Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton
nagyúr
válasz gulasoft #58296 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de azt egy 40 ezres AX55 is viszi, a kulcsszó: merlin fw
Raymond: most hogy kikapcsoltam a régi, nem használt 5 gigás routert és a szervert a giganetre állítottam, megvan a valós 700mbps is speedtest szerint. A lokál sebesség mivel mérhető? Mert ugye abba még a net sem szól bele. Ha ezen a 400-as h264+ nem jön át, az nem a VD hibája? Mivel tudom csekkolni, mi a probléma? akadás, artifact?
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
gulasoft
őstag
válasz Hiei555 #58284 üzenetére
Hát néha azt hiszem ezeken az embereken még soha nem volt VR! A Moss-ban sem fps nézet van és biztos van még jópár ilyen játék.
Attól hogy a karaktered kívülről látszik, még körülötted mint néző körül van a teljes 3d világ!!! A szemed sarkától szemed sarkáig! Ha tudnád a TV-t 5 centiről nézni sem kapnád ugyan ezt, mert akkor csak egy kis részét látnád a képnek, és azt is egy szemszögből! Hogy mondhatod hogy ez egyezik azzal, hogy nézed a szobádat és abban egy ablak van, amin egy képzelt 3d világot látsz, de csak egy szemmel!!!!
Komolyan mintha soha nem lett volna rajtad VR!Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
-
-
b_alazs
tag
Sziasztok! Hátha van infóértéke másnak is:
Szimulátorozok, eddig kábellel oldottam meg a csatlakozást, mert a vezeték nélküli kapcsolat nem volt kellően stabil.
Jelentem, ~18eFt-os upragde-del perfekt lett a vezeték nélküli casting.
Megoldás:
- vettem egy új Wifi 6 routert: tp-ink AX1500
- Access Point módban kapta meg a "fő" routerrelől a netet, ami eddig direkben a PC-be ment
- A routerből lan-on megy tovább a net a PC-be
- az új AP kizárólag egy 5Ghz-es hálózatot tol, amire csak a Quest Pro-val csatlakozokÍgy dedikáltan, a legkevésbé zajos csatornán kapja a kakaót wireless, az Airlink benchmark mindent kimaxol, kapja az elméleti 1200mbs-et.
Assetto Corsa, F1 versenyekben is, teljesen élevezhetővé vált, megy a kábel a szekrénybe...
Üdv,
B[ Szerkesztve ]
-
Chiller
őstag
válasz kiskuplung #58290 üzenetére
Kár érte, pedig biztos nem tartana sokáig csinálni rendes VR modot ilyen jellegű játékokhoz a fejlesztőknek... Elég ha a karaktermozgást és harcot megcsinálnák rendesen. De hát coop-ot se nagyon tesznek bele, pedig az is növelné az újrajátszhatósági faktort.
Nem baj ha nehezebb lenne így a játék, most úgyis ez a "divat".
-
nimfas
addikt
válasz kiskuplung #58287 üzenetére
Háááááát, megnéztem a videót.... "érdekes" Elég fura a kard viselkedése, látszik azért hogy nem erre lett kitalálva a játék.
-
Hiei555
tag
válasz kiskuplung #58287 üzenetére
Már nem azèrt de ez tiszta gáz így, a kardozás full gagyi ami a lènyege lenne, komolyan így akarod játszani? Ettől még az is jobb ha kívülről nézed ahogy eredetileg...
[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
Szerintem neked nem vilagos igazan mekkora szakadek van a PC GPU-k es a Quest (meg a 3-as is) SoC teljesitmenye kozott. Itt megnezheted mennyit kellett meg egy olyan aranylag egyszeru grafikaju jateknal mint a Dead&Burried is kezzel reszelni es attalakitani az asset-eket (mesh, tex, materials, shaders) hogy normalisan menjen a Quest-en [link]
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Crus
őstag
válasz fatal` #58282 üzenetére
Nem tudom, hogy hány UE motoros játék létezik, de szerintem simán ezres nagyságrend. Nem arra gondoltam, hogy opensource, hanem arra, hogy találtak rá official is megoldást.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Crus
őstag
válasz Hiei555 #58284 üzenetére
Nexusmod is tele van olyan pár kb-os modokkal, amivel egy rakás játék 1st person lesz 3rd-ből. Én se vagyok ezeknek nagy fanja, de azért elég sokat kipróbálnék, ha ez 1x megvalósul. A nagy pláne az lenne, ha erre találtak volna megoldást. Mert az, hogy streamelj rá, az pfff... ott az Airlink, az is streamel rá PC-ről, ez maga a PCVR.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Hiei555
tag
Nemèrtem amúgy mèg mindig mièrt olyan jó ez az unreal engines VR. Van egy game mondjuk a fallen order ugyan úgy kívülről nèzed a karaktert, ugyanúgy kontrollerrel csinálsz mindent, olyan mintha a monitort nèznèd csak esetleg a fejeddel tudsz kicsit jobban nèzelődni , közelebb vagy a dolgokhoz. Vagy nem így van?
-
-
-
Crus
őstag
válasz #79563158 #58276 üzenetére
De meg ám. Egy Steam Deck is futtatja UE játékok tömegeit, csak nem mindegy milyen felbontás, milyen effektek, milyen textúra. Ezt valóban egyetlen éjszaka lenne összefésülni... gyak. pár paraméter. (Meg egy talán már készen is levő compiler.)
[ Szerkesztve ]
-
-
Márton
nagyúr
Mi lehet ez a nagy újdonság?
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
DefJamHUN
aktív tag
Ezt nem próbálta még senki megoldani otthon közülünk?
[ Szerkesztve ]
" Vegyetek jót ha tudtok "
-
Throme
veterán
válasz nimfas #58264 üzenetére
szép gyűjtemény!
Piros joy nekem is van valahol. C=64 II is megvan még.
Ha még foglalkoznék vele, akkor egy floppy meghajtót beszereznék. Sajnos arra anno nem volt már keret. Annyi volt, mint maga a gép...VR-on egy izometrikus nézetből játszanék wizard of wor-t .
De egy 3D-s Bruce Lee-t is.
Hey ha egy Commodore őrült odakerülne valamelyik fejlesztő céghez.... -
Márton
nagyúr
válasz kevike576 #58269 üzenetére
Pedig még csak január közepe van.
Elég korán megjelent a szokásos éves áttörő, mindent lesöprő, újakku technológiás cikkEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
kevike576
senior tag
Jöhetne a standalone nukleáris vr headset is ilyen aksival
-
consono
nagyúr
-
nimfas
addikt
válasz consono #58265 üzenetére
Én is! Csak eladtam anno sajnos, mire visszavásároltam volna már nem volt meg akinek eladtam. ("Fiatal voltam, kellett a pénz!") De pár éve vettem egyet...... aztán még párat, a többség az dobozos, magnó, floppy 5,25" és 3,5" is van hozzá. Persze csináltak hozzá SD-ről olvasós kiegészítőt is.
-
-
Sugi2009
tag
van nálam egy ilyen. Érdekel vkit?
-
gulasoft
őstag
Na tegnap kipróbáltam az ARK Ascendedet a UEVR moddal. Hát..... Az i9-11900k és a 4070ti kevés volt ahhoz, hogy médumban toljam úgy , hogy nem volt semmi épület, egy szál magam voltam. Jó a sima ARK rettenetes VR-jánál jobb volt, de ezt mindenki aki akarja döntse el magának (a videó csalóka a fejszettben kicsit rosszabb volt a kép):
[link]Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
beci43
senior tag
válasz gulasoft #58143 üzenetére
Ugyan nem Amazon, én 21-ben rendeltem egy Reverb G2-őt egy cseh webshopból. 2 év garit adtak, 12 hónap után megadta magát a fejszett. Írtam nekik, mondták hogy adjam fel, bevizsgálják és ha tudják cserélik újra, ha nem akkor visszafizetik. 2 hét után (feladástól) a számlámon volt a pénz. Mondjuk én a postaköltséget buktam, de ennyi belefért. Szóval vannak még korrekt cégek.
[ Szerkesztve ]
-
mmdms
addikt
Ugy tunik bobonak az egyik akksija szar. 2 ora alatt egy potyire merult. Tegnap a masik 3–8ig ment es ugyanugy egy potyi.
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
Raymond
félisten
Azt irjak visszatert a Chromcast tamogatas a Quest-re, akinek eltunt az megnezheti, lehet megint ott van.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Throme
veterán
Tavaly gyerkőc kipróbálta a Quest 2-t.
Nagyon tetszik neki, persze csak mérsékelten használhatja.
Úgy voltam vele, hogy jó nekem a Q2 én nem váltok, viszont most azon agyalok, hogy kéne még egy VR és tudnék gyerkőccel játszani a virtuális térben, de akkor már Q3, hogy legyen fejlődés is .Mennyire optimalizálgatják a meglévő játékokat Q3 tudásához?
Az újabb játékok mennek mindkét eszközön (Q2, Q3), vagy már inkább Q3 az irány?
Mennyire nagyok a Q3-ra írt/optimalizált játékok, (tárhely szempontjából kérdezem)?
Q3-ra is van merev, állítható fejpánt, ahogy Q2-re is utólag megvásárolható volt (Q1-hez meg gyárilag járt....)?
kösz!
-
Raymond
félisten
These items will not be in the next patch, but we are committed to implementing them as soon as possible. In addition to this list there are many more things we’re evaluating.
- Support for multiple save games
- Cosmic Conquest refinements
- A Quest 3 exclusive high resolution texture pack
- Increased Audio QualityPrivat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
a2d2
addikt
válasz kiskuplung #58243 üzenetére
Na, itt vannak a save slotok is, tudjuk párhuzamosan tolni majd fiammal.
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
-
kevike576
senior tag
válasz kiskuplung #58243 üzenetére
A Quest 3 exclusive high resolution texture pack
Na ez már izgi !
-
Márton
nagyúr
Nna, ez mi lehet? 64g??
-
kiskuplung
őstag
-
Sugi2009
tag
A tálcát nem lehet vhogy eltüntetni? Böngészés közben elég zavaró tud lenni.
-
mmdms
addikt
válasz -Rolika- #58238 üzenetére
Olyan nagyon pontosan nem tudom megmondani, egyszer volt alkalmam fél-1 óránál többet a rigben ülni, 5,5 órát, ebből kb 4-et játszottam. Mikor feldobtam bobot a dokkolóra nem kapcsolt be az akksi mert a pico fel volt töltve, és lemerítettem 54%-ra mire észrevettem h nem tölt. Itt kapcsoltam be az akksit.
Az 5,5óra használat után mikor letettem a bobo-n még a második pötyi villogott, 25-50 % között volt valahol, ezután még felnyomta 100-ra a szemcsit. Sztem valahol +6 óra per akku. Az akksit viszont nem tölti fel addig míg a másik lemerül.[ Szerkesztve ]
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
-
-
-
Necc
addikt
válasz Márton #58229 üzenetére
Akkor elvileg elég csak a webfelületen megnyomni egy gombot és a háttérben a scriptek neked megcsinálnak mindent.
Annyi apró betűs megjegyzést hozzáfűznék, hogy a konzumer routerekbe nagyon gyenge CPU-t raknak, 10-15 éves hardvers architektúrával és sokszor 20+ éves linux kernellel, a VPN vezérlése pedig eléggé erőforrásigényes feladat, készülj fel rá hogy VPN-en ilyen sacc 50-250Mbites maximális sávszélesség teljesen normális jelenség.
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
Necc
addikt
válasz Márton #58218 üzenetére
Mi a szerver? Ha a NAS-od akkor állítsd be a port forwardingot a routeren hogy a netről érkező kérelmeket a NAS-ra tudja irányítani.
Ha a routered a szerver akkor... RTFM (Ekkor is be kell állítani papíron, bár lehet hogy a webes wizard megteszi ezt neked automatikusan.)Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz fraser22 #58221 üzenetére
Jópofa kérdést tettél fel! Szerintem erre nálad jobban senki nem tudja a választ... A te felhasználási szokásaid, a te pénztárcád. Én megtartanám mert jó lehet másra is egy minőségi kábel. Mondjuk nekem is több felesleges kacatom van a kelleténél de van, hogy jól jönnek a feleslegesnek vélt dolgok.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
fraser22
lelkes újonc
A Quest 3 mellé rendeltem egy Kiwi Link Cable-t is mert azt hittem, hogy nem lesz elég erős a WiFi wireless PCVR-hoz de szerencsére tévedtem és csak úgy használom (Steam Link), az USB kábelt egyszer használtam csak. Szerintetek vissza küldjem az Amazon-nak vagy tartsam meg hátha valamikor kelleni fog?
-
Márton
nagyúr
válasz nimfas #58216 üzenetére
Szuper, és akkor az asus ax56u routeremen beállítom a free vpn-t és kész?
(az okos lejátszók tudják az ftp-ről a direkt filmindítást is)Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz Raymond #58210 üzenetére
Haver is most akar pont ilyen FTP szervert csinálni és csak úgy kiengedni a netre Mondtam neki alternatívákat de ő ezt akarja, mondtam neki, hogy ok de utána ne keressen az ebből eredő problémákkal...
-
Márton
nagyúr
válasz consono #58205 üzenetére
mi ez a feltételes mód?
- tudni kell az ftp (jobb esetben sftp) nevet/jelszót
- és csak read only jogosultság van a filmekreEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
xuser
tag
sziasztok egy kerdes: ha van egy meta fiokom(oculus) amin egy q2 volt hasznalva aztan torlesre kerul lehet hasznalani referal linket es beaktivalni egy uj q3at vagy az csak uj fiokkal mukodik?
-
Márton
nagyúr
válasz nimfas #58194 üzenetére
off: kéne egy ftp-t tudó lejátszó és akkor nem kéne vpn a filmekhez, csak egy otthoni usbs router, dyndns-sel, nem natolt szolgáltatói ip cimmel. androidra van ilyen..
-
a2d2
addikt
válasz kiskuplung #58199 üzenetére
Tök jó hogy már ketten is azt mondtátok hogy jobb mint az első, mert nekem már az is beszarás jó volt.
Ja, én teljesen ráérek még vele. Most fejeztem be Ironman-t (furcsa hogy ez egy eredetileg 40$-os játék volt, az utolsó pár küldetés jópofa volt, de semmi Quest 3 upgrade, hányadék volt néha a grafika, ...), van még sok minden a csomagban (Lies Beneath, Espire 1&2, ...).A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
barcalaci84
őstag
válasz kiskuplung #58199 üzenetére
Én a második karaktertől kezdve szinte csak a story szálon mentem és pár Loki anomaly-t csináltam. Nincs is meg minden fejlesztés közel se , de a story után is lehet folytatni és csinálni a sidequesteket stb és váltogatni bármikor a 4 karakter között...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akai LPD8 kompakt MIDI kontroller /// ÚJ // Számla + Garancia
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
- Lenovo B50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/256SSD/Magyar/AkkuX)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest