- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
<NewL>
addikt
értem.
a Pro azért is nem tetszik, már inkább angol billentyűzet kiosztás minthogy német.
akkor mostmár a kettő között vacilállok.
-- keraport, megbízható bolt. 5 töltési ciklus az akksiban. 2Gb ram 210K
-- magánszemély 2 akksi (szerintem ha megvenném, elég eladhatatlan lenne az az akksi) 4Gb ram - 220K ...mondjuk még ebből lehet tudok alkudni. ja és ennek magyar a bill kiosztásaszerintetek?
a keraport szokott vállalni valamennyi garanciát a használt gépeire? valaki esetleg vásárolt már onnan. uncsitesóm onnan vette a pro-ját, azt mondta korrekt srác -
Nemutolsó szempont hogy hanyas osx-et ill. ilife-ot adják hozzá.
Azt is érdemes megnézni, hogy az aksi hány cikluson van túl, mekkora az elhasználódása. [link]Érdemes figyelni a külső állapotára, a bill kiosztásra (engem iritálna egy német kisoztás), LCD pixelhiba ellenörzés
-
<NewL>
addikt
plusz pénzert
jatszani nem jatszok, fényképezni nem fényképezek, max ha valami zeneszerkesztő-keverő programnál ott jól jöhetne valóban.
csak lattam, hogy a mobilarénás srácok jól elvoltak egy ilyen alap 5.1-essel akkor nekem sem lehet gondom vele. na mindegy szerintem is maradnának a ramok.te melyiket látod árban legjobb vételnek?
esetleg mit kérdezzek még meg az eladóktól?többet nem nagyon szeretnék kiadni, mert kell majd táska is hozzá az is 20 körül van egy normálisabb, meg szépen lassan még egy pár cucc.
beszeljukmac.com - apró - MBP 13" legújabb széria, 250K
jul 20-i vásár
csak személyes, csak Győr : ( -
-
<NewL>
addikt
ja amugy a gepeket semmi komoly dologra nem hasznalnam, nem kell nekem bika gep.
netezek, zenethallgatok inkabb az otobbi erdekel,szeretem jobban.egy asus k50ab - amd 2.1ghz 4gb ddr2 - es geptol (errol valtok) szerintem ezek az 5.1.es macek siman gyorsabbak, legalbbis amikor probaltam villamnak lattam mindet.
meg ki szeretnem mar probalni nagyon ezt a vilagot.
ja meg persze a dizajn, nagyon adja ez az unibody alu haz
-
<NewL>
addikt
sziasztok
elerkezett a nagy nap, illetve a legidegesitobb napok egyike.
sikerult eladni a laptopom, mostmar vehetek egy macet.csak hasznaltban gondolkozok jelenleg, kijonne egy uj is a penzembol csak nem szeretnem, hogy nyar vegeig a kutya oldalbahugyozzan annyi penzem nincs
szoval a kiszemelt MacBook-ok, mind unibody aluminium 13"-os peldany
keraport
MacBook 5.1 2gb / 160gb / sd / nvidia 9400m 256mb
100%-os akku, 5 feltoltes
210Kmaganszemely
Macbook pro 13,3: 2.26 / 2gb / 200gb / 9400m / ujszeru, karcmentes, nemet bill- 240.000
eleg megbizhato maganszemelynek tunik, technoboy hardverapro-mac-neppermaganszemely
macbook 5.1
2.0 ghz / 4gb / 160gb / magyar bill
plusz potakksi (szerinte az erteke 30K korul van)
allapota, ujszeru,karcmentes doboz mindennel
220Ktalan az utolso lenne a legjobb, eladni az akksit, meg a 4gb memoriat downgradeni 2gb-ra (mennyit lehetne rajta nyerni?)
es akkor mar eleg jo arban lenneegyik sincs a kozelemben, az orszag nagyon keleti felen lakom, az utolso a legmesszebb, veszpremben. a bolt az szerintem eltudna kuldeni futarral az szerintem megbizhato.
ti melyiket vennetek, esetleg mit kerdezzek meg az eladoktol?
par jotanacs jol jonnesent from my iPhone, leszakad az ujjam
-
mike_waster
csendes tag
Szevasztok!
Lenne egy kis problémám. Hozzám került egy régi Mac 3G. Ez egy elég régi cucc a háza Zöld/Fehér...sajnos a belsejéről nem tudok semmit.
A probléma a következő: A gép bekapcsol, lejáttsza a mac dallamot, a winyó kerreg/dolgozik, de a monitoron nem jelenik meg semmi. A monitorom automatán ki kapcsolja magát és amikor a gépet elindítja az ember, akkor vissza kapcsol...na, de itt ez sem történik meg.
A srác akitől kaptam a gépet azt mondta, hogy 3, vagy 4 éve áll, de előtte tökéletesen működött...
Esetleg valami ötlet? Én teljesen "hülye" vagyok a Mac-ek hez. Mindíg is PC-m volt.
A segítséget eőre is köszönöm!
-
Xero
nagyúr
válasz
dzsesztik #6167 üzenetére
"Ami sokaknak jó hír, mostantól lehet rendelni a 27-es iMaceket plusz SSD vinyóval is a meglévő alap winchester mellé, ez pedig egy nagyon gyors rendszert fog produkálni. Fontos tudni, hogy otthon nem fogjuk tudni belepakolni az iMacbe az SSD-t, mivel spéci beépítőkeret kell hozzá, tehát csak CTO-ban lehet megrendelni az SSD-vel szerelt gépeket."
Forrás: Handras.hu
-
capafog23
őstag
Hogy kell angol amerikai mac laptop keyboardon @@@ jelet varázsolni?
-
doc
nagyúr
valakinek van otlete hogy mivel konvertaljak (outlook 2003-mal keszult) pst-t valami Mail altal is emesztheto formatumra?
a gugli leginkabb csak forumokat talalt, ahol ugyanilyen problemaja van masoknak...
lehetoleg free megoldas kene, fizetos csak legvegso esetben
Linuxon mukodo megoldas is jo, ha OSX-es nincs! -
rii
nagyúr
-
rii
nagyúr
válasz
Nyugdíjas #6179 üzenetére
én még nemtom ez mi .... de két órával ezelôttig még nem votlam tudatában annak az ingálish kifejezésnek, hogy net monitoring .... és itt a legelsô
-
rii
nagyúr
-
rii
nagyúr
" Utána szimatolok! "
nagyon köszi elôre is a fáradozást.
a netlimiter a szivem csücske, (meg a hdsentinel ... )
valami olyan like-olású prog kellene ... mondjuka ntelimiter ki is jelezte, akár IP-nké, tm de programonként is lehettt szabályozni a max. sávszélt.
de nekem már egy monitorozó (hogy ez elôttem szólók szavával éljek
) is elég lenne ...
ezzel az iEyeNet widget-tel se sikerült megküözdeni .... beszarás, hogy egy netlimiternek jó volt a router-em, de egy sz*rf*st*s widget-nek meg nem ....
-
rii
nagyúr
itt elég hard core arcok vannak ... ( és nem magamra gondolok
) ... DSDT tábla hack és társai ....
ha ôk nem hallottak róla ... akkor kis esélyt adok neki ... amúgy google se haver .... már töb éve küzdök vele...
Nyugdíjas: számomra a lakóhely kiválasztásánál a kilátás, a tájolás, az emelet, a kialakítás, a kereszthuzat lehetôsége, és a nagy ablak volt a szempont
és itt bent is csak azért kéne'mert szarakszik a témakör, az IT b*szik rá, ha nem cseszteti ôket valaki, akkor hagyják a maga posvbyos medrébe folyni a dolgukat. Ezért jók a kis cégek, ahol az ügyvez tulajdonos is. Ott egybôl seggbe van billentve az IT ha akadályoztatva vagy a munkádban
-
Nyugdíjas
nagyúr
Amugy nekem se win-en, se linuxon nem volt még iylen igényem
Lehet mert én a költözésnél kritériumként határoztam meg, hogy legyen legalább 80Mbites net olcsón
Egyébkéntmeg... szerintem sokan akik mégis akarják ezt tudni azok terminalból nézik. Akik meg munkahelyen vannak, és nincsen root pass azok nekem nem életszerű, hogy mi a herének akarják monitorozni az adatforgalmat, az az IT dolga, ha valami gond van, hogy feldericcse mi az oka.
-
rii
nagyúr
" .... utána root jelszó és enter. ...:"
melóhelyen nem igazán van root jelszavam )-:
basszus ... kvara kijön, hogy milyen réteg használja, és a PC-sekhezz képest milyen kevesen, és hogy ennek a rétegnek is milyen igényei vannak, vagy nincsenek ... hogy ilyen program nem létezik ... tudom .. rohadjak meg
-
dzsesztik
csendes tag
A kisebbik iMac-ba (21.5) be lehet rakni +1 merevlemezt??? Mondjuk ha igen megerne egy SSD vel kiegesziteni?
-
jenei92
senior tag
Tegnap én is beléptem a klubba egy Mac minivel!
-
DroneZ^
őstag
Sziasztok. A Magic Mouse mégis milyen felületen képes normálisan csúszni? Lakkos asztal-lapon tapad. Szövet egérpadon tapad. Müanyag egérpadon tapad. Üveglapon tapad. Ezeken mind tapad, vagy fájdalmasan kaparva csúszik csak. Gondoltam hogy ragasztok neki a talpára valami teflon csíkot hátha jobblesz. De nekem egyenlöre nagyon nemszimpi a mozgása, a fogásáról nem is beszélve
-
doc
nagyúr
eddig sosem hasznaltam az Automatort, de most tudnam hasznat venni - ha nem lennek olyan hulye hozza
van egy rakat filmem, amit szeretnek megnyitni a Handbrake-ben, es hozzaadni a queue-hoz
felvettem ahogy egy adott filmmel megcsinalom, de hogy tudom belerakni, hogy szepen menjen vegig a file-okon, vagyis az Open dialogusablakban mindig a kovetkezo file-t nyissa meg? -
-
rii
nagyúr
van egy server-ünk .. ami mindig fosotskodik .. 10 moveolásból 1 az van hogy 10-20-30 mp-ig tart.
jó lenne, ha ezt tudném jelenteni pontos idő megjelöléssel, hogy a rendszergizmók meg tudják nézni, mi volt akkor...
valami prog., ami ebben segítene?
van olyan hálózati prog, ami jelzi a forgalom mértékét grafikusan? -
bmwk1200s
őstag
Nem rossz ez a core i3 550
Mondom én, hogy az erősebb 21.5 érné meg a legjobban! -
bmwk1200s
őstag
Ahaaa...azért így vicces a Turbocharged kifejezés...
Mind1...most legalább év végéig elég modernnek fog számítani az imac...de aztán jön a radeon 6000 széria, lesz megint fél év, mire belepakolják majd...
A kisebb 21es nem rossz vétel...bár az apple storból én a "nagyobb" 21est választanám, az opcionális core i5el....ha lenne rá pénzem, ami nincs...
-
bmwk1200s
őstag
Tudna dobni valaki egy linket, hogy hogyan alakul az új imac-ek teljesítménye a régebbiekhez képest?
Nekem úgy rémlik, hogy eddig az apple oldalán fenn volt ilyen zöld csíkkal jelölve az elődmodellhez képest, de sehol sem találom...előre is köszönöm annak aki linkel... -
Nyugdíjas
nagyúr
Nesztek, elindult a Safari Extensions Gallery.
-
rii
nagyúr
csöcséta
shakespeeren kívül nincs más prog. osx alá DirectConnect-be?
-
Bling95
őstag
na itt az új imac végre
marhasokat gondolkodtam hogy imac-et vagy valami izmos PC-t vegyek de végülis az imac nyert. szóval hamarosan vásárlás
remélem nemfogom megbánni
nemtudja véletlenül vmelyikőtök mennyi ausztriában az ÁFA ?
-
P.O.C.
tag
Nekem a magic trackpad bejövős!
Az iMac mellé hasznos lehet (leváltani a mighty mouset főleg), mindenesetre benevezek majd egyre, ha nem lesz horror az ára -
bmwk1200s
őstag
Na bezárt a store...kiváncsi vagyok, hogy mi frissül..
Lesz e Mac Pro update, illetve MacBook Air frissités...esetleg új iMac is... -
Esmein
nagyúr
válasz
cellpeti #6118 üzenetére
Nekem van ra konkret valaszom. Az OSX gyors, stabil, szep, egyszeru, es sok fejleszto altal tamogatott platform. Blizzard jatekok konzisztensen kijonnek ra, tehat minden jatek fut rajta.
1 dolog van, ami Windows alatt mukodott, Mac alatt viszont nem mukodik, illetve hibas, az pedig az egerem, ami kontakthibas lett idokozben. Kar erte.
Egyeb gyengesege nincs a rendszernek.
-
-
cellpeti
nagyúr
Szevasztok!
Érdekelne mibe jó és miben gyenge a mac és az OSX?
-
csuki00
tag
Sziasztok!
Kellene nekem egy hordozható gép grafikára leginkább photoshop cs5, illustrator cs5, indesign cs5. Egy macbookra gondoltam régebbi szériákat elég baráti áron lehet már kapni. A kérdésem csak az, hogy pl az x3100-as videochip mennyire elég ezekre a programokra?
Ahogy néztem 4GB ram kelleni fog. Leginkább wacom bamboo val használnám.
Tudom kicsi a kijelző ezeken a gépeken, de itthon tudok a nagyon dolgozni és elég sokszor hurcolnám magammal ami miatt jó a kis méret.
Nagyon más programot nem használnék rajta. Tényleg csak egy második gépnek kellene.Köszönöm.
-
csupahaj
csendes tag
Az az igazi bajom, hogy sztem haldoklik a drága. Most megy a safari, de ha még bekapcsolom a thunderbird-öt meg a skype-ot, akkor leáll a net és nem is tudom újra munkára fogni. Hiába indítom újra bármelyik böngészőt, stb, csak az segít, ha leállítom a gépet, várok pár percet és újraindít...
Már azon is gondolkodom, hogy újra felteszem az op rendszert (10,5), de azt is olvastam vhol, hogy a kétmagosoknál előfordul, hogy az egyik leáll. Arra gondoltam hátha itt is ez van.
Úgy visszasírom a régi 1.4-es eMacunkat, azzal soha, semmi gubanc nem volt. Aztán szereztem ezt, ez is ment szépen novembertől idáig, csak persze jóval lassabban, de az még ok volt. Most viszont már nagyon necces a helyzet... -
válasz
csupahaj #6112 üzenetére
Cserélhető az a proci, de nem úgy, mint ahogy a "PC-s" világban zajlik. Az egész CPU kártyát ki kell cserélni, nem tudod csak magát a CPU-t kiszedni a socketből. Ezért ajánlgattam az előbb is a Sonnet cuccokat, bár nem olcsó buli.
#6113: Mit szeretnél tudni az alaplapról? Egyedi tervezések. Inkább azt találd ki, hogy a G4-ed melyik szériának a tagja. (Digital Audio, Gigabit LAN, Mirror Drive Door, stb...)
-
csupahaj
csendes tag
Khm, hát szóval én nem vagyok ebben szaki, azért gondoltam, hogy az alaplapot cserélném, mert eddig úgy tudtam, hogy a proci arra rá van építve és nem lehet külön cserélni. Volt egy g4 emacom, az sajna túláram következtében elhunyt és egy annak apropóján folytatott beszélgetésben mondta ezt a szerelő.
Másrészt értem, hogy ez nem egy dzsunkaPC és én is a maximális tisztelettel és szeretettel közelítek felé, csak közben izgat a feladat is...Szóval akkor most lehet külön procit cserélni?
Egyébként ebben 2 magos 466Mhz-es proci van. -
-
csupahaj
csendes tag
Sziasztok,
Új felhasználó vagyok és nem olvastam végig az eddigi hozzászólásokat, szóval lehet, hogy volt már ilyenről szó...
Van egy g4 466MHz es PowerMac gépünk. Most már nagyon gyenge, ezért arra gondoltam, hogy kicserélném benne az alaplapot egy erősebb g4-re.
Azt szeretném kérdezni, hogy tud-e vki eladó g4 alaplapot 1GHz körülit, illetve, hogy van-e olyasmi, amire oda kell figyelni egy ilyen cserénél?Előre is kösz a tippeket!
-
törölt tag
most ez van
- HÁZ: GIGABYTE 3D AURORA 570 Fekete rácsos+plexi oldallap +3db 12cm ventilátor + 1db 12cm Scythe Kamabay:
- TÁP: Thermaltake Toughpower 600W:
- ALAPLAP: ASUS P5B Deluxe:
- PROCESSZOR+HŰTŐ: Intel Core 2 Duo E8400 E0 Stepping@3825Mhz + Asus Silent Knight rézhűtő:
- MEMÓRIA: 2x2GB Corsair Dominator 1066mhz + Airflow aktív hűtő:
- VIDEOKÁRTYA: Gigabyte Nvidia GTX260 OC (216SP) 65nm:
- HANGKÁRTYA: SB Audigy 2 + Creative Inspire 5300 5.1-es hangfalszett! EAX, DD5.1, DTS: 3-4k +
- WINCHESTEREK:
Western Digital Raptor 10.000rpm 74GB SATA:
Western Digital Caviar Black 7200rpm 640GB SATA:
Seagate Barracuda 160GB SATA:
- DVD-ROM
Plextor 820 SATA:
Plextor 760 IDE:
19" Viewsonic VX912 LCD 1280x1024, 12ms:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- Eladó fullos Asus Tuff PC Plusz Monitor +...
- Gamer Gép- Gigabyte Z790, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RTX 4070 Ti Super, 1 TB M.2 SSD, 1300W
- Új - Gamer Gép - Gigabyte Z790 EAGLE, Intel i7 13700, 32GB DDR5, RTX 4070, 1 TB M.2 SSD, TT 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest