Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    Topikgazda

    válasz Segal #5629 üzenetére

    Én első körben azzal kezdeném, hogy visszatenném a régi kártyát és megnézném vele a Riftet. Így biztosan kizárhatod azt, hogy a Riftnek nincs semmi baja és nyugodtabban alszol (ha meg baja lenne időben el tudod kezdeni a gariztatást és nem akkor amikor már használnád is de nem akarom az ördögöt festeni a falra...).

    Másrészt én átalakítót nem használnék a helyedben a Rifthez. A Rift talán érzékenyebb téma, mint egy monitor bár értem, hogy eddig is átalakítóval használtad csak dvi-ra alakítottad. Én láttam már pár anomáliát Nvidia-Display fronton csak ezért tanácsolom ezt. Ha jön egy újabb driver mindenképp nézd meg átalakítva és anélkül is. Én pl úgy jártam, hogy a 3 monitorból az egyiket nem ismerte fel új driver feltelepítése után... visszaálltam a régire aztán jött még egy driver és azzal sem ismeri fel. 3. driver után hagytam a francba, maradtam ezen a régebbi driveren.

    Lassan az Nvidia driverei is olyanok mint a piaci portéka - ki kell fogni a jót...

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák