-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
<NewL>
addikt
na bé, lehet valami ilyesmi fordult elő.
most nézem, hogy 200 mb szabad hely van rajta. és ha belépek a pendrive mappájába semmi nincs. szóval el van rejtve valami rajta
és ezt, hogy tudom előcsalogatni?de, hogy tudok formázni, vagy letörölni mindent róla
na most meg megjelent minden a kukábanés felszabadult a hely
valamiért nem láttam a trash-ben eddig. azaz igazság, hogy csak simán lehúztam eddig a pendrive-ot a gépről, nem választottam le. de úgylátom itt lekell
-
<NewL>
addikt
hugomé, most nézem. 1 éve úgy használja a lapost, hogy nincs rajta vírusírtó
és nála se lehet nagyobb filet rápakolni. mindegy már nem érdekel, illetve eddig sem nagyon érdekelt mert neki kellett filmmás, akkor képernyőképet miért nem tudok csinálni? annak hol van a beállítása?
teljesenmás
vettem egy universal dock-ot, belerakom a nanom, rádugom a hangfalra és baszik megszólalni. lehetséges, hogy csak remotéval működik? vagy nem kompatibilis a a duet-emmel, vagy mi a frász?
mert ha nem törlöm le és nem választom le a pendrivot, visszarakja vagy mi?
-
<NewL>
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #6488 üzenetére
hat nemis pendrive ez
elloptak a pendrivom a fenymasolos csajok a suliban.
hanemegy microsd + kartyaolvaso
masolni lehet ra, 20 megas zeneket probaltam, de az 1-1,5Gb-os filmet nemtudom rarakni.
es hol kell formazni? -
<NewL>
addikt
pendrive-ot mibe kell formázni meg hol, hogy nagyobb file-okat is tudjak rápakolni?
-
P.O.C.
tag
válasz
m0h0senator #6483 üzenetére
"win7 játékra kell logikátlan szar.."
jajaja, nem akarok belekezdeni flame-be, de ott vallllami más lehetett a probléma, azért elég jól használható az a win7 -
tildy
nagyúr
válasz
m0h0senator #6483 üzenetére
win 7: nulla forum atolvasas , alap parancs : ipconfig -all, gondolom macen is megy az ifconfig -all , ez nagyoon nagyon alap parancs tenyleg.. ....
Jahm , nincs bedugva , megis ott a halozati adapter mac cime:
Microsoft Windows [Version 6.1.7600]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.C:\Users\tildy>ipconfig -all
Windows IP Configuration
Host Name . . . . . . . . . . . . : tildy-PC
Primary Dns Suffix . . . . . . . :
Node Type . . . . . . . . . . . . : Mixed
IP Routing Enabled. . . . . . . . : No
WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : NoWireless LAN adapter Wireless Network Connection:
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Ralink 802.11n Wireless LAN Card
Physical Address. . . . . . . . . : 00-22-5F-09-CD-D1
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::7c19:74a5:9a8e:7114%12(Preferred)
IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 192.168.1.17(Preferred)
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Lease Obtained. . . . . . . . . . : 08 September 2010 21:43:05
Lease Expires . . . . . . . . . . : 09 September 2010 21:43:05
Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.1.1
DHCP Server . . . . . . . . . . . : 192.168.1.1
DHCPv6 IAID . . . . . . . . . . . : 218112607
DHCPv6 Client DUID. . . . . . . . : 00-01-00-01-13-C2-65-43-00-03-0D-B4-B0-22DNS Servers . . . . . . . . . . . : 192.168.1.1
NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : EnabledEthernet adapter Local Area Connection:
Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Realtek RTL8102E/RTL8103E Family PCI-E Fa
st Ethernet NIC (NDIS 6.20)
Physical Address. . . . . . . . . : 00-03-0D-B4-B0-22
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
Autoconfiguration Enabled . . . . : YesC:\Users\tildy>
-
m0h0senator
őstag
Esti mese:
barátnőm vidéken tanul. A koliban, hogy legyen kábeles net be kell regisztrálni a MAC címet.
Teamviewer OSX és win7. OSX-en 4 kattintás win7: 4 fórum átolvasás google. Előszőr a parancssort nyitom meg ipconfig /all parancs nem tudom meg mindegyik csak 00-00-00-00-00-00 mondom oké. Nem volt bedugva a kábel mondom dugjuk be hátha. És akkor láss csodát kilehetett olvasni de csak akkor ha értelmetlenül bedugtad a kábelt. a hálózati kártya nem volt letiltva az egész értelmetlen. win7 játékra kell logikátlan szar.. -
Kommy
veterán
A safariban a frissítés a space melleti + r.
Adium-ban meg ha minden igaz a profilodból veszi a nevet ha hotmailes, akkor ha ott megváltoztatod akkor a programban is változik a kiírás.(elég hülye megoldás)
iTunes-ra meg annyit , hogy lehet éppne frissítenek valamit.(elvégre jön a iOS4.1) -
<NewL>
addikt
You screen shot can't be saved.
valamiért nem menti el a lekapott képeket, hol van ennek a beállítása?meg valami van az iTunes-al is. nem tudok belépni egyik accommal sem. valamiért nem csatlakozik.
iTunes could not connect to the itunes Store. The host is down.melyik billentyűparanccsal lehet frissíteni Safariban?
és mégegy utolsó
Adium-ba hol lehet beállítani a nevet? mármint bevan állítva, az Adium preferences-en belül a Profile alatt - Szabi, de nem ez jelenik meg a partnereimnél hanem az, hogy Szabolcsidegesit
-
djozsi
senior tag
Én se tettem fel vírusirtót, mert "bevállalós"
vagyok, de tény, hogy jelenleg a secunia listáján a legsebezhetőbb az Apple.
[link] -
tildy
nagyúr
Esm volt mar itt meselni, hogy neha fogja magat, es kockasra szetesik a kep (wowozas kozben) . Ha meg egyszer ilyen lesz, osszecsukja, es viszi be az apple storeba....
-
varsam
őstag
válasz
m0h0senator #6476 üzenetére
nem tettem fel, köszi
Én is így gondoltam, ahogy ti, csak azért rákérdeztem.
Gondolom Kaspersky megpróbál még innen is bevételt szerezni. -
biker
nagyúr
hogyne lenne gyári app?
"MAC's built-in Software
Empia Video Capture for MAC
Empia Video Capture in MAC is a quick, easy-to-use application to record from video sources.
You can easily save the video for your IPod, Apple devices in different format and share it with your Mac friends."ezt adják hozzá a modulhoz
-
varsam
őstag
Most láttam, hogy létezik Kaspersky Anti-Virus fo Mac.
Most akkor van vírus Mac-re vagy nincs? PC-n mindig is Kaspersky-t használtam, és sztem az egyik legjobb ilyen progi, de ezt most nem értem, minek kell Mac-re is. -
rii
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #6470 üzenetére
ez nem hackintoson történt
ismerősöm G5-je nálam van pár hónapig, azt pórbálom belőni.
meg van egy dual g4-esem is (mondjuk h minek az már más kérdés)de amúgy hackintoson minden nagy program megy, CS3 (PS, Illi, ID, dreamweaver), Starta, és pont egy 5 megás kis capture nem menne?
-
rii
nagyúr
kész b+
most már ott tartok, h lemondom a TV-t, mert ezen a kva-ra agyon-hypolt OSX-re, nem létezik egy normális AV-IN program sem, ami támogatná, az amúgy MAC-es MSI MINI VOX-ot.
életsítlus meg életérzés ... ja ... mindjárt szétb*sz az ideg
ami azon a sok elszállt mac-es által leócskázott PC-n egy mp., meg azonnal, meg örökké működik, azzal OSX alatt közel 2 hónapja szenvedek.
1 program volt. a VIDEOGLIDE 1.4.0 talán használtam 1-2 hétig, majd beadta az unalmast, újrainst, működött, pár nap, megint beszart, leszedtem az 1.4.2-est, megint pár hét, majd az is besz*rt, most boldogan használtam az 1.4.6-ot, erre az is közli, h szevasz... és ____Senki____ nem tud mondani még egy AV-IN-t kezelő prog-ot OSX alá, még a BM.com-n sem.
fasza
a mac addig jó, amíg
a.) csak arra használod, ami alapból van benne HW-SW, meg a nagyközönség igényeit kielégíti
b.) veszel hozzá (PC-be elég lenne használt HW is ingyen) giga-mega drágán valami USB-s szartde c.) opció nincs, hogy olcsón megúszd, valami noname USB-s szarral.
-
<NewL>
addikt
válasz
m0h0senator #6461 üzenetére
de mindegyik ugyanilyen halk.
már az is jólenne ha egy kicsit az erősségét lehetne növelni, elég halk meg a piros olvasatlan jelzést sem veszem észre mindig. de még így is jobb mint régen a webes felületről nézegetni -
<NewL>
addikt
válasz
m0h0senator #6457 üzenetére
nem
-
RaZroX
addikt
Üdv! Tláltam témákat az OS X Tiger-hez (10.4) A probléma az hogy ".guiKit" a fájlformátum. Nem tudja valaki, hogy mihez kezdjek vele ? Szeretném kicsit átszabni a külsejét de nem megy
És esetleg valaki nem tudja hogy hogyan tudom fel rakni a Leopard / Snow Lopard Dock-ot Tiger-re ?
-
<NewL>
addikt
van valami a Mail-hez olyan progi ami a levélérkezés hangját felerősíti? igazából olyan app lenne a legjobb ami akkor is a laptopon visít amikor hangszóró van kötve a gépre.
-
rii
nagyúr
ha a hegy nem megy mohamedhez, akkor mohamednek kell a hegyhez mennie, szóval addig próbáld meg win alatt leszedni az adatokat, amíg legalább a win látja, és win alatt nézd meg hdsentinel-el is (van FREE is belőle)
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
@matthew@ #6444 üzenetére
Mivel ugye nem olyan szoftver amiről tallható info a neten, igy ki kell próbálni. Akár mehet is, meg akár nemis. Ha ujabb mac akkor legrosszabb esetben egy win-t fel kell tenni bootcamp-el. De parallels, vagy akár wine, vagy bármi egyéb virtuális gép is jóeséllyel vinni fogja.
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem h ha van egy progi ami win-en fut és elsősorban arra lett írva, akkor az a Mec-en futni fog-e mert ismerősöm szeretné használni, am ez egy szótanító program lenne és egy programozó ismerősünk csinálta, de hozzá még nem jutott el a kérdés. SZóval akkor menni fog vagy nem, ez lene a kérdésem.
Előre is köszi a segítséget! -
Joe.36
addikt
Kérnék egy kis segitséget! Van egy USB-s külső HDD-m ami NTFS-be van formázva. Ha rákötöm a mac-re nem látja. (PowePc G4 OS X 10.4.11). Egy 5 perc után a Disc Utility látja, de nem tud vele semmit sem kezdeni. Teljesen üresnek látja és nem tudja se törölni se particionálni. Valaki tud megoldást ??? Minden adatom rajta van, és fel kéne raknom a Mac-re.
-
<NewL>
addikt
ez előbb rájöttem
klikk a trackpadon az oldalon, Open in Dashboard - kijelölöm a részt, én a Mobilarénás belépés-privát üzenet részt jelöltem ki - és Add Dashboard
akkor ha jól sejtem benyomom a Dashboardot mindig frissíti azt a részt, pl zenehallgatás vagy más oldalak böngészésekor F4, frissít és látom, hogy jött-e privát.
ez elég királyegy kis régi iPhone-Stock trükk ami ugyanúgy itt is működik. Dashboard-Stock ikon i betüjére katt, felesleges dolgok törlése
EURHUF=x , USDHUF=x ...éssatöbbi euró, dollár árfolyam
-
<NewL>
addikt
válasz
Nyugdíjas #6437 üzenetére
akkor ezt még át kell gondolni, lehet gyárit kellene venni
valamit csináltam, de ,hogy mit. telepitettem a plext - nagyon jóó
töröltem a dockról a time masinát
a dashboard - stock widgetben beállítottam az euró-dollár árfolyamot
... elment az expozé. mármint erre a négyujjas gesztusra nem reagál, hiába huzgálom.belenéztem a preferences-expoze-spaces menübe hát kikapcsolódott, de, hogy?
közben rájöttem, hogy nyomkodtam valamit
shift vagy fn plusz valamit innen felülről... lehet cmd is volt
amikor hozzámkerült a Mac bevolt állítva az expozé-spaces vagy lehet gyárin volt, de most nyomkodom össze-vissze és valamiért nem jön vissza, segitene valaki?
azt se tudom mi ez a spaces, mert most is csináltam valamit
a trackpad beállításainál az összes funkicó ki van pipálva
ájj, közben végig nyomkodok mindent
találtam valami olyat, hogy Open Dashboard, felül lila csíkban volt egy olyan menüpont, hogy Add és kilehetett jelölni az oldalon egy részt. (most így hirtelen a Privát ablakra jó lett volna rányomni és elmenteni a Dashboardba, ha arra jó amire gondolok. ezt, hogyis hoztam be?
-
Nyugdíjas
nagyúr
láttam, hogy monitor-házimozi szakértő vagy
Nemvagyok. Épp le akartam tagadniNeeem, just kidding.
U2311-en van DisplayPort, neked van miniDisplayPortod, ha jól emlékszem. Szóval egy miniDP-DP átalakítóra van szükséged. Nem tudom ebből létezik-e már utángyártott, legutóbb amikor ilyet kerestem nemhogy olyat, semmilyet nem lehetett kapni. Foglalkozunk matrox termékek forgalmazásával, és náluk láttam, hogy a sok miniDP-s kártyáikhoz van egy elég jó minőségű adapter, és lehet rendelni külön is. Olyat vettem. Nem olcsóság (9k körül),de semmi panaszom nincsen rá.
Kollégámnak a tévéhez miniDP-HDMi átalakító kellett. Nem vette meg a gyárit, hanem apróból vadászott, és tudom, hogy volt 1-2x problémája vele, hogy egy kis idő után (0,5-1h) elment a kép valamiért. Ezt egy párszor eljátszotta, és hallottam másoktól is,de kolléga azóta nem mondott ilyesmit, szóval lehet valami átmeneti X-akta volt. (Részemről utálom ha ilyen miatt fel kell kelnem a fotelből, ugyhogy áldozok a drágára
)
Hangot ezek nem adnak ki miniDP-n, pedig lehetne, szóval jack-jack, ahogy mondod
Na akkor megyek is pihenni (szervert konfigurálok, ha az annak számít
)
-
<NewL>
addikt
válasz
Nyugdíjas #6435 üzenetére
akkor jó
még egy kérdés mára és pihenhetsz
gyári kábel vagy utángyártott (zsomboros hardverapróról-beszéljükmacről)
és milyet kell vennem. venni fogok rövid időn belül egy monitort is, Dell Ultrasharp U2311H - ezt néztem ki, ami jó lenne és az ára sem rossz.
ehhez milyen kábelt kell vennem? MacBook Pro (2009) ,hogy összetudjam kötni.
meg van egy Samsung 32"-es lcd tv, nem fullhd-s csak egy alap tv. azokon milyen csatlakozók vannak.
hangot a kábelen kitudod küldeni tv-re, vagy kell egy jack-jack kábel is?láttam, hogy monitor-házimozi szakértő vagy
-
<NewL>
addikt
válasz
Nyugdíjas #6433 üzenetére
mail - tiszta
plex - rendbenmondjuk még nem jött le meg nem próbáltam ki, de mondjuk egy Apple Remote-al mennyivel jobb mint a Front Row. tegnapelőtt nézegettem meg ezt a cuccot, eléggé adja.
nemtudom. akkor írok magamnak bemutatást
örülök ha kezelni tudom majd, nemhogy kódolni -
Nyugdíjas
nagyúr
Nem veszem kukacoskodásnak. Én egy eksönben vettem 4 dollárért, annyit mindenképpen megért. Az a helyzet, nekem nem kell egy olyan komoly mail kliens, mint a Mail, vagy akár egy Thunderbird. Webes felületen nézem a leveleimet itthon, ez gyak. csak szól, hogy héló! uj levél...
Napersze lehet benne egyből válaszolni, archiválni, törölni, stb... Szóval nem kell hozzá a böngészőt nyitni, és mindezt izléses formában teszi. Szóval nekem tetszik.
Melóhelyen ott a Thunderbird, itthon ez tényleg elég.
Plex az Plex, csak külön fut ez a MediaServer része. Olvasgass róla, elég komoly cucc, hosszú lenne elmondani. Mindenesetre nekem annyira bejött a 9-es, hogy azthiszem donate-elek nekik egy jelképes összeget.
10.7-ről nem tudni semmit. Pletykák vannak.
Sosem akartam még magyar helyről szedni az adatokat, fogalmam nincs lehetséges-e. Minek akarsz ilyet elkövetni magad ellen?
Én pl. nem kérek a port.hu dvd-art "választékból"...
Egyébként mivel Python-os, meg ugy nagyjából azért a legtöbb részébe bele lehet nyulni, mindenképpen megoldható, legfeljebb picit kódolni kell -
<NewL>
addikt
válasz
Nyugdíjas #6431 üzenetére
köszi. jó
csak így kukacoskodásképpen, a notifly 9 dodóért arra jó, hogy ugye azonnal megjelennek a levelek, push.
a Mail, a gyári app meg percenként frissít, szóval max 59mp-es késéssel jelennek meg a levelek
mondjuk annyiban jó lenne, ha azt tudja a notifly, hogy a levéljelzés hangját lehetne állítani, mármint az erősségét. a gyáriban nem találtam ilyen pontot, csak a jelzés hangját tudom megváltoztatni. van erősségre?a Plex az 5 dolláros iPhone app lenne?
megsem gondoltam volna, hogy ennyi program van Mac-re. és milyen jók, hasznosak. elég kiválogatnom, hogy melyik jó és kell nekem. na ezért kell hamarosan beszereznem egy telepitőlemezt (csak minden héten valami mást veszek
)
ezzel kapcsolatban jutott eszembe, hogy lehet nemsokára más rendszer jöhet ki, még ebben az évben? ti biztos jobban tudjátok, mivel régebb óta foglalkoztok vele, hány verzióig szokott elmenni a frissítés? 10.6.4 van most, meddig?
most szedem lefele a Plex-et. te biztus tudod Nyugdíjas mert nyugdíjas vagy
magyar oldalt belehet állítani neki, ahonnan szedje az adatokat a filmekhez? ha igen melyiket ajánlod?
-
Nyugdíjas
nagyúr
de ha a többit elmondanád nembánnám
Ugyérted a menubar-on amik vannak? Balról jobbra mondjuk jó lesz?
Plex Media Server, Bowtie, Remote Buddy, Alarm Clock 2, Notify, Cloudapp, Facebook NotificationsCsak a saját kis egom legyezgetése végett megjegyzem, hogy mindért fizettem is
Illetve most fény derült a titokra mi az a sok cl.ly-s URL, amit mindig linkelek
-
<NewL>
addikt
válasz
Nyugdíjas #6429 üzenetére
hú az jó, mármint az eslő, ez kell.
a második még magyar megmagyarázással sem kellenefelül a (na annak mi a neve?
- a felső szürke sávnak amiben van az akksijelzés, wifi sb) ott mi a facebook ikon, pushol? - inkább ez nem is érdekelne, az iPhone épp elget kattog itt mellettem
de ha a többit elmondanád nembánnám
-
rii
nagyúr
egy powermac G4 866MHz DUAL CPU-s gép,
1 GB mem
160 GB HDD
23".os apple cinema Display monitorral
mac-es bill-el
nem mac-es egérrelmennyit érhet?
-
doc
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #6423 üzenetére
en a Safari figyelo bigyojat raktam Dashboard-ra, az MNB.hu arfolyamait latom igy mindig aktualisan
-
RaZroX
addikt
válasz
Az analog azért mert megszoktam Win Vista-n és Win7-en hogy van, és ezért ide is beraktam, a digitális meg hogy arrol le is olvassam, ráadásul még jól is néz ki
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Nézz rá Activity Monitorban,de nem esznek ezek sokat. Ugynézem nálam átlagban 20MB/db. Nem azt mondom, hogy ihajja,de kevés,de nem sok egyáltalán. 4GB RAM mellett elfér.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nekem ezek vannak:
- Naptár
- Számológép
- Mértékegység átváltó
- Időjárás
(ezek eddig a "gyáriak")
- iStat ProValószínűleg még bővül majd a lista, ahogy belakom, megszokom az iMac-et és kialakul az optimális munkafolyamat, de igazából nem tudom, hogy nem pazarlom-e feleslegesen a memóriát, ha sok-sok kisalkalmazást pakolok fel, amit esetleg nem is használok.
Kérlek áruld el, miért van 2 óra is a dashboardon, ami ugyanazt az időt mutatja? (Nem kötözködésképpen kérdezem, tényleg érdekel.
)
-
Nyugdíjas
nagyúr
Nekem igy néz ki a dashboardom. Valószinü ebből pár elég specifikus,de lehet neked is jóljönnek. Ugyahogy látszik melyik mire való. (grafikonos téma az egy analytics widget. tojás-forma izé meg óra főzéshez - mindig ottfelejtem a teát
. safari szerű ikonos izé jobb alulfele egy website-snapshot dolog, meg van egy lorem ipsum generátor tőle balra.)
-
<NewL>
addikt
dashboard - widget - milyeneket használtok?
van 3K az apple oldalánnem győzök válogatni, meg végigpróbálni, hogy mi kellhet nekem. szóval ti milyeneket használtok?
Bale_E : majd rájössz
kerezbenyelem le a Nanómat ha azon a 2 centis tapicskolós részen hamarabb kikeresel egy számot a 16gb zenéből mint én egy kézzel menet közben a Click Wheel-el. mondjuk lehet forgatgatni, jobb lett volna egy giroszkópot raknak bele
(mondjuk szerintem van benne, szóval még a forgatásnak sincs semmi értelme)
inkább Shuffle vagy 10-15el drágábban 8Gb Nano-8Gb Touch... -
Joe.36
addikt
És pontosan, hogy is kell ? Mert ha berakom a DVD-t akkor a telepités előtt ujra inditja magát, de ha ujra indul nem megy a telepités. hanem megint ujra indul. Magyarul nem lehet felrakni rendszerből.
Azt is megprobáltam, hogy bekapcsolás után nyomtam a "C" gombot, de akkor csak a mac-et lehet elinditani, vagy ki lehet kapcsolni a gépet. Tehát kérnék egy kis segitséget
-
Joe.36
addikt
válasz
m0h0senator #6415 üzenetére
Üdv! Nekem van egy PowerPC G4-em. Arra lennék kiváncsi, hogy az OSX 10.5 -öt fel lehet rá rakni ? Ugyanis ez még nem Inteles hanem G4 processzoros.
-
rii
nagyúr
engem majd csak egy 1. gen touch érdekelne majd... csak a google maps miatt
-
Nyugdíjas
nagyúr
Monjuk az iPod sync részt rendbekapták, az valóban egy okádék dolog volt. De ez a szürkeség nekem sem nagyon tetszik. De az ikon az mindennek a teteje... hajjakmeg mintha én csináltam volna
Mondjuk mindezekért a szenvedésekért asszem egy uj nanoval kárpótolom magamat majd
-
rii
nagyúr
vwinamp for president
az álytyúnszt meg lökni le a talygetoszról
-
Nyugdíjas
nagyúr
Jhesszusom de ronda ez az uj iTunes ikon
-
rii
nagyúr
ha kva lassú az Empty trash folyamat, az mitől lehet? Itt arra gondolok, hogy több óra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : i9 13900KF/// 32 GB DDR5 /// RTX 4080 SUPER 16GB /// 1TB NVME
- GAMER PC : i9 10850K /// 64 GB DDR4/// RTX 4070 12 GB /// 2TB SSD
- GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 12400F BOX + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Asztali PC , R5 5500 , 1080 , 11GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Szerver Dell PowerEdge r610
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Iphone 15 Pro 128GB 12 Hónap garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest