elfogadja
Viccet félretéve próbáld úgy, hogy egy 490-es csengőt beteszel és megnézed úgy elfogadja e -
Ciccuka
veterán
válasz
Sirandrish #1045 üzenetére
Gondolom be kéne rakni egy kategóriaterméket, hogy érvényes legyen a kupon.
-
fatal`
titán
Fantasztikus, de a másik csomagot ugyanabba a boxba kihozták. Mondjuk az volt a fontosabb.
Akkor majd felhívom őket, de előbb átveszem a rendelésem. Ezen csak egy kiegészítő kupon volt (saját kategóriája), ilyenkor ugye probléma nélkül lehet akár helyszíni fizetésre is kérni, mondjuk személyes átvétellel? Mert akkor visszafizettetem velük kp-ban a régit és elhozok egy újat a showroomból holnap.
-
Chaser
legenda
nem kell töröltetni, törölték
hívd fel őket, nagy eséllyel egy darabig nem csinálnának vele semmit, előbb beszéltem fsz-szel, állt a történet, megyek hozzájuk napokban, úh én kp visszafizetést kértem, még nem utalták vissza a pénzt
finoman rákérdeztem mért törölték, ha termék van raktáron, boxba pedig azóta nagyobb csomagot is rendeltem, ami éjszaka megjött ( : nem tudott válaszolni, azt másik csoport kezeli, nem is erőltettem -
fatal`
titán
Szóval akkor ezt nyugodtan töröltessem és rendeljem meg újra? Ezen a rendelésen semmi trükközés nem volt... Lehet ezt személyes átvételre fogom kérni.
Mennyi idő míg visszaérkezik a pénz?
Azt nem értem, hogy akkor a megrendeléseimnél miért látszik a visszatérítés is, meg az is, hogy később fogják szállítani. -
zolee1984
senior tag
válasz
Balázs0916 #1037 üzenetére
Most rendeltem én is egy csomagot 2 kuponnal. Ki is fizettem. Kíváncsi leszek
-
-
zolee1984
senior tag
válasz
Balázs0916 #1035 üzenetére
Nem volt black friday akciós egyik se?
-
-
zolee1984
senior tag
válasz
Balázs0916 #1033 üzenetére
Esetleg nem bf-es cuccra kuponoztál?
Lehet azért törölték, mert más akcióval nem összevonható vagy valami. -
-
fatal`
titán
válasz
Balázs0916 #1030 üzenetére
Nekem a kedden rendelt kuponos cucc ma jött meg. A másik, amiben meg egy kupon volt csak (saját kategóriájára) az nem. Ráadásul, ahogy fentebb írtam megjelent a visszatérítés is a megrendelés mellé. Ilyenkor törölték a rendelést, vagy ha nem csinálok semmit, akkor kiszállítják?
-
-
fatal`
titán
-
kodaek
tag
Sziasztok!
Másnak se megy ma már, hogy több kupont berakjon? -
fatal`
titán
Na megjött a nagyobb, trükközős csomag. A kisebbre, amin csak a saját kategóriájú kupon van, arra még várni kell.
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Megrendeltem 1-2 dolgot, de az online bankkártyás fizetésnél nem jön elő semmi... Átutaljak nekik? Mit kellene ott megadni a közleménynél?
-
kulfoldi
aktív tag
válasz
passatgt #1017 üzenetére
Sajnalom jeni! Orolok, hogy passatgt-nek osszejott. En is behuztam egy gopro 7 blacket. Ha ja ha sikerul hasznos dolgokat valasztani akkor ok, de altalaban nem a hasznos dolgok kerulnek parszaz forintba, ha meg folemesz akkor kvazi bukod a kupont, csak ingyen vettel valamit, amit amugy annyire nem akartal. Igy az emaggal azert egyszerubb is volt meg en parazom ettol a sok kuponozastol, felek lemondas lesz belole. Vagy nem kell, nem tul atlatszo?
-
bigdady
nagyúr
válasz
Balázs0916 #1014 üzenetére
Nem postapont gondolom.
Minden raktaron es 1 hét? Azt hogy? -
-
fatal`
titán
Na, ami ma jött volna meg rendelés az átváltott holnap 8 órára, kiváncsi leszek, hogy ez is bullshit-e, mint az első időpont.
Aminek tegnapra kellett volna a boxban lennie, az még mindig "hamarosan pontosításra kerül".
(#1007) betyarr: Vegyél mellé tápot vagy tokot és szerintem a kiegészítő jó lesz rá. Ha mégsem, akkor trükközni kell.
-
betyarr
veterán
rpi-t lehet kuponozni?nem találok megfelelő kategóriát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!