Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
-
Landon
addikt
Köszi mindenkinek a válaszokat!

Első pontra kitérve: felejtsük el...
Nem tervezem abszolút az OS szétbarmolását azért, hogy tört programokat futtathassak rajta! Nyilván akkor 350e Ft-ból veszek egy sima laptop-ot más célokra de nem ez a célom... Leginkább nem is arra vonatkozott volna a kérdés hanem arra hogy mint a symbian-nál itt nem e kell ahhoz vmi hackelni, hogy egyéb Apple által nem támogatott progikat lehessen használni. Ez ugye nem illegális.
8k egy OS-ért semmi. Ha nem adnának a notihoz SL-ot akkor meg is venném. Pláne ahhoz képest, hogy egy win mennyibe kerül. Meg is lepődtem amikor írtátok, hogy csak 8-8.5k. Ezt a OS "bütykölést" inkább azért kérdeztem csak, hogy ha van vmi olyan progi aminek segítségével lehet flash-t lejátszani (amit nyilván Apple nem támogat) ahhoz nem kell e előbb vmit csinálni h az OS befogadja. Úgy mint Symbian-nál. De akkor ezek szerint ez baromság? Nekem kb ilyesmi hasonlatot mondtak. 
PS.: Tegnap kerestem mac-es noti topicot de nem találtam. :S Persze lehet én nem találtam csak. Utána keresek még egyszer.
-
Paarthurnax
senior tag
Van egyebkent kulon Apple laptop topic.
"5: Maya-hoz és Photoshop-hoz"
Nekem is ugyan ez a notim van es remekul fut rajta a Photoshop CS5, Premier Pro CS5, Encore CS5, Adobe Media Encoder is egesz gyorsan tomoritett XDCAM anyagokat MPEG2-be. Jatekok kozul csak a Starcraft 2 van rajta, de low beallitasokkal faszan fut az is."6:Tudna vki egy jóféle vmennyire azért ütésálló macbook táskát ajánlani?"
Az Apple Store-ban vettem egy kis fekete, puha tokot, es a notit egy fasza STM taskaban hordom. -
Nyugdíjas
nagyúr
1. Erre nem szeretnék válaszolni. Értem mire célzol,de mélységesen elveim ellen való. Egyébként szőrmentén megjegyzem, azt tapasztalom, hogy a "maces társadalomban" ez sokkal kevésbé elfogadott, mint windows esetén, szóval csak óvatosan
Egyébként ha te arra gondolsz, hogy valamit az OS-ben kell módosítani ahoz, hogy menjenek tört dolgok, akkor hozd elém azt akitől ezt hallottad, mert szeretnék jót mulatni, fárasztó napom volt 
2. Ezt nem igazán lehet tudni,de 90%, hogy 10.7-et már venned kell. Hozzáteszem itt is, hogy az a "módi", hogy meg is vesszük, főleg hogy kb 8k lesz azis (10.6 annyi volt). Ha azt mondod sokallod ezt egy komplett OS-ért akkor szomorú leszek.
3. Igy van. Megkapod egy (illetve két) DVD-n.
4. Excel van, igaz csak angolul, de esetedben ez igy oké is. (Egyébként sem értem miért forditotta a függvényeket is az MS. Szerintem ezt már ők sem tudják
)5. Ugyanaz mint win alatt. Ha ott elég egy ilyen gép, ittis elég lesz. A feladattól függ. 300x300pixelen nyilván nevetve elfotosoppolsz egy feleilyen gépen is

-
Landon
addikt
válasz
m0h0senator
üzenetére
Jedi Academy: Lehet semmi haszna annak amit mondok de hátha: nekem anno win alatt ugyan ez/hasonló volt a problémám h a MP hibaüzenettel elszállt mindig. Ezt a játékhoz kiadott legelső patch (ha jól emlékszem) orvosolta. Ha nem eredeti a JK:JA az sem gond csak legyen lepatchelve és nekem utána ment. Persze ez Win alatt... lehet Neked teljesen más jellegű a problémád csak gondoltam hátha.

-
Landon
addikt
Sziasztok,
Elképzelhető, hogy Macbook Pro (2.4GHz-s C2D-s) tulaj leszek hamarosan és ezzel kapcsolatban lennének nagyon alap kérdéseim. Néztem a topic elején nincs FAQ és hasonló, úgyhogy remélem megbocsájtjátok, hogy nem rágom át magam a topicon.

1: Ha valaki lenne olyan kedves pm-et küldeni a következőkkel kapcsolatban azért nagyon hálás lennék.
Azért PM mert ezt attól tartok a fórum szabályzata ne díjazza
Szóval: Mi pontosan a helyzet a flash-el? Hogyan lehet milyen app-al megoldani ill eleve mi az a "starter pack" amivel "el kell látni" a gépet, hogy vigye az innen-onnan beszerzett dolgokat (Photoshop, játékok etc). Úgy hallottam OSX-nél nem az van mint win-nél h vmit leszedek és kész ahhoz előtte OSX-en belül kell "okosítani". Ha ezzel kapcsolatban vmi vmi jó kis részletesen leíró oldal akkor elég egy link is. 
2: Megveszem a macbook pro-t akkor ehhez kapok egy OSX Snow Leopard nevezetű OS-t. Kérdésem az hogy ezt a vétel után folyamatosan updatelhetem 10.x-en keresztül át akár 11-re? Pl. van a 10.6 akkor a 10.7-et majd frissítéssel érem el vagy az már egy külön megvásárolandó vmi? Abszolút semmit nem tudok erről elnézést a hülye kérdésért... Vagy majd a 11-est ami, mondok vmi hülyeséget, Fire Lion címen lesz majd azt kell megvásárolni...? Vagy ez hw függő is?
3: Még mindíg OS: ez a SL ezt egy DVD-n is megkapom vagy adott esetben hogy tudom újrainstallálni?
4: OSX mennyire kompatibilis a win alkalmazásokkal szemben? Office 2010 megy rajta? Excel miatt lenne fontos eléggé. És az Excel az amiből nem szeretnék semmi mást mert én az ANGOL excel-t tanultam azt ismerem és mivel mindenhol az a "rule" ezért nem szeretnék másra áttérni. A word meg a többi nem érdekel. Még Access lenne jó ha menne. Kompatibilitás alatt a szokásos win alkalmazásokat értem pl. winamp, total c, winrar etc etc. Amennyiben ez felejtős tudtok linkelni egy oldalt ahol kifejezetten mac app-ek vannak?
5: Maya-hoz és Photoshop-hoz gondolom azért nem egy erőmű a 2.4GH-zs macbook pro de azért türhetően elfutnak rajta, nem? Nem tudom vkinek van e ezzel kapcs vmi tapasztalata....
6:Tudna vki egy jóféle vmennyire azért ütésálló macbook táskát ajánlani? Vagy nem muszáj Apple cuccnak lennie csak 13.3"-os legyen és vmi jobb ütésálló táska.

Egyenlőre kb ennyi lenne, előre is nagyon köszönöm a segítségeteket!
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
talamasca
üzenetére
Library kezelés teljesen uj lesz, nekem nagyon tetszik már előre. A gyönyörű felületet még tovább csiszolták, és a fejlesztés elejétől együtt dolgoztak azokkal akik eddigis a minőségibb skineket csinálták hozzá, igy azok vagy eleve integrálva lesznek, vagy egyszerre jönnek ki. Plusz persze lesznek ujak. Az egyik fejlesztő szerint egyenesen "tons of new themes".
Egyébként itt fentvan egykét info, többek közt az uj gui-ról is. Ahogy nézem mára kikerült egy igazi csemege is. Nem lustálkodtak a srácok, ugynézem

Plusz bekerül a véglegesbe a már korábban nightly-ba kijött GPU gyorsított x.264 dekódolás. Azért az elég jó dolog

-
talamasca
senior tag
Közben találtam egy videót, ahol bemutatják mire is lehet használni a Plex/9-t, különösen akkor, hogyha iOS eszközöd is van. Tényleg jó lesz!

-
rii
nagyúr
feltettem a Folx-ot, és minden böngészőben történő downlad esetén ez akar feljönni. Hol lehet átkapcsolni, hogy a böngésző saját kis download-ere töltsön le?
-
Nyugdíjas
nagyúr
Ki használ Plexet? Kedden jön a 9-es. Tűkön ülök
Vagy csak én vagyok ilyen HTPCbuzi? 
-
rii
nagyúr
van egy programom, a videoglide
hibát ad egy menüpontra,
újrainstaé után is.honnan kellene még törölnöm manuááisan, hogy tényleg vége legyen?
-
m0h0senator
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
nem tud sokat és nekem valamiért csak a lyrics részre megy rá, album előadót úgy hagyja...:S
-
m0h0senator
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
ránézek meglátjuk mit tud

-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
m0h0senator
üzenetére
SongGenie nem elég konkrétum?

-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
m0h0senator
üzenetére
Az elmúlt napban erről volt szó. Tessen visszaolvasni

-
m0h0senator
őstag
sziasztok, ti a zeneszámokat mivel tag-elitek be?

-
Xero
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
XLD pikk-pakk konvertál.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Ez a SongGenie inkább arra jó, hogy megkeresi az olyan zenékhez a megfelelő ID3 adatokat, ahol a tag-ek nem lettek megfelelően kitöltve, eddigi tapasztalatom alapján külföldi, viszonylag ismert előadókkal igen jól meg tud bírkózni (Tangerine Dream, Charly Lownoise & Mental Theo, Fallout játékzene, Silent Hill zenék eddig, amiket egzotikusabbnak gondoltam, de mindet jól felismerte, becímkézte.) Adott esetben dalszöveget is keres/talál. A magyar előadókkal nem nagyon boldogul, egyedül Hofi Gézát ismerte fel egy párszor, de őt sem mindig. Borítóképeket a CoverScout szoftverrel keres (ezt külön meg kell venni).
Nekem arra jó, hogy a 7200 körüli zenéim nagy részét ne kézzel kelljen megfelelően felcímkézni az iTunes-ban.
A FLAC/APE zenék még a Win-es múltból maradtak, át kell majd konvertálnom valamivel, ha az iTunes nem kezeli.
-
m0h0senator
őstag
Ha flac-et szeretnél lejátszani akkor a Fluke nevű programot kell letölteni. A .flac zenét tedd abba a mappába ahol a helye lesz és utána kattints rá 2őt és a fluke beteszi az Tunes-ba.
-
DroneZ^
őstag
A notebookom sokszor asztaliként használom, rákötve monitor meg minden... Az lenne még a kérdésem hogy, hogyan tudom kikapcsolni a noti kijelzőjét? Én eddig csak azt a megoldást ismertem hogy lehajtom, majd nyomogatom az egeret vagy a billentyűzetet és felébred. Viszont igy azt vettem észre hogy jobban melegszik, mivel jobban levan fedve a szellőzőrács. Valahogy megoldható felnyitott notival használjak úgy külső monitort hogy a másikat teljesen kikapcsolom?

-
<NewL>
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
ez arra jó, hogy keres a trackekhez boritót?
ha megkérdezhetem milyen stílusú zenéid vannak? nekem is van 60gb-nyi zeném, ebből kb 35gb trackek, a többi mix és nagyon kevés album. inkább techno, prog, house, ha ilyen zenéket hallgatsz mennyire talál hozzájuk képeket?
régebben próbáltam még windowson kb 10%-hoz talált.iTunes kérdéskörbe tartozó kérdés még a különféle lossless formátumok lejátszásának lehetősége (FLAC ill. APE), ezeket kezeli a szoftver? - van 2gb flac zeném, kezeli simán.
de szerintem semmi különbség nincs a 320kbt/s és a flac között. legalábbis nem annyival jobb amennyivel nehezebb beszerezni és több helyet foglal. (ami megvan az a Berlin Calling album, pedig itt aztán tényleg ki kellene jönnie a különbségnek, akármilyen fülesen, hangfalon szerintem) -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Megvettem a SongGenie-t, eddig igen jónak tűnik.
-
DroneZ^
őstag
Sound Forge Apple megfelelője?

-
bLaCkDoGoNe
veterán
Újabb kérdésem: tudtok-e valamilyen hatékony módot ill. szoftvert arra, hogy a frissen az iTunes-ba beimportált kb. 40GB-nyi zenémet (kb. 7200 fájl) a lehető legegyszerűbben be tudjam megfelelően taggelni? (Sajnos elég szedett-vedett gyűjtemény, és a mappákba való rendezés, ami a korábbi zenelejátszómon remekül használható volt, itt sajnos nem sokat ér.) A SongGenie egy ilyen szoftvernek tűnik, erről van valakinek esetleg tapasztalata?
iTunes kérdéskörbe tartozó kérdés még a különféle lossless formátumok lejátszásának lehetősége (FLAC ill. APE), ezeket kezeli a szoftver?
Köszi a segítséget!
-
doc
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
DEL az Fn+Backspace a notin, INS-et passz... (mc-ben CTRL-T-vel helyettesitem, mashol nem kell
)
MOD: DEL-re sok helyen mukodik a CTRL-D -
bLaCkDoGoNe
veterán
Sziasztok, a tegnapi nappal én is beléptem a Mac-esek táborába. Új (2010 nyári) 21.5"-ös iMac lett a kiválasztott, abból is a jobban felszerelt modell.
Mivel már jónéhány hónapja Hackintosh-t használtam, így a rendszer többé-kevésbé ismerős volt, de ezzel együtt is az államat szedegetem az elmúlt egy napban, hogy mennyire szép és egyszerű ez az OSX. A gép ugyancsak.
Elsősorban fotóeditálásra, webdesign-ra és webprogramozásra fogom használni, így teljesen el vagyok ájulva a hatalmas kijelzőtől (egy 10 colos EEEPC-ről váltottam
).Barátnőmet is megvette kilóra az Apple Inc.
, a terméktálalásuk zseniális.Kérdésm így kezdetnek:
- DEL/INS gombok nincsenek a billentyűzeten (wireless keyboard), előcsalható ez a két funkció valamilyen billentyűzetkombinációval? -
parkasz
senior tag
Köszönöm a segítséget. Remélem sikerül megoldani.

-
doc
nagyúr
-
parkasz
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kéne. Szert tettem egy g4 cube-ra.
Paraméterei: dual 450-es proci, 1,5 giga ram, radeon 7500-as vga, 160-as maxtor vinyó (tiger és leopard is van a vinyóra feltéve)
Kérdésem: miért van az, hogy akár vinyóról, akár a netről nyitok meg videót az erősen szaggat. Dvd-ről persze nem. Mit tegyek? Vagy ehhez már kevés a lelkem?
Előre is köszi a segítséget!
-
Stoto
tag
válasz
Paarthurnax
üzenetére
Lecsukod a noti kijelzőjét.
-
Alex91
félisten
válasz
mimi_bacsi
üzenetére
HP-nek bizta van.
-
Alex91
félisten
válasz
mimi_bacsi
üzenetére
WiFis nem jo?
-
mimi_bacsi
tag
Mac kompatibilis, Bluetooth kapcsolatra alkalmas lézernyomtatót keresek..! Ki milyet ajánl?
-
Paarthurnax
senior tag
Hogy tudom atkapcsolni, hogy a desktop csak a kulso monitoron jelenjen meg, a notin ne?
-
norbx
aktív tag
10.6.4 re megjelent a hivatalos magyaritas ha valakit erdekel.itt letoltheto
-
DroneZ^
őstag
Hogy tudom az iPhone-al, Voice Memo (Diktafon) által felvett hangfájlokat letölteni a gépre, MAC OS-nél?

-
jenei92
senior tag
Prewiev helyett valami használható képnézegetőt tudnátok ajánlani?

-
Drughi
addikt
Üdv,
Egy ismerősnél láttam egy asztali mac-et és hát beleszerettem

Egy élmény volt elolvasni rajta a mailomat és élmény lenne használni is.
Nos, hol tudnék én jó áron újonnan beszerezni magamnak mondjuk egy régebbi, de vadonat új configot?
Maximálisan 350.000ft-ra gondolnék érte. Örülnék neki ha nem 21"es lenne, hanem nagyobb.Nézegettem oldalakat, de elég húzósak. Esetleg külföldről olcsóbb?
Igaz még most játszadozom itthon, de ha meg tudnék egy ilyet bizniszelni, akkor lemondanék a fullos játékokról, de azért az ati 4670en csak elfut 1-2 game.Mit ajánlottok?
-
tag
hello
Mivel jarok jobban ha teljesitmeny noveles a cel.4gb rammal, vagy egy SSD vel.
Most 2gb ddr3 van es a gyari 160gb os cintanyer.
RAW kepek szerkesztese fo cel gyorsan porgo nyaloka nezegetese nelkul. -
<NewL>
addikt
valaki használ jbl duet II - III hangfalat?
most néztem a macmagazint, iJoe-nál akciósak a jbl hagnfalak. már korábban is nézegettem ezeket a duet cuccokat, zenét hallgatni, filmezni szeretném, szóval semmi komolyra. -
<NewL>
addikt
hát kell vennem, most beszéltem a sráccal akitől vettem, azért nincs meg mert nincs. szóval vennem kell. még várok egy picit, amíg összegyül egy kis plusz pénz meg elmegy a táska, mert amit kaptam nem tetszik meg nem is az ő mérete. és akkor egy postázással venné táskát, telepitőt meg remotét

utángyártott videókábellel mi a helyzet? valahogy jobban tetszenek az egynapszámas árak

-
<NewL>
addikt
-
Nyugdíjas
nagyúr
Te férfi...
Te AIM (az egy másféle IM szolgáltatás, és ez az első a listában, ezért ezt ajnlja fel alapból, te me yes-next-ok módon kattintottál gondolom mint egy kis őrült
) accountot próbálsz regisztrálni az Adiumban. A legördülőből vlazd már ki kérlek hogy MSN, aztn után amár uccu, MSN passport, vagy hogyhijjk a felhasználónevet ezek a perverzek, meg egy jelszó, és keziccsókolom. -
<NewL>
addikt
abból is persze. jobb lett volna egy full pucér felület.
de pl ennél az msn-es programnál nem (szerintem) mert amikor kértem iPhonera egy msn kliens mondták, hogy IM+, leszedtem, beírtam az accom-jelszóm és megjelentek gyönyörűszépen a partnerek meg minden. ennél meg meg mondja nekem a program menjek regeljek aim.com-on ...nem sajnálom én, csak fogy
(legalább szép doboza van? remélem nem egy papirzacskós)közben kipróbáltam a lokalizációt, kb 15 percig volt fennt. nem tetszik, pont azok a részek nincsenek lefordítva amelyek érdekeltek volna. monolinguallal le is szedtem, sőt ezt a programot fel is jegyzem, mert ha jól láttam kb 10 nyelvet töröltettem vele és 115mb volt, és maradt még ott legalább 30 felesleges nyelv.
-
doc
nagyúr
-
<NewL>
addikt
ok
szóval nem tudok fellépni msn-re, nem mintha szoktam volna olyan sokat, de most jól jönne

ez az Adium-ba regisztráltam az aim.com-on, de még így se tudok bejelentkezni. de van egy sanda gyanum, hogy nem jó ez nekem így, én senkint nem akarok már felvenni max törölgetni a partnereim közül:d a hotmail-es fiókomat szeretném használni. mondjuk ennek a proginak tetszik a kinézete. tudom, hogy van msn, de nem tetszik a felülete (1 éve elkurták egy frissitéssel, a fél kijelzőt marhaságok foglalják el, a partnereim közül harmad annyit sem látok, csak ilyen buzságokat mint frissitette profilját meg mittoménmi, szóval az msn-t hanyagolnám) -
<NewL>
addikt
tényleg nem drága

láttam beszéljükmac-en a magyaritásos cikket. [link]
ha felrakom, okozhat valamiféle galibát? beleolvastam a hozzászólásokba, valakinek tetszik van akinek nem a forditás, van aki nagyon nem ajánlja. biztos vagyok benne, hogy ennyi év után már belerögzült az emberekbe, a különböző nevek, címek, üzenetek. de nekem így 2 nap után egyenlőre semmi. szóval úgy gondoltam, hogy ne kelljen sokat használnom a gúgelfordítót, meg nagyjából értsem is, hogy mi-mire jó, pár hétig így használnám és próbálgatnék pár programot. utána egy újratelepítés, és pucérról szépen épitkezni a gyári angol menüvel és megismert programokkal.okozhat valamiféle problémát, úgy tudom, hogy régen is volt egy "házikészítésű" lokalizáció, azzal voltak gondok?
-
<NewL>
addikt
válasz
Nyugdíjas
üzenetére
akkor már kellene egy nagytakaritás és egy mentés.
meg az a baj, hogy az előző tulaj nevét nem bírom kiírtani, pl ha belépek a finderbe látom a desktop menüpont alatt. a belépési kódot megtudtam változtatni, azt megtaláltam meg ott beállítottam a profilomat.
meg semmit nem raktam fel szinte és nemtalálom azokat a dolgokat amik a helyet foglalják.
hol van ennyi gb?
meg belépek az applications-ba és van egy rakás program, pl ez az Adium is ott volt, és nemtudok abba se belelépni, el van mentve a régi tulaj neve, jelszava. meg valamiért hibát ír ki az msn-es accommal, ide regelni kell újat, és ugyanúgy felveszegetni a partereimet?ezért akartam volna...
-
Nyugdíjas
nagyúr
Hát a végén egy Onyx-os karbantartás nem fog ártani, lehet az is elég lesz. Egyébként meg ne telepitgesd agyon

Restore nincs, újratelepítés van. Illetve ha van TimeMachine mentésed (legyen! jól fog még jönni) akkor abból vissza tudod állítani a dolgokat.
Nameg a mindent AppDelete-el töröld, ne csak ugy berángasd a kukába.
-
<NewL>
addikt
jé, tényleg olyan mikrofon formája van

az msn-es progit kipróbálom.
elég jól szól a hangszórója, bazi jól, a régi gagyi pc-s hangfalam szólt így, vagy még rosszabbul.
azt szeretném, hogy próbálgatom a gépet, telepitgetek agybafőbe, minden olyan programot ami szükségem lesz majd és kellhet, és utána van lehetőség teljes legyalulásra? olyasmire gondolok mint iPhoneon a restore.
(sajnos nincs se lemezem se dobozom, a jó árral ez járt. bár felajánlottam a srácnak pár ezret a hiányzó tartozékokért)
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc Raiders
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- Raidon GR3630-SB3 2-Bay 3.5-inch SATA RAID Storage Adattároló , 1x2TB HDDvel
- 2 db új dobozos 450Gb HDD - 3,5" SAS szerverhez
- EMC DataDomain DD2500 Storage System -12x3TB HDD - deduplikációs tárolórendszer - 64Gb ram
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- SzoftverPremium.hu
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Engem akkor alaposan félreinformáltak a sok hülyeséggel.... Kösz a linket!

)
Szerda az a kedd...

Vagy csak én vagyok ilyen HTPCbuzi?

TigerCat