- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SONY LCD és LED TV-k
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések, téma összefoglaló és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BLOODSHOT
senior tag
válasz Black Dragon #6594 üzenetére
Természetesen nincs raktáron.
Marad a refurbished
Vennék: Régi deszkás polókat, pulcsikat: Hook Ups, Flip, Birdhouse, Alien Workshop, Blind, World Industries.
-
pentium4
senior tag
hali!
bocsi hogy ide irok,lehet rossz a hely de azért rápróbálok!
tudjátok hogy mivan a beszeljukmac el? már vagy 1 hete nem jön be az oldaluk, csak frissités és frissités!
valaki világositson felP4
-
BLOODSHOT
senior tag
válasz Black Dragon #6594 üzenetére
ja, csak az apcom-nál nincs több, az általam keresett gépből.
Vennék: Régi deszkás polókat, pulcsikat: Hook Ups, Flip, Birdhouse, Alien Workshop, Blind, World Industries.
-
BLOODSHOT
senior tag
válasz Black Dragon #6592 üzenetére
Hát, ezt mondjuk pont nem néztem. Ha itt van belőle, akkor jövök neked egyel.
-
BLOODSHOT
senior tag
válasz Black Dragon #6589 üzenetére
köszönöm a segítségedet, valószínűleg már 15x végignéztem a google-t, ezért írtam ide be...
-
<NewL>
addikt
válasz Black Dragon #6587 üzenetére
Bale_E : kipróbálom köszi.
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
Black Dragon
addikt
Srácok, egy kis kedvcsináló az iPad-hez. Mikre nem jó.
[link][ Szerkesztve ]
-
BLOODSHOT
senior tag
Hello!
Valaki tudja hogy hol lehet kapni még 27" i7 2.8 imacet itthon?
Vagy valami refurbished mac-eket áruló céget Ausztriába?Köszi
-
<NewL>
addikt
hogy tudok egy filmet kettévágni? (mivel?)
nem fér rá a pendrivera[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #6582 üzenetére
Bocs, szerkeszteni akartam az előzőt...
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Az lehet, hogy a számítógép bekacsol sleep-ből, ha az Airport elveszti maga alól a wifi jelét? Az "Energy Saver" alatt be volt pipálva a "Wake for network access", és a terminalba beírva a "syslog |grep -i "Wake reason ="" parancsot ez fogad:
Fri Sep 17 00:01:09 blackdogs-imac kernel[0] <Debug>: Wake reason = RTC
Fri Sep 17 02:01:26 blackdogs-imac kernel[0] <Debug>: Wake reason = RTC
Fri Sep 17 04:01:43 blackdogs-iMac kernel[0] <Debug>: Wake reason = RTC
Fri Sep 17 06:02:00 blackdogs-iMac kernel[0] <Debug>: Wake reason = RTC
Fri Sep 17 08:15:41 blackdogs-iMac kernel[0] <Debug>: Wake reason = RTC
Fri Sep 17 10:29:42 blackdogs-imac kernel[0] <Debug>: Wake reason = RTC
Fri Sep 17 12:42:41 blackdogs-iMac kernel[0] <Debug>: Wake reason = RTC
Fri Sep 17 14:42:58 blackdogs-iMac kernel[0] <Debug>: Wake reason = RTC
Fri Sep 17 16:43:15 blackdogs-iMac kernel[0] <Debug>: Wake reason = RTC
Fri Sep 17 18:43:32 blackdogs-iMac kernel[0] <Debug>: Wake reason = RTC
Fri Sep 17 20:43:49 blackdogs-iMac kernel[0] <Debug>: Wake reason = RTC
Fri Sep 17 23:00:42 blackdogs-imac kernel[0] <Debug>: Wake reason = RTC
Sat Sep 18 01:00:59 blackdogs-iMac kernel[0] <Debug>: Wake reason = RTC
Sat Sep 18 03:01:16 blackdogs-iMac kernel[0] <Debug>: Wake reason = RTC
Sat Sep 18 05:28:13 blackdogs-imac kernel[0] <Debug>: Wake reason = RTC
Sat Sep 18 07:43:15 blackdogs-iMac kernel[0] <Debug>: Wake reason = RTC
Sat Sep 18 10:03:16 blackdogs-iMac kernel[0] <Debug>: Wake reason = RTC
Sat Sep 18 12:17:46 blackdogs-iMac kernel[0] <Debug>: Wake reason = RTCMi a túró ez?
A logokban ezt találtam, pl. a legutolsó Wake idejéhez:
2010.09.18. 12:17:46 configd[13] setting hostname to "blackdogs-iMac.local"
2010.09.18. 12:17:46 kernel Wake reason = RTC
2010.09.18. 12:17:46 kernel RTC: maintenance alarm 2010/9/18 10:17:45, sleep 2010/9/18 08:17:48
2010.09.18. 12:17:46 kernel System Wake
2010.09.18. 12:17:46 kernel Previous Sleep Cause: 5
2010.09.18. 12:17:46 kernel AirPort: Link Down on en1. Reason 8 (Disassociated because station leaving).
2010.09.18. 12:17:46 configd[13] network configuration changed.
2010.09.18. 12:17:46 airportd[10567] _fastFinderContextInit: Starting auto-join with ssid 'dd-wrt'
2010.09.18. 12:17:52 kernel en1: 802.11d country code set to 'GB'.
2010.09.18. 12:17:52 kernel en1: Supported channels 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 36 40 44 48 52 56 60 64 100 104 108 112 116 120 124 128 132 136 140
2010.09.18. 12:17:52 kernel EIR is supported.
2010.09.18. 12:17:52 kernel SSP is supported.
2010.09.18. 12:17:53 airportd[10567] Apple80211Associate() failed -3905 (Timeout)[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
<NewL>
addikt
beszarok
itt az iskolaban a nyilvanos wifin meg soha senki nemtudott tolteni utorrentel. bekapcsolom a gepet, nezem egy oldalt nemtudok megnyitni, a transmission szedeget 1,7-2megavalegyebkent mennyi a max amivel wifon lehet tolteni? ugy emlekszem van ennek egy korlata? de mintha a regi gepen sosem engedte volna ennyivel... mondjuk annak nem is n-es wifije volt
eleg sok az ideges ember, nemjonbe a neptun inkabb kinyomom
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
Kommy
veterán
válasz m0h0senator #6576 üzenetére
Talán próbáld meg ezt [link]
-
m0h0senator
őstag
válasz Black Dragon #6577 üzenetére
mit nem értesz benne? xsn fájlt mivel tok megnyitni ennyi a lényeg és h google-ben nem találtam semmi használhatót.
An odyssey through the realm of consciousness.
-
Black Dragon
addikt
válasz csuki00 #6572 üzenetére
Szerintem az Imacen lehet játszani, ha nem is full jól, de szerintem egész szépen mennek rajta a játékok, ha nem a régit veszed. Nézzél youtubon videokat. Mellesleg, ki vesz imac et monitornak? de komolyan? Akkor ajánlok inkább egy 26-os monitort, és az megvan 100-ból.
Bele_E: Először fogalmazd meg jól a mondatot.
[ Szerkesztve ]
-
m0h0senator
őstag
erre valaki?
-
csuki00
tag
Lehet az imac-et monitorként is használni? Csak azért kérdezem, mert szeretnék egy ips-es monitort és én a dell u24 vagy u27-eseket nézegettem. Hackintosh-om van jelenleg költséghatékonyság címen. De amióta megvettem a macbookom ami egy 2007-es gép. Csodálkoztam, hogy arányaiban tekintve mennyivel jobban fut a macbookom a nagy géppel szemben. Persze tudom arra találták ki, de akkoris nagy a különbség. Viszont egy imac vásárlással az a problémám, hogy nemtudnék játszani amit azért nem akarok feladni érte. És akkor jutott eszembe, hogy ha működne milyen jó lenne, ha használhatnám az imac-et minden előnyével még nem is kellene a legjobb mivel kisebb grafikai munkákra és minden egyébre használnám, és amikor játszani akarok csak rádugom a játszósgépet. És ha van egy játék amit már nem bír a gép akkor csak veszek egy két alkatrész hozzá és elvan intézve. És szerintem hosszú távon jobban megérné nekem. Csak kérdés, hogy ez kivitelezhető-e.
-
m0h0senator
őstag
kaptam ma egy xsn kiterjesztésű űrlap fájlt. Mivel tudom megnyitni office beta kiaakad google nem nagyon segített... van valami ötletek?
-
Esmein
nagyúr
£999 akarmelyik Apple Store-ban az Uj Macbook Pro (a mostani elmeroggyant arfolyamon 339khuf), en £867 (294ehuf)-ert vettem meg amazonrol. Zsiruj, gyari folia, erintetlen doboz. Nagyjabol 10-15%-ot lehet sporolni a bolti arhoz kepest, + van ilyen Nectar card nevu okossag (mint a smart kartya otthon kb), amire dupla pontot osztottak erte, mintha 1700 fontot koltottem volna Sainsburyben kajara. Nem sok az sem, de £17 fontot ott is nyertunk a bizniszen, tehat gyakorlatilag £850 lett a vege.
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
DroneZ^
őstag
válasz m0h0senator #6565 üzenetére
és ott mit kell nézni?
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
DroneZ^
őstag
hogy lehet megnézni hogy milyen állapotban van az aksim?
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
Tim82
félisten
Szerintem nem találsz senkit, aki ebben a topikban tudna segíteni.
Beszeljukmac.com-on dobd fel, ott vannak ilyen őrültek, akik ennyire régi Mac-ekkel is foglalkoznak. Én Salát keresném személy szerint, ha még nem szabadult meg a gyűjteményétől, akkor tud segíteni szvsz.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
DroneZ^
őstag
tudtok segiteni hogyan tudnám a macbookom készenléti idejét növelni?
fényerő hangerőt levettem.. ez alap dolog. valahogy lehet a proci órajelet vagy bármit még állítani hogy kitudjam tolni a készenléti időt többre?
-
<NewL>
addikt
igen ,de Amazon küld csomagot Magyar honba?
azt sem tudom, hogy működik, még az ebayt sem vágom, sosem rendeltem külföldről. de mostanában olyan cuccok kellenének amik a környéken nincsenek, max Pesten, a postaköltség meg elég drága, akkor már mindegy lenne ha kintről olcsóbban szeretném megmennyivel volt olcsóbb Amazonon a MBP?
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
meroly
veterán
Sziasztok!
Nem tud nekem véletlenül valaki csinálni, ha nagyon ráér egy MacPlus boot disket? Ami volt tönkrement, nem bootol be róla, nekem meg már floppy meghajtóm sincs, nem hogy lemezem
Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
Esmein
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #6554 üzenetére
Ez egy ilyen sport. Ha tudom reprodukalni a hibat, osszecsukom a laptopot es egyenesen a Regent streeti flagship store-ba megyek ( de szep magyar mondat ). Sajnos nem tudtam eddig elohozni direktben, ugyhogy kenytelen vagyok kivarni. Ha meg kuka a laptop, akkor veszek megegyet, nem ez fogja a lelki bekemet felboritani
Talan annyi aggaszt kicsit, hogy ez a szetcsuszos sakktablas moka erosen vga forrasztasi hibara vagy memoria hibara utal, az meg lenduletbol alaplap csere. Az 2 napos moka legalabb, addig gep nelkul megorulok meg ehenhalok.
[ Szerkesztve ]
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
tildy
nagyúr
válasz m0h0senator #6556 üzenetére
Jogos.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
Mi ott vettük a lapost. Snow leo -t lehet, valami 25 font.
bLaCkDoGoNe: egyrészt majdnem 1000 fontnál már elvárja az ember a minőséget, másrészt viszont elégedettek vagyunk vele, ez az egy , amit negatívumként fel tudunk hozni. Az elmúlt két hónapban 3szor esett szét a kép, kockásra, ebből kétszer wow alatt, újra kellett indítani.
Következő alkalommal már visszük befele.[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Sajna mindig bele lehet futni ilyenbe, bármilyen elektronikai eszközről is legyen szó. Jelen esetben ti fogtatok ki egy "nem teljesen egészséges" példányt.
-
m0h0senator
őstag
nekem úgy bántja a szemem. Már most is 1 egységen van és teljesen jó. firewire jó választás főleg ha a wd-ben is 800as van. Nem tom fejből de szerintem gyorsabb mint az usb és ha emlékeim nem csalnak akkor asszem a fw nem használja a processzort mint az usb.
Így árakban nem vagyok otthon néz körbe még 1-2 apró oldalon...
-
<NewL>
addikt
válasz m0h0senator #6543 üzenetére
filmhez 1 egység? nekem majdnem maxon van
akkor a következő alkalommal lemeritem teljesenmac dizájnú külső vinyót akarok venni. Wd Passport Studio vagy Iomega Prestige Portable Hard Drive
melyik lenne jobb választás? a Wd-n van FireWire az iomega nagyobb tárhely (wd 250 - iomega 320) kb egy árban van mindkettő. meg az omegának kicsit sötétebb a színe.
15 ezer mennyiró jó ajánlat régi (!! csak a régi studio tetszik ) egy 250 gigásérta FireWire mennyivel gyorsabb mint az Usb?
Amazon-ról lehet rendelni cuccokat, pl Magic Trackpad, Snow Leo lemez, ilyesmit? csak régebbi topikokat találtam, akkor még csak könyvet lehetett, még mos is?
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
tildy
nagyúr
válasz m0h0senator #6546 üzenetére
Az a baj hogy nem mindig. Na de ha legkozelebb is szetesik, osszecsuk, bevisz, megmutat.
Kicsit rossz szajiz lenne, hogy ket honapos gepnek mar ilyen baja van
-
Alex91
félisten
válasz Pubszon #6547 üzenetére
Amennyit adnak erte . Szerintem ezt mar ingyen kene adni, es orulni, ha valaki elviszi... Max. muzealis erteke van, hasznalati szinte semmi.
[ Szerkesztve ]
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
tildy
nagyúr
válasz m0h0senator #6541 üzenetére
Jahm, legujabb generacios 13" Macbook pro . Kb 2 honapja vettuk.
-
m0h0senator
őstag
hát szobámban más fény forrás nem volt így ezért magától levette igen 1 kocka volt csak. filmhez szövegszerkesztéshez oké. Aha havonta egyszer kikapcsolásig használom. már mint míg sleep-be megy a gép. utána lehetőleg kikapcsolva töltöm. Nem melegszik jobban legalábbis az istat widget szerint nem. csak ugye jobban használod a wifi-t amiért több áram kell neki de melegedést nem tapasztaltam. most 2001-en pörög és a vinyót jobban hallani(wd 7200s rossz vétel volt a hangja miatt).
-
<NewL>
addikt
válasz m0h0senator #6540 üzenetére
csak azért írtam, hogy utána nehogy valami hateboy a sárgaföldig lehordja Doc-t...
jaaa, akkor azért csodálkoztam én, mert eddig nem tudtam 4-5 órákat kicsikarni.
mindig töltök (a csigalassú netem végett)pont kérdezni is akartam, hogy miért ilyen hangos a gép amikor estére bekapcsolva hagyom és töltök.
ilyenkor egyébként jobban melegszik? nem lehetne a ventilátort alacsonyabb fordulatra állítani?341 ciklus - 91%-os az akksi
valamilyen időközönként leszoktad meríteni csutkára, kikapcsolásig?
(a minimum fényerő vagyis egy darab egységen volt a fényerő? jesszus, én úgy semmitsem látok ...mondjuk fehér alapon, szövegszerkesztésnél lehet elég)
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
m0h0senator
őstag
de lehet de lehet h nem.. (amúgy szinte csak ebbe a topikba írok újabban... )
igen szoktam akkuról filmezni, tegnap este 10től ment háromnegyed3ig és közben megnéztem a Brooklyn mélyén c. filmet 72p mkv-ban. utána szövegszerkesztés volt mondjuk fényerő minimumon. e amúgy átlag 4-4,5-5 órát simán megy még wifivel netezés, bill világítás. Ha töltök le wifin (nagyobb áram felvétel) akkor olyan 3 óra 40 perc kb. 232 ciklus után 97%-os az akksi ami szerintem jó. a gép januári.
[ Szerkesztve ]
-
Pubszon
veterán
Hali.
Van nálam egy régi iMac, egy G3, 400Mhz-es.
Mennyit ér ez? Meg van a billentyűje meg az egere is.
Igazi kis régiség.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
<NewL>
addikt
válasz m0h0senator #6536 üzenetére
jobb lenne ha ez az alairas-iras a topikba maradna,nem? szerintem
huh neked pont olyan mekked van mint nekem. akkurol szoktal filmezni? mennyit bir?
most neztem meg a robin hood-ot es maradt 27%, ez kb egy ket oras film + kozbe kaja-pia-szimfonia szval ket es fel.
de ahogy nezegettem mostanaba, 2 filmet nem tudnek megnezni akkurol.valamilyen idokozonkent erdemes csutkara lemeriteni a mekket?
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
m0h0senator
őstag
sziasztok!
valami órarend féle progit vagy widgetet keresek ami egyszerű nem eszik sok erőforrást. Tavaly az iCal-t használtam csak nem tetszett meg ott más dolgokat vezetek és tudom, hogy lehet különféle naptárakat létrehozni de nekem nem tetszett
szóval valami ötlet? progi bármi?
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz jenei92 #6533 üzenetére
Maradhat NTFS simán, sőt én egy hordozható vinyónak az NTFS-t javaslom, mert nagyobb valószinüséggel viszed Win-es gép közelébe, mint Mac-only környezetbe
Ez segiteni fog.Snow leopard alatt be lehet a nativ irás/olvasást is kapcsolni, csak ahhoz terminalban kell egy picit turkálni.
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
jenei92
senior tag
Kérdésem támadt!
A külső winchesterem NTFS-re van formázva,ezért csak olvasni tudom MAC alol.
Milyen formátumra kéne formáznom Disk Utility-ben?
Hogy normálisan írni és olvasni is tudjam.. -
varsam
őstag
Ez a megfelelő topik, ide való a kérdésed.
Egyébként a válasz: sehogy, az inteles wifi nem fog működni. -
tag
hello
aperture 3 ban,hogy lehet elohozni,hogy az egermutatonal mutassa az exifet egy kis teglalapban?
-
Drughi
addikt
Üdv,
nagy nehezen ráerőszakoltam a laptopomra egy osx-et, egy 10.5.6-ot.
A kérdésem azlenne, hogy tudnék netet csiholni rajta?
Intel wifilink 5300 kártyám van. -
doc
nagyúr
válasz Black Dragon #6518 üzenetére
melyik az a ket jatek? OSX-es verziojuk nincs?
-
Black Dragon
addikt
válasz m0h0senator #6524 üzenetére
Majd ha ott leszek, visszaírok, addig 6x elfelejtem.
De azért köszi.
[ Szerkesztve ]
-
m0h0senator
őstag
válasz Black Dragon #6523 üzenetére
Majd ha fent van a windows ki kell választani a system preferences-ben a startup disk-nél, hogy melyik legyen az elsődleges rendszer...
-
Alex91
félisten
válasz Black Dragon #6521 üzenetére
Majd nyomod indulasnal az Alt gombot, azt ugy .
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Alex91
félisten
válasz Black Dragon #6518 üzenetére
Mellesleg ugye, ha felraktam a winfost a macre bootcampel, akkor ha majd bekapcsolom a gépet, megkérdezi, hogy mit akarsz? macet vagy windowst?
Nem.
Amugy nalam ugyanugy kabelrengeteg van iMac ellenere is .
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
ha dolgozni es hasznalni a szamitogepet akkor Mac-et, ha szopni akkor meg PC-t windows-zal
Mai objektív vélemény-rovatunkat olvashatták.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Black Dragon
addikt
Nem játékra használnám, csak van 2db olyan játék amivel néha szeretek játszani, ezért kérdeztem.
A többi kérdésre köszi a választ, én is erre gondoltam, de azért biztosra megyek.
Bale_E: Első sorban szerkesztésekre, képek, videok stb... Másrészt unom már az ithoni kábel dzsungelt, és szeretnék egy olyan gépet, amihez minimális kábel kell. És egy megbízható oprendszert is. A windows csak egy másodlagosként kellene, a pár játék miatt, és egy átmeneti mencsvárként, amig átszokok macre.
Mellesleg ugye, ha felraktam a winfost a macre bootcampel, akkor ha majd bekapcsolom a gépet, megkérdezi, hogy mit akarsz? macet vagy windowst?
[ Szerkesztve ]
-
m0h0senator
őstag
válasz Black Dragon #6515 üzenetére
Hali,
előszőr is gondold át mire szeretnéd használni mert nem kevés pénzről van szó. Ahogy doc kolléga is írta a Mac nem játékra való platform innentől kezdve a játékok nem fognak olyan sebességgel futni mint vindózón. Bootcamp-el fellehet tenni nagyon egyszerű kb 4 kattintás és 2 dvd-t kell betenned. (egyik a vindóz másik az Snow leopard driverek miatt)
Vinyó csere nemvészes bármelyik üzletben megcsinálják neked. Videókártya más, azt csak akkor tudsz bele kérni (jobbat) ha te állítod össze a géped, ezt is sok kereskedőnél megteheted.An odyssey through the realm of consciousness.
-
doc
nagyúr
válasz Black Dragon #6515 üzenetére
ha jatszani akarsz, konzolt vegyel, ha dolgozni es hasznalni a szamitogepet akkor Mac-et, ha szopni akkor meg PC-t windows-zal
ha nagyon akarod, rakhatsz ra windowst (persze akkor minek vettel draga imacet?), vinyocsere sem hi-tech muvelet
-
Black Dragon
addikt
Hali mindenki.
Lenne pár kérdésem.
Hamarosan tervezem, hogy macre váltok, pontosabban imac 27 colosra. Az első kérdés, hogy valakinek van e róla tapsztalata, hogy mennek rajta a játékok( az új szériáson) stb..
A másik, hogy lehet e bővíteni, mondjuk a hdd t , vagy a vidkarit cserélni.És a harmadik kérdés pedig, hogy valaki rakott e fel rá windowst bootcampel? Sok videot láttam, hogy felrakták, és nem is tűnt nehéznek, de azért hátha közületek is felnyomta már rá.
-
<NewL>
addikt
mi lehet az uTorrentel?
eddig szedett szépen mindent, most megadta magát (kétszer lecsuktam a notit). először a kis kék nyilak pirosak voltak, most kékek de nem tölt
nem régi cuccokat szedek, szóval azt sem lehet mondani, hogy nem töltik visszafele.There's an app for that
-
biker
nagyúr
tehát a MAC driver mappában lévő EMPIA package feltelepült?
ha igen, akkor lehet, hogy bedugás után az image capture lekezeli, vagy a VLC, vagy bármi, nem?mellesleg itt még volt empia app-od, ami elszáll, most meg nincsen empia app-od?
nem tudlak követni, sajnos
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
rii
nagyúr
semmilyen empia applikációt nem találtam. se finder, se easyfeind nem talált semmit sem, ami esetleg titokban települt volna.
és az applications-ban datum szerint rendezve sem volt akkor semmilyen változás, hogy más néven került volna be valami ... egymás után 2x is installáltam, mert nem hittem el, hogy nem adnak hozzá app.-ot. Csak Driver folder van
ez midnen, mi látható a hozzá adott cd-n:
amúgy elnézést a kirohanásomért, kicsit sok volt nekem az elmúlt pár hónap
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
csuki00
tag
Sziasztok!
Gondoltam felrakok egy win7-et a macbookomra, hogy játszhassak unalmamban. Bootcampel megvan a partició és kéri a dvd-t. A dvd meghajtóm nem jó! Neki álltam discutilityvel készíteni eggyet, de valamiért mindig "Disk Utility Error -254" üzenetet kapok.
Googlezás után annyi derült ki, hogy rosszra formáztam a pendriveot. Én a windows nt filesystem-et választottam, aztán már kínomban végigpróbáltam az összeset de semmi. Valamit rosszúl csinálok, de nem tudom mi az. Várnám a megoldástKöszi
-
rii
nagyúr
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
Új hozzászólás Aktív témák
- X box one s all digital
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- i7 Félkonfig! i7-2600K/ ASUS P8P67-M/ 16GB DDR3/ Foxpost van!
- Gamer i7 +8GB Ram Hibátlan
- Mac Mini Server 2010
- Gamer PC! i5-9400F/ GTX 1660 SUPER/ 16GB DDR4/ M.2 SSD + HDD/ Win 11 Pro/ Garancia/Beszámítás!