- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hővezető paszták
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
válasz
akcir007 #5698 üzenetére
Kiirja hogy mit akar vagy mi a baja ha nem tudsz tovabblepni, ha beteszel egy screenshot-ot akkor megmondjuk mi a gond.
(#5699) Solesz84
A melegedes normalis, kerdes mi neked a komoly. Beszaggatas pedig sokminden lehet attol fuggoen mit is jelent az hogy "beszaggat". Lehet a jatek ugral vagy a tracking-el van gond.
-
Solesz84
aktív tag
Sziasztok.Az normális h kb fel ora utan eleg komolyan bemelegszik a Rift?Meg be is szaggat idonkent.Mas tapaszalt ilyet?
-
akcir007
csendes tag
Sziasztok.
Tulajdonosa lettem egy Riftnek. Ez maga a csoda. Teljesen ledöbbentem.
Egy segítségre lenne szükségem. A steamen nem tudom beállítani a steam vr-en belül az oculust.
A szoba elrendezésnél gyakorlatilag nem jutok tovább, pedig alul a szenzorok valamint a touch és az oculust is zöld ikonnal jelzi.
Gondolom ha itt nincs beállítva nem tudok vr targalmakat indítani a steamből.
A raceroom játékra is kíváncsi lettem volna, de a menüben nem látok Oculus beállítást mint az Assetto Corsa esetében.
Köszönöm a segítséget!! -
Márton
nagyúr
válasz
Dyingsoul #5693 üzenetére
Langyos vízzel és egy kis DM-es antibakteriális folyékony szappannal.
Ha a linkelt direkt gearvr-hoz van, és valósak a méretadatok, akkor ez is jó lehet! -
Dyingsoul
Topikgazda
Hogyan mostad? Hány fokon vagy milyen meleg vízben?
Egyébként létezik gear vr-hoz is, ajánlom ezeket a keresőszavakat amiket ebben a hirdetésben látsz. Ez mondjuk pont nem szállít Mo-ra, de hátha találsz olyat aki igen.
Ha gear vr-ra keresel szerencsésebb a "replacement"-et használni, mint a "cover"-t.
-
Márton
nagyúr
válasz
Dyingsoul #5691 üzenetére
Nyilván, csak ezek az eladók mondanak mindenfélét, többször jártam már pórul ebay-en is, hiába érdeklődtem. Ezért kérdezem itt, hátha valakinek van tapasztalata, mert van mindkettő, stb.
Tudom, hogy leszedhető a GearVR szivacsa, hát épp azt akarnám cserélni, és azt is tudom, hogy mosható. Azonban amikor én ezt megtettem vele, azóta már nem olyan rugalmas, kb. 2/3-ára összement a vastagsága
-
Márton
nagyúr
Esetleg ez valahogy rápasszintható a fehér gear vr-ra? Tépőzáras ez is?
-
Márton
nagyúr
Tudja valaki, kapható-e itthon VR cover GearVR-ra?
Nem szivacsos kéne, hanem valami szilikonos, könnyen, gyorsan mosható.
köszi -
Solesz84
aktív tag
Sziasztok.Azt szeretnem kerdezni h oculussal le lehet jatszani a BD50 3D filmeket amik iso-ban vannak?Probaltam Power DVD-el de csak hang van kep az nincs 😕 Youtube-rol szedtem le videokat Half SBS es OU ott volt ami jol ment de az sem mindegyik.Van Steam Vr es Virtual Desktop is a gepen de egyikkel sem megy a BD50 lejatszasa 😕 Valakinek van otlete esetleg?
-
-Solt-
veterán
Én úgy vagyok vele, hogy VGA-t cserélni akkor érdemes amikor legalább 50%-s előrelépést tudsz elérni. Oké, hogy az 1080Ti (vagy AMD-s társa) esetleg 210K, de 2-3 évig nem jön majd kártya ami 50%-l gyorsabb lesz nála, szóval a következő 2-3 évben olyan kártyád van, ami az 1 GPU-s csúcson, vagy annak közelében van.
Egy biztos, ezt a pár hónapot én kivárnám, de ha nagyon képtelen lennék erre, akkor 1070... 1080-t biztos, hogy nem vennék most.
-
-Solt-
veterán
Ez attól függ, hogy milyen teljesítmény jön és milyen áron. Amennyiben azt az agresszív árazást követi az AMD amit a Ryzen kapcsán is látni, abban az esetben bármi lehet... Egy dolog biztos, ebben a kategóriában biztos nem vásárolnék amíg a Vega nem kerül piacra.
Egy 1070-t megvehetsz, ott nagy csodák nem lehetnek szerintem, bár ha jön egy Vega az 1070 árában 1080 körüli teljesítménnyel, akkor lehet tökön bököd magad!
Szóval szerintem ezt még érdemes kivárni...
Arról nem is beszélve, hogy ha az 1080Ti a 980Ti gyakorlatát követi, akkor június elején lesz custom 1080Ti ilyen 210K környékén, azzal meg 2-3 évig tuti elleszel.
-
Raymond
titán
Nehez megmondani, de egyelore nem ugy nez ki. Ami esett rendesen az a 1080 - vannak mar 480EUR-ert is itt-ott, de a 1070 meg mindig ott van ahol azelott, annyi a difi hogy talan most van 3 modell az 1 helyett amit mar elkapni 400EUR alatt, de nincs az a nagy mozgas ami a 1080-nal volt.
-
Borote
addikt
válasz
#15779328 #5681 üzenetére
Akkor jól sejtem, hogy a 1080 jobban megéri?
Áfás számla kelleni fog, attól nem tudok eltekinteni...A linkelt Palitról van vélemény? Ára az meglepően jó (lehet, hogy csak ma ennyi...), 3 év garancia, csak mondjuk készleten nincs, de ez legyen a legnagyobb gond, ha ennyiért hozzák. Max visszamondják.
(#5682) -Solt-: és van rá esély, hogy meglátszódik az NV árakon is? Mert a 1080Ti is csak a 1080-on látszódott
-
Borote
addikt
Mi a véleményetek, 1070 téren várható majd esés?
Mert ahogy néztem, a 1080 esetében helyenként 50 ezer forintos árcsökkentés is volt, míg a 1070-ek alig változtak, 5-10 ezer forinttal lettek olcsóbbak.
Jelenleg a legolcsóbb 1070 125k körül van, a legolcsóbb 1080 pedig 170k - tehát kb 30%-kal kerül többe, és ha már 1070-et vennék, elgondolkoztam a 1080-on is. -
Raymond
titán
Kell neki egy kis supersampling. Ebben a file-ban:
C:\Users\<felhasznalonev>\Documents\Project CARS\oculussettings.xml
ird att az 1.0 erteket mondjuk 1.50-re ebben a sorban:
<prop name="ResScale" data="1.00" />
-
Solesz84
aktív tag
Sziasztok.Tegnap erkezett meg az Oculus Riftem minden mukodik rendesen viszont Project carsban eleg eletlen a grafika a tavolabbi dolgokon.A felbontast lehet fentebb allitani v csak annyit lehet amit a monitor bir(FHD)?
-
Metallatka
újonc
válasz
clyvejhamma #5673 üzenetére
Köszönöm!
Bízom benne, hogy nálam is sima lesz.. de az a pár nap szerintem körömrágással fog telni.
-
clyvejhamma
aktív tag
válasz
Metallatka #5672 üzenetére
Touch-ot rendeltem elő anno az amazon.de-ről. Villámgyorsan, fennakadás nélkül jött a csomag. Ha jól emlékszem nem is a posta hozta, hanem futár (ebben nem vagyok 100% biztos).
-
Metallatka
újonc
Hali! Új vagyok itt, olvasgattam a hozzászólásokat, de erről még nem volt szó (bár minden kommentet nem olvastam el, lehet, én ugrottam át), hogy ha külföldről, pl. amazonról vásárlom a Rift-et, "eltűnhet" a kedves magyar postán? Sok helyen olvastam, hogy tűnnek el nagy értékű csomagok, és megmondom őszintén, ennyi pénzt egy nem 100%-osan biztos kiszállításra nem bíznék. Ti kintről ide rendeltétek?
-
fulton
addikt
sziasztok
Mennyibe kerülnek azok a székek amik mozogni is tudnak? youtun láttam ilyen vidókat, autószimulátorokhoz való. Van aki itt használ ilyet VR ban?
Milyen az élmény, mennyit dob hozzá? -
törölt tag
Vettem egy asus pci-e usb 3.1 -es kártyát,és azóta pöcre indul a vive!
Én bármelyik usb-be bedugtam az alaplapon ugyanazt csinálta,felállt kamerák nélkül,áramtalanítani-vissza és úgy működött.
Nem értem az egészet. -
Raymond
titán
válasz
clyvejhamma #5665 üzenetére
Vettem parat ami meg nem volt meg:
A Chronos €17-ert jo vetel, nagyon minosegi es atgondolt az iranyitas, kamera stb. A jatek seated egyebkent es controller-es az iranyitas. Fix kamera per szoba, ilyan Zelda stilusu RPG.
A Grand Canyon Experience is jo €2-ert, egy kis relax
A Windlands igy €10-ert lehet megeri lehet nem, meg nem dontottem el. Valahol ertem hogy miert nepszeru, de meg nem jottem bele a groove-ba igy nem az igazi valahogy.
theBlu S1 azert az €10-ert szinten bizonytalan. Biztos hogy nem keves, de meg kell mondjam nagyon minosegi az egesz program es harom experience benne igy nem tudom nagyon banni hogy megvettem.
Az Adventure Time-ot vettem meg €1-ert szinten, meg nem jatszottam.
A tobbi cucc vagy megvan vagy nem erdekel. Pl. az ami megvan - Into the Dead biztos nem er €5-ot ugyanugy ahogy a Time Machine VR nem eri meg az €12-ot szerintem, de a Blaze Rush €5, EVE Gunjack €4 es Esper Collection €5 arak jok, Adr1ft is jo €8-ert, talan az Omega Agent is €4-ert. A Dreadhalls €4ert arra jo hogy kiprobald birod a horrort es hogy fejfajas nelkul birod-e a mozgast
-
clyvejhamma
aktív tag
-
Segal
veterán
válasz
#15779328 #5662 üzenetére
Szerintem a hinta a nagyon beteg ami a varos fole emelkedik de a hullamvasut is nagyon jo. Igaz en rift-el probaltam de a lenyeg vegulis ugyanaz.
Amugy kiprobaltam az 1080ti-vel azota a project cars-t is. A 980oc-vel DSR2-t birt az 1080ti viszont birja a DSR6-ot nem kicsi minosegi elorelepest mutatva latvanyba a szemuvegbe
AC-t meg nem volt idom kiprobalni de az is tervbe van. -
törölt tag
Mivel a múlt héten open vr lett az AC,a gépezet is összeállt ,csináltam egy videót![link]
-
Raymond
titán
Nemetorszagi Saturn-nal megint akcio van - 499EUR a Rift: [link]
-
izomman1
senior tag
A Rift ahogy olvastam meglehetősen kényes az átalakítókra és a hosszabbító kábelekre.. Nem mindegy milyen márkájút veszel hozzá.. Ez hátha segít: [link]
Az kábel átdugdosást azért nem javaslom, hogy mikor mire kell a cucc, mert nekem akkor ment tönkre az Assus strix en az egyik HDMI csati ( bekapcsolt gép és TV mellett dugdosgattam a kábelt- de garanciába szerencsére cserélték a kártyát) De most már kihasználom a csatikat a kártyámon mivel 2 db HDMI van rajta (egy a Vive nak egy a TV nek) és egy DVI port ami meg a FULL HD monitorra megy (Kis szobába van a gép de nappaliba is át van vezetve a TV hez a gép ha ott filmet játékot akarok indítani)
-
törölt tag
Assetto Corsa mióta támogatja natívan a vivet?
-
Segal
veterán
válasz
W00dyka #5648 üzenetére
Meg van a gond pontos oka is. Az a szemet displayport hdmi atalakito csak 1080p 30fps kepet tud attolni.... Erolkodhettem en a riftel vele. Ma melo elott elmentem venni egy 4k 60 fps verziot (potom 11 ezer hogy ....) remelhetoleg ezzel az atalakitoval megoldodik minden problema
-
W00dyka
tag
Na legalább a "lényeg" működik és nincs gond !
-
Segal
veterán
Időközbe sikerült életre kelteni a Riftet de az egyik szemem sír a másik nevet. Most nagy kedvesen kiírta hogy nem kompatibilis az az usb3.0 amire dugtam így átraktam egy másikra. Persze túl egyszerű lett volna ha ennyivel meg is oldódik a dolog de miután ezt a hibát már nem írta ki felbátorodtam és elkezdtem a kábelekkel játszani aztán egyszer beletaláltam a tutiba hogy közvetlenül dugtam rá a hdmi-t a riftre kihagytam a displayportos átalakítót. Tehát elsőre nevettem mert életrekelt a rift meg lehetett nyugodni hogy nem a szemüveg ment tönkre viszont hogy legyen némi sírás is így viszont a 4K tv (nincs monitorom) van most átalakítóval rákötve és a vicc hogy így csak FullHD felbontás választható ki maximumnak...
Na erre a problémára még nem sikerült megoldást találni és az em jó hogy ide oda pakolászni a kábelt attól függően mire használnám mert a szekrénysort kell odébb húzni ha cserélni szeretném. Mindenesetre egyelőre megyek aludni azzal a nyugalommal hogy jó a rift már csak az új problémára kéne megoldást találni.
-
Segal
veterán
válasz
W00dyka #5644 üzenetére
Egyelőre sajna nem
Feltettem a régebbi drivert direkt ddu-val de még így sem. Újratettem az oculus szoftverét is, újrakonfiguráltam ott is azt írja hdmi és usb is ok de semmi képnaz nincs.
Viszont van pár apró más hiba is mivel tápcsere volt és max arra tudok gondolni hogy amíg le lett huzva a 24 pin az alaplaprol tápcsere végett addig tőrténhetett valami mert a hangkártyám is kiírja hogy lehet hogy nem kap áramot és nem biztos hogy működni fog de ettől függetlenül működik, a wifit is gyengébbnek érzem csak pár ilyen apró probléma. Nagyon max vasárnap újrarakom a wint ott 100%-ig ki kell hogy derüljön hogy a rift pusztult e meg vagy valami szoftveres gond van e. Csak nagyon nincs hozzá hangulatom. De ha muszáj lesz akkor muszáj lesz -
Segal
veterán
Bocsanat a duplaert de eszembe jutott megvalami. Ennel az uj nvidia drivernel (378.92) azt olvastam ez az elso ami megkapta a “Game Mode VRR/variable frame rate"-t dolgot. Nagyon nem tudom mi ez de elkepzelheto hogy valamit manualisan kene allitgatni a frame rate-nel?
Egyaltalan van koztetek olyan aki ezt a drivert vagy akar az elozot (378.72) hasznalja es mukodik vele a riftje? Az most masodlagos hogy milyen nvidia videokartyaval most elsodlegesen a szoftverre koncentralas celjabol. -
Segal
veterán
válasz
Raymond #5637 üzenetére
Azert nem hiszek a win reinstalba mert tok ugyanezen a gepen mukodott a rift elotte. Azota csak a videokartya modosult es a drivere. Semmi mas. Tehat tokugyanaz a win van rajta amin mukodott. Szerintem atviszem majd egyik haverhoz a riftet ha raerek es kiprobaljuk nala.
-
Segal
veterán
válasz
aerosmith #5635 üzenetére
Arra van a tv rakotve. Nem hasznalok monitort de kiprobaltam forditva is hogy az oculus volt kozvetlenul rakotve es a tv az atalakitoval de akkor sem volt kep. Kiprobaltam azota az usb ki-be dolgot is sot meg a jelenlegi nvidia drivert is ujratelepitettem. Egyelore ugyanugy nincs kep
Legvegso esetben meg egy win ujrarakas lehetne de nehezen tudnam ravenni magam -
Segal
veterán
válasz
Dyingsoul #5633 üzenetére
Az a baj a régi kártyával hogy ma elméletiteg megveszik és már be van dobozolva feláll a szőr a hátamon a gondolattól is hogy kicsomagoljam, kiszenvedjem megint a számítógépházat a helyéről és próbálgassam melóba indulás előtt fél órával így az kilőve. Max átviszem a riftet majd egy haverhoz kipróbálni. Én arra gyanakszom még hogy ide oda volt cserélgetve a régi és az uj videókártya mivel belefutottam egy tápproblémába (a régi táp szétosztotta 12 volton az ampereket és nem tudta etetni terhelés mellett az 1080Ti-t igy tápcsere lett) így mindenképp megvárom a következő nvidia drivert mert azt tisztán tudom már feltenni ettől függetlenül én is láttam mostanság a hotfixeket a driverekhez tény hogy ki kell fogni egy jót és ragaszkodni hozzá de ehez a kártyához egyelőre összesen csak 2 driver van annyira új
Most 1 hét szünet simán belefér a riftbe aztán mint a vak is mondta majd meglátjuk
-
Dyingsoul
Topikgazda
Én első körben azzal kezdeném, hogy visszatenném a régi kártyát és megnézném vele a Riftet. Így biztosan kizárhatod azt, hogy a Riftnek nincs semmi baja és nyugodtabban alszol (ha meg baja lenne időben el tudod kezdeni a gariztatást és nem akkor amikor már használnád is de nem akarom az ördögöt festeni a falra...).
Másrészt én átalakítót nem használnék a helyedben a Rifthez. A Rift talán érzékenyebb téma, mint egy monitor bár értem, hogy eddig is átalakítóval használtad csak dvi-ra alakítottad. Én láttam már pár anomáliát Nvidia-Display fronton csak ezért tanácsolom ezt. Ha jön egy újabb driver mindenképp nézd meg átalakítva és anélkül is. Én pl úgy jártam, hogy a 3 monitorból az egyiket nem ismerte fel új driver feltelepítése után... visszaálltam a régire aztán jött még egy driver és azzal sem ismeri fel. 3. driver után hagytam a francba, maradtam ezen a régebbi driveren.
Lassan az Nvidia driverei is olyanok mint a piaci portéka - ki kell fogni a jót...
-
Segal
veterán
válasz
Raymond #5630 üzenetére
Egyelőre összesen 2 driver támogatja a kártyát és a frissebb van fent tehát én most el nem kezdem visszarakni a régebbit max várok 2-3 napot és úgyis jön valami hotfi..
akarom mondani még frissebb driver és akkor megpróbálom majd azzal mert ha eddig 2 hónapig nem hiányzott az oculus akkor ezt a pár napot már simán kibirom. Így első körbe csak egy megerősítés kellett hogy nem a szemüveg romlott el mert azért az fájna
-
Raymond
titán
-
Segal
veterán
Sziasztok rég jártam erre de most jól jönne egy kis segítség.
Már vagy 2 hónapja nem is használtam az oculus om (cv1) de most videókártya csere volt. Nem hiszem hogy van jelentősége de azért ideírom nvidia 980oc-ről 1080Ti (FE)-re. Az első "pofon" itthon ért mert a kártya bejelentésekor még örültem is hogy végre elhagyják azt az elavult dvi csatlakozót a videókártyáról aztán gépbe való beszereléskor jutott eszembe hogy hoppá hisz nekem arról volt átlakítva hdmi-re a jel az oculushoz. Pánik persze nem volt ma vettem egy displayport hdmi átalakítót (konkrétan ezt ) és az a problémám hogy nincs kép a riftbe. Megnéztem a store settings részébe a szemüveg connected-et mutat, ha buzerálom a szemüvegen a közelség érzékelőt el is indul a store (értelemszerűen csak a pc-n), ha mozgatom a szemüveget világít a kamera is tehát érzékeli a szemüveget de magán a szemüvegen csak annyi esemény történik hogy nem állandó a sárga led hanem villog de nem vált fehérre. Már újratelepítettem az Oculus szoftverét is de semmi sem változott. Egyszer azt is megpróbáltam hogy a monitort tettem a displayportra átalakítóval és a szemüveget direktbe hdmi-re kötöttem de akkor is ugyanez? Már csak azt nem próbáltam ki hogy visszateszem a régebbi videókártyám de ez ugye úgysem alternatíva mert nem azzal használnám. Ha van még valami ötletetek akkor írjátok már meg légyszives. Remélem nem magával a szemüveggel lett baj?Előre is köszönöm szépen.
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
suniland #5626 üzenetére
Sejtettem, hogy ez ugyanaz lesz amiről már volt szó a topikban, de azért reménykedtem benne hátha van más is aki készít hasonlót. Azt viszont mindenképp jó látni, hogy halad a fejlesztéssel. Baromi jól néz ki szvsz.
Azt nem tudom, hogy ez így ebben a formában viszont látható lesz-e a boltok polcain mert nagyon hajaz a c&c-re. Legfeljebb vasal még rajta kicsit. -
Dyingsoul
Topikgazda
Valóban nem mai hsz, de azóta nem történt forradalmi újítás ami már kapható lenne és érdemes is lenne beruházni rá illetve itt a topikban nem volt szó más ajánlott modellekről amik jobbak lennének ezektől. Ettől persze lehet, hogy vannak csak épp itt nem kerültek szóba úgyhogy várunk minden új tapasztalatot új készülékekkel.
-
Dyingsoul
Topikgazda
-
Márton
nagyúr
No, végre várható valami felbontás terén.
-
spm
tag
Sziasztok!
Jelenleg egy HTC 10-et használok és szeretném kipróbálni belépő szinten ezt a VR dolgot. Gondoltam veszek egy telefonnal használható VR szemüveget. Tudtok tanácsot adni mely típusokban érdemes gondolkodni? Nagyon max. 20k HUF amit rászánnék.
-
abéla
senior tag
válasz
hcs0924 #5615 üzenetére
Szívesen!
... és ha már fából vaskarika, valaki tudna segíteni DK2-höz valmiféle, működőképes touch-alternatívában?
Razer Hydrát néztem, kérdés működik-e programok alatt, mint touch?szerk: mielőtt még vlki kérdezné, DK2-höz utólagosan touch nem jó, mert nincs BT a HMD-ben. (esetleg egy külső blutúsz adapter alapra kötve?
)
szerk2: ezek szerint Hydra jó
-
suniland
csendes tag
Magyar fejlesztő Unreal Engine játéka készül.
A régi C&C mintájára, csak VR támogatással.
[link] -
abéla
senior tag
válasz
hcs0924 #5612 üzenetére
Ez kb jó minden játékhoz, nem csak DCS (War Thunder-rel, E
-szel tesztelve, meg ilyen ingyé steam/oculus-store marhaságokkal).
Előtte nekem is runtime 0.5-0.6 volt fenn, gyak korai virtual desktopon kívül semmi nem volt már komp-s vele, ezzel minden ok.2 fontos pont:
5. Skip the whole Rift Calibration part. There will be a warning, ignore it.
6.
7. Go into Settings>General and turn on "Unknown Sources" -
asprey
tag
Köszönöm szépen! Akkor csak is Rift vagy Vive lessz!
-
hcs0924
tag
Sziasztok!
Kis segitseget szeretnek kerni a tisztelt forumozoktol. Most szereztem be egy DK2-t es ugyan par dolgot mar mukodesre birtam, meg tobbet nem
A neten sok oranyi kutatas utan is csak a 0.8 as verziot tudtam megtalalni a regi runtime-ok kozul. Akinek esetleg van elfekvoben 1.3, 1.3.2, 0.7, 0.6, 0.5 es/vagy ezekkel kompatibilis ingyenes demok vagy ingyenes jatekok, nagyon halas lennek ha megosztana velem.
Illetve ha vannak hasznos tapasztalatok , hogy win 10 alatt hogyan lehet a legujabb runtime alatt kulso (store-on kivuli jatekokkal) mukodesre birni, az is nagy segitseg lenne.
Koszonom szepen elore is!
Udv csaba
-
Raymond
titán
Nincs pozicio kovetes, csak forgas, tehat olyan mint a GearVR vagy barmelyik Google Cardboard kompatibilis megoldas ebbol a szempontbol. Nincsenek kovetheto kontrollerek (mint a Vive wand es Oculus Touch). Van egy kis elmosodas a kepben mozgas kozben a felhasznalt panelbol adodoan, ez egyentol fuggoen nagyon gyorsan megszedithet. Nincs ertelme ennek ebben a formaban.
-
asprey
tag
Sziasztok!
Pár infóra lenne szükségem. Szeretnék vásárolni egy vr eszközt. Gépem alkalmas i5-6600k, nVidia 1070 8gb.
Viszont találtam ezt a 4k Pimax nevezetű headsetet ami jóval olcsóbb mint a Rift és Vive.
Mi lehet a csapda? Mi a hátrányai a másik 2 termékkel szembe?
Köszönöm. -
Raymond
titán
válasz
#15779328 #5607 üzenetére
Picit meredek az ara, foleg ahhoz kepest hogy Early Access, a trailer nem mutat semmit max annyit amit a kepekbol is latni lehet hogy eleg sotet az egesz es a grafikai megvalositas nem kimondottan rossz, de nem is eri meg €30+ amit kernek erte.
Other news:
Disney Movies VR kint van Oculus Store-on is. Nem nagy eresztes, a Star Wars cuccok a mar regebben kiadott videok, a BFG nem nagy eresztes, de a Lumiere (BatB) real-time experience egesz jol nez ki es kulonosen a Dzsungel konyve-s Trust in Me (szinten realtime) eleg kellemetlen tud lenni attol fuggoen ki hogyan all hozza az orias kigyokhoz -
törölt tag
Paranormal Activity: The Lost Soul játékot próbálta valaki?
-
-Solt-
veterán
Ha a két demó közt lényeges különbséget láttál, akkor az a különbség játékokban is meglesz... nyilván játéka válogatja, de a PC esetében még mindig megvan a lehetőséged erősebb VGA-t venni, míg a konzol adott még egy darabig.
AC, PCars abszolút vállalható minőséget ad egy 1080-n...
-
Raymond
titán
"Már csak azt kellene kideríteni h pl egy gtx 1080 al oculus rift pl a project cars ehhez képest jobb e es vajon mennyivel."
Eg es fold a ketto. A Drivelub tulsagosan lebutitott grafika es pocsek PPD, egy PC vagy AC meg nem csucs beallitasok mellett es szinten nem csucs (1.3x) PPD mellett osszehasonlithatatlanul jol nez ki. Az AC-nal mondjuk meg mindig kisebb a pixel crawl mint a PC-nal, de mindketto messze a Driveclub VR elott jar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- AliExpress tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged