Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- LED / LCD TV topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
<NewL>
addikt
[link]
"...USB és FireWire kábel került elő. Ez utóbbi Y alakú, egyik vége USB csatlakozóban végződik. Ezen veszi fel a működéséhez szükséges áramot a My Passport Studio."valami olyasmi
de egy hozzászólásban olvastam, és talán a tied volt
nem friss hszaz LX drága, annyi pénze még a királynak sincs

-
fixedgear
tag
nevezzétek át mac chat topicnak...kössz a segítséget(Y)
-
rii
nagyúr
na .. szíjjelszedtem a mighty-t ... maga a görgő-s rész nagyon zárt rendszer, a sűtrített levegő csak a koszt tudja jobba lesűríteni abban a 4 mm x 4 mm -es kis helyen ...
mivel csak ragasztást használtak, így visszapattintani nincs mit, lehetne pillanatragasztózni, de egyelőre sima irodai cellux-szal van rögztve...
minden funciója fazsán műxik ... kis celluxcsíkokkal az ajján'
-
fixedgear
tag
az hogy lehet hogy vettem egy ibook g3 500mhz/64mb/10gb/cd-t
haszmáltam 2 napig (próbálgattam RÁJÖNNI HOGY LEHET FRISSÍTENI 9.2-RŐL FELFELÉ,
ILLETVE HOGY LEHET BELÉPNI A BOOT MENÜBE de sajnos nem sikerült egyik sem)
most ujraindítottam és jelszót kér (wilkommen zu mac os > síp *felhasználónév*,*kód*)??? -
<NewL>
addikt
akkor ennek tutira műanyag a háza? bóvlis műanyag vagy faja?
- az a baj, hogy egy Debreceni boltban, MM, Saturnban sem láttam még WD terméket. Iomegát láttam, csak azok sötétebb színűek, meg nem is annyira tetszenek.MacBook Pro-val tudnám valamire használni az eSatat?

a régi Studio az hogy megy? ha pl egy Windowsos laptophoz mennék vele cuccot hozni, amin nincs FW akkor megvagyok lőve? valahol olvastam, hogy az csak FW-ról vesz fel áramot.
-
Alex91
félisten
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Samut tudom, volt nalam egy. Csak nincs Firewire. Van itthon egy Seagate eXtreme is. Annak is felig fem haza van, csak sajnos FW400-as a csatija.
Es 3 db WD kulsom van meg
. Regi Studio, egy uj Essential es egy World. -
bLaCkDoGoNe
veterán
Nem lehet újraindítani a findert, teljesen megrohad. Strandlabda és vége. A többi alkalmazást, ami ilyenkor meg van nyitva, még egy darabig lehet használni, de szépen lassan mindent magával ránt a halálba és a végén csak a power gombos kikapcsolással lehet újra használni a gépet. (SnowLeo 10.6.4)
biker: Az a baj, hogy itt a ház és a HDD kvázi egy termék, nem is szeretném szerelni, és a gari miatt nem is lehet gondolom. Amúgy pedig lehet csupán, hogy az OS X-ben kell valamit beállítani valahol energiagazdálkodásilag, hogy mindig ébressze fel a HDD-t ha hozzányúl, de nem értek még ennyire az oprendszerhez. Mindenesetre a manuális módszer (HDD megnyitása, megvárni amíg felpörög majd utána eject) eddig 100%-osan működik, bár nem a legkényelmesebb módszer. Mindenesetre ennyivel együtt tudok élni, Win-hez képest ez még mindig bőven felüdülés.
Alex91: A Samu is alu (legalábbis a felső része).
-
biker
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
nekem egy extra zöld hdd egy noname házban 2 percenként elaludt, pont mint te mondod.
de visszakerült szervizből az M9DX2, és ebben nem alszik el, csak ha leállítom.
érdekes, mi?
-
rii
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
finder relaunch se segít?
nekem már 3 hónapja havercsajnál van a hdd-m, annyi cuccost vittem neki, hogy ott-maradt, pedig neki is van kettő ilyen, úgyhogy nem sokat volt még alkalmam használni

-
<NewL>
addikt
ez valamivel többet tud (a számomra gusztustalan és felesleges elink kijelzőtől eltekintve) mint a régi Studio? - valami borzasztó drága, az 1Tb-os lesz itthon 45-50ezer. - ez felejtős
Samsung kihúzva akkor

áhh marad ez a dáböl Wd, és abban legalább tudok majd cserélni disket.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Jó-jó ez a Story, de nekem pont Mac alatt van vele gondom. Ez a HDD egy ilyen extrazöld konstrukció, és elég hamar elalszik, ha nem nyúl hozzá az ember. Namost, ha úgy próbálom meg eject-elni, hogy nem ébresztem fel (nem nyitom meg a tartalmát pl. Finderben) akkor rendszeresen úgy megdögleszti a Finderemet, hogy csak a bekapcsoló gombbal tudom kikapcsolni az iMacet, majd vissza. Ha felébresztem eject előtt, akkor nem jön elő ez a hiba.
-
Alex91
félisten
My Book Studio LX, csak sajna itthon meg nem kapni...
-
Nyugdíjas
nagyúr
Szétszedni szét lehet ezeket, csak minek... Inkább veszel egy ujat, nagyobat. Amugy bár fekete,de ajánlom a WD Elements szériáját. Hiányzik róla minden ami amugy sem kell a MyBook-ban, és lényegesen olcsóbb is, plusz nem lakkfekete. Nekem designra is jobban tetszenek amugy.
BTW én aszondom kultúrember vesz egy atomos lapot, belcsattintja valami házba, le a pincébe, be a szekrénybe, megkapja a LAN kábelt, azt lehet bele szórogatni a vinyókat

-
<NewL>
addikt
ezt az iomegát néztem MM-ban, még véletlenül sem ilyen színű mint ami a boritókon meg a googles képeken van, sokkal sötétebb. ez a silver-alu szín és a fémet csipázom inkább. de egyébként tényleg jól néz ki, csak nagyobb kell. már van ilyen passport hordozható "vinyóm" a 80gb-os iPod-om. elég gyors, kicsi, meg zenélni kocsiban, utcán faja.
az ego az tetszene, csak elég húzós az áruk.
lakkos műanyagot semmiképpen nem akarok venni, rosszak a tapasztalataim vele. feketét meg végképp nem (tényleg) fekete nem kell mert látszik rajta a por, kosz, szösz minden
ha meg törölgetem tiszta karist lesz. bár ez a samu bejönne, ezüstbe
inkább jó ha van rajta firewire. de természetesen itthol használnám csak.
de akkor így annyira nem is rossz ez az ár a használt wd-re amit kinéztem. a kék led meg ha idegesít, dobok rá egy nagy almás matricát, van

mivel full hülye vagyok, ezért kérdezem meg. az 1tb-os vinyó között meg az 500gb-os között méretben van különbség. pl ha később bővíteni akarnám azt a wd házat, és az egyiket nagyobbra akarom cserélni akkor bele lehet rakni, flex nélkül?

mindenképpen vennem kell valamit, mert 5gb szabad helyem van már csak, és 1-2 film lehet csak a gépen.
-
rii
nagyúr
ha nem ragaszkodsz a WD-hez, akkor a Samsung Story-t ajánlanám.
visszafogott, mégis idényes design, és anyagválasztás
sem a boríátásán nem látszódik meg az újlenyomat és minden karc
sem a beépített LED nem okoz azonnali vakságot, és a szobában villámlás-szerű fényjátékot
---- ja ezen nincs firewire .... de én, mint ki rendszeresen másol terákat, aszondom, hogy csak akkor kevés az usb 2.0, ha íppen tele akarod másolni .... USB 2.0-n 90 giga asszem 3 óra alatt megy fel. Kis szervezés kérdése az egész. De mivel ezt csak te fogod használni -a ismerőseim FW használatából kiinulva - firewire-n a saját gépedről, onnan biztos csak filmet nézni, zenét hallgati fogsz, szal'a firewire sztem nem feltétlen szükség. A környezetemben is mindenki jön hogy FW így, meg FW úgy, és amire használják, ez azt jelenti, hogy 5 perc helyett 2-3 lenne csak.

-
<NewL>
addikt
itt mindenkinek nagy tárhelye van. nagy szükségem van már nekem is egy külső winchesterre.
találtam az aprók között egy
- WD MyBook Pro Edition II 1TB (07/04/2011-ig garis) - ez egyébként tökjól használható Mac-el?
vagy vegyek egy új - WD MyBook Studio-ta használt mondjuk 23 lenne a Studio 34 körül (új). abból is a régebbi fajta tetszik, amelyiken nincs a kijelző, lehet olyat már nem is nagyon lehet beszerezni.
a Pro Edition-ben 2db 500gb-os vinyó van, azt szerintem lehetne bővíteni is a jövőben, 2x1Tb, vagy nem?
nem hangosak ezek? - az Edition elég behemót, lehet az hangosabb.esetleg más, ilyesmi árkategóriában tudnátok ajánlani? fém-alu, dizájnos, 750gb-1tb körüli kellene. és ha lehet akkor legyen már rajta firewire 800
-
varsam
őstag
iLife-ot hogy tudom letörölni teljesen, nincs rá szükségem? Elég ha behúzom appcleanerbe a részeit vagy hova írja még be magát?
-
Soja
aktív tag
Sziasztok:
A következő kérdésem inkább az apple gépeken futó operációs rendszerre vonatkozna, mintsem a gépekre.
Amennyiben rendelkezek egy apple géppel, mely Mac OS X v10.6 Snow Leopard rendszerrel fut, hogyan tudnám a nyelvét megváltoztatni. Erre van -e lehetőség update, vagy kiegészítő letöltése után?Köszönöm.
-
rii
nagyúr
hubazd ... 10 perces közelharc a mighty-val ... hogy szíjjelszedjem .. meppucoljam' és máris kézgörcsöm van )))-:
na azé tagadhatatlan, hogy ilyenre tervezni nem túl felegyensedett homo sapiens -re val ... mondhatni ... csúszómászó ..... é.: gerinctelen
-
<NewL>
addikt
FaceTime valaki?

elég ratyi ikont csináltak neki, sokkal kisebb mint a többi.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Te amugy nagyon nagy arc vagy
ezer éve ismersz bennünket,de mindig nekem kell szólni, ha valamit az oázisból vegyé
Na ez kő neked. Van faliba is, meg mindenfélébe amit csak el tudsz képzelni. -
fixedgear
tag
****FELHÍVÁS****
Sürgős!Üdv!
Aki ért az OS X telepítéshez, és tudna nekem segíteni
az írjon PÜ-t, ha pesti vagy és segítesz, megtudod csinálni a gépem
(csak egy telepítés) fizetek neked megegyezés szerinti összeget
vettem egy ibook g3 gépet os x 9.2.2-vel megáldva,
és erre szeretnék os x 10 fölötti programot telepíteni
Téma adott
várom a privátokat!
előre is köszönöm
-
rii
nagyúr
hellósztok
tervezek venni majd két db cinema display-t, kera-tól, a régebbit, az alu-t, ... és nem a talpán tartanám, hanem úgymond mintha VESA rögzítővel lenne, egy karra szeretném feltenni .. mindkettőt egyugyanazon karra .... aki látott már olyan embert, aki falra tette a Cinema-kat .... lécci szójjon'
köcce'
-
<NewL>
addikt
kivágás-beilleszésre van valami progi ami billentyűkombóval megy?
-
<NewL>
addikt
válasz
m0h0senator
üzenetére
snow leo-n te így használod a dockot?

micsoda egy játék ez hajjátok? ezzel van tele az összes oldal, mi jó ezeken a kockagrafikán?
- na mindegy, nem értek én a játékokhoz, meg nem is akarok inkább
-
TheMarci
addikt
válasz
m0h0senator
üzenetére
olyanra, mint windows alatt, hogy belemész a programba, betallózod a mentést, és tudod editelni, hogy mik legyenek nálad, pl belerakhatsz 255 követ, fáklyát, stb a tarsolyodba..
kicsi cheat. -
TheMarci
addikt
Már csak rendes inventory editor kéne mac alá minecrafthoz

-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
m0h0senator
üzenetére
beteg dolog ez a Minecraft

-
m0h0senator
őstag
Ha játszani szeretnétek akkor minecraft:
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Ugyvan. Meg egy Nintendo64-et nosztalgiának. Nekem bevált. Bár a Nintendo többet megy mint az XBox

-
<NewL>
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
van iPhone-om, bőven elég nekem ennyi játék is

találtam egy nagyon jó, ingyenes zenekonvertáló progit : Max
most toltam át rajta flac-ből mp3-ba 5gb-ot. -- ilyet is ritkán látni, mi

jobb is, hogy nem tudtam felrakni egyik CoD-ot sem, túlságosan beleéltem régen magam, aztan adtam az asztalon lévő cuccoknak
-
<NewL>
addikt
na ennyi
kipróbáltam tegnap a Starcraft II-őt, szerintem nem piskóta a gépem, de ez olyan ronda grafikával menne gördülékenyen, hogy nincs értelme játszani. és nem értem ezt, régen PIII-as gépen toltuk haveromnál a Swine nevű (hasonló) gammát, szóval 6 éve kb. és azon a ratyi gépen annak a játéknak 1000x különb grafikája volt. most meg itt van ezaz elég jó gép, és márió grafikával toljam? ennyire tudták optimalizálni a játékot? 1gb-os vga kell hozzá? mihez, most komolyan? fullos beállításoknál sem egy nagy szám
a másik két CoD részt ki se tudtam próbálni, egyszerűen nem tudtam telepíteni.
de nem is érdekel, gyönyörűszépen belehúztam a kukába mindetez volt a kikapcsolódás, habzó szájjal káromkodás a gép előtt
inkább maradok a zenénél. -
<NewL>
addikt
hoztam pár játékot. a starcraftot most telepítem de van másik kettő CoD rész, azok valamiért nem mennek ilyen simán, miért is mennének

találtam leírást, hogy be kell rakni a dmg-t az applicationsba és jobb klikkelni rá, Show Package Contets - minden appnál ebben a mappában bejön, de ennél nem
és ez az első lépés...
mondom nem voltam sosem nagy gamer, egy kis segítség jöhetne priviben is
-
rii
nagyúr
hely
lehet kapni még blútyúkos plexis old-timer apple keyboard-ot?
teccik az új is, az alu, (melóhyeln azt püföljök) csak abból nincs nagy, csak kicsi, numpad nélkül élni meg nem lehet
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
rii
nagyúr
hello
minek néz ki ez a monitor-csíkozás-probléma?
monitor hiba?
vagy talán a vid.car adta meg magát?a gépet egy haverom masszívan használta egy éven át... igaz, nem az ADC-n keresztül
a monitor pedig alig használt az elmúlt évek alatt, szóval sztem az sem lehet a ludas.
Ha felbontást váltok, akkor is ugyanott vannak a csíkok
-
rii
nagyúr
ha egy gép bömbölve indul, akkor most ezt így este hogy kerülhetném meg, ... milyen bill-kombóval?
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
BLOODSHOT
üzenetére
Én biztosan nem venném a PA271 ellenében. És felbontásban sem sokról kell lemondanod,de annál nem nagyon van manapság jobb monitor.
-
BLOODSHOT
senior tag
válasz
m0h0senator
üzenetére
Arról nem is beszélve hogyha az imac kijelzője behal (amit az enyém pontosan 4x játszott el) akkor nincs géped 1 hétig.
Mac Pro-nál ez ugye nincs így.
- tudok bele vinyókat rakosgatni, esetleg későb SSD-t
- 32 gigáig tudok ramot pakolni
- olyan eizo, dell monitort kötök rá amilyet akarok
- videókártyát is cserélhetemKérdés az hogy az amelyiket kinéztem 2.8 quad core xeon, még hány évig elég proci szinten, mert ha azt jól tudom nem lehet cserélni.
Ez is i7, szóval tudja a hyper threadinget és a turbo boostot is.
-
csuki00
tag
válasz
m0h0senator
üzenetére
Nyugdíjas, BLOODSHOT : Akkor bocsánat.
-
biker
nagyúr
ma egy kicsit hízott a májam

egy weblahoz csinálni akartak üdvözlő videót.
hétkor elkezdték, este, 21:30-kor hívtak, hogy baj van, mert nem tudják a számítógépre vinni, nincs kábel, nincs szoftver, semmina, akkor asztali DVd felvevő
az meg nem ette meg a DVD-ket, ürseket kiadta.
22:30kor feladták, hogy "elvisszük ezt a szart így"elhozták, elővettem a 2.000Ft-os fullos kábelszettemet (feltekercselős FW+usb+lan ide oda alakító szett, biztos ismeritek.
fogtam a 2005.04. havi mac minimet, összedugtam FW.ön, megnyitottam az imoviet, röhögve ide oda tekertem a kamerát, felvettem ami kell, széthúztam, megvágtuk, megeffekteztük, feliratoztuk, a kb 1:30-as video elkészült 1 óra alatt még úgy is, hogy előbb átnyomtam mp4-be, majd azt flv-be konvertáltam.Mikor ezt leesett állal végignézték, akkor mondtam meg nekik, hogy ez nem 'hájtek', ez a kib.. elavult lassú szerencsétlen gép

ők meg 3 pc-vel saját cuccal, + egy DVD recorderrel bénáztak órákat
-
csuki00
tag
válasz
BLOODSHOT
üzenetére
Nem. Ebben teljesen igazad van. Viszont tényleg nem hiszem, hogy ehhez mac pro kellene. Persze, ha úgy érzed tényleg szükséged van rá akkor azt válaszd. Ha talán elbizonytalanítottalak írj egy mail-t Handrásnak. Ő is foglalkozik fotózással és biztos képbe van.
Másért nem is, már én is kiváncsi vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Jövedelem
- World of Warships
- World of Tanks - MMO
- Magisk
- További aktív témák...
- GAMER PC - GTX 1080Ti - Ryzen 2600X - 48 GB DDR4 - 512 NVME SSD / 1000W
- -151 760 Ft KEDVEZMÉNY: ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF:i5 14500, 16GB DDR5, 512GB, nVidia T1000
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
- Intel passzív csúcsgép: 4,7 GHz Intel i7 1255U, 10 mag / 12 szál barebone
- Eladó 1440p Ultra Gamer PC: i5-12400F Intel Arc B580 12GB 24GB RAM SSD Dobozos!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nem erdekel egyebkent, nem kell passport. 
Van WD-nek weboldala, azt megnezed, hogy mi kell neki
!

de gagyisztán műanyag

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem hülyeség a Mac Pro ötlet
))
TigerCat