Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- ZIDOO médialejátszók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD FX
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kiskuplung
őstag
válasz barcalaci84 #58028 üzenetére
Nekem most másodjára történt meg, hogy egy monster den közepén megmurdeltem, és a respawn után egy olyan állapotban voltak a kapcsolók, hogy nem lehetett továbbmenni (
).a vízilóval kellene olyan lila kísérteteket lőni, de azok már nem jönnek elő, ellenben amit nyitnának, azok meg zárva vannak Szóval a2d2-nek üzenem, hogy szerintem még legalább 1 patchet várjon meg, mielőtt nekikezd, mert amúgy elég sok a framerate beesés, konkrét szaggatás Q3-on ezzel az "enhanced" kapcsolóval, másrészt tényleg hiányzik belőle egy olyan feature, amivel újra lehetne indítani egyes pályarészeket/puzzleket, mert enélkül végérvényesen el lehet benne akadni. De persze az is jó lenne, ha nem lenne bugos Tegnap pl, azért léptem ki, mert egyszerre szólt kétféle zene, az egyik az operworldös ambient, a másik meg egy monster den-es, igazi kakofiniát alkotva
Amúgy ja. elég jó játék, mindenképpen a topban van a helye. Kb minden szempontból jobb, mnt az első rész. A grafika néhol tényleg elég durván ronda, valahol meg lélegzetállító még így is. A fényekkel kéne valamit kezdeniük, mert az szerintem elég cinkes így 2024-ben, hogy lobognak a fáklyák és semmilyen hatásuk nincs a környezetre. A héten toltunk Dungeons of Eternityt és zongorázni lehet a különbséget, hogy mennyivel, de tényleg mennyivel jobban néz ki. Értem én, hogy nem open world, de akkor is.
A bossharcok nagyon tetszenek, a hozzájuk írt zenék is, kár hogy YT-n még nem lehet megtalálni őket. És kiemelném némelyik puzzlet is, amiknél tényleg kicsit meg-megakadtam, gondolok itt
a csillagképesekre. Azt nem tudom, hogy hogy toltad le ilyen gyorsan, én szerintem érzésre kb 2/3nál tartok a sztorinak, de a fejlesztéseknek még a fele sincs meg. El is kezdtem gyűjtögetni, csak ugye ezzel meg fennáll a veszélye, hogy belefutok megint abba, hogy többnapnyi játék veszik el, mert szemmel láthatóan a main questek haladásakor csinál csak backupot.
-
DefJamHUN
aktív tag
Francia amazon is 2 év garanciát biztosít a Q3ra?
Illetve a Bobo VR M2 prot rá lehet aplikálni a Q3ra?" Vegyetek jót ha tudtok "
-
barcalaci84
őstag
válasz Raymond #58196 üzenetére
Én használtam régen a a gépet ( Budapest) amikor Debrecenben voltunk rokonlátogatóban. Itthon optika van és 1000/1000-res net és így teljesen jó volt még latency érzékeny játékban is .
csináltam is régebben egy kis videot róla: [link]
korábban más netcsomaggal viszont nem volt jó , mert a kisebb csomagokban azthiszem csak 50 volt a feltöltés és az nagyon karcsú...[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
válasz nimfas #58194 üzenetére
Az internet upload speed amin mulik, de ahogy a kollega irta VD-vel megy. Ha ugyanaz a szolgaltato es ugyanabban a varosban vagytok akkor meg a kesleltetesre se lesz szamottevo kihatasa mert jo eselyel 5ms alatt van a ping koztetek.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
nimfas
addikt
Érdekes ötlete volt egy barátomnak. Kölcsön volt nála a pc-m és a Quest3-mam január első hetében, hogy ki tudja játszani az Alyx-et. (Sikerült neki) 😀
Mondtam neki hogy tettem VPN klienst a fejesre így az otthoni NAS-on lévő összes filmet tudja nézni távolról.
Ekkor vetette fel ha a gép is otthon lenne ebben a VPN hálózatban akkor a játékot is lehetne futtatni róla VPN-en keresztül távolról?Nekem ez eszembe sem jutott így nem is tudom hogy működne-e és ha igen milyen delay-el. 😇
-
törölt tag
válasz gulasoft #58192 üzenetére
Ennel azert bonyolultabb a dolog. A latency a kritikus ut feldolgozasi idejetol fugg, akar vegtelen szalat is pakolhat az ember a SoC-ba, ha a szamitasok egymasra epulnek. Raadasul VR-ban szamolni kell azzal is, hogy a felhasznalo a render kezdete es a megjelenites ideje kozott elmozdul es a render vegen ezzel is kompenzalni kell (timewarp). A lenyeg: a Quest 3-on a motion-to-photon latency 20ms alatt van, TV-n game modeban altalaban 10ms alatt, gyakran 5ms kozeleben. De tenyleg elmeleti kerdes, remelhetoleg senki nem hasznal kompetitiv jatekra VR+Gamepass kombot.
-
Sugi2009
tag
válasz DefJamHUN #58185 üzenetére
Szia! Én a tapasztalatom írom le. Nyugodtan használhatod mert simán ,szépen működik . Van GamePass ultra előfizetésem igy az ezzel járó rengeteg játékkal. A “mozivásznon “ kérdésre a válaszom az, h igenis van értelme . Legalábbis nekem …összepárosítod a kontrollert és mehet is a game hatalmas kijelzőn. Felpattintom a buksira, kézbe a kontroller és mehet is Pl Forza5 , Battlefield-ek, Assasin Creed-ek és még rengeteg game…en nagyon örülök ennek a lehetőségnek. Pl ha foglalt a Tv akkor átmegyek a fejes+kontival a másik szobába és indulok
-
Raymond
félisten
Szorakoztato lett a Vision pro topic is [link]
-
fatal`
titán
válasz gulasoft #58183 üzenetére
és azt sem tudom hogy kötsz hozzá egy xbox vezérlőt a quest3-hoz minden nélkül
Bluetoothon. PC-vel így használom és ez - ha jól emlékszem - már hivatalosan támogatott volt a Questen azelőtt, hogy egyáltalán a cloud game, mint lehetőség felmerült volna.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Raymond #58184 üzenetére
Elmeleti tema, de szerintem biztos nem lesz ugyanannyi a kesleltetes. Neztem egy Carmack interjut ennek kapcsan es o mondta, hogy a Questnek egy rakas olyan szenzoradatot fel kell dolgoznia a megjeleniteshez, ami egy TV-n vagy laptopon egyaltalan nincs. Hogy ez gyakorlatban mekkora kesest jelent az mondjuk kerdeses.
-
DefJamHUN
aktív tag
válasz gulasoft #58183 üzenetére
Xboxom is van, előfizetésem is, meg egy pár kontroller is..
Raymond: azért kérdeztem, mert pl TVt is úgy választottam, hogy a legkisebb legyen az input lag ( jelenesetben 4-5ms ), de a Quest ezt tudhatja ( ha jó a net/router ) vagy ott kitolódik?
" Vegyetek jót ha tudtok "
-
gulasoft
őstag
válasz DefJamHUN #58179 üzenetére
Hát az mondjuk beszűkiti a lehetőségeket :-) De azt tudod, hogy ettől még egy mozivásznon fogod nézni a játékot, és azt sem tudom hogy kötsz hozzá egy xbox vezérlőt a quest3-hoz minden nélkül, de ha ez megy, akkor nem hiszem, hogy nagyobb lag lenne mint bármilyen másik eszközön.
De itt simán megy.
[link][ Szerkesztve ]
Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
Hiei555
tag
válasz gulasoft #58177 üzenetére
Már bocs de minek kommentelsz valami kérdésre ha nem tudsz rá rendesen válaszolni? Annak mi értelme hogy kérdeznek egy dolgot, erre te teljesen mást mondasz/megmondod hogy mit csináljon? Ez milyen dolog már? Ha xbox cloudot szeretné használni mert lehet, miért ne?. Én azért nem válaszolok rá, mert nem tudom, de nem mondom hogy hát, játssz inkább ps5 el helyette mondjuk mert ez kb olyan volt...
-
DefJamHUN
aktív tag
Mennyire működik jól Q3al az xbox clound? Online Fps játékot lehet vele játszani vele az input lag miatt?
" Vegyetek jót ha tudtok "
-
a2d2
addikt
válasz gulasoft #58173 üzenetére
Egy postaköltség ára (Józsinál kallódott, eredetileg Quest 1-hez való, szóval barkácsprojekt volt, így lett már első délután fejpántom a Quest 3-hoz).
@jilian: én max a gombra teszek valamit. Esetleg egy komplett puha csövet húzok rá félig hogy megmaradjon az állíthatósága. Meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
jilian
addikt
Nekem az orrom már teljesen be ül, ilyen hülyén veszem a levegőt is. Úgyhogy nekem a közeli fov sztornó.
Nagyon gáz, hogy a vrcover pántjáról kell leszednem azt a plüss tépőzáras borítást, hogy ki lehessen bírni.
Nekem szó szerint nyomot hagyott már egy jó óra csépelés után.
És még csak hiába is "cserélném a patentot" ugyan olyan rossz lenne. -
a2d2
addikt
válasz jilian #58060 üzenetére
Hétvégén nem tudtam VR-ozni, kipróbáltam, igen, nyomják, nem is értem hogy tudták ezt kitalálni
Az arc interfész viszont jó.
Először felraktam simán ahogy tudtam, de a halo fejpánttal nem volt tökéletes úgy. Nem is feküdt jól rá az arcomra meg láttam én is ventillátor nyílásokon beszűrődő fényt.
Ezután leszedtem az egész halo pántot és legyalultam egy kicsit két oldalt a tartó első részéből hogy teljesen előre tudjam tolni, most 1cm-el közelebb került az egész HMD a szememhez és így lett tökéletes. FOV is javult valamennyit és a sarkokon beszűrődő fényt sem látom abszolút. Na meg így nem feszül egymásnak a két műanyaglemez a homloknál hanem szépen a halo homlokpánt belső oldalára került a facial interfész műanyaglemeze. (asszem jobb ha csatolok pár képet inkább).
Holnap fogok tudni elkezdeni edzeni, meglátjuk milyen lesz. Aztán majd rápróbálok jövő héten a másik fajta feltétre is (ice silk).
Ilyen volt elsőre (írják is hogy hivatalosan asszem valamelyik BOBO-val nem is kompatibilis, de páran ezt megcáfolták, kérdés mennyire passzírozták össze az elemeket vagy mennyire korlátozódott le a szemüveg mozgathatósága):
Kicsit le kellett darálnom a felfogatást:
Ezután tökéletes lett minden:
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Crus
őstag
válasz nimfas #58163 üzenetére
Már melyik arty? Mert az az arty, akit én ismerek, az 100%, hogy nem foglalkozik VR HMD üzleteléssel. Max saját célra eladja a régit és veszi az újat.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Crus
őstag
válasz nimfas #58152 üzenetére
Ezt másképpen tudom. Csak egy általa aláírt papírról tudok. De mivel neki tuti cserélik, így ő is tud élni ezzel a lehetőséggel.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Hiei555
tag
válasz s7evcsenko #58161 üzenetére
Na akkor van remény talán ha szükség van rá Bár azt mondták a fickónál is probléma mentesen lehetett gariztatni akiket kérdeztem szóval csak nem lesz gond.
-
nimfas
addikt
válasz barcalaci84 #58162 üzenetére
Szóval "arty" az. Mondjuk a 17 értékelésből nehéz volt kiszűrni azt aki 2x vásárolt.
-
barcalaci84
őstag
válasz kiskuplung #58160 üzenetére
egyébként tőlem vásárolt már ...2x is és érdekes módon másodjára egy alreggel csak mindkétszer eléggé felhúzott és ezért az arcára emlékeztem és akkor jöttem rá h ez a questeket hirdető srác...
-
s7evcsenko
addikt
válasz kiskuplung #58160 üzenetére
Nekem befogadtak javításra a magyar MM-ban, egy német MM-ban vásárolt samsung hangprojektort.
Az mondjuk más kérdés, hogy 2 hét múlva visszaadták ugyan úgy hibásan, mert azt mondták cserélni kellene benne valami alkatrészt és cserére nincsenek leszerződve a külföldiekkel, csak alkatrész csere mentes javításra.
Szóval eléggé egyszerűen ráfoghatják kb mindere, hogy cserélni kellene benne valamit."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
kiskuplung
őstag
válasz Hiei555 #58157 üzenetére
A múltkori után megkérdeztem egy embert, hogy mégis mit ért az alatt, hogy le van papírozva. Nos, azt hogy kapott egy német Media Marktból vett headsetet meg valami sajtpapírt, amin talán 2 különböző cég is feltűnik, az egyik az említett iPhone szerviz, a másik meg egy két fős, étkeztetéssel foglalkozó cég. Roppant biztató.
És nem, a magyar Media Marktba nem tudod visszavinni.
-
Hiei555
tag
válasz nimfas #58152 üzenetére
Igen Media Marktos nyugtát ad viszont azzal itthoni Media Marktba is visszalehet vinni? Mintha hallottam volna ilyet.Meg amugy van a másik papíron egy másik cèg ami a cseregarit intèzi valami telefonos bolt ahogy nèztem, gondolom ebben az illető is benne van. Egyèbkènt èn nemtudok rá rosszat mondani segített mindenben.
-
mmdms
addikt
válasz Mr.Csizmás #58154 üzenetére
Tavaly kb ilyenkor vittem vissza egy g2-t a MM-ba, megkérdeztem mit csinálnak az ilyen termékekkel, a szemem előtt ragasztotta le és rakta vissza a polcra. Felháborító, 3 napig izzadtam benne, és képesek újként eladni egy akkor 750 € körüli cuccot.
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
Mr.Csizmás
titán
-
Danecay
addikt
válasz Mr.Csizmás #58150 üzenetére
Ezek jó eséllyel nem ilyen hibával visszavitt cuccok amiket megpróbálnak újra rásózni valakire? Ki teszteli ezeket ott ki vajon?
-
DefJamHUN
aktív tag
-
ste_ve
csendes tag
Sziasztok!
Q3-hoz milyen link kábelt ajánlotok PC-re kötéshez (3m elég), ami olcsóbb a gyárinál és jó minőség? Láttam az összefoglalóban az Ankert. Egyéb alternatíva Mo-ról esetleg? Köszönöm!
-
Necc
addikt
válasz DefJamHUN #58142 üzenetére
Üdv.
Én csak egy kereskedővel beszélt infóval tudok szolgálni, eléggé magas a meghibásodási ráta, kb. ~50%, hol az egyik kamera rossz, hol a joystick out of box rossz vagy driftel, vagy szoftverfrissítés téglává avandzsálja az eszközt, ha külső akkupakkal használod az eszközt effektíve "végtelenné" változtatva az üzemidejét akkor a töltésvezérlő iszonyatosan képes túlmelegedni (~200C) és bedöglik és még sorolhatnám...
Garancia nélkül szerintem rá se nézz.u.i.: eladott példányszám még alacsony, idővel majd jobban tisztul a kép, és talán nem minden második egység hibás. De újabbnál újabb hibák jönnek elő szépen.
[ Szerkesztve ]
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
Crus
őstag
válasz Raymond #58145 üzenetére
Tuti u.a. lesz. Tudtommal ad rá garit, ami olyan, mintha én írnám alá. Anyám életére eskü, hogyha gondod van gariztatom. Ez van akinek elég, van akinek nem. Mondjuk 3 évvel, meg annyi pozitívval nekem is elég lenne. Főleg, hogy régebben a PH-n, nagy divatja volt ennek a "nálam a gari" témának és tényleg a régi motorosok + sok pozitívosok nem is tűntek el, ha gondod volt.
-
Crus
őstag
válasz gulasoft #58143 üzenetére
Ok, de a srác 3 éve tolja és egyetlen rossz szót nem mondott még rá senki. Nem mondom, hogy nem úgy van/lesz, ahogy állítod, csak a jelen egyelőre másról mesél.
-
gulasoft
őstag
válasz DefJamHUN #58142 üzenetére
3 hónapja jött ki. 2 év gari van rá amazonról. Általában a joy-ok kezdtek el starfelni, nekem az első szériás q2 joy kb. 20 hónap után adta meg magát, amazonnak írtam, hogy most mi a retek van, monták küldjem vissza. Mondom mit a vezérlőt. Erre mondták, az egészet cakom pakk, küldtek rá ingyenes feladó vonalkódot, beraktam az eredeti dobozába, becsomagoltam, bevittem a postára feladtam ingyé, hazamentem, rendeltem a következőt, a pénzt meg visszautalták a számlámra. Az ideszállítás költéségét buktam (cirka 3000Ft ami 20 hónapos "bérlet"-tel számolva 150Ft/hóra jön ki :-) )
Ott azért nem szarral gurigáznak mint itthon, hogy beviszed, 30 napig "vizsgálják", aztán vagy azt mondják, hogy nem rendeltetészerűen használtad, vagy nyögvenyelősen visszaadják a pénzt.
Most ezt egy random eberrel intéztesd már el mondjuk 20 hónap múlva.
Ja és a magyar jogszabály azt mondja, hogy viszoneladónál a viszonteladó adja a garanciát. Na most üzletszerűen árulja (nem tudom valami x darabtól vagy valami hasonlóü miatt annak minősül) innentől kezdve neki kell adni a garit.
20 hónap múlva már vagy meg semn találod, vagy már rég lehúzta a rolót és ledarálta a vevő listát, hogy mikor jön a NAV akkor ne találjanak nála semmit.[ Szerkesztve ]
Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
-
Raymond
félisten
válasz DefJamHUN #58139 üzenetére
A termek 3 honapja van a piacon, olyan hogy garancia nelkuli elmeletileg nincs. Ebbol kiindulva eleve kerulnem azt az ajanlatot. Mo-rol pedig meg szamlaval se all veled szoba a Meta mivel nem tamogatott orszag. Ezert erdemes az Amazon0rol rendelni mert akkor tudod Mo-rol is gariztatni vagy egy helyi eladonal venni mert akkor az gariztatja.
-
DefJamHUN
aktív tag
Sziasztok,
Mekkora orosz rulett egy garancia nélküli quest 3 vásárlása? Vannak gyerekbetegsegei? Garancia papír nélkül lehetetlen legaranciaztatni egy esetleges meghibasodat a Metaval?
Köszönöm" Vegyetek jót ha tudtok "
-
siva
aktív tag
Na [link] ezt (Snapdragon XR2 Plus Gen 2) vajon mibe fogják beleteni?
-
mmdms
addikt
válasz -Rolika- #58136 üzenetére
Kb 5 percet volt eddig a fejemen de ugyerzem most az igazi. Jelentos suja van az akksinak ezert probalja egy icipicit leforditani hatra a fejedrol, amitol olyan frankon ul a homlokomon hogy nem kell agyonszoritanom h ne legyen homalyos a kep, sokkal jobb szogbol nezem a lencset, az orromat se nyomja igy es az arccsontomnak se kellemetlen.
A tarkomon meg ossze se hasonlithato olyan jo vastag es puha ez a borszeru anyag, es a fejpant is ugyanez.
A sulybol adodoan lehet belole sztem szopo, ha epp nem olyan a fejformad. En megkockaztatnam.
Munka utan vagyok, ugyhogy most megerdemlek egy kis gurulast, ki is probalom jatek kozbe!ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
mmdms
addikt
Hihetetlen de egy nap alatt kiszallitottak. Miota elek ilyen meg nem volt a magyar postan.
-
mmdms
addikt
-
fatal`
titán
válasz arabus #58127 üzenetére
Így nem fog menni.
Mondjuk az, hogy hol vagy nem tudom hogy jön ide? Ennek semmi köze az internethez, helyi forgalom (már persze, ha nem az van, hogy a PC-d meg Magyarországon van).
Persze ha ehhez a graf szinthez a hardver is kevés lesz, de az első körös probléma a latency és a sávszélesség hiánya.
-
arabus
addikt
válasz fatal` #58126 üzenetére
Gondolom ez is benne van de azért gyanitom elfogyott a vga nagyon.
Xeon Platinum 8480+,8490H,8468H,Ryzen 7500F,Gigabyte B650M K,Xeon Phi,i9 7960X,i9 7920X,Xeon w2135,Gskill royal 4400,Gskill Trident Z,Pico 4,Red Devil 7900XTX,Asrock W790 WS,Fury Pro RDIMM 6000,Z590,Intel Cryo,Intel 11900F,Ryzen 5600,Radeon 7600,Radeon 6800...
-
arabus
addikt
Nincs csak wifi elérésem.
Egy nyitott hálózaton.
12 mbps.
Ez van nálam megtuningolva egy wifi 6 top extenderrel.
Plusz az alaplap wifi 6 hotspotja.[ Szerkesztve ]
Xeon Platinum 8480+,8490H,8468H,Ryzen 7500F,Gigabyte B650M K,Xeon Phi,i9 7960X,i9 7920X,Xeon w2135,Gskill royal 4400,Gskill Trident Z,Pico 4,Red Devil 7900XTX,Asrock W790 WS,Fury Pro RDIMM 6000,Z590,Intel Cryo,Intel 11900F,Ryzen 5600,Radeon 7600,Radeon 6800...
-
mmdms
addikt
válasz Raymond #58121 üzenetére
Basszus hát megtaláltam, acc-t steamből kell indítani és ki kellett választanom a steamVR indítási opciót, valamiért mindig sima módba indítja innen is, a games fülről VDben meg nem is tudom steamvr-ban futtatni. A lényeg h jó, és sokkal jobb a kép minősége!
Én is a high+snapdragont állítottam be hevc10-el. Ilyenkor aktiválnom kell külön adrenalinba is a 10 bites módot? Alapba ez kikapcsolt, ezt se tudom miért mert a TV-m 12 bitet is támogat.58127 arabus: Innsbruckba is ugyanúgy kábellel kell a routert a pc-hez kötni, vagy távoli eléréssel játszol?
[ Szerkesztve ]
-
arabus
addikt
válasz fatal` #58126 üzenetére
Az nem megoldható,Innsbruckban vagyok.
-
arabus
addikt
Megvettem én is.
Hát elsőre jó cucc mert igy a böngészés megy a pico-n is.
Viszont a felbontás brutálisan szép,eszméletlen jó a kép minősége de elfogy a 14900KF is és nem birja a 7900XTX sem.
-
-Rolika-
senior tag
Nálam a gép indításakor indul a VD. Felteszem a hmd-t, bekapcsolom, elindítom rajta a VD-t, indítom a steamvr-t és onnan a játékot ha steames. 10-ből 10-szer működik.
https://www.youtube.com/@Rolika82
-
-
lukcsimre
csendes tag
iRacingesekhez kérdés:
hosszú kihagyás után térnék vissza, viszont hely szűkében csak a VR jöhet szóba.
Egy ésszerű kompromisszumot szeretnék összeállítani, és kíváncsi lennék, hogy jó-e az elgondolás, vagy esetleg valaki használ-e hasonlót erre:
i5-11400
32gb 3600mhz
2070 (van most, ehelyett amikben gondolkodom 3070, 3070 ti, 3080, 4060 ti (?))
És Quest 2 lenne a kiszemelt, mert egyszerűen baromi jó árban mennek most, és bár nincs saját tapasztalatom, a számomra elérhető infok alapján tök jó iRacinggel.Vélemények? Bármiről meg lehet győzni, használt cuccokban gondolkodom, van hobbi autóm, kettő is sajnos, amikbe végtelenül lehet locsolni a pénzt, szóval ha lehet, akkor abban segítsetek, hogy ha a PÉNZ SZÁMÍT, mi lehet egy ésszerű megoldás?
Köszi -
fatal`
titán
válasz kiskuplung #58112 üzenetére
Valószínűleg nálad csak "még" működik, ezt sem egyszerre vezetik ki mindenkinél, ahogy a Chromecastot sem.
Meta Quest release notes
Week of 4 December 2023
Meta Quest build 60.0 release notesPhone notifications discontinued
The phone notification feature, which allows you to receive notifications from your mobile phone on your headset, will be discontinued.[ Szerkesztve ]
-
kiskuplung
őstag
válasz fatal` #58111 üzenetére
Na várj, a Chromecastot vezették ki, az értesítők nekem továbbra is megjelennek, akár játék közben is. Szóval a nagy metaverrzumos barangolás közben is látnia kéne ezeket.
De a kollega azt kérdezi, hogy a telefonja képét tudja-e tükrözni a Questre. Vagyis ha rá tudna játszani valami Androidos APKt a Questre ami castolásra képessé teszi, akkor talán működhetne telefonról is.
-
fatal`
titán
válasz kiskuplung #58109 üzenetére
Na erre már nem emlékeztem évekkel ezelőttről.
#58110 Nincs ilyen. Androidos értesítéseket meg lehetett jeleníteni a headseten (lehet iOS-sel is működött), de éppen nemrég vezették ki, szerintem senki nem tudja miért.
[ Szerkesztve ]
-
Sugi2009
tag
Sziasztok! Eszembe jutott vmi…!!! Az iPhone kijelzőjét nem lehet tükrözni a Q3-ra? Gondolok itt arra h ha bent vagyok a Metaverzumban akkor láthassam az értesítéseket ,hívásokat amik jönnek az iPhone-ra.
-
Buvana
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #58102 üzenetére
Lehet hogy fel volt telepítve, de aztán leszedtem, mert nem kellett semmihez. Köszi, közben meglett a megoldás, VD games menüjéből indítva rendben van a dolog. De csak úgy. Jelenleg ez az egyetlen ilyen játékom ami ilyet produkál, a steames star wars pinball vr.
(̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪے~~~~
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Buvana #58101 üzenetére
[Streaming Assistant]-ot próbáltad? én ezzel toltam, steam kliens elindít, SA elindít, wifi, utána a fejszetten már tudtam böngészni a futó steamVR-ből. (mondjuk nekem a VD még nincs megvéve)
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Buvana
aktív tag
Van egy játék, ami nem jól működik VD alatt, csak quest linkkel hajlandó a kontrollereket felismerni. Steam Pc játék. Q3 - al ezért ok, de P4-el mit kéne tennem, hogy lehessen rendesen futtatni?
(̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪے~~~~
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Jövedelem
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Villanyszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest