Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- Milyen egeret válasszak?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Nah sikerült kipróbálni az alzás powerbankot..
1 óra játék alatt egy azaz 1%ot sem merült Walking Dead Közben...szóval úgy néz ki a 20W elég neki a szinten tartáshoz -
gulasoft
őstag
válasz
kiskuplung #56795 üzenetére
Csak ugyan ilyen lassú volt, és akkor mondta egy emberke, hogy ha a az ssd és főleg az m2-es 90% fölött van, akkor iszonyat belassul, letöröltem pár dolgot, lement 90% alá, és hirtelen felgyorsult a letöltés. Hasonló ábra volt. Az hogy most máshonnan máshogy tölt az lehet azért van, mert előre lefoglalja a steam a helyet a file-nak, a másik meg nem, vagy kisebb helyet foglal és még nem billen át. Azért egy próbát megér, hogy amivel régen játszottál azt leszeded és 90% alá viszed a foglaltságot.
-
petymeg
addikt
Quest-re vannak ezek a Warplanes játékok, van egy I. meg egy II. vh-s is. Ennek az irányítása hogy történik? Nem kell hozzá Hotas? A levegőt kell markolászni gázkar meg botkormány helyett? A minőség meg a játékélmény milyen egy Warthunderhez vagy egy Il2-höz képest?
-
Raymond
titán
válasz
kiskuplung #56795 üzenetére
Marmint te a gepeden nem tudsz csinalni ezzel semmit, meg kell varnod amig javitjak a dolgot. Max irsz a support-nak ahogy tervezed.
-
kiskuplung
őstag
válasz
Raymond #56791 üzenetére
Mi? Mi az hogy nem lehet csinálni semmit? Akkor innentől kezdve barátkozzak meg a gondolattal, hogy nem férek hozzá a játékaimhoz?
Na jó, írok a supportnak, de úgyis az lesz, hogy indítsam újra a routert, meg deaktiváljam a víruskeresőt...
gulasoft : a rendszeren már elég kevés hely van valóban, de remélem nem oda szemetel, mert a köztes fileokat is látom, hogy a VR-os SSD-men foglalja le. De amúgy se hinném, hogy ez a baja, mert mint írtam, a többi store-os app működik rendesen. Csak az Oculus rossz, és ott is változó, hogy melyik appot milyen sebességgel tölti
-
Sirandrish
legenda
válasz
gulasoft #56789 üzenetére
Én nem látom Steamen, csak valami Espire 1: VR Operative-t...ami amúgy szintén nem 2 euro
Egyébként ha Steamen nézel egy játékot, és nem vagy benne biztos hogy VR vagy sem, akkor csak kicsit görgess le a játék oldalán, és keress egy ilyen boxot..
Ezen egyértelműen látszik majd..
Van olyan ami ugye játszható VR nélkül is, akkor ott az fog szerepelni hogy "VR-támogatott". -
Raymond
titán
válasz
kiskuplung #56788 üzenetére
Szerintem ez valami CDN problema lesz es nemigen tudsz vele csinalni semmit.
-
gulasoft
őstag
válasz
kiskuplung #56788 üzenetére
Nincs 90% felett tele az ssd amire teszed ugye?
-
gulasoft
őstag
válasz
Sirandrish #56786 üzenetére
Steamen 2 euró. Ez nem vr ugye?
-
kiskuplung
őstag
Srácok, lenne valaki olyan kedves, hogy megnézi, nála jó-e a PC-s Oculus app-ban a letöltés?
Nekem most már 4. napja azt csinálja, hogy ilyen 0 és 100 Kbps szedd le dolgokat.
Tegnap már beidegesedtem és kipróbáltam egy csomó mindent, aktiváltam PTC klienst (mert pont 4 napja van fenn az előző verzió), kötöttem mobil hotspotot a gépre, próbáltam VPN klienst, behazudtam magam amerikainak, MINDENT.
Az Arizona sunshinet akarnám felrakni, de egyszerűen 300 Mbyte-nál többet nem hajlandó. Látszik az SSD-n hogy becacheli mind a 27 gigát, és utána csak így csorog.
A PTC felrakása után cask így rányomtam az Aircar-ra, ami ugye 800 mega, na azt pár másodperc alatt leszedte. Megörültem, rányomtam megint az Arizonára, és azt megint 0-100 Kbps-sel szedi....
De aztán kipróbáltam az Edge of Nowhweret mert az olyan közepes méretű (6 giga) és azzal meg ezt csinálja, mint a képen látszik.
0 és 100 Mbps közt ugrál.
Mi az isten lehet ez?? És hogy lehet megoldani??
Csak az Oculus store csinálja ezt, minden más szuper jól működik, Steam, Epic, stb.
-
a2d2
addikt
válasz
Sirandrish #56786 üzenetére
Akkor valami hiba volt a mátrixban, én sem igazán értettem, örüljön aki behúzta este.
-
a2d2
addikt
Ez valahogy megbújt a tömegben, vagy most este kezdődött az akciója de Espire 2 -80%-on behúzható holnapig!!!
-
kevike576
senior tag
-
fatal`
titán
válasz
Sirandrish #56771 üzenetére
Van fél méteres ugreen kábel az alzán (van belőle méteres is) az elvileg 100W-ig jó.
Adatra viszont nem jó, mert USB 2.0-s.
Aliról rendelt kábelekkel azért én óvatosan bánnék, nem igazán tartják a szabványt. Bár nekem mindegy, de szerintem pont nem ezen érdemes spórolni, főleg ha egy drága eszközt töltötök vele.
-
Buvana
aktív tag
Ha érdekel valakit van nálam egy új Meta Quest 3 Carrying Case. A Bobovr magas, ezért nem fér bele, máshoz jó. 30K. Érdeklődni privátban.
-
Raymond
titán
válasz
Sirandrish #56773 üzenetére
-
Buvana
aktív tag
válasz
Most vettem 3 db c-c set különbözőeket. Mindegyik jó, 2 m-es. Itt van egy PL: [link]
Nevetséges áron. -
evitiguF
senior tag
válasz
Az eredeti töltőkábellel mi a baj?
-
Sirandrish
legenda
válasz
JoolsNOS #56769 üzenetére
& fatal
Köszönöm!
Közben megjött az alzas powerbank, csak most látom hogy csak USB-C-n tudja leadni a 20W-t, mert amúgy csak 18at tud, így most kéne hozzá egy USB-C - USB-C kábel..
mi ezekből a minimum amit érdemes megvenni, és tudja is a 20W-t?
Ez jó lehet?
Vagy van ennél olcsóbb is ami megfelelne a célnak? -
fatal`
titán
válasz
Sirandrish #56767 üzenetére
Persze, sokkal.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Sirandrish #56767 üzenetére
Gyanítom a hardver dolgozik úgyhogy igen.
-
Mortel
senior tag
válasz
evitiguF #56764 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm nektek!
Azt vettem észre, hogy a pc kikapcsolt állapotában is, a rádugott usb-s eszközök kapnak tápot, így a q3-is...
Valahogy ki kéne kapcsolni a bios-ban, de még nem jöttem rá hol lehet: Asrock B550 Phantom Gamimg 4 a lap.Eddig az eredeti töltőjével használtam, most próbálok egy nagyobb teljesítményűt, kiváncsi leszek...
Üdv:
M
-
Sirandrish
legenda
Lenne egy kérdésem.
A Quest 3 többet fogyaszt mondjuk játék közben, mintha csak szimplán be lenne kapcsolva? -
Aki21
aktív tag
link Ha esetleg valaki keresne hordtáskát. Ebbe elvileg belefér bobovr fejpánttal is. Nem reklám ként teszem ide nincs belőle hasznom.
-
Mortel
senior tag
Sziasztok!
Szereztem egy olyan kábelt q3-hoz, ami egyszerre tölti is.
Tegnap 100%-ról indulva, kb 3-3 és fél órát játszottam, és akkor volt 21%-on.
Ez normális?
Illetve, hagyhatom-e folyamatos töltésen a szemüveget, kikapcsolt pc, és kikapcsolt szemüveg mellett?Köszönettel!
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Armantor07 #56705 üzenetére
Mit ír az oculus program a csatlakoztatásnál?
-
Sirandrish
legenda
válasz
kiskuplung #56757 üzenetére
Köszi szépen
-
kiskuplung
őstag
válasz
Sirandrish #56756 üzenetére
amikor elindítod gépen böngészőből a Store-t vagy elindítod a telefonos appot, akkor hatalmas ikonnal hirdeti.
2 akció van, az egyik a Black Friday Cyber Monday ahol fix kedvezmények vannak, a másik meg a Black Friday Cyber Monday Deals, amire meg be lehet ütni ezt a BFCM23 kódot a 40% kedvezményhez. És ezt többször is el lehet sütni.
A 40%os kódot az app ki is tölti magától, csak egy kis pipát kell bepöttyinteni, mielőtt megveszel valamit, és újraszámolja az árat.
-
a2d2
addikt
válasz
kiskuplung #56739 üzenetére
Azt néztem én is hogy mi a szösz. De nem csodálom mert én is megvettem egy 30%-os kuponnal de ezért most az ember megkapja az alap szar számokat és kész. Költhet még rá utána 3x ennyit. Gondolom erre játszanak már.
-
fatal`
titán
válasz
bali777 #56749 üzenetére
Ez nem így működik, ezek egyedileg gyártott lencsék az adott HMD típushoz és le is van írva, hogy figyelj oda, hogy pontosan add meg az adatokat. És nem, nem kerülnek 100 000 forintba, 70 eur egy pár pl. a VR Opticiannél.
Inkább optikussal konzultáljon, hogy 1,5-2 méteres fókusztávolsághoz milyen dioptria kell neki, de lehet, hogy rajta van a papírján már most is.
Az alapján, amit írt én +-ost sejtek, mert messzebb kell helyezni a headsetet, hogy éles legyen.
#56750 Nem, újat kell csináltatni minden típushoz. Van mágneses, meg pattintós, de inkább a lencse maga érdekes szerintem (a mágneses, akkor kényelmes, ha többen használjátok a fejszettet, egyébként kb. tökmindegy).
-
JAO76
csendes tag
Sziasztok !
Mivel még a buksimra nem jött meg a Q3,ettől függetlenül lehet venni a store-ban dolgokat ?Az akciók miatt kérdezem,mert 28-án vége! -
bali777
aktív tag
válasz
motown5l #56743 üzenetére
Én mindenképpen megkérdezném őket, mivel ezek a lencsék darabonként több 100.000 Ft-ba kerülnek, ha jól tudom. És ha erre nem tudnak válaszolni, az elég fura fényt vetne rájuk, de kizártnak tartom, hogy nem fogják tudni. Ha végképp nem megy semmi, akkor rendelj szemüveg távtartót questhez, azzal tudod tesztelni a szemüvegeidet, de esetleg végleges megoldásnak is jó lehet
-
motown5l
senior tag
válasz
Sirandrish #56740 üzenetére
akkor utcai .köszönöm a válaszod .
Köszönöm bali777 -
Sirandrish
legenda
válasz
kiskuplung #56739 üzenetére
Merre találom ezeket az akciókat?
Az Oculus app store részébe nem találtam semmit...
Nah jó, ez nemigaz, mert szembe jött velem egy ilyen gyönygszem..
Hát hogy nem tudtam én erről? -
motown5l
senior tag
válasz
Sirandrish #56737 üzenetére
olvasasnal,messzebbről kel néznem .mert habkozel van ,nem látom 😁.
De viszont messzire.se látok,ahoz,viszont ,nagyító kel .pupilla nem fókuszál .
Akkornugy gondolod ,hogy nemxaz,olvasó kel ,hanem az utcai .
Ne haragudjatok ezért a bena kérdésért .de nem olcsó egy lencse készítés bele .es nem akarok be fürdeni vele .szemüveggel próbáltam ,de ra nyomja a fejemre az,oculus a szemüveget .es össze mancsolodik a lencse -
motown5l
senior tag
sziasztok .egy érdekes kérdést tennék fel .akarok csináltatni lencsét az ocolusba .És ezzel kapcsolatban kérdezném ,hogy olvasó ,vagy tavol látó kel bele ?mivel ami most van nekem ,az multifokalis szemüveg .es nem tudom el dönteni ,hogy most akkor melyik kel bele .ahoz hogy,normálisan lássam a képet ne legyen homályos ,ahoz messzebb kel lenni a fejemből az ocolus lencsenek.mert tul homályos ha kozel van
-
-Solt-
veterán
Rendben, köszi mindkettőtöknek!
-
fatal`
titán
válasz
-Solt- #56731 üzenetére
Én is az utóbbi miatt agyalok, hogy vegyek-e még idén egy 4 terást abból a Lexarból.
NVMe-t vegyél.
Nekem egyiken sincs heatsink, de a lapomon van minimál borda mindegyik sloton, ez szerintem elég. Max throttlingol egy picit ha nagyon hajtod.
Ha mégis heatsinkes mellett döntesz, akkor figyelj, hogy férjen el a VGA alatt.
-
-Solt-
veterán
Kicsit szűknek érzem néha a jelenlegi 1 TB-s SSD-t, plusz olvastam, hogy jövőre emelkedni fognak az SSD / Memória árak, ezért gondolkodom a cserén.
Köszi Urak az infókat!
Még annyi, hogy heatsink mennyire indokolt?
-
fatal`
titán
válasz
-Solt- #56728 üzenetére
Ja igen, az lemaradt, hogy újat már ne vegyél SATA-t, csak ha nincs elég NVMe hely már szabadon.
Lexarnak van jó áron jó SSD-je, lehet én is behúzok egy 4 terást.
Amit még elfelejtettem (mert tudom, hogy repszimezel), hogy MSFS-nél szerintem esetleg számíthat, ott rengeteg apró fájlt töltöget be repülés közben. De erről nincsen konkrét tapasztalatom, csak a működésből adodó sejtés.
-
Raymond
titán
válasz
-Solt- #56726 üzenetére
A legtobb jateknal mindegy, de a mai arakat figyelembe veve nincs ertelme SATA-t venni ha van szabad NVMe slot a gepben. Most vannak a BF akciok, 2TB NVMe (PCIe 4.0 es 5GB/s+ olvasas) 100EUR korul van. Az abszolut csucs Samsung 990 Pro 140EUR az Amazon-nal peldaul, a 980 Pro es a WD SN850X 120-130EUR, a WD SN770 es a Crucial P5 Plus pedig 100EUR. Az 1TB valtozatok 50-60EUR. A 2TB 2.5" SATA SSD-k amit erdemes lenne megvenni (Crucial MX500 vagy WD Blue pl.) ugyanugy 100-120EUR mint a sokkal jobb/gyorsabb NVMe SSD-k.
-
fatal`
titán
válasz
-Solt- #56726 üzenetére
Nekem volt SATA SSD-n rendszer, aztán PCIe 3.0 és most 4.0-s PCIe-n van (régi volt már a 3.0-s ssd, lecseréltem, most külső keretben van
), játékoknál ugyanez a kör.
Teljesen mindegy igazából, betöltés gyorsabb, ennyi. DirectStorage miatt lehet esetleg értelme, de ott sincs szignifikáns különbség.
Ha tönkremegy a SATA SSD, akkor már nvmere érdemes cserélni.
-
-Solt-
veterán
Urak,
Sata vs nvme ssd kérdésében van aki esküszik az utóbbira és ezt érvekkel alá is tudja támasztani?
A papíron lévő számok különbségét látom, de a gyakorlatban tapasztal valaki ebből valamit akár a rendszer, akár játékok terén?
-
evitiguF
senior tag
Black Friday Cyber Monday akció elindult a store-ba, érdemes körülnézni!
-
a2d2
addikt
válasz
Raptureasgjk #56722 üzenetére
Szerintem ez feature és nem bug.
-
-Solt-
veterán
válasz
Raptureasgjk #56722 üzenetére
Zseblámpát bekapcsolni?
-
Raptureasgjk
csendes tag
Sziasztok! Quest 2-t használok,és olyan problémám van hogy főleg horror játékoknál olyan sötét a szoba néha hogy konkrétan semmit se látok.A fényerő max-on,de így se látok lóf@szt se..Mit kéne állítani rajta?
-
papafater197
tag
Sziasztok!Esetleg Quest 3 Bobo VR párosításhoz talált már valaki jó méretű tárolót ,boxot?Köszi!
-
VincentVG
senior tag
válasz
evitiguF #56707 üzenetére
esetleg azert erhet meg +20e-t mert valaki mondjuk megbizhatonak tunik, jofej, tobb eve jelen a piacon es lehet vele magyarul kommunikalni/kerdezni/beszelgetni akar telon is? csak egy otlet.
( es mielott: nalam nem gond az angol es nyilvan rendeltem mar ezerszer kb mindenhonnan)
-
gulasoft
őstag
A bobovr pont azért jó, mert nem szorítja a fejedre a quest3-at. Jól beállítva nem lesz egy búvárszemüveg nyom az arcodon. Pont ahogy írtátok, lóg előttetek. Az egyész könnyedén felhajtható, és a oldalt amennyire rátoljátok a quest szárára, annyira lesz mesze a szemetektől. A hátulját meg a tarkódra kell húzni nem a fejed hátuljára, és akkor nem fog lötyögni.
-
jilian
addikt
válasz
kiskuplung #56716 üzenetére
Próbáltuk oda-vissza. Csak EU régió...stb.
Holnap killodok vele még aztán zaklatlak majd. -
kiskuplung
őstag
válasz
jilian #56715 üzenetére
Questről próbálkoznak? Múlt héten volt nálunk is olyan hogy az egyik srác, ha bakot ugrott se látta az én PC-s szerveremet. De hozzám meg tudtak csatlakozni mások Q2-vel és másik PCről is. Nem tudom mi lehet.
Szerk: esetleg ha az csinálná a szervert, aki nem tud csatlakozni hozzád? Meg láttam még, hogy van preferált régió választás is, esetleg az lehet a baja (EU/USA)
-
jilian
addikt
válasz
kiskuplung #56714 üzenetére
Épp ez az, hogy azzal szívunk, hiába diktállm be nem látja.
-
jilian
addikt
Tudna valaki az Onward-ban segíteni? Nem bírom össze hozni az itthoni privát csatornát. Annyit mérgelődtem már, kíváncsi lennék hol rontjuk el. 🙏
-
fatal`
titán
válasz
-Solt- #56696 üzenetére
Nekem Air Linknek jobbak a színei, VD mindig olyan fura.
De azért majd megnézem szimulátorokkal. Beat Sabereztem eddig csak, ahhoz nem jó a VD a proprietary tracking API miatt.
A VD meg lehet a performancia miatt lesz off, majd meglátjuk milyen VDXR-ral és esetleg OpenComposite-tal
-
papafater197
tag
válasz
papafater197 #56683 üzenetére
Köszi megoldottam!
-
evitiguF
senior tag
válasz
nimfas #56706 üzenetére
Bár Raymondnak tetted fel a kérdést, de fordítsd meg, és kérdezd magadtól, miért akarsz 20e felárat fizetni valami ismeretlennek, aki lehet, hogy holnapután a Föld színéről is eltűnik, minthogy fizetnél 20e-el kevesebbet a világ egyik legnagyobb cégének, ahol ha bármi problémád van a termékkel, nincs hárítás, ingyen viszik-hozzák, sőt, több esetben már a reklamáció után útnak indítják a csereterméket, még mielőtt te a sérültet postáznád.
Van további kérdés? -
nimfas
addikt
-
Armantor07
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap megadta magát a rift S-em. Az Oculus app látja de nincs kép, és a hangszóró is mintha halkan pattogna mikor felveszem. Újraraktam a programot, újra hozzáadtam a riftet de nincs változás. Találkozott már valaki ezzel a problémával?
-
joss68
tag
válasz
-Solt- #56703 üzenetére
Sziasztok!
AMD Powercolor RX6600XT-em cserélném Geforce MSI RTX 3070 TI VENTUS3X - ra !
Remélem erősebb lesz a pcvr-om Quest 3-al...Ha jól tudom jobban támogatott vr-ban az nvidia de javitsatok ki ha tévedek..Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest