- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Raymond
titán
Ez itt nagyon off, de a lenyeg az hogy a ChatGPT akkor a legimpresszivebb amikor olyan temaban general valaszokat amiknel inkabb rizsa kell vagy a kerdezo nem ert hozza rendesen. Akkor konnyen amulatba lehet esni. Amikor konkret es preciz dolog kell mint peldaul code snippets vagy function calls akkor problemak lehetnek hamar. Es itt az is kozrejatszik hogy allandoan tekergetnek a motorhaz alatt igy az ami egy hete meg mukodott az nem biztos hogy megint mukodni fog. Erre peldaul egy eve volt jo pelda. Powershell scripteket gyakorlatilag hasznalhatokat csinal kisebb task-ok elvegzesehez az ev elejen aztan valamit turtak rajta majusban es egy alap scriptet nem volt kepes kikopni magabaol ugy hogy mukodjon.
-
gulasoft
őstag
Most azért érted, hogy nem feltétlenül komplett a kód, és kicsit faragni kell.
Múltkor egy tabletop-os AD&D magyar karakterlaphoz kellett textboxokat feltenni és abban egy lua nevű kódolással megy ez amiről életemben nem hallottam.
Szenvedtem 3 napot, mert az x,y, szélesség, magasság értékekeket sacc per kb. kellet belőni úgy hogyx a kép bal felső sarka, az valami -1.7,-2 a jobb alső sarka 1.7,2 volt. És minden változás után leszedni a karaktrlap objektumot visszarakni, kicsit balra kell rakni, le vissza, nem jó még egy kicsit, (ráadásul az elem közepét kell megadni, és ha hosszon változtatsz akkor az x-y-ont is vinni kell)
Horror.
Meguntam és mondtam a chatgpt-nek hogy ez a probléma, akkor adott egy lua futtatót, és írt egy kódot. Mondtam neki, hogy a kép nagy scrollozni kéne, kiegészítette a kódot, mondtam, hogy ezt le is kéne menteni az adott formátumban, megcsinálta azt is.Persze faragni kellett, de 2 óra múlva volt egy olyan kódom amilyen nyelvet még soha nem használtam, scrollozható képpel, kattintásra kirakott textbo-xal és ha fogtam a text boxot akkor a a jobbra balra nyillal növelte csökkentette a méretét, és a fel le meg a magasságát (még beraktam egy törlést is) és így csak kattingatva huzigálva, meg a nyilakkal megcsinálja azt a struktúrát amit csak be kellett másolni a meglévő definiciók után.
2 óra! Nem két nap. Többször kellett vele beszélni mire pontosan felfogta a problémát, és faragni kellett kicsit és most tök jól megy, egy olyan nyelven amit addig nem használtam (Jó van 28 év programozói tapasztalatom)
Csak arra utaltam ezzel, hogy most ez a kód, egy első verzió, lehet pár kérdés múlva lenne egy olyan amit kis faragással használni lehetne, és láthatóan kész könyvtárak vannak. Senki nem nem modja, hogy ez csak bemásolod és profi, de biztos hogy marha sokat segít.
Az hogy te nem tudtad érdemi munkára fogni lehet nem a chatgtp hibája. Nem elsőre hozza a tökéletes kódot irányítani beszélgetni kell vele, de lehet az eyetrackes fiók is tudnának onnan jó dolgot meríteni, csak használni kell tudni! Ez már a 4-es verzió online kilát a netre, olyan dolgokat tud, hogy csak pislogtam.
(kb. tanulhatunk valami villanyszerelést, vagy más kétkezi munkát amire még nincsenek robotok, mert ezek az AI-ok el fogják az irodai munkát végzők munkáját, és nem igaz, hogy ugyan annyi munkahelyet teremtenek is. Ez simán hazugság. Csak emlékezzetek eghy éve még az nvidia főnök azt mondta, minden gyereket meg kell tanítani programozni iszonyat szakember hiány van, pár hónapja meg azt mondta, bocsi semmi szükség programozókra, az AI megoldja a dolgok 90%-át)
Tehát kb. marad a hardver kérdése ami biztos 50$ alatt lenne tömegtermelésben. -
gulasoft
őstag
Hát itt van egy +kiegészítő amiről tudjuk, hogy a az árban benne van az, hogy ebből csak pár darabot adnak el, plusz műagyag +keret hogy beleilleszkedjen a meglévő headsetbe
[link]
Ha ezt a marha sok + levesszük, akkor lehet tényleg nem 30, hanem 50$ (tömeggyártásnál minél több annál olcsóbb), é magába a meglévő múanyagba kell ezeket belerakni az nagyon sokat vesz le a költségből.
Fenttartom, hogy egy eye tracking és a fókuszba renderelés egy nagyságrenddel megdobná a teljesítményt ami natív játékoknál iszonyat fontos. Az meg hogy egy szembogarat (tudod a puilla fekete) követni lehessen, az sokkal kevesebb processzor idő, mint az hogy a környezet elmozdulásából tudja merre álla fejszett az előző pillanathoz képest, tekinthe hogy a szemed azért tekinthető egy sík felületnek mégha nem is az. Nem dolgoztam képfeldolgozással, de eszerintem erre kifejleszett kódsorok vannak, és a lézeres egerekben sem milló dolláros hardver érzékeli az elmozdulást, hanem pár filléres hardverek.
Egy szemkövetésnál csak a fekete karikát kell figyelni, hogy az eredeti középhez képest mennyire mozdul el, nem lehet ez ennyir e bonyeszos, bár a fejlesztők (Én is az vagyok, csak nem ilyen téren) hajlamosak túlmisztifikálni a dolgot, de ha gondolod kérek a chatgpt-től egy adott képen egy kör követését megoldó kódot, és szerintem meg tudja csinálni, csak persze sokkal jobban hangzik, hogy ez baromi bonyolult, és sok processzoridőt igényel.
De mondom nem ismerem elég mélyrehatóan a problémát lehet nincs igazam. -
Laby
őstag
-
Danecay
addikt
Bár én sem jártam körbe a témát, de nem gondolnám, hogy csak bontatlan termékre vonatkozik. Ha nem azt küldik amit kapsz, az magától értetődő eset. Ha valami nem jó, azt jó eséllyel csak azt követően tudod meg, hogy kibontod a terméket a csomagolásból és kipróbálod, felpróbálod. És még mindig ott van annak az esélye, hogy nem olyan mint amire számítottál, pl. színben, méretben, HMD esetén pl. nem igazodik a fejformádhoz, mégsem jó az IPD tartomány a szemedhez, fáj benne a fejed, szédülsz benne, stb.
-
v2
senior tag
Tényleg nem vagy
Igen, a termékeket indoklás nélkül visszaküldheted nekünk a megrendelés átvételétől számított 30 napon belül. Az elállási nyilatkozatban az elállás okát nem kötelező megjelölni. Azonban szeretnénk megkérni, hogy a termékeket lehetőség szerint az eredeti csomagolásban, vagy amennyiben ez nem áll rendelkezésre, úgy az eredeti csomagoláshoz hasonló szintű védelmet nyújtó csomagolásban és sérülésmentesen küldd vissza.
Általános Szerződési Feltételek -
gulasoft
őstag
Akkor mondom az elavultságát amit
Te az utolsó pontban is kiemelted:kábeles! Profi felfüggesztővel évente evett meg egy kábelt
Az vezérlők eleinte tényleg jók. Az első cserém 3 hónaposan jött mert strafelt a jobb joy, a bal rá egy évre, aztán a jobbról egyszer csak lefittyedt a grab rész (lógott az egész markolati rész) , aztán megint strafelt a bal. Addig nincs gond amíg garis, mert cserélik korrekten, de utána horrror! 90.000 a vezérlő! Pár hónap után nem negedi el a markolást, iszonyat idegesítő lesz. 2 külső bázisállomással elmegy kasán, de néha megbolondul, inkább 3 az ideális.
Mai szemmel, nagyon elavult a felbontása, és a frensel lencse még rátesz egy lapáttal.
Az indexet azért lehet kapni, mert egy időben nagy divat volt, hogy a gyártók nem gyártottak vezérlőt meg bázisállomást, vedd meg az indexét felkiáltással, azok meg gondolom a teljes szetthez gyártották a fejest is, oszt a nyakokon maradt.
2 évig nyúztam, lejárt a gari váltottam q2-re. Nem bántam meg. Amikor kijött az volt a csúcs, de ez 5 éve volt kb, és azóta egy tapodtat nem mentek előre. -
fatal`
titán
Az Index controllere majd 200 gramm. A Questeké 130 körül van, Pico 140.
Nyilván a komplett kit kerül annyiba, de controllerek és base station körül nem sokra mész vele. Önmagában a HMD is rohadt drága, ahhoz képest, amit nyújt. Jó volt, amikor megjelent, most már nem az.
-
fatal`
titán
A base station drága, helyigényes és körülményes, hasonló szintet hoz a self tracking controller (ami szintén drága és azért vannak hiányosságai), de erre végülis fogjuk rá, hogy rendben van.
A controllerei rohadt nehezek és hatalmasak.
Hiába nagy a FOV, ha az egész egy pixelhalom már, egy szar lencsével, több, mint 1000 euróért.
A szoftveres környezetre nem vonatkozik, amit írtam, csak simán a HW-ra. Ha a Valve komolyan gondolná a VR-t, akkor ideje lenne frissíteni az Indexet, még standalone platformjuk is lehetne a Deckre építve.
És nem arról volt szó, hogy váltson róla valaki másra, de szerintem okos ember 2024-ben nem vesz 1000+ euróért Indexet.
-
A valve indexben se látom, mivel lenne jobb a questnél
?
A bigscreen beyond-ból sztem LESZ valami tényleg jó, ha kibírnak még 2 generációt.
-
Laby
őstag
SteamVR-t nem használom már, mert amikor fut, akkor 1 fps-em sincs a játékba annyira akad, hogy nem tudok egérrel a kilépés gombig sem elmenni. Ezt csak azóta csinálja, mióta Q3-am van.
Szóval letöröltem inkább, és csak OpenXR-ban indítom a játékot.
Így is megtudom találni valahol ezt az Advanced Supersample Filtering-et? -
+#60677
.
Sose volt gigabites switchem, abban nem melegszik semmi, ha áttolsz rajta fél-1 gigabitet?#60676: a 'zinternet amúgy nekünk lassú, mint a fene (nem fizettem elő kábelesre, 4G jön az éterből amit idén tervezek 5G-re upgradelni), inkább akkor van buli, ha az asztali gép és a laptop nekiállnak pl 50GB-os játékkönyvtárat vagy egy combosabb videóanyagot csereberélni.
-
-
fatal`
titán
Írtam, hogy nem feltétlen minimális, de mondjuk €700-ig.
Nem veszek már headsetet fresnel lencsével, a Valve indexhez ráadásul hivatalos wireless modul sincs és minden szempontból hatszor elavult, rohadt drágán.
A szabvány, amit kerestél a WiGiG.
@Raymond Tudom, ha a P4-en lett volna DP, akkor vettem volna.
Kérdés, hogy mit ért a Meta azalatt, hogy megnyitja az OS-t, mert ha az Androidhoz hasonlóan a gyártó is módosíthat rajta, akkor akár meg is léphetik. Meglátjuk, azért nem túl sok reményt fűzök hozzá
-
kevike576
senior tag
-
CRTs
aktív tag
"Lényegi ugrás a PPD növelése lenne amihez nem kell fejvesztetten őrült magas felbontásokat hajkurászni."
ja eleinte én is ezt hittem (pár éve), hogy majd eljátsszák oled-el azt amit projektorokon ezt a subpixel shuffle-t hogy beduplázgatnak meg triplázgatnak vele meg még a screendoort is kiüti. Mert az oled gyors lenne hozzá. Csak ha belegondolsz akkor nem tud elég idő jutni egyes pixelekre (le fogja kapni a fényerőt). Kíváncsi vagyok hogy mi lesz. Nem sokat csináltak meg, eleve szilicium OLED-nek illene szemkövetést tudnia magától külön szenzor nélkül, Fraunhofer csinált is olyat. Lehet azért nyomatnák a 22mm x 24mm-es formátumot mert azzal microled le tudná nyomni a shufflet. De az is iszonyatosan drága panel.
-
Hú, látom, ez a bigscreen cuccos bár még nem retina, de fejlettebbnek tűnik a Quest3-nál. Sajna a lóvét is jóval hatékonyabban emeli ki az ember pénztárcájából.
-
-
fatal`
titán
Ott valami nem stimmel, nem egy szemre számolod te azt a 3k-t?
A lencse torzítása miatt a natív felbontás kb. másfélszerese a kijelző natív felbontásának, így a Q3 sem 4k, hanem magasabb.
Már a Q2 natív felbontása is 5408x2736.
Az elforgatott kijelző semmit nem számít, vagy minimálisan.
-
-
mmdms
addikt
Az oké h gpu oldalról egész vállalható és vhogy megoldják, de hogy férnek bele 6 gb vramba? Acc a leghosszabb pályán 18,6 gb-ot, a többin átlag 16,5-t eszik.
Viszont ac-t használtam 2060 g2 felállásban, a füstöt kellett egyedül kikapcsolnom, amúgy max grafikán tartotta a fix 72-t, az tök jó volt vele. Ez alap ac, nem pimpeltem, gondolom a nagyobb felbontású textúrákkal ott is már gond lenne. -
-
gulasoft
őstag
Fatal leírta. Gmaillal csinálsz egy Necc1234567887654321@gmail.com emailt, és azt adod meg a metának, és többet rá sem nézel. Persze telón is ezzel kjell bejeentkezni, de ezt többet és máshol nem használod.
Engem spec nem nagyon érdekel mit tudnak rólam, így mondjuk nm kapok zokni reklámot, kapok helyettem technikai reklámokat. -
Csokifalo
senior tag
Ahogy érzed ( érzitek ), én meg még másik pár milló ember a földön ahogy érzi, érezzük. Ha Téged ez zavar, akkor tegyél ellene, mi meg akik meg sz@rnak rá, nem teszünk. Szerintem kb ennyi. Nem kell túlspilázni. És szerintem ahogy én sem nézem hülyének azt aki úgy tesz mint Te, szerintem Nektek sem kell feltétlen loosernek meg hülyének nézni aki szarik ezekre. Ahogy írtam is, régi motoros vagyok én is, kb 95 óta netezek, és sosem zavartak ezek a dolgok, vagy léptek volna olyan szinten be az életembe, hogy az zavarjon, pedig voltak saját oldalaim, szervereim is, stb szóval elég mélyen benne voltam ezekbe. Persze most is van olyan ismerősöm aki csak XP-t hajlandó használni, de erre is mindig azt mondom az Ő dolga.Béke
-
Mr.Csizmás
titán
-
Csokifalo
senior tag
örökös vita, mint ha a benzin/diesel, újabban belső égésű/elektromos, vagy egy android/ios hülyeséget olvasnék... iGEN, meg vagy figyelve. De erre mondtam azt, hogy akkor a kertben se vedd elő, mert a nagy tesó fentről látja a pimpilidet pisálás közben. Vagy valóban, ne is húzz be net kábelt, ne mobilozz, telefonálj a sarki fülkéből mint a Nagymenőkben, sorolhatnám... mert az okos tv ugyanúgy kémkedik, a mobilod, az okos órád, az okos hűtőd, a porszívó robotod, az autód ( a felségem AMG-je állandóan app-on értesíti még arról is ha nyitva az ajtó, a tető meg ilyen faszságok, persze ugyanúgy kapja a mercis reklámokat ) és sorolhatnám még a végeláthatatlan sort. Mondom a megoldást: tojok rá...nem veszek emiatt több felmosórongyot, se semmit, felőlem jöhet a reklám nem érdekel. Szegény kinai meg koreaiak nyomora sem érdekel, majd ha itt is olyan diktatúra lesz, akkor esetleg, de addig az sem...a politika megint nincs rám hatással, emiatt nem szavazok át. Sokkal nagyobb szar ezen parázni, ki mit hol lát, mikor fingottam, hidegen hagy, nézzenek. Sőt erre szoktam mondani a feleségemnek, hogy nyugodtan a szőrös seggemet is nézhetik 0-24-ben...ha valakit ez idegesít, tegyen ellene, de akkor max annyit lehet, hogy bevonul egy barlangba, és magára robbantja a bejáratot, mert ha így ha úgy úgyis "kémkedve lesz utána"... régen a kommunizmusban ott volt a 3/3, meg az akta gyűjtés, ki meleg, ki alkesz, stb stb, most nem kell jelenteni, ennyi a különbség, az emberek 99%-a kitölti saját aktáját a face-n, ez tény, de tenni ellene 100%-osan úgyse lehet, valahol meglesz a rés, és a bele ölt energia meg ablakon kidobott. Ennyi. Aztán felőlem csinálhatsz a fejedre staniol papírból süveget is, Te dolgod, engem nem zavar
-
Csokifalo
senior tag
"távol az otthoni netemtől és hálózatomtól," stb...
Most tényleg, de ne vedd magadra, magyarázd már meg nekem egyszerű halandónak, hogy mire ezek a parák??? Értem ezalatt azt, hogy oké, pl én is olyan robot porszívót néztem 2 éve, ami nem kamerás, hanem radaros, mert mondjuk nem akartam azt, hogy ha megy a szex vagy akármi, akkor ne kukkolhasson valaki aki feltöri rajta, na de már ez is űber para, mert ilyen alapon akkor a mobilokat is fordítsam le, a tableteket is, a laptopot a konyhában hajtsam le, stb stb... DE (!) visszatérve a VR-re... ki a toszt értdekel az, hogy mit és kinek meg hova jelent??? Vagy úgy egyébként is. Kimész a kertedbe pisálni, akkor azt nézegeted valyon melyik műholdról nézegeti a csúnya bácsi a pimpilidet?vagy előtte nézel egy röppályát? De most tényleg, nem személyeskedés, de mindig is érdekelt, hogy mire ez a nagy burok amit egyesek képeznek maguk körül? Köszi a választ. Béke
-
fatal`
titán
Meta fiók van, ami nincs kapcsolatban a Facebook fiókoddal, csak egy sima fiók. Nem kötelező facebookot hozzákötni.
A hardverhez: Persze, hogy egy PC körbehúgyozza a standalone headseteket. De azok is használhatók PCVR-ként, ilyenkor a standalone rész csak egy dekóder. A G2-ben semmiféle hardver nincs, így az összehasonlítást se értem.
@Razor18 Valamennyit számíthat a standalone vas előnye is, a dekódernél. Pl. a Q3-ban lévő SOC képes AV1-re (egyelőre Air link/link ezt szoftveresen nem tudja, de szerintem ez egyrészt változni fog, másrészt VD-vel megy), illetve H265-tel is magasabb bitrátát tud, a Q2 (gondolom a Pico szintén) limitje nagyjából 200mbps, nem bír többet a vas.
-
Razor18
tag
Bocsi, ha félreérthető voltam, én csak PCVR üzemmódban használtam eddig a most lesántult Reverb G2-t, és akár Quest 3-at, akár Pico 4-et ajánl a köz, azt is csak tetheredben fogom használni. Tehát a standalone előnyök nálam nem játszanak az összehasonlításban. Hátha ez megkönnyíti a javaslatokat...
-
-
Razor18
tag
Én nem vagyok ilyen "szobai jedi lovag - harcművész", kizárólag rep szimhez használom a VR-t, ülve, vezetéken. Facebookom sose volt, nem is lesz.
Most csak a matekon filózom, hogy megéri-e a 40k Ft-os vezeték cserével legalább feléleszteni a G2-t, akkor legalább el tudom adni - remélem - mégiscsak többért, mint a pót kábel ára, vagy okosabb döntés most beletörődni, hogy a G2 kuka és inkább vegyek egy pl. Quest 3-at (vagy mit?). Bár az is kérdéses, az új kábellel meddig bírná a G2, meg hogy a MS mikor fogja valóban agyonvágni a WMR-t, vagy hogy azt valahogy meg lehet-e majd kerülni valami user hack-kel...
A Q3 ár-érték aránya számomra még viselhető (itt a HA-n 200e környékén vannak most hirdetve alig használtan), de a Q3 "fölötti" VR-ok már eléggé aranyárban vannak, bár ha rosszul tudom, annak csak örülnék.A Pico 4 "teljesítmény" alapján valóban upgrade-et jelent a G2-höz, netán még a Q3-hoz képest is?
-
Raymond
titán
Az alufoliat azert le lehetne venni a fejrol
A regi Oculus fiokokat egyebkent 2022 vegeig kellett konvertalni Meta fiokra. A mostani emailek a vegleges torlesrol szolnak es oda/azoknak mentek amelyikek nem voltak konvertalva, en is kaptam egyet az egyik teszt fiokomra mert mar nem hasznalom es el is feledkeztem rola.
-
v2
senior tag
Nekem még régi rift1 accountom van, jó pár játékkal. A napokban kaptam egy email-t ezektől a patkányoktól, hogy ha nem lépek a metaverzumba törlik az accot az összes játékkal egyetemben. Csak, hogy ezeket a játékokat én kifizettem!!! Ehhez mindenféle adatokat adjak meg. Minek?? Simán át tudnák rakni. Csináltam egy face profilt, hogy tudjam nézni a marketplace-t. Csak a nevem meg az email címem volt fent. Semmit nem csináltam, nem volt barát, nem volt oldal lapozás, csak a market. Ott is csak motor alkatrészek meg motoros ruha, szóval semmi illegális. Egy hét után zárolták a profilt, és ha nem adok meg mindenféle adatot (pl telefonszám) törlik örökre. A kqrvaédesanyukba mennek el, patkány adathalász férgek
-
tusi_
addikt
En ugyan tokeletesen megvagyok elegedve az AMD kartyakkal, meg a 7000-es szeriat is jonak tartom, de a kovetkezo kartyam tuti NV lesz megint. Azzal sosem volt bajom driver ugyileg, meg ugy egyaltalan semmi. Naja, az araval igen, de ha vki kiad x00.000 ftot vmire, akkor egy kicsivel tobb mar nem oszt, nem szoroz, normal esetben 2-3 evre vesszunk ilyet.
CPU fronton mar mas a helyzet, de amugy meg olyan kis kulonbsegek vannak teljesitmenyben, hogy szvsz senki nem mondana meg, melyikkel jatszik eppen, ha vakon oda ultetnek.
Ami a fogyasztast, hotermelest illeti, na ott mar erdemes gondolkodni, ha a teljesitmeny hasonlo. Ott viszont jelenleg nem kerdes, ki a jobb. -
tusi_
addikt
Hat azert ez nem igy van szerintem.
Vannak tudatos vasarlok es vannak az enthusiastok.
Elobbi ar/ertek aranyt nez, utobbi a legjobbat akarja mindenbol.En az elobbi vagyok de megertem az utobbit is. Speciel volt 4080am es majdnem vettem 4090-t is, de ott a leego tapcsati elriasztott, amit azota nem tudtak orvosolni (Nem, nem user hiba volt)
Azert dominalnak, mert jo a marketing es az "okolszabaly" ezt diktalja. Bent van a koztudatban, hogy az nvidia a kartya, a tobbi szar. Ha friss eladasi statisztikat nezel, tobb amd-t adnak el pl Nemetorszagban, mint Nv-t.
De!! A szegenyebb orszagokban, mint Kina, Banglades,... ott meg mindig a 1660, illetve 2060 a meno, elfut rajta minden fhd-ban.
De mar megint Intel/AMD, Nv/AMD vita van kibontakozoban, hagyjuk.
-
tusi_
addikt
Te egy kibeba..ott genius vagy, ez megoldotta a problemamat.
Mar csak azt kene megoldanom, hogy a Steam Desktop mindig megjelenjen, ne csak neha-neha. Ha elinditok steam alol egy jatekot, akkor ott van egybol es marad is, de steam VR startnal olyan 50-50, hogy feldobja az ikont.
-
tusi_
addikt
Inkabb tobb, mint kevesebb. Tegnap neztem videokat is ezzel kapcsolatban, de valaki ilyeneket ajanl, a masik reszelot, szoval nem volt egyertelmu. Most ilyen Zeiss tiszito kendom van, arra azt mondtak, hogy havonta egyszer lehet vele, HA nagyon koszos lenne, amugy meg a sima szaraz tisztito kendo szemcsikhez.
-
camaro79
aktív tag
Persze, tisztaban vagyok mindennel.
most is lighthouse-okat hasznalok a Varjo Aeroval.
kontroller nem kell, mert csak simezek.
Amerikai simes csoportokban nagyon szeretik az Oled es a konnyu sulya miatt.
egyebkent barmikor el tudod adni, mert a neked gyartott gasket cserelheto, igy csak azt kell kulon rendelnie hozza az uj vevonek. De minek is adnam el, ha van full refund? -
Hiei555
aktív tag
Èrdekes akkor vègülis jólenne csak nem nagyon van ami használja. Mondjuk ezek közül az a markolás ami tènyleg jó szerinten ha bár a questen is ha meg akarsz fogni valamit meg kell "markolni" a controllert és úgy benyomod a gombot ami azèrt nem teljesen olyan de próbálja azt az èrzèst kelteni.
-
-
peetyy
őstag
Élnek még, csak nagy dolgok mennek most a való világban(amihez nem kell szemüveg)
Srácok, tudja valaki hogy miért jelez a pc percenként ismeretlen usb eszközt, ha ki van kapcsolva a quest fejes?
Eddig nem csinálta, most pár napja bolondult meg.
Vagy talán lehet az utolsó frissítés óta?
Előre is köszi a segítséget -
Mark85
csendes újonc
Köszi mindenkinek, csak a lejátszók nem jók valamiért.
Heresphere tökéletesen működik egy röccenés nélkülItt viszont még egy problémám van, hogy az 5.1 hang ugye AC3 filteren keresztül megy a gépről erősítőre. Oculus használata alatt meg olyan, mintha nem működne a dolog. Pl. Heresphere alatt valami áll stereo hang jön ki az erősítőn, ami nem rossz, de nem 5.1. Ha ugyanezt a videót játszom le pl. Mediaplayer Classic-ban, gyönyörű 5.1 hangot kapok.
Esetleg erre tud valaki valami megoldást?Köszi
-
Mark85
csendes újonc
Köszi, megpróbáltam, de sajnos ugyanaz. (DeoVR előtt az előtérben futtattam egy videót)
Az a vicc, hogy kb. 5 percig simán, röccenés nélkül megy a 4320p video is... De teljesen mindegy, ha 1080p-ben van, akkor is 5 perc után jön az akadozás, de még a kontroller is. Alig tudom rávinni a szoftverekből való kilépésre. Nagyon fura.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest