Hirdetés
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Fehercsoki #7199 üzenetére
Az amazonon annyival jobb csak a garancia, hogy 30 napon belül visszaküldheted és visszafizetik az árát, ha pedig meghibásodik, akkor automatikusan cserélik. Amúgy direktben az oculussal érdemes intézni a garanciát, akár caseking akár amazon.
-
Uzi74
senior tag
válasz
Fehercsoki #7194 üzenetére
Ha frissen reggelsz és az első vásárlásod rögtön nagyobb értékű vagy valami miatt gyanús, akkor szokott ez történni - de nagyon ritkán hallani ilyet
-
baphomet
senior tag
válasz
Rendeld a casekingtől. Olcsóbb is, mint az amazontól, mert német áfával számolnak. Minden macera nélkül tudtam kártyával fizetni, és a kedd délután leadott rendelésem megérkezett a rákövetkező hétfőre.
-
Márton
nagyúr
válasz
Fehercsoki #7189 üzenetére
miért nem kézking?
-
Raymond
titán
válasz
Ha nincs semmi egyertelmu gond (tied a kartya, tied a cim, nincs gond a kartyaval, stb.) akkor meg facsen birizgalhatod oket hogy miert ilyen barmok. vagy hagyod az egeszet, en se vagyok nagy hive annak amikor igy marhul valaki, de hogy egyenleget kerjenek minden olyan adattal amit ott felsorolnak meg szerencsere nem volt. Jogsit kuldtem mar mailben mert azon semmi nincs amit agyonhasznalnak, de azonositasra OK.
Vagy hagyod az egeszt, keseru szajizem lenne nekem is ilyenkor.
Na jo, ennyit a Amazon-rol, nem akarom megint szetoffolni a topic-ot
-
wolfhgb
aktív tag
Ah, most nezem, a kis ravaszok, 708 ert regi bundlet adnak meg, gondolom a megmaradt solo rift je i ket akarjak igy elpattintani, mondjuk igy is vicces lesz jelenleg ennyiert tovabbadniuk rajta!
-
Raymond
titán
válasz
Hivd fel oket es valaszd az angol nyelvet, ha jol tudom az is valaszthato. Egy olyan dokumentumot elfaxolni valahova a latatlanba amit minden adat lathato amit ott kernek en badarsagnak tartok. Azt akarjak leelenorizni hogy tenyleg a tied-e a kreditkartya. De mondjuk ezt kapja mindenki ahogy olvastam (standard level) es meg SEPA fizetesnel is kerheti ami mar tenyleg marhasag. Egyebkent addig amig nincs tisztazva az account-od zarolva van es irjak hogy ne is csinlaj masikat, gondolom ez meg jobban kiakasztja a rendszert.
Szerk: a hivas a legjobb dolog ilyenkor, nem annyira szigoruak ezek a dolgok, csak beszelni kell veluk.
-
Uzi74
senior tag
válasz
Ellenőrizni akarják a fizetési adataid, azt kérik küldd el nekik az aktuális kreditkártyakivonatod, ahol látszik a tulajdonos, kártyaszám és cím. Add meg a rendelés számát és az e-mailedet amivel reggeltél, mikor küldöd (faxon vagy postán) 3 napod van rá, aztán stornózzák a rendelést.
-
Fehercsoki
aktív tag
Tegnap rendeltem egy Oculus Rift + Touch Bundlet, ma ezt az emailt kaptam, amazonra pedig nem tudok belépni. Mit szeretnének és miért lettem kitiltva? Google fordítóval nem igazán egyértelmű.
Guten Tag,
um Ihre Bestellung weiter bearbeiten zu können, benötigen wir Ihre Unterstützung beim Abgleich Ihrer Zahlungsdaten. Der Zugang zu Ihrem Kundenkonto ist während dieser Prüfung vorübergehend nicht möglich. Bitte eröffnen Sie bis zum Abschluss der Überprüfung kein neues Kundenkonto.
Ihre Bestellung wird 3 Tage für den Datenabgleich aufrechterhalten. Nach Ablauf dieser Frist wird Ihre aktuelle Bestellung automatisch storniert.
Bitte lassen Sie uns eine aktuelle Kreditkartenabrechnung zukommen, aus der Folgendes hervorgeht:
- der Karteninhaber
- die Kreditkartennummer
- die gespeicherte RechnungsadresseGeben Sie bitte Ihre Bestellnummer und Ihre E-Mail-Adresse an, um die Bearbeitung innerhalb von 24 Stunden zu gewährleisten.
Unsere Faxnummer finden Sie auf der Hilfeseite von Amazon.de:
www.amazon.de/fax
Sollten Sie keinen Zugang zu einem Faxgerät haben, so können Sie uns die Kreditkartenabrechnung per Post an folgende Adresse senden:
Amazon.de GmbH
Abteilung: Adressen-Bestätigung
Gewerbepark D55
D-93059 RegensburgNach erfolgter Überprüfung benachrichtigen wir Sie per E-Mail.
Wir hoffen auf Ihr Verständnis für diese Sicherheitsmaßnahme, die zum Schutz unserer Kunden durchgeführt wird.
Freundliche Grüße
Amazon.de
http://www.amazon.de -
wolfhgb
aktív tag
Vicces, h a casekingnel 2 rift+touch termek egyszerre aktiv, az egyik 708€ ert, a masik pedig az akcios 449 ert! Biztos sokat visznek a dragabbikbol!
-
Raymond
titán
Az Assetto Corsa-ra (DLC-re is) megint 60% akcio van a Steam-en: [link]
12€ az alapjatek, a legolcsobb komplett kombinacio arban ez:
19,99€ - Assetto Corsa + Dream Packs
6,03€ - Assetto Corsa Porsche Season Pass
10,36€ - maradek DLC
------
36,38€ -
asprey
tag
Köszönöm!
-
Raymond
titán
válasz
MlbMatic #7183 üzenetére
Igen, de az OLED es gyartasi folyamata miatt nem ugyaugy van mindegyiken. Nalam is van olyan szurkes, de nem mindig latni. Es nem mindig tiszta feketenel, van hogy mas kombinacional is eszrevenni, ha igen akkor allokepeknel mint loading screen stb. Van viszont hogy nagyon rossz (zold kod, piros, nem egyenletes es csak az egyik szemmel latni) akkor erdemes reklamalni.
-
Raymond
titán
válasz
MlbMatic #7181 üzenetére
Keptol fugg, de igen. OLED mura. Darabrol darabra valtozik hogy mennyire lathato. Ha nagyon rossz, peldaul egyenletlen a ket display kozott, valamelyik reszen nagyon latszik, akkor is latszik ha nem fekete hatteret nezel stb. akkor erdemes picit utannajarni hogy OK ahogy van vagy inkabb csere legyen.
-
MlbMatic
tag
Sziasztok,,,,,
Kis info kellene a szakiktól,,,
Oculus-ban ha fekete képet néztek, nektek is millió kis pici fehéres pont van ??????
-
-
asprey
tag
Sziasztok! Egy kérdésem lenne. Az oculus rift használata közben felvillanó "F" betü mit jelent? Nem álandóan csinálja teljesen random.
-
Raymond
titán
válasz
Ateszpapa #7174 üzenetére
Sokkal egyszerubb az amazon.de vagy a Caseking rendeles. Mindketto szallit Mo-ra, minkettovel van tapasztalat itt a topic-ban ha rakeresel, rendeltek tobben is az utobbi par hetben.
(#7176) Ateszpapa
Nem elfogyott, csak a termek/SKU link mas lett, atszabtak a szekciokat az oldalon. Itt fentebb mar az uj link van. -
Ateszpapa
addikt
Srácok hány kiló a pakk?
Azon filózok, hogy rendelek egyet, de Angliai címre, és majd ismerős postázza haza.
Gondolom így lenne a legolcsóbb megoldás, arra még magyar áfa sem menne rá.
Vagy tévedek? -
Raymond
titán
Az akcio utan $499 (kb. 569-599EUR) lesz az uj ar abbol itelve hogy a regi $589 bundle EU-ban 708EUR volt. Persze meg harom nagy akcio lehetoseg van most es ev vege kozott - oktoberben Oculus Connect, novemberben Black Friday es decemberben Karacsony.
(#7172) Fehercsoki
Nem tudom, nekem evek ota van account-om lementett fizetessel es cimekkel igy nem tudom miket csinal egyszeri megrendeles eseten. -
Márton
nagyúr
válasz
Fehercsoki #7169 üzenetére
jaja, a kézking viszont német fával adja
-
Raymond
titán
válasz
Fehercsoki #7169 üzenetére
19% DE AFA -> 27% HU AFA
-
Fehercsoki
aktív tag
Az akció keretében rendeltem amazon.de-ről egy Oculus Rift + Touch bundlet, 450 euróért volt kirakva de mire megrendeltem 480 lett, ez miért van? Ezen kívül a bankkártyám hátuljáról nem kérte a kódot, ez probléma?
-
Márton
nagyúr
Valami azt súgja nekem, hogy nem fog visszamenni a rift ára sem, vagy lesz ismét egy hosszú akció..
Minden fejlődik, és több hétig volt már kedvezőbb árú, ráadásul a konkurrencia is lépett.
Na majd meglátjuk, engem már nem érint annyira -
aerosmith
őstag
Honnan lehetne legolcsóbban 3ik szenzort venni?
-
Raymond
titán
Na, ugy latszik megis lepni kellett nekik
Lement az ar $599-re. Persze azert Europaban meg mindig kemenyebben nez ki a dolog €699-ert, de a szambeli 200 csokkentes megvolt itt is
Eddig az akcioval volt 899 vs 449 es a Rift akcio lejarta utann lesz 699 vs 559-599, ami azert mar nem akkora kulonbseg, foleg egy 69-es 3-ik szenzor hozzaadasaval a Rift-hez.
-
Shodan
őstag
Batman: Arkham VR kb 1 óra. 9eurot talán megér többet nem. Baromi jó ebből kéne így legalább 5-6óra.
Ez az aircar is nagyon ott van. Jó lenne belőle valami játészerűség is nem cak egy ilyen techdemo.
-
kiskuplung
őstag
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
Raymond #7153 üzenetére
Casekingen is van, lehet válogatni.
-
Raymond
titán
válasz
kiskuplung #7154 üzenetére
Akkor nem megy sajnos. Lehet kesobb igen, ugy nez ki lassan probalgatjak a dolgokat, par honapja bukkant fel eloszor az Amazon UK-n es mostanra terjeszkedtek a kontinensre, talan a szallitassal is lesz valami egy ido utan. Oszinten szolva nem sokkal olcsobb osszesen mint egyenesen a gyarto oldalarol rendelni, csak ha mar ugyis van Amazon account akkor egyszerubb lehetett volna es gyorsabb szallitassal.
-
Raymond
titán
Aki nem akar a tavolkeletrol rendelni - ugy nez a VRCover a nemet Amazon-on is rendelheto lett: [link]
-
Shodan
őstag
válasz
M@trixfan #7151 üzenetére
Kevés is, de amíg 1 millió darabot sem adtak el belőle addig nem is lesznek igazán nagy AAA húzócímek. Ez egy ördögi kör. Ahhoz hogy többet adjanak el még mindig az árat kellene csökkenteni. Rengeteg lehetőség van benne, nekem mindennap leesik az állam amikor valami újat próbálok ki pl tegnap echo arena és akkor még az elején vagyunk.
Amit meg írtál az gyakorlatilag minden mai játékra, vagyis a legtöbbjére igaz, esetleg az indiek egy része kivétel.
Villog a fél pálya, nyilak mindenhol. Megnyomsz egy gombot és kapsz kétszáz achievmentet. Régen más volt, nem játszotak ennyien, pont mint kicsit most a VR-nál, ahogy egyre nyílt az egész dolog a mass tömegek felé, jöttek a konzolok stb, a kis 12éveseknek kellett a sikerélmény. Senki nem fog manapság egy ajtót 2 órán keresztül keresgélni, felgyorsult a világ. És ez tök mindegy hogy VR vagy nem VR manapság abban sem fog senki ajtót keresgetni két óráig.
Egyelőre én olyan réteg cuccnak látom mint a szimulátornál a kormányt pl. Macerás, hely kell neki, nincs minden második embernek. Ha hazajösz esetleg munka után valószínűleg nem ez lesz az első amibe belehuppansz. Az egész akkor fog előpre lépni, ha olcsóbb lesz, kényelmesebb. Pár év múlva már valószínűleg röhörni fogunk azon hogy egy rohadt nagy valamit húztál a fejedre,amiben olyan lencsék vannak mint a szódásszifon és amikor leveszed úgy nézel ki mint a legrosszabb szombat este után.
Ha akkora lesz mint egy szemüveg és olcsóbb, akkor majd jön több cím is. Jelenleg az experience jellegű dolgok is túl vannak árazva. De gondolom a szemüvegek árát így akarják behozni, biztos van licensz díj is amiből az oculusnak a zsebébe is meg egy adag. -
M@trixfan
addikt
válasz
Raymond #5968 üzenetére
Ez egy kicsit régi hozzászólásra lesz válasz, de érdekes lehet. Abban Star Wars asset-es videóban amit linkeltél az egyik fazon John Gaeta. Nem kis név a szakmában, vfx guru. Hozzá köthető a Matrix-ból ismert "Bullet Time" és a trilógia többi durva vizuális effektjei.
Azért olvasom a topikot ritkán, mert még mindig kevésnek érzem az igazán nagy AAA húzócímeket, pedig mennyi idő telt már el megint. Sajnos az "accessibility" elég nagy kerékkötője a VR-nak ahogy látom. Be kéne vállalni a HC dolgokat, amit lehet nem bírna mindnki biológiailag. Nagyon régen még a DOS korszak tele volt olyan tartalmas és nehéz játékokkal ami nem kegyelmezett, ha nem voltál jó nem bírtad végigvinni. Én azt mondom ez volt helyes, legalább fejlődött az ember. Ugyan nem VR persze, de amíg pl. az Another World-ben mindenféle segítség nélkül embertelen nehéz volt kisgyerekként megfejteni mit kell csinálni egyáltalán, nézzünk rá mondjuk egy PuBG-re, mi ez a s*ar?! Vagy mondjuk nem jön össze egy Stalker 2 még konzolra sem? Sajnos a VR-ral is csak az tud történni ami az egész ipart jellemzi.
-
Shodan
őstag
válasz
Raymond #7138 üzenetére
Akkor talán vétel lesz.
Múltkor kipróbáltam ezt az nvidia funhouse-t de az rettenetessen akadt. Oculus forumon többen írták hogy még 970-el is ok ,szóval ott valami nem stimmel.
Illetve most Deo VR-ba próbáltam megnézni ezt az uj 360 youtubos IT trailert, de ez is eléggé akadt , csak 45 FPS , nem tudom ezek mennyire normális dolgok. Az viszont biztos nem normális aki ezt végig meri nézni, mert besz@rtam -
wolfhgb
aktív tag
Egyebkent barmilyen gamepad ot elfogad telepiteskor? Mas jatekvezerlo nem johet szoba? Joy, kormany, mittudomen! Netan billentyuzet vagy eger hasznalataval nem leptetheto tovabb mondjuk a pozicionalaskor?
-
wolfhgb
aktív tag
válasz
#54625216 #7143 üzenetére
Most is a touch ok al egyutt kapja tolem, nem csak a kamerat. Viszont o eleg turelmetlen, nem szeret heteket varni semmire.
nekem meg igy megvan a rift egy kilobol, ami nekem is pont megfelel. Caseking rol meg 130€ ert barmikor berendelhetek a jovoben is postaval egyutt egy touch ot, o meg nem csak egy kamerat vesz oculusektol 30000 ert.
-
wolfhgb
aktív tag
40 ert viszi el cimboram, ahogy a korabbit is az elozo pakkbol. En csak szimulatorokkal hasznaltam az elmult egy evben is csak a riftem, ugribugrira sem igenyem, sem helyem nincs. De ha valtozik a helyzetem, szerintem barmikor ki tudok adni 119€ ot egy touch csomagert a jovoben.
-
warcat
veterán
válasz
wolfhgb #7137 üzenetére
Nekem ez igen rossz üzletnek tűnik( a te oldalardról), az ingyen játékok a Touch-hoz vannak kötve tudtommal, de még ha már aktiváltad is őket magadnak, ennyire biztos vagy benne,hogy nem kell neked a Touch?
Hogy fogsz például a lövöldözős játékokal játszani,nagyon nem mindegy,hogy a kezeid is követve vannak (célzás kényelme, tokból rántod elő/rakod el a fegyvert stb)
-
wolfhgb
aktív tag
válasz
Raymond #7138 üzenetére
A garival nincs gond, mert cimboramnak kell, nem vadidegennek, ha kell a tejes csomag garizashoz, visszaadja oket.
Itt igazabol csak az a kerdes, h megy e maga a rift remote nelkul, barmilyen gamepad hasznalataval, telepitese es mondjuk a store vezerlese, mert csak olyankor hasznaltam eddig is csak a remotot. -
Raymond
titán
Az egyik legkedveltebb "VR Experience", meg ha rovid is annyit szerintem meger (20-ert en egyelore kitartottam), vettem mar rosszabb aranyuakat is (pl. Everest 8EUR-ert)
Nem akarok meg egy login-t egy ujabb Store-ba csak ennyi az oka hogy nem vettem meg itt, abban biztam hogy a Steam-en vagy az Oculus-nal is lesz pricematch de nem lett belole semmi es azt hiszem mar nem is lesz most. Majd a kovetkezo korben (Halloween Sale, Black Friday, Winter Sale, akarmi) megnezem megint, valakinel csak lesz egy 10-esert.
(#7137) wolfhgb
Csak a Rift telepitese megy egy kameraval is es sajat XB kontrollerrel. Mondjuk en megtartanam egy darabig (par het) hogy nincs-e gond a Rift-el mert ha van akkor mindent vissza kell kuldeni. Es ahogy olvastam azert nem eselytelen hogy lehet display problema (zold/piros mura pottyok, kalibracio mismatch) vagy esetleg fules problema (nincs hang az egyikbol).
-
wolfhgb
aktív tag
Sziasztok, egy kis segitseg kene. Megjott az uj combom, mar az uj csomag, minden kontroller nelkuli! A cimboramnak szuksege van egy harmadik kamerara, mert 2 kevesnek bizonyult neki az ugralashoz, csak egy kamera kb annyiba kerul mint egy touch csomag, ezert inkabb megvenne az egyik kamerat es touch o kat az en csomagombol. A kerdes az lenne, h szerintetek tudom telepiteni csak a rift et egy xbox 360 kontroller hasznalataval? Mukodhet a dolog? Vagy ezeket a combokat mar nem lehet kulon munkaba fogni?
-
Shodan
őstag
Valaki próbálta? [Batman: Arkham VR] Megéri ennyiért?
-
swado
tag
Hali!
Meg tudná valaki mondani, hogy lehet az oculus appban a letöltés helyét megváltoztatni?
-
Raymond
titán
Ha az Oculus Home-ban a varos scene van beallitva van ott egy Killing Floor: Incursion promo. Nekem a Star Trek-es par honapja jobban bejott, de ez se rossz.
-
akcir007
csendes tag
Megvan a hiba forrása.
A videokártyám ment tönkre.
Gyanakodtam, mert egyrészt tényleg nem tudtam mire vélni a hibákat, majd egyre rosszabban teljesített.
A végső stádium az lett mikor egy újraindítást követően becsíkozott...
ASUS STRIX 1060 OC 6GB
Szerencsére egy barátomtól eltudtam kérni kölcsönbe a kártyáját, és lám minden tökéletesen működik.
Fellégeztem, megy vissza garanciába az Iponnak.Mindenkinek nagyon köszönöm a segítséget!!
LAci -
törölt tag
válasz
izomman1 #7128 üzenetére
HDMI hosszabbításról és a szenzorok elhelyezéséről sajna nincsenek direkt tapasztalataim, mert nálam az 1.5x1.5m játéktérhez elég a 2 szenzor.
Minden esetre az oculus fórumon azt írják, hogy táp és vga függő is a hdmi hosszabbítás. Néhányaknál pl. a 970-el nem működött, de 1070-el már igen.
Van, akinek működik a sima amazonos kábel, más pedig repeatert használ. -
izomman1
senior tag
válasz
#54625216 #7127 üzenetére
És milyen aktív HDMI hosszabbítót javasolsz? 4K -s kell? HDMI 2.0 vagy elég a HDMI 1.4.
Szenzorok elhelyezése hogy optimális? Felül 120 fokokba 3 db esetén vagy 4 esetén minden sarokba felülről lenézve vagy ahogy más youtuberektől láttam egyiket 50 cm magasságba következőt mellkas magasságba és a harmadikat fel a plafonra , hogy minden területet ( ha felnyúlsz azt is ha lenyúlsz a földre azt is) lássa.
Köszi az infókat! -
törölt tag
válasz
izomman1 #7117 üzenetére
3-4 szenzoros setuphoz már erősen ajánlott a dedikált pci-e usb kártya, mert a szűk keresztmetszet nem is az usb3 sávszélessége, hanem a kontroller chip teherbírása lesz. Azért is ajánlják a harmadik-negyedik szenzornak az usb2-t, hogy ne ugyanazt a kontrollert terhelje az összes szenzor.
Persze elméletileg működhet alaplapi 3db. usb3-al és +2 db. usb2-vel is, de szerintem jobb a riftet külön usb3 kártyáról működtetni, mert így kevesebb a kockázat és az alaplapi usb3 megmaradhat minden másra, azaz pl. egy pendrive-tól nem vágja hanyatt magát a rendszer.
Rifthez amúgy az inateck kártyákat érdemes venni, mert azzal nem lesznek kompatibilitás problémák.
Aktív hosszabbító usb3 kábelből nekem SuperSpeed 5m-es van, semmi gondom vele.
A CPU-nak elégnek kellene lennie. -
Raymond
titán
válasz
zsolti_20 #7118 üzenetére
USB3.0 modban 60MB/s per szenzor mert a full komprimalatlan kep megy at, ezert is ez fix mennyiseg, tehat 2 kamera 120MB/s harom pedig 180MB/s. USB2.0 atvalt MJPEG-re es 8MB/s per szenzor.
(#7120) Shodan
Ez egy nagyon jo pont, nalam ugyanez volt amikor a limiteket probaltam a 1070-el, talan egyszer volt ugy hogy magatol eszhez tert, amugy mind hard reset kell neki.
-
Shodan
őstag
válasz
akcir007 #7115 üzenetére
Nekem akkor csinálta ezt mikor most kártyát váltottam. a 1070-elkezdtem húzkodni próbaképpen hogy meddig megy. 2100Mhz fölött nem bírta , visszatettem alapra de a gépet nem indítottam újra. Ekkor ugyanazt csinálta mint neked a menu ment , de minden más fagyott fekete képpel és visszavágott a menube.
Nekem aztán egy sima ujraindítás megoldotta, azóta nincs semmi ilyen szerencsére.
De amikor az nvidia driver kifagyott akkor csinálta ezt, leállt az nvidia kernel és gondolom aztán nem inicializált újra vissza mindent rendesen. Úgyhogy elsőre én a vga körül néznék körül. Csinálj szerintem stress testet is. -
zsolti_20
senior tag
válasz
izomman1 #7117 üzenetére
Én egy ASUS ROG G751JY laptopot használok HTC Vive-hoz. Ehhez i7 4720HQ-t használok, de gondolom asztali i5-ben van erősebb is, szval attól függ hogy első generációs vagy éppen 6-ik?Nem kevés hozzá ez a CPU,de a GTX980m néhány helyen elég komoly 99-100%-os használattal pörög, így az kevés hozzá inkább.
Gondolom a HDMI helyett, USB-re gondoltál. Az USB 2.0 60MB/s-et tud az USB 3.0 625-öt. Kb 10szeres a különbség a kettő között. Ha megtudná valaki mondani pontosan mennyit használ egy szenzor akkor okosabbak lennénk. Én nem bíznám a véletlenre és vennék egy elosztót, a kábelt pedig csak aktívval hosszabbítanám.
-
izomman1
senior tag
És még egy pár kérdés : .. I5 procival bír 3-4 szenzoros Rift követést vagy azt I7 es alatt meg se próbálja az ember? Mik a tapasztalatok? Valamint ha nekem 2 db HDMI 3.0 van az alaplapomon és 6 HDMI 2.0 akkor érdemes és kell HDMI kártyát vennem vagy félig 2.0 és 3.0 HDMI i is ki fogja tökéletesen szolgálni a 3-4 szenzoros rendszerem? Ti milyen HDMI plusz kártyát vettetek?
-
zsolti_20
senior tag
válasz
akcir007 #7115 üzenetére
Ezt találtam a redditen:
"Low Level Fatal Error self.oculus
submitted 1 hónap ezelőtt * by elshagan
So whenever I'm trying to play any UE4 Game on my rift (Mainly Damaged core and Chronos) I keep getting a low level fatal error. Any ideas on how to fix them?
(SOLVED!) Updated my audio drivers and it works now"Ezek szerint az audioval volt probléma. Én elsők örben biztos megpróbálnék egy windows reinstallt és szűz windowssal megnézni. Drivereket persze leszedném a hivatalos weboldalról a legfrissebbeket.
-
akcir007
csendes tag
válasz
#54625216 #7113 üzenetére
Nagyon köszi a segítséget!
sajnos a probléma most is ugyanaz.
Csináltam egy teljes windows reinstallt, és elsőként a videokártya driverét másodjára pedig a oculust tettem a gépre.
A beállítási lépések után lefagy a rendszer. Az oculusba nincs kép, illetve a monitor is sötét, marad a reset gomb. Nem tudom mire gondoljak, tanácstalan vagyok miért lehetséges ez. -
izomman1
senior tag
Azt meg tudnátok mondani akinek 3-4 szenzora van a Rifthez, hogy hogy működik optimálisan? Ha a szoba 3 egyenlő részére (120 fokonként) teszed felülre lefele nézve a szenzorokat vagy úgy ( ezt más videókon láttam) hogy szintén 120 fokonként, de magasságokat megvariálva.. Egyiket mondjuk 50 cm magasságba magadra irányítva másikat fej magasságba a harmadikat meg plafon magasságba ( mindegyik magadra irányítva.. állítólag ez így azért jobb mert a padlót is ami alacsonyabban van elhelyezve szenzor látja és a földről felvenni is biztosabban tudsz tárgyakat.. ( Vive os játékok esetén)
Ha HDMI hosszabbítást aktív kábellel lehet csak megoldani? ( 5 M akarnék minimum ) Valaki leírná, hogy milyen USB kábelt használ? Milyen portokba érdemes a szenzorokat dugni? Alap felállás én úgy tudom, hogy 2 szenzort 3.0 ba érdemes dugni a 3. at pedig 2.0 -ba ..
( aktív USB hosszabbítás működhet gondolom csakis 5-10 m en bár valahol olvastam 2 méteres hosszabbításnál elég a passzív is..)
Ezeket azért kérdezem, mert gondolkodok, hogy még berendeljek egy akciós Riftet így utoljára a hajrába .. és kiépítsek egy 3 -4 szenzoros rendszert letesztelve.. mert nem hagy nyugodni a Vive- Rift óriási árkülönbség és az, hogy valamiben meg a Rift a jobb 😊
-
törölt tag
válasz
akcir007 #7111 üzenetére
A reddit fórumon ez a módszer többeknél működött:
- töröld az %appdata%\Roaming\oculus\sessions foldert
- ha sok játékod van már telepítve, akkor csinálj róluk biztonsági mentést (hogy ne kelljen megint x GB-ot letölteni)
- uninstall oculus
- reboot
- install oculus
- ha működik, vissza rakhatod a játékokatEzen kívül érdemes frissíteni minden drivert, főleg a VGA-t és az USB3 vezérlőt.
-
-
akcir007
csendes tag
Sziasztok,
Tegnap 10 perc riftezés után fekete képernyő a riften belül illetve a monitoron is.
Újraindítás követően is minden alkalmazás belefagy, az oculus home működik, de amint alkalmazást indítok, black screen.
Mi lehet a probléma, Oculus Reinstall nem segített, egy hibaüzenetet tudtam kicsikarniLowLevelFatalError
-
aerosmith
őstag
Van valaki aki tudna segiteni UK rendelésben?
Akartam rendelni oculustól egy 3. szenzort angliai szállítási címre, de cancelezik a rendelésemet mert a bankártyám és a paypalem is magyar címre szól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- AMD AM5 Alaplapok
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó