- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Androidos fejegységek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz banlakiek #48876 üzenetére
Nem hiszem. A Questen kell engedélyezni az Air Linket a settingsben, de azt már megtetted, különben tegnap sem ment volna. És azt hiszem a gép is eltűnik a listából, ha kikapcsolod.
Nézd meg esetleg még, hogy nem dobta-e el a WiFi-t a Quest, vagy nem kapcsolódott-e másikra (ha van).
[ Szerkesztve ]
-
FingR86
őstag
válasz banlakiek #48878 üzenetére
nálam az elejétől fogva airlink-en megy a szett és egyszer nálam is eljátszotta azt, hogy semmilyen módon nem akart csatlakozni. Töröltem az eszközök közül a szemcsit. Pc és szemcsit is restartoltam azután újra hozzá adtam az eszközt és utána ismét ment hibátlanul.
Nálam soha nem kelett a tűzfallal és egyéb hálózati dolgokkal szórakozni. Egyébként van az oculus-on belül is egy restart. Érdemes arra is rápróbálni. [link][ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz banlakiek #49319 üzenetére
Oculus debug toolt elindítod,
HUDS -> Performance HUD -> Mode -> ez Oculus link detailre
és a Visible Hud pedig Performance-raMost nézem, hogy ezen a képemen is látszik a probléma, az encoder fps időnként egy kicsit visszaesik, 90hz-nél ilyen 87 köré, 80-nál 77-re, 72-nél 69-re, ilyenkor akad meg egy picit és a tracking is szar (bal alsó mérő).
Fejmozgás függő, ahogy nézem és már a desktopon is csinálja.
Most találtam valami reddit postot, ami alapján a v48 csak december elején jön, persze, hogy ezt javítani fogja-e azt nem tudni, nem is mindenkinél jön elő, itt a topicban sem. Máshol pedig nem láttam ilyesmit.
Egyébként air linken nincsenek ilyen tüskék az bal felső mérőn, de ugyanúgy szar.
[ Szerkesztve ]
-
gulasoft
őstag
-
gulasoft
őstag
válasz banlakiek #62533 üzenetére
Na akkor a lépések.
Meveszed a quest store-ban a Virtual desktopot (Vigyázz ne a steamen, hanem a metánál)
Ezt felrakod a fejszettre, letöltöd az ingyenes streamert a windowsodra, összelövöd, airlinket elfelejtheted (de ugye ez csak wifivel megy)
Beállítások itt:
[link]
Utána letöltöd a legújabb UEVR-t.
[link]
Ezt kicsomagolod valahova a gépeden, lehetőleg ne az asztalra, csinálj neki egy uevr könyvtárat. (és ezt zárd ki a viírusirtásból mert a mélyelemzők megtalálják, hogy belemódosít a memóriában futó programba (az eredeti kódba nem), és csak utána csomagold ki ide, mert különben a lényeget a vírusírtó nem engedi kicsomagolni.
Elindítod a virtual desktopot a fejszetten, ha fut a streamer a szemed előtt egyből meg is jelenik az asztalod.
Elindítod az uevrInjextor.exe-t
Elindítod a játék exe-t.
Ha fut a játék, akkor a VD bal kéz alső gombbal feljön egy billenntyűzet, ott kétszer megnyomod a windows gombot, a desktopodon az alső sorban látni fogod a futó programokat, kiválasztod az uevrInjektor.
Az előreugró injektorban fölül van egy lefele nyíl azt megnyomod, mutatja a futó programokat, ott kiválasztod a játékot, és megnyomod az injekt gombot.
Ha olyat használsz amihez készült pl. belső nézetes hadonászós config, azt letöltöd valahova, majd itt importálod. (NEVET NEM VÁLTOZTATHATOD, MERT ADOTT NÉVEN KERESI A KONFIG FILET)
Megnyomod az injekt gombot, pár mp sötétség után megjelenik a játék VR nézetben, és egy ablak ahol további beállításokat eszközölhetsz. Menyomod a A gombot (jobb kezednél) és mozogni fog a kurzor. Ráviszed a jobb felső x-re (vigyázz ezt óvatosan tedd, ne húzd ki ebből az ablakból, és A gomb a bezáró x-en (Az A gomb a kattintás ebben az ablakban)
És ennyi.
Játék közben a két joyt lenyomva visszajön ez az ablak.
Legegyszerűbb a jedi fallen orderrel kipróbálni ott minden konfig nélkül is kivülről látod a karaktert, és megnézheted mennyire állatul néz ki vr-ban. A konfigokon lehet még a szád íze szerint állítani, ezeket a c:/users/LocalRow valami uevr könyvtárban tárolja és a következő indításnál innen tölti be, tehát csak egyszer kell jól belőni utána megjegyzi. Ha nagyon elrontottad a megfelelő könyvárat ötöröld ki innen, és indításkor létrehozza alapértlemezett beállításokkal.
Kb ennyi. Ha gyakorlott vagy egy neglévő jól beállított indítás kevesebb mint egy perc, egy új konfig betöltése és testreszabása sem több mint 2-3, egy szar konfig megcsinnálása több 10 percet is igénybe vejhet, de ehhez már advanced ismeretek kellenek, egyenlőre olyat próbálj ahol vagy nem kell konfig, vagy van hozz jó és csak egyszer be kell tölteni.
A hozzászólásom alatt van link a discord csatinkra ott az uevr-config oldalon van link az uevr-hoz és kitűzözz üzemetként meg link a konfigok weboldalhoz ahonnan le lehet tölteni a konfigokat.Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
Tyrone89
aktív tag
válasz banlakiek #62555 üzenetére
Szerintem ugyan úgy jó lesz a Q3, jobb lencsék vannak benne, nem csak középen látsz majd éles a képet, mint a Q2-nél, hanem a teljes látómezőben gyakorlatilag. de a videókártya miatt(szerintem) ugyanolyan élményre, megjelenítésre számíthatsz. Ha valóban tervben van váltás akkor mindenképp válts. Nem tudom a 3080 mekkora előrelépés lenne, de vélhetően az 1080nál azért jobb lenne valamivel. Itt általában 4070Ti alatt nem javasolnak kártyát. (én is 4080at használok csak Intel processzorral. Elvileg pcvr-nál a videókártya számít leginkább.
-
gulasoft
őstag
Hát csak abba gondolj bele, hogy a felbontás sokkal nagyobb. Ha már a q2 is röcögött (egyébkét a 1080-al nem csodálom, pedig kategóriájában az egy nagyon jó kártya volt) akkor a ugyan az a Q3 felbontásán már nem csak röcögni fog. Persze csökkentheted a felbontást de akkor meg minek a Q3?
[ Szerkesztve ]
Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
gulasoft
őstag
Jövő év tavasszal kijön a az 50-es széria az nvidiától. Megint 2 generációval akarsz a top alatt maradni és pont a VR-ban és a pont a szimulátoroknál? Ne vegyél 30-as sorozatot. Tudom hogy a 4070ti drága de a ti super már közelít a 4080-hoz és az ára nem is annyira húzós:
[link]
Mondjuk az a ryzen sem az erő csúcsa, és lehet az nem tudná kihajtani a 4070ti supert sem.
Megnéztem, akármilyen magasra veszem a felbontás 40% fölött van a bottleneck. Úgyhogy proci csere sem ártna. De gonolom ilyesmiben nem is gondolkodtál. Addig meg nem biztos hogy érdemes q3-ra váltanod.[ Szerkesztve ]
Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest