-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Black Dragon
addikt
Nem játékra használnám, csak van 2db olyan játék amivel néha szeretek játszani, ezért kérdeztem.
A többi kérdésre köszi a választ, én is erre gondoltam, de azért biztosra megyek.
Bale_E: Első sorban szerkesztésekre, képek, videok stb... Másrészt unom már az ithoni kábel dzsungelt, és szeretnék egy olyan gépet, amihez minimális kábel kell. És egy megbízható oprendszert is. A windows csak egy másodlagosként kellene, a pár játék miatt, és egy átmeneti mencsvárként, amig átszokok macre.
Mellesleg ugye, ha felraktam a winfost a macre bootcampel, akkor ha majd bekapcsolom a gépet, megkérdezi, hogy mit akarsz? macet vagy windowst?
-
Joe.36
addikt
És pontosan, hogy is kell ? Mert ha berakom a DVD-t akkor a telepités előtt ujra inditja magát, de ha ujra indul nem megy a telepités. hanem megint ujra indul. Magyarul nem lehet felrakni rendszerből.
Azt is megprobáltam, hogy bekapcsolás után nyomtam a "C" gombot, de akkor csak a mac-et lehet elinditani, vagy ki lehet kapcsolni a gépet. Tehát kérnék egy kis segitséget
-
<NewL>
addikt
hát kell vennem, most beszéltem a sráccal akitől vettem, azért nincs meg mert nincs. szóval vennem kell. még várok egy picit, amíg összegyül egy kis plusz pénz meg elmegy a táska, mert amit kaptam nem tetszik meg nem is az ő mérete. és akkor egy postázással venné táskát, telepitőt meg remotét
utángyártott videókábellel mi a helyzet? valahogy jobban tetszenek az egynapszámas árak
-
<NewL>
addikt
abból is persze. jobb lett volna egy full pucér felület.
de pl ennél az msn-es programnál nem (szerintem) mert amikor kértem iPhonera egy msn kliens mondták, hogy IM+, leszedtem, beírtam az accom-jelszóm és megjelentek gyönyörűszépen a partnerek meg minden. ennél meg meg mondja nekem a program menjek regeljek aim.com-on ...nem sajnálom én, csak fogy
(legalább szép doboza van? remélem nem egy papirzacskós)
közben kipróbáltam a lokalizációt, kb 15 percig volt fennt. nem tetszik, pont azok a részek nincsenek lefordítva amelyek érdekeltek volna. monolinguallal le is szedtem, sőt ezt a programot fel is jegyzem, mert ha jól láttam kb 10 nyelvet töröltettem vele és 115mb volt, és maradt még ott legalább 30 felesleges nyelv.
-
<NewL>
addikt
ok. törlővel már kezdem is, szépen lassan, meg van egy darab szarvasbőr törlőm az kárt biztos nem okoz.
igen azt a keyboardnál már megtaláltam, ki is pipáltam de mivel hozom elő, régebben egy vidóban láttam, ilyen "szamárbillentyűzet" szerűség
azt, hogy mióta van rajta a snow leo megtudom nézni?
-
rii
nagyúr
itt elég hard core arcok vannak ... ( és nem magamra gondolok
) ... DSDT tábla hack és társai ....
ha ôk nem hallottak róla ... akkor kis esélyt adok neki ... amúgy google se haver .... már töb éve küzdök vele...
Nyugdíjas: számomra a lakóhely kiválasztásánál a kilátás, a tájolás, az emelet, a kialakítás, a kereszthuzat lehetôsége, és a nagy ablak volt a szempont
és itt bent is csak azért kéne'mert szarakszik a témakör, az IT b*szik rá, ha nem cseszteti ôket valaki, akkor hagyják a maga posvbyos medrébe folyni a dolgukat. Ezért jók a kis cégek, ahol az ügyvez tulajdonos is. Ott egybôl seggbe van billentve az IT ha akadályoztatva vagy a munkádban
-
Nyugdíjas
nagyúr
Amugy nekem se win-en, se linuxon nem volt még iylen igényem
Lehet mert én a költözésnél kritériumként határoztam meg, hogy legyen legalább 80Mbites net olcsón
Egyébkéntmeg... szerintem sokan akik mégis akarják ezt tudni azok terminalból nézik. Akik meg munkahelyen vannak, és nincsen root pass azok nekem nem életszerű, hogy mi a herének akarják monitorozni az adatforgalmat, az az IT dolga, ha valami gond van, hogy feldericcse mi az oka.
-
csupahaj
csendes tag
Khm, hát szóval én nem vagyok ebben szaki, azért gondoltam, hogy az alaplapot cserélném, mert eddig úgy tudtam, hogy a proci arra rá van építve és nem lehet külön cserélni. Volt egy g4 emacom, az sajna túláram következtében elhunyt és egy annak apropóján folytatott beszélgetésben mondta ezt a szerelő.
Másrészt értem, hogy ez nem egy dzsunkaPC és én is a maximális tisztelettel és szeretettel közelítek felé, csak közben izgat a feladat is...Szóval akkor most lehet külön procit cserélni?
Egyébként ebben 2 magos 466Mhz-es proci van. -
Esmein
nagyúr
sajnos nem. 13"-os. Uj chipset van benne, de egyben van a gpuval meg mindig. Ugy is hirdetik, hogy a vilag legerosebb integralt vgaja, ami a 320m-et nezve konnyen hiheto
Ez + a multkori hardcrash kezd aggasztani
A hangos koppanas nehanapjan az amikor a shock sensor leallitja a vinyot, gondolom...
-
Nyugdíjas
nagyúr
Igen, ezt sosem értettem, hogy minek op.rendszert magyaritani. Ennél már csak az a durvább, hogy említett eneberem is szakember. PHP fejlesztőként dolgozik, tehát muszáj neki angolul tudni,de mégis amit lehet magyar nyelven használ... Sosem értettem az ilyen embereket. Ha egyszer valamit publikálni kell, vagy csak simán együtt dolgozni külföldivel (nyilván ezt neked nem kell ecsetelnem) akkor mi lesz vele?
Főleg ahogy néztem a kódjait, magyarul kommentez
-
Nyugdíjas
nagyúr
Nálam is mindenkinek megvan a fix helye, spacesben beállitva természetesen, hogy oda is nyiljon meg. Életemben nem használtam még minimize-t szerintem
Baromi jó találmány, tényleg.Ha már itt tartunk én ezt a Spaces-Exposé dolgot azzal "sulyosbitottam", hogy Logitech MX Revolution egerem van, és a hüvelykujjnál lévő görgőre be van állitva a következő mutatvány:
előretolom: szétdobja az ablakokat, hogy látható legyen a desktop
hátrahúzom: all windows
megnyomom. spaces
Na igy aztán luxus -
Esmein
nagyúr
Oke, nem hisztizek
(majd tolja a virtualis memoriat az ssd-re azt kalap
)
azutan kezdtem gondolkodni, hogy ramcrashelt a wow mikor spacesben valtottam a masodik lapra. Valoszinu mondjuk hogy nem crash volt csak vmi grafikai bug en meg nem tudtam a szuper billentyukombinaciokat amivel korul lehet jatszani. Ezek szerint akkor nem.
Amugy tokeletesen elegedett vagyok a kis mocsadekkal, sose rosszabb gepem ne legyen.
-
Esmein
nagyúr
Vegulis logikus
Akkor nem ma fogok meg 4 gigat rakni bele. Nem is terveztem alabol, mert nem olcso mutatvany, de igy sokkal nyugodtabban alszom... fene tudja miert a hibat keresem.
Alex91: jam. 4 volt az alapkiepites, de mivel csak 2 memoriaslot van benne, 2x4 gigas stick kene bele hogy fejlesszek, az meg baratok kozt is vagy +300 font, ha amazonrol veszem, akkor is :/ Nem olcsoak a 4 gigas sodimm ddr3-as stickek :/
-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
rii
nagyúr
az hogy valaki mac-en kényszerből win-t futtat, az addig oké, az még nem gyilkolás, de hogy default azzal mutogatni a mac-et, az űber-roller, ugyanis -számomra- pont azt tapossák meg, amit a mac-el megkpasz: HW-software-OS- design összhang. ez megy így egy k*b*sz*tt nagy kakofónia ami ott látható
ráadsul én BT-s patkánnyal, meg keyboardal csorgattatnám ki minden kedves arra tévedő nyálát, nem spárgással
-
rii
nagyúr
2004-ben vettem valami használt tuner-t ... bebaszkuráltam fákin'XP alá, és megy. közel 6-8 éves a cuccos
mindegy
imádom a MAC-eket, OSX-et, de van árnyoldala is bôven.
no meg azért az USB sem olyan egyértelmû. Ha a MAC sziveskedik nem felismerni, nincsen driver, akkor szintén meg van lôve. Valamilyen szinten itt is keresni kell a MAC-editionokat. -
Ja, a PCI-os tunerekkel még Windows XP-nél is lehetnek gondok (volt bőven...), nemhogy egy teljesen más rendszeren. Ettől függetlenül a Mac Pro-k és a hákentoshok miatt lehet, hogy valamilyen drivereket írogattak házilag...
De egy USB-s tuner nagyságrendekkel kevesebb szívás.
Mondjuk elég jól meg tud szaladni az ára. -
Nyugdíjas
nagyúr
Nálam is meglett az oka. Ugy néz ki ujra betölti a fontokat ilyenkor, vagy legalbbis ujr avégigszalad rajtuk, és "conflct"-ja volt valamelyikkel. Adtam neki egy kis időt, ezen elgondolkozott, nyomtam neki egy Move to Trasht aztán jóccakát. Mondjuk erre már csak a TimeMachine-os visszaállítás után jöttem rá
-
-
-
hito
nagyúr
"miert akarsz minit, ha windowst raksz aztan ra?" Mert nagyon kompakt és nagyon szép
Régóta foglalkozok ITX gépek építésével, beszippantott a miniatürizálás világa.
Vállalati környezetben nem lenne használva a gép, max. céges mailembe lépnék be webaccess segítségével.
Proci és játékos kérdésekre valaki? Mivel az egész gép notialkatrészekből épül fel, ezért gondolom a CPU valamelyik Intel-es mobilprocesszor lehet. A 9400 képességeivel azért nem nagyon vagyok tisztába, mert ha jól tudom ez az egyetlen 9400M VGA amiben van saját memória. Az noti ION chipsetes megoldásainál asszem csak shared memória áll a kártya rendelkezésére, de erre nem innék mérget.
Kb. milyen arányban vannak átírva a játékok OSX-re is? -
Persze, viszont engem megnyugtat a zöld ikonja, hogy nincs nagy baj. Kipróbálható még az AHT, bár nemtudom hogy ez mennyire nyüstöli a winnyót.
Ugyanakkor lehet nem is winyóproblémája van az eredeti kérdést felvetőnek.
Jogjavítás megvolt? Mindegyik program inaktív lesz vagy csak egy konkrét alkalmazással van gond?
Naplófájlokban van vmi hibára utaló bejegyzés? -
Talán egy fokkal jobb lekérdezni a SMART adatokat, pl. ezzel. A smart utility kicsit több infót ad, de fizetős (shareware)
-
-
TonTomika
aktív tag
Értem, hát sajnos más, ingyenes alternatívát nem tudok javasolni, esetleg nem tudom...kérdezd meg vagy mást akinek van macje, biztos kölcsönadja az iLife lemezt.
Amit a gépekhez adnak, ahhoz nem kell kód, tehát simán fel lehet rakni, ha szerzel egy telepítőlemezt. Más ötletem sajnos nincs.
-
Alma menü -» About This Mac -» More Info...
Előjön a System profiler, és a baloldali listában ott a power pont.
Vagy BateryHealthMonitor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- Eladó fullos Asus Tuff PC Plusz Monitor +...
- Gamer Gép- Gigabyte Z790, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RTX 4070 Ti Super, 1 TB M.2 SSD, 1300W
- Új - Gamer Gép - Gigabyte Z790 EAGLE, Intel i7 13700, 32GB DDR5, RTX 4070, 1 TB M.2 SSD, TT 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest